Totul despre tatuajul sub formă de buze

Totul despre tatuajul sub formă de buze

Tatuajele au apărut cu multe secole în urmă – în cele mai vechi timpuri, oamenii umplute puncte, linii și modele din considerente religioase. Desenul nativ sub formă de buze pentru femei nu a apărut cu mult timp în urmă – direcția provenită în secolele XVII-XVIII în rândul marinarilor britanici. În acest articol vom spune despre valoarea tatuajului cu un sărut, luați în considerare opțiunile de schiță și vă vom ajuta să alegeți un loc potrivit pentru un astfel de desen.

Particularități

În cele mai vechi timpuri, marinarii au apreciat cu adevărat tot ce le-a legat cu pământ, așa că adesea au umplut tatuaje cu diverse subiecte, frica copleșitoare de oceanul nesfârșit. Una dintre cele mai populare schițe pentru navigatori este o imagine cu un pensional sau ilustrația de buze. Amintirile femeilor frumoase care așteaptă revenirea oamenilor din înotul cu rază lungă de acțiune, au dat marinarii speranță și calm.

Ideea de a crea un tatuaj sub forma unui buze inițial suportă. Kurtisani au pictat foarte des buzele cu ruj strălucitor și au lăsat pensiunile de sărutări pe trupurile oamenilor. Amprentele de la iubirea meritelor au fost subiectul mândriei printre reprezentanți ai unui etaj puternic, așa că au încercat să le păstreze în forma originală cât mai mult posibil. Cu toate acestea, rujul a fost destul de repede șters de piele, forțând marinarii să vină cu un nou mod de a salva amintirile fetelor – umpleți tatuajul.

După ceva timp, tatuajul cu gura a devenit același popular printre navigatori, cum ar fi imaginea cu o ancoră sau o caste. Un desen nativ cu o amprentă de mângâiere de sex feminin a fost un simbol al speranței – a personificat dorința transportatorului să se întoarcă în țară în viață și să simtă din nou atingerea femeilor. O astfel de interpretare a fost păstrată în această zi – cel mai adesea un sărut este umplute de oamenii care doresc să iubească și să fie iubiți.

Tatuajul cu o imprimare de buze înseamnă că transportatorul este o persoană încrezătoare în sine, care este populară în rândul femeilor. Ilustrații cu gura umplute pe părți vizibile ale corpului, vorbind despre caracterul discret, iubitor și deschis al proprietarului fundației.

Cu toate acestea, nu ar trebui să se presupună că astfel de oameni sunt ușor de convenit asupra relațiilor aleatorii – GIUTHPRINT poate însemna relații constante în care constă transportatorul.

Cinci desene cu buze sunt găsite nu numai la bărbați – femeile sunt, de asemenea, foarte des în alegerea acestei schițe particulare. În funcție de blândul omului și de schița stilului, tatuajul are un alt sens.

Oferim Citește mai mult Luați în considerare interpretarea unei schițe cu gura pentru băieți și fete.

 • Femeile de strângere tatuaje sub forma unui sărut pentru a sublinia sexualitatea și feminitatea. Unele fete aleg un loc pentru desen, care adesea sărută a doua jumătate. Astfel de imagini de cele mai multe ori sunt ascunse sub îmbrăcăminte și sunt destinate doar să-și arate dragostea și afecțiunea lor.
 • Pentru bărbați, tatuaj cu un sărut poartă semnificație romantică și sexuală în aer liber, care bărbați nu sunt obișnuiți să demonstreze – mai des aceștia aleg schițe, subliniind masculinitatea, forța și rezistența. Baieti care prindeți un tatuaj cu buzele sunt cele mai variate, iubitoare și reprezentanți ai sexului lor cinstiti, mai ales în cazul în care imaginea este reprezentat intr-un loc vizibil.

Uneori, compensarea sărutul unui om completează numele – aceasta înseamnă că operatorul de transport are un tatuaj favorit.

O astfel de cifră nativă are mai multe valori mai multe cu care este necesar să se familiarizeze înainte de a trage o schiță:

 • Pe corp de sex masculin, tatuajul la partea de jos a spatelui și pe fese mijloacele de care aparțin o orientare non-tradiționale+
 • În cele mai multe cazuri, desenul cu un sarut spune că transportatorul nu este lipsit de atenția reprezentanților sexului opus, așa că pentru inima lui va trebui să lupte cu mulți rivali+
 • Ilustrație cu o gura de ridicare pe corpul fetelor simbolizează statutul de popular în World Wide Web – „activă Căutare“+
 • Roth cu colțuri reduse este o reflectare a tristeței sau chiar a tristeței transportatorului și cu colțuri ridicate – jucăuș în dreapta și pregătire pentru aventură+
 • Tattoo cu capturarea sexuală prinsă de bază discuții despre proprietarul marelui libido+
 • fermoarul sau castelul pe buze înseamnă că transportatorul are un mister pe care nu vrea să îl uite.

Figura are multe valori diferite care sunt puțin diferite pentru fiecare persoană particulară. Este important să ne amintim că gurile sunt un corp foarte sensibil, astfel încât asocierea cu intrarea și sexualitatea este inevitabilă.

Decizia de a umple un astfel de tatuaj ambiguu, alegeți foarte atent un loc pentru ea pe corpul și stilul ilustrației.

Tipuri și schițe ale tatuajelor

Figura cu gura umană sunt efectuate în diferite stiluri și cu complot diferit. Dintre acestea, puteți evidenția ilustrații în stilul graficelor și imaginilor plate ale unui tipărit pentru sărut. Cu toate acestea, cele mai populare sunt imagini în stilul realismului – ei se referă maxim la senzualitatea buzelor și le spun colorat în jurul naturii transportatorului. Uneori, schița este completată de detalii care schimbă în mod semnificativ interpretarea și adaugă un nou subtext.

Vă sugerăm să luăm în considerare câteva opțiuni interesante pentru tatuarea sub formă de buze.

 • Imprint clasic. Cea mai populară ilustrare cu gura – atât în ​​rândul femeilor, cât și în rândul bărbaților. În funcție de locația de pe corp, imaginea poate avea semnificații diferite: a fi un „loc pentru un sărut”, să fie un apel la închiderea comunicării sau, dimpotrivă, să spunem că transportatorul este relații permanente.

 • Cu Cherry. Buzele de cireșe realiste atrag o privire și trezesc pe fantezii sexy în cap. O boabă mare în dinți se referă la expresia „Cherry pe tort” – aceasta înseamnă că transportatorul următorului desen apreciază foarte mult relațiile și nu este gata să le construiască cu o persoană aleatorie.

 • Cu o inscripție DA SEFU. O astfel de schiță este populară printre băieți – este subiectul mândriei transportatorului, precum și a fost în marinarii în vremuri străvechi. Tattoo simbolizează atitudinea puternică, decisivă și dominantă a proprietarului. Și desenul poate însemna că transportatorul este un iubitor excelent și este gata să consoleze jumătate în orice moment potrivit.

 • Cu limba. O gură înrădăcinată cu o limbă uscată înseamnă sete pentru aventuri, dorința de a obține o doză de adrenalină din experimente uimitoare. Un astfel de tatuaj spune direct oamenilor din jurul faptului că proprietarul iubește bucuria carnală și folosește adesea sexul opus pentru satisfacția personală.

 • Cu citat. Când amprentele de afiliați sunt completate de aforisme sau expresii acoperite, o figură nativă dobândește un înțeles romantic. Uneori, astfel de expresii pot avea un înțeles special, care este cunoscut numai a doua jumătate a proprietarului TAT.

Cel mai adesea, o astfel de schiță este aleasă de fete, cu toate acestea, nu are legarea la podea – băieții pot, de asemenea, să umple un kissprint lângă fraza sa preferată.

 • Gura neagră. Imagine foarte excentrică, în același timp înspăimântătoare și atragerea de vederi, ca o imagine cinematică a vampirilor frumoși și periculoși. Desenul settric roșu luminos numai pentru persoanele îndrăznețe și încrezători, și buzele negre cu sânge curgerea de sânge – complot pentru cele mai extravagante personalități.

 • Cu glonț. Într-o astfel de ilustrație, în mod diametral opus – bucurie și pericol. Imaginea întruchipează imaginea unei femei fatale care este capabilă să dea amintiri de neuitat și să spargă cu ușurință inima. Un astfel de tatuaj spune că transportatorul din trecut a experimentat amărăciune din relațiile de utilizator și se referă foarte suspicios la reprezentanții sexului opus.

 • Cleful de trepte. O schiță poartă un mesaj foarte neobișnuit pentru astfel de ilustrații – acesta personifică dragostea muzicii și a performanțelor. Tatuajul indică faptul că cea mai mare parte a vieții transportatorului este dedicată creativității, iar oamenii vor trebui să vină cu ea. Persoanele care aleg o schiță cu gura și o cheie de vioară investesc pe deplin în hobby-urile lor și doresc să inspire publicul muzical.

 • Grafică. Tattoo foarte blând și ușor, care personifică natura romantică a proprietarului. Imaginea laconică cu un sărut, de obicei, alege fete și băieți, în inimile a căror inimă există deja sentimente sublime. Stilul neobișnuit de desen, creat sub forma unui șir continuu și confuz, simbolizează complexitatea pe care partenerii l-au supraviețuit împreună.

 • Pup. Schița realistă a două guri care scuipă într-un sărut pasionat înseamnă atașamentul și sentimentele profunde ale transportatorului la a doua jumătate. Imaginea stelelor și a planetelor persistă sentimentul de plăcere nesfârșită, care se confruntă cu proprietarul tatuajului, fiind aproape de persoana iubită.

Opțiuni de localizare

Umpleți tatuajul excentric cu gura – o decizie foarte îndrăzneață, deoarece are o promisiune intimă că oamenii nu sunt obișnuiți să demonstreze. În plus, valoarea ilustrației poate varia violent în funcție de locația sa pe corpul și podeaua transportatorului. Oferim separat ia în considerare interpretarea poziției tatuajului cu buze pentru bărbați și femei.

Fetele au cel mai adesea o schiță în următoarele locuri:

 • pe gât, piept și fese – locuri cu un context erotic explicit, adică proprietarii de dragoste pentru a închide conexiunile+
 • La îndemână, claviculă și plimbări – mai puțin cauzând zone ale pielii, la care „locurile pentru sărutări”, destinate unui partener permanent+
 • Locuri intime – schița pe zona pielii, care este ascunsă în mod constant sub îmbrăcăminte, de obicei alegeți femei de încredere.

Un desen nativ cu gurile tipilor sunt, de obicei, aplicat în următoarele părți ale corpului:

 • umăr, antebraț și încheietura mâinii – tatuajul pe mâini înseamnă pregătirea transportatorului de a se apropia de dragul plăcerii+
 • Sânii, stomacul și partea – simbolizează dragostea transportatorului la scurt, dar relații luminoase+
 • Gâtul și în spatele urechii – printr-o astfel de imagine a unui om vorbește despre afecțiunea lor pentru femeile iubite.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: