Totul despre tatuaj pentru fete de pe picior

Totul despre tatuaj pentru fete de pe picior

Este deja dificil să surprindeți pe cineva să surprindă prezența unui tatuaj pe corp. O mare varietate de maeștri oferă serviciile lor, creând imagini originale de scanare. Puteți completa frumosul tatuaj pe orice sit al corpului. Oamenii foarte interesanți se uită la picior, această opțiune aleg mai des fete. Despre caracteristicile atașării tatuajului pe picioare, despre tipurile lor, opțiunile de cazare și vor fi discutate.

Caracteristicile aplicației

Mulți sunt interesați de problema modului în care procedura dureroasă este pe picior. Ca și în orice altă parte a corpului, tatuajul nu este o procedură plăcută. În ceea ce privește picioarele, atunci, în opinia majorității, pentru a umple tatuajul aici mai mult, deși depinde mult de caracteristicile individuale ale unei persoane, pragul său dureros.

Picioarele anatomice în zona pașilor este prezența unui număr mare de terminații nervoase acolo, care afectează durerea în timpul procedurii. Există foarte puțină grăsime și țesut muscular la picior, care, de asemenea, nu contribuie la aplicarea fără durere. Având în vedere forma piciorului, nu este întotdeauna posibilă punerea imaginii care a plăcut, ceea ce duce la o restricție în alegere.

Bărbații sunt de obicei mai susceptibili la durere, în timp ce pentru fete o astfel de procedură poate fi mai puțin dureroasă. De asemenea, fetele ar trebui să fie cunoscute că în timpul menstruației și cu câteva zile înainte de aceasta, sensibilitatea la durere scade considerabil. Mergând la salonul de tatuaj, nu va fi superfluă să verificați cum corpul va reacționa la durere.

Fata cu un tatuaj pe picior se poate confrunta cu probleme sub forma modelului de ștergere, modificari in culoarea sa, precum si migrationul pigmentului. Acest lucru este conectat direct cu mobilitatea ridicată a membrelor, precum și creșterea regenerării pielii în acest loc.

Trebuie amintit că tatuajul umplut în zona picioarelor este mai puțin durabil. Frecarea permanentă a pantofilor poate duce la ștergerea rapidă a vopselei, păcăliile sale, astfel încât clientul va trebui să facă o corecție mai des.

Alegerea unui desen, ar trebui să acordați o preferință opțiunilor având o imagine simplă cu un contur clar. Este mai bine să nu alegeți schițe cu detalii mari.

Datorită mobilității piciorului, pigmentul va fi mai rău să fie fixat, ceea ce va duce la o ștergere rapidă și va schimba contururile desenului. Detalii mici folosind linii subțiri vor începe în curând să schimbe contururile, transformându-se într-un loc neclar.

Inscripția sau modelul de pe picior pot fi plasate fără probleme sau au o îndoire netedă. Ele pot fi aranjate atât pe un picior, cât și pe ambele picioare, cât și pe degete.

Ce pot fi tatuaje?

Deși piciorul este considerat un loc de probleme pentru tatuaje, nu este mai puțin posibil să găsească o mulțime de schițe interesante pentru această parte a corpului. Imaginile pot varia în stil, au poveste diferite.

În stil

Puteți efectua un tatuaj în diferite stiluri.

 • Nesrazvishnl. Imaginile realizate într-un stil similar sunt afectate de o varietate de piese decorative, folosind imagini animale, plante.
 • Lainvork. Acest stil se va potrivi cu fanii de minimalism, deoarece conține numai unele linii.
 • școală veche. Cunoscute acest stil prin utilizarea elementelor sub formă de semne, cum ar fi ancora, trandafir, rândunică.
 • Blackvork. Când creați un astfel de tatuaj utilizat exclusiv cerneală neagră.

Cele mai populare punctul de vedere al mini-tatuaj este inscripții, cele mai multe ori acestea sunt realizate în stil Lainvork. Word sau inscripție certă cu semnificație mult se poate spune despre proprietar. Inscripția poate servi ca o completare la desen, sau, dimpotrivă, desenul este adăugarea expresiei.

Un rol important în alegerea unui font joc inscripție. Același text va fi perceput în mod diferit, folosind fonturi diferite și stiluri.

Cele mai multe opțiuni comune sunt:

 • stilul Gothick. Pe plan extern, textul arată ca proprietăți medievale. De obicei, este ilustrat în alb-negru.
 • graffiti. Este o idee de a combina o inscripție cu un model.
 • Caligrafic. Cel mai adesea este folosit pentru a scrie texte latine. Toate literele din acesta sunt retrase cu o atenție deosebită. Există multe modele diferite.
 • Hieroglife. Cele mai populare sunt scrisori japoneze și chineze.
 • arab. Similar cu opțiunea anterioară. Include simboluri ale țărilor arabe.
 • Sub formă de semne tipărite.

   Inscripțiile pot fi efectuate cu traducere sau fără ea. În plus, inscripția și traducerea textului pot fi în stiluri complet diferite. Pe corpul feminin va arăta tatuaje bune având linii netede. Ei vor permite să sublinieze picioarele frumoase, eleganța figurii.

   Potrivit complotului

   Printre varietățile mari de schițe, puteți alege cea mai potrivită opțiune pentru fiecare persoană, având în vedere preferințele.

   • Ornament. Se poate numi o opțiune tradițională indiană. Imagini ale Mehendi, simboluri și inscripții pe sanscrită arata foarte frumos.
   • Variații orientale.
   • Ornament floral. Aceasta este o opțiune tipică de sex feminin. De obicei, aceste desene aleg natura romantica. Cele mai populare imagini sunt trandafiri, bujor, crin sau mușețel.
   • Aripi. Această libertate de desen simbolizeaza. Adesea, astfel de imagini sunt umplute pe ambele picioare.
   • Sub formă de pene. Featherul este un simbol al garzii, ajută la menținerea legăturii între lumi.
   • Pasăre. O astfel de imagine simbolizează dorința de a fi mai sus. Pentru fiecare pasăre există un anumit sens. Deci, bufniță, simbolizează înțelepciunea, rezonabilă, imaginea unui vultur – putere și putere, iar Tatu Swallows vorbește despre ușurință.
   • Numere.

    Efectuarea de tatuaj pe picioare, nu ar trebui să uităm că această parte a corpului va fi atașată în special, așa că trebuie să aveți grijă de frumusețea picioarelor, îngrijiți-le.

    Opțiuni de cazare

    Tatuajele feminine pe picior pot avea dimensiuni diferite, dar având în vedere particularitatea acestui loc, mai des tatuaje mici sau medii. Dimensiunea modelului depinde direct de locația plasării sale.

    Dacă doriți să faceți un tatuaj pe jos, ar trebui să determinați locația. Se crede că locul cel mai potrivit pentru desen este considerat a fi o linie care trece de-a lungul piciorului din exterior. În acest loc, pielea de-a lungul anilor are un răcitor, deci senzațiile dureroase aici nu vor fi pronunțate aici. Cifrele umplute cu exteriorul piciorului vor fi mai predispuse la decolorare.

    • Cea mai optimă opțiune pentru tatuajul de pe picior este partea de sus a gleznei. În acest caz, imaginea va păstra conturul pentru o lungă perioadă de timp și nu va schimba culoarea.
    • O singură opțiune este un tatuaj de abur, în care o parte din imagine este situată pe un picior, a doua parte este aplicată la un alt picior sau chiar pe piciorul partenerului. De-a lungul lor, obțineți o imagine completă.
    • Tatuaj pe talpă. Aceasta nu este cea mai populară opțiune. În primul rând, o astfel de imagine este lungă, imaginea va pierde vizualizarea originală. În al doilea rând, lucrul cu această zonă este problematic, în special pentru persoanele care se tem de gâdiliere. În plus, după ce a vizitat maestrul de pedichiură, desenul va deveni mai puțin vizibil.
    • Cea mai comună opțiune este partea laterală a piciorului. În acest loc, desenul pare deosebit de frumos și eficient.
    • Cea mai sigură și cea mai populară opțiune este tatuajul gleznei.

     Având în vedere că imaginile de scanare rămân pentru o lungă perioadă de timp, este important să se determine corect cu dimensiunea, să ridicați cel mai potrivit loc pentru inscripție. La picior va arata bine ca o fraza scurta si o expresie mare. Nu se recomandă umplerea inscripțiilor sau să desenezi imagini de conținut frivol pentru a nu regla imaginea.

     Sfaturi pentru îngrijire

     Când decideți să faceți un tatuaj pe jos, trebuie să luați în considerare faptul că aceasta este cea mai problematică parte din punct de vedere al îngrijirii după procedură. Această parte a corpului este mai des infectată, astfel încât toată lumea ar trebui să urmeze sfatul că maestrul tatuajului.

     Mulți sunt recomandați să facă o astfel de procedură de vară. Acest lucru vă va permite să purtați pantofi blânzi sau să faceți fără ea fără ea. Dacă este posibil, este mai bine să luați concediu pentru câteva zile până când rana se va vindeca.

     Alegerea unei zone de picior pentru tatuaj, trebuie amintit că acesta este cel mai problematic loc în ceea ce privește vindecarea. Mai ales acest lucru se referă la desenele în creștere.

     În procesul de aplicare a vopselei și în timpul vindecării, acest loc va provoca dureri neplăcute.

     • După o sesiune, nu este recomandat să-mi umezi piciorul și să-l expun la raze de soare directe.
     • Trebuie să poată lubrifia abundent zona cu o înălțime de alcool.
     • Se recomandă uitarea de pantofi închise timp de 2-3 săptămâni. Este recomandabil să evitați pantofii apropiați. Pentru opririle complete de vindecare ar trebui să fie libere fără presiune din exterior.
     • Este necesar să purtați șosete subțiri de bumbac în acest moment.

     Desenul de pe picior mai târziu va arăta ca și cum ar fi cât de bine, cât de mult i-a păsat-o.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: