Totul despre tatuaj sub forma unei cobra

Totul despre tatuaj sub forma unei cobra

Fanii unui desen complet pare a fi un tatuaj COBRA foarte atractiv: atrage atenția celorlalți față de trupurile lor. Imagine a vizualizărilor fascinante ale lui Grozny Presbayady. Acest complot este incredibil de interesant, deși nu este nou. Tattoo cu Cobra nu pierde popularitatea și se întâlnește adesea astăzi.

Sens

Tatuajul șarpelui se distinge prin harul și frumusețea naturală, puterea reptilei de pradă. Ea are simbolism ambiguu, pentru a rezolva cei care încearcă de la existența Egiptului antic. Pe teritoriul că Nilul este înconjurat, cobra cu o capotă a însemnat putere. Prin urmare, acest simbol a fost decorat cu fruntea lui Farranon, subliniind puterea și forța conducătorului de pe pământ și ceruri.

Cobru otrăvitor cu o capotă umflată considerată simbolism. Luminaway a subliniat capacitatea de a da și de a lua viața. Și reptile, aplicate într-un loc proeminent la îndemână, simbolizează puterea de rock. Ca un simbol fals, ea a fost, de asemenea, luată în considerare din cauza istoriei lui Cleopatra. Celebra regină a profitat de otrava serpentină pentru a merge într-o altă lume. La un moment dat, tatuajul reptile mortale a fost, de asemenea, un semn distinctiv al sinuciderilor.

Suicidele sunt condamnate de religie și societate, dar imaginea modernă cu Cobra nu poate fi neapărat o astfel de interpretare. Uneori ea personifică intenția păcătoasă, dar dorința nu uită că rezultatul determină soarta. Nu puteți decide asupra dvs. când să opriți viața dată de Dumnezeu. Și aceasta nu este singura semnificație a imaginii unui șarpe periculos pe corp. Tatuaje cu Cobro popular în rândul tinerilor și cunoscătorii de pictură nativă în segmentul mediu de vârstă. Tatuaj similar pe oamenii morali cu gândire atipică.

De asemenea, puteți deține o paralelă între aplicarea knockerilor cu cobra și setea pentru o bogăție mai mare. În India, ei încă mai cred că păzitorul de comori inconspabili este Naga. Se crede că Creatorul sa odihnit pe un cobre în diferite etape ale creării unei lumi dificile aranjate.

Și printre călugării budistici, reptile considerate este considerată creație pozitivă. Potrivit legendei, ea a apărat corpul unui corp al unui mic buddha care dormea ​​sub soarele în aer liber.

Tatuajul sub formă de cobra este caracteristic personalităților îndrăznețe și intenționate demne de adversitatea vieții opuse. Acestea sunt de obicei oameni dintr-un mediu creativ care au multe talente, idei și gândire extraordinară.

Cu toate acestea, semnificația fiecărui tatuaj specific trebuie judecat de complotul general. De exemplu, un șarpe care suge otrăvitoare mărturisește masse agresive a seriei de tatuaj. Aceasta este o persoană dominantă care încearcă să-l subordoneze. Îi place să dezactiveze teama și să gestioneze. Parcelele cu Cobro pot purta o valoare dublă în funcție de porțiunea corpului pe care îl aplică. Și chiar fundalul poate afecta interpretarea imaginii.

Pentru bărbați

Tatuaj Cobra – Alegerea spiritului puternic al oamenilor care nu sunt obișnuiți să se supună cu viziunea lor asupra imaginii lumii și a voinței neexploatate. Aceștia sunt întotdeauna oameni care își ating cu încredere obiectivele, chiar dacă confortul și sentimentele celor dragi. În același timp, mass-media de un astfel de tatuaj sunt inteligente, incredibil de sensibile și foarte atractive.

În principal, bărbații aleg un tatuaj cu o Cobra atacantă, deoarece un șarpe zgomotul în atac simbolizează puterea și curajul. În acest caz, atenția este concentrată pe capul reptilei, capacele pictate sunt trase în detaliu, colți de pradă, cântare.

Pentru femei

Knockerele frumoase cu cobra în centrul complotului nu sunt mai puțin frecvente și pe corpurile feminine. Fetele preferă desene colorate, subliniind misterul, harul și capacitatea naturală de seducție. Cobra pentru o femeie – un simbol al influenței hipnotice asupra bărbaților. Nu e de mirare că în multe legende există scene în care șarpele arată fascină. Cobra Grace, nu numai că indică vrăjile periculoase ale femeilor, ci și avertizează despre pericolul de glume cu tatuajul hostess. Otravă – armă serioasă, stromping moarte dureroasă inevitabilă.

Transportatorul unei astfel de imagini pe corp este adesea iubitor de putere având multe talente. Ei cu putere magnetică atrage atenția masculină pentru ei înșiși. Cobra Cum farmecul îi promite mult succes în diferite domenii ale vieții. Cobra are o reputație ambiguă. Pe de o parte, este un ucigaș crud, iar pe celălalt – un vindecător. Chiar și există o convingere că simbolul reptilelor pe corpul feminin are un efect pozitiv asupra confuziei. Tatuajul Cobra pe șold este asociat cu începutul unei noi vieți.

Eleganța formelor de sex feminin este foarte profitabilă accentuează imaginea șarpelui Suring, mai ales atunci când prădătorul grațios îi râde o floare frumoasă.

Idei schițe

Opțiunile posibile pentru semnarea și zonele pentru locația lor sunt uimitor de multe. Schiță cu un șarpe de cădere a pielii asociate cu renașterea și câștigul înțelepciunii. În mitologia antică, reptile corectate cu tineri veșnici și nemurire tocmai din cauza acestei abilități. Pielea veche este abandonată – viața continuă într-o coajă nouă.

Și dacă șarpele este deschis la gură – merită interpretat ca agresiune și dorință de a apăra limitele și interesele personale.

Cu un cap de șarpe

Tatuajul sub forma unui cap de șarpe are o valoare standard – autoritate, masculinitate, putere.

Cu capota

Șarpe, capotă întreruptă, – Avertizare de pericol. Hota umflată pe capul lui Cobra Semnale de pregătire pentru a păstra apărarea. Transportatorul unui astfel de tatuaj, cum ar trebui să-l declare. El este plin de energie, decisiv și fără compromisuri. În ceea ce privește localizarea unui astfel de desen, schița este de dorit să se transfere în zonele extinse. Tatuajul mic al șarpelui, cu o capotă pictată, arată nepretențios și nu poartă energia potrivită.

Cu coroana

Schița lui Cobra cu coroana pe cap accentuează dorința de a stabili puterea și subordonatul ei înșiși. Caracteristică femeilor nu mai puțin decât pentru bărbați.

Cu flori

Tatuaj reptile la îndemână, completat de un trandafir sau un măr, caracteristic fetelor. Proprietarul său este greu de rezistat la ispită. În companie, raftles sunt populare nu numai muguri de trandafiri, dar și alte flori.

Regele Cobra

În realitățile naturale ale șarpelui acestei specii sunt cunoscute pentru agresiunea și nemilosul său. Transportatorul de tatuaj cu ea pare să avertizeze că există glume rele cu el. Această imagine înseamnă putere, viclenie și ispită.

Alte optiuni

De când Cobre este inerentă capacității de a se regenera, în multe culturi este considerat un simbol al revigorării vieții. Pentru bărbați, acesta este un semn al nemuririi, iar podeaua slabă consideră maternitatea ei patronică. Tatuajul reptilei, târându-se prin lama sabiei, vorbește despre un test serios care a căzut într-o fracțiune de persoană. Poate că vorbim despre combaterea unei afecțiuni severe în trecut sau prezenți. Tatuajul șarpelui se uită minunat în stil realist atunci când sunt desenate cele mai mici cântare. Nuanțele ridică cele mai diverse.

Impresionant arată ca un desen al Aspidului, aplicat pe umăr, în zona toracică, la antebraț, când capul prădătorului este ca o pauză de piele și caută să iasă din corp. De asemenea, frumos va captura gadina zgomotului rulată de inele. Dacă adăugați craniu de schiță, va însemna o amenințare directă, pericol. Un înțeles similar este umplut cu un desen al unui șarpe care arată dinții. Este demn de remarcat faptul că, în natură, cobra nu dezvăluie gura, dacă nu este pregătită pentru atac.

Este interesant să privim schița cu complotul, capturarea taberei de șarpe și cobra, care se învârteau din cană.

Unde să faci?

Una dintre cele mai populare opțiuni pentru tatuaj cu Cobro – Înapoi. Imagini ale oricărui format privesc zona largă. Parcela tatuată din această zonă va accentua personalitatea și personalitatea personalității. Pentru mulți tineri, locurile preferate pentru tatuaj sunt picioare, încheieturi și chiar mâneci. Imaginea șerpilor arată grozav pe părțile de relief ale corpurilor musculare ale bărbaților. Acest lucru subliniază masculinitatea fizică și spiritul războinic.

Fetele preferă adesea pictura pe picioare elegante pentru a distrage punctul de vedere al defectelor pielii. Desenul de șarpe este întotdeauna ușor ușor, deoarece este posibil să se facă curbele corpului de șarpe, deoarece va fi mai profitabil. Desenele pe cadavrele feminine sunt pline de har și arată foarte realist. Zona cea mai mobilă și notabilă pentru desenul de tatuaj este mână. Umăr și antebraț acoperă cu desene cuprinzătoare pentru o lungă perioadă de timp. Desigur, acest lucru nu este locul când vreau să ascund un tatuaj de la străini.

Maeștri ca și cum lucrul cu zona umărului – în acest caz, clienții tatuaje rareori prezintă disconfort special. Tatuaj pe gât purtând personalitate încrezătoare, curajoasă, opinie non-flux. Această zonă se distinge printr-un nivel ridicat de durere și de inevitabilitatea pierderii tatuajului de frumusețe cu modificările legate de vârstă. Arată desene native pe o piele mică elastică, densă și elastică, ca și cum ar fi capacul de șarpe.

Bărbații înfundați bucățile din față și laterale ale gâtului, iar fetele sunt adesea rezolvate pe un tatuaj într-o regiune occipitală blândă. Șarpe pe un gât de sex feminin poate arăta incredibil de elegant, imitând colier. Tattoo cu un șarpe pe spate, la baza coloanei vertebrale, arată foarte sexy și poartă o energie specială, deoarece energia de pradă feminină este concentrată în punctul în cauză.

Dacă schița este gândită într-un fel, va fi posibilă să subliniem cu succes talia subțire și toate avantajele corpului virgin. Reptile, membrele de ambalare, poate deveni un instrument pentru alungirea lor vizuală. Fetele aleg adesea tatuaje cu Aspid In Color. Ei preferă imaginea reptilelor în setarea neobișnuită. Într-un astfel de tatuaj, se poate încheia un înțeles magic, esența feminină de vrăjitorie. Nu e de mirare că în arsenalul vrăjitoarelor experimentate a fost prezent pielea de șarpe uscată. Astfel încât o femeie subliniază că este capabilă să-și întoarcă toate armele secrete împotriva celor neprieteni.

Atrageți femeile și parcele în care cobra scade actualizarea pielii. Simbolizează renașterea, noul mod și t. Ns.. Și să păstreze tinerii veșnici în visele generale orice femeie. Prin urmare, tatuajul este aplicat ca o suprapunere a frumuseții, sănătatea și atractivitatea femeilor.

Exemple frumoase

  • Șarpe, închisă în „semnul infinit” – un simbol al înțelepciunii și făcându-și drumul în viață.

  • Șarpe, mușcându-se de coadă, – un simbol al faptului că lecțiile făcute în viață nu au fost plecate. Dacă există flori pe schiță, înseamnă că concluziile sunt făcute, rău în urmă, viața este stabilită.

  • Famous întâlniri de complot cobra și mongoose.

  • Misteriozitatea și originalitatea specială vor adăuga un tatuaj de șarpe sub forma unei brățări.

  • Sabia – un alt simbol, adesea complemensând un tatuaj cu Aspide. Acesta este un simbol al luptei. Complotul poate caracteriza purtătorul delentului ca un luptător puternic, cu boală severă.

  • Cobra, împachetare goală, – opțiunea preferată de tatuaj masculină.

  • Tattoo cu două celule – un alt tatuaj popular pentru bărbați, o putere dublă și agresiune.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: