Totul despre tatuajul sub formă de numere

Totul despre tatuajul sub formă de numere

Tatuajele cu numerele romane și arabe sunt foarte populare atât la femei, cât și la reprezentanții jumătății puternice a omenirii. Cel mai solicitat de camașul cu un număr favorit sau ziua de naștere. Astăzi vom locui cu privire la semnificația unor astfel de tatuaje și ne familiarizați cu schițele celor mai elegante lucrări.

Particularități

Tatuajele sub formă de numere sunt umplute în conformitate cu știința antică a numerologiei. Urmașii acestei învățături consideră că numerele sursei de energie divină. Ei susțin că fiecare număr dă o vibrație puternică.

Se crede că Utilizarea corectă a simbolurilor digitale poate obține o persoană de la sărăcie la aprovizionarea cu materiale ridicate, atrage fericirea pe partea și succesul său în orice efort.

Acesta este motivul pentru care plallow-urile sub formă de numere sunt atât de des găsite pe corpul celorbrelor – le folosesc pentru a-și schimba viața spre bine.

Toate cabinele de acest tip pot fi împărțite în mai multe grupuri.

 • Datele – pe piele sunt cumpărate de la nașterea lor (de exemplu, 1997, 1999 sau 2000). Data populară a nașterii copiilor, a zilei de nuntă, a datelor și a altor evenimente memorabile. Gama de caractere de la iubitorii de tatuaje digitale nu este limitată.
 • Simboluri unice – Un număr umplut pe corp poate simboliza o parte a unei date importante. De exemplu, 25 vor indica numărul și 12 – pentru o lună. Într-o altă interpretare, astfel de simboluri sunt un talisman care atrage noroc și alte beneficii.
 • Set de numere – combinația mai multor numere este de obicei un semn criptat, contează numai pentru proprietarul tatuajului. Interpretarea acestei etichete este de neînțeles pentru alții. În astfel de seturi, care la prima vedere poate părea aleatorie, orice poate fi ascuns: pornind de la adresa și terminând cu codul de la seif.
 • Într-un grup separat, puteți atribui numere care atrag succesul în afacerile de dragoste, precum și noroc în afaceri. Unii oameni au „numărul lor” care este considerat fericit. Ei sunt sincer încrezători că, dacă o completați ca un tatuaj, atunci ei sunt întotdeauna și în totul vor fi însoțiți de succes. Mulți cred cu adevărat în starea mistică a numerelor. Deci, se crede că unitatea va permite unei persoane întotdeauna și în tot ceea ce există un lider, iar combinația de numere 3 și 7 vor juca rolul de amuletă.

În plus față de fericit, nu există kituri fără sens. Acestea includ 666 și numărul 13. Cu toate acestea, un astfel de simbolism este foarte popular. Astfel de semne sunt umplute cele mai îndrăznețe și îndrăznețe oameni care nu se tem să provoace soarta. Ei își dovedesc alegerea că astfel de combinații nu vor dăuna, ci le vor ajuta în situații dificile de viață.

Din punctul de vedere al numerologiei, Valorile numerice pentru bărbați și femei diferă în energia și vibrațiile lor. Bărbații sunt numere impare potrivite. Ele nu sunt împărțite și, prin urmare, sunt întregi, puternice și incontestabile.

Femeile din toate exercițiile au fost atribuite blândeței, abilității de a naște un om nou. Pentru ei, există chiar valori digitale pentru ei: se dezintegrează în acțiuni separate, fiecare dintre ele, la rândul lor, se dezintegrează și mai mult. Un astfel de simbolism pare să personifice natura non-permanentă în care nu există nicio definiție și certitudine. Nu doar că o femeie a fost întotdeauna considerată o figură misterioasă și duală. Povestiri despre modul în care doamnele viclenice înconjurau cu ușurință în jurul degetului bărbaților, au constituit baza multor basme și legende.

Cu toate acestea, în ciuda diviziunii teoretice a numărului de bărbați și femei, nu există interdicții pentru comunicarea cu energia opusă. Prin urmare, femeile se pot umple întotdeauna ciudate. Și bărbați, dimpotrivă, pentru a face un tatuaj cu combinații conștiente.

Tipuri și schițe ale tatuajelor

Schițele de plallows digitale sunt izbitoare de colectorul lor. Cifrele arabe și romane sunt folosite ca un tatuaj. Alegerea depinde numai de gusturile estetice ale unei persoane, interpretarea simbolică a cifrelor din stilistica desenului său nu se va schimba.

Pentru a putea mai ușor să decideți cu privire la alegerea unor subiecte și idei potrivite pentru tatuaje, am pregătit pentru dvs. o galerie foto de lucrări frumoase.

arab

Atunci când se aplică tatuaje sub formă de numere arabe, ar trebui să fie continuată din valoarea fiecărui individ în conformitate cu învățăturile numerologice.

 • 0 – Posibilități nesfârșite, semn de îngeri, fluxul de idei.
 • 1- Simbol al conducerii, dominanței, autosuficienței, curajului și ordinii.
 • 2 – poartă energia păcii și flexibilității și capacității de adaptare. Proprietarul unui astfel de tatuaj este axat pe parteneriat.
 • 3 – Personalizează noroc, minte și dragoste. Este considerat un semn de jucăuș și generozitate spirituală. Cel mai adesea astfel de oameni sunt vorbitori buni.
 • 4 – Indică stabilitatea și ordinea. Un astfel de tatuaj indică abilitățile și înclinațiile uriașe către autofinanție. Proprietarii unor astfel de pallows arată fiabilitate, onoare, practică și rezistență. Pentru ei, înțelepciunea interioară și dorința de securitate.
 • 5 – vorbește despre începutul creativ. Un astfel de tatuaj pare să dea un om aripi, astfel încât să se poată îmbina în armonie cu spiritul naturii. Sub influența acestei imagini, oamenii arată abilități de cercetare, se trezesc interesul de aventură. În plus, cele cinci sunt legate de un temperament independent.
 • 6 – Acest tatuaj umplute oameni de acasă, apreciază familia și confortul. De-a lungul vieții, cel mai important lucru pentru ei este o familie.
 • 7 – înseamnă conștiința intelectuală și cea mai mare înțelepciune, promite un profit bun.
 • 8 – indică ordonarea, perseverența, pragmaticitatea și, ca rezultat, performanțe ridicate. Cele opt indică specialiști cu cea mai mare calificare. Pentru ei, o atitudine materialistă tipică față de lume, astfel încât proprietarii unor astfel de casciori sunt de obicei norocoși în afaceri și comerț.
 • 9 – este asociat cu înțelepciunea interioară, caritate, prudența, conducerea și tendința de a lucra în echipă.
 • 11 – Pallows similare fac ambițios, arogant și ceva crud. De multe ori sunt asociate cu creativitate, în toate cazurile există curaj de depreciere.
 • 13 – Aceste puști sunt adesea umplute de oameni cu un bun simț al umorului. Ei tind să se refere la viață cu optimism. Ele sunt caracterizate de artă, curaj și capacitatea de a simți profund.
 • 17 – indică competența, abilitatea, independența, sobrietatea minții și succesului.

În plus față de formele numerice de mai sus, există multe altele în cererea de tatuaj a numărului de numere. Ele sunt utilizate în mod activ în arta corporală. Astfel, numărul 7 este legat de succes, iar combinația de 777 indică un noroc triplu.

Pentru fiecare număr își desfășoară promisiunea individuală de energie. Deci, combinațiile 33, 69 sau 72 pentru o persoană pot fi asociate cu fericirea și norocul, iar pentru alții să devină un marker de tristețe. Același lucru este valabil și la numărul 13. Mulți o percep ca un simbol al lui Lucavia și înșelăciune, dar există un grup mare de oameni care aduc succes un astfel de tatuaj. Mai mult, unii folosesc această valoare ca farmec.

Tattoo „999” este considerat un semn de perfecțiune și ideal. Dar dacă îl întoarceți, atunci se dovedește 666. Această combinație mistică este corelată cu numărul de fiare și dau un sens negativ. Cu toate acestea, nu toată această interpretare sperie departe. Mulți iau un semn similar pentru provocarea tuturor forțelor și dorinței necurate de a reflecta orice atac.

Pentru fiecare persoană se caracterizează prin combinația sa numerică. Unii sunt ciupiți data nașterii, cealaltă vârstă în care a avut loc evenimentul iconic. În orice caz, nu contează exact ce numere sunt împachetate pe corp, fie că sunt 10, 19, 23, 28, 33, 47, 21, 69 sau oricare altul.

Este important doar ceea ce promisiunea de energie pune un om în tatuaj.

Valoarea simbolică a numerelor are un context național. De exemplu, în țările estice 18 este considerată a fi numărul de sugari. Iar chinezii nu-i plac semnul 4, deoarece pronunția lui este consonantă cu cuvântul „moarte”. Adesea, sub numerele simple, cifrele sunt ascunse, iar înțelesul sacral este investit nu în semnele în sine, ci în cantitatea de elemente constitutive. De exemplu:

 • 15, 24 și 33 înseamnă 6+
 • 10 și 28 – 1+
 • 77 și 14 – 5+
 • 22 este considerat 4+
 • 27 – Cum 9+
 • 16 – Cum 8.

Trebuie remarcat faptul că numerele arabe sunt descrise în forme suite și volumetrice, deci sunt populare. Tatuajul cu numerele arabe poate arăta elegant.

român

Pentru ca un desen nativ să arate interesant, elegant și rafinat, multe alege numere romane. În același timp, valoarea tatuajului nu se schimbă – un astfel de simbolism poartă aceeași promisiune ca semnele arabe. Cu toate acestea, folosind semne romane, puteți scrie numere doar variind de la 0 la 3999.

Desen similar cauzează asocierea cu una dintre cele mai mari civilizații din istorie. Deci, simbolismul oferă putere și putere specială. În plus, numerele romane diferă grafice clare. Permite semnelor să fie bine vizibile chiar și pe îndepărtarea, un astfel de tatuaj nu arată niciodată neclare.

Multe stele de cinema, televiziune și spectacol de afaceri aleg pentru ei înșiși recunoscuți cu numere romane. Asta am făcut Selena Gomez, Punerea pe gâtul zilei de naștere a mamei sale. Această femeie este teatrul actrita, a fost cea care a intors fiicele la artă. Prin urmare, knockerul făcut în onoarea ei persistă semnul unei legături relative și spirituale, mândrie pentru respectul său părinte și infinit pentru ea.

Zilele de naștere ale copiilor lor descrise pe piele și Victoria Beckham. Deci, ziua în care fiica ei a venit în această lume, simbolic descrisă pe numerele romane pentru încheietura mâinii.

Stiluri

Cifrele pot fi hrănite pe corp în diferite fonturi. Am primit cea mai mare distribuție Caligrafic, stiluri gotice, precum și „mașină de imprimat”. Tehnica este aleasă ținând cont de preferințele personale ale proprietarului tatuajului și ale povestii generale a imaginii.

Tatuajul cu datele poate fi concis atunci când imaginea este reprezentată numai de numere. Și poate fi o compoziție de artă – în acest caz, numerele sunt completate de elemente colorate. Destul de frumos arată cadranul, în această versiune puteți cripta data nașterii unei persoane.

Numerele din Pallows diluate cu flori, fanioane și panglici. Este opinia că un set de numere și plante poate crea o protecție eficientă împotriva impactului negativ. Tatuaje, completate de trandafiri sau ferigi, în special spectaculos.

Simbolurile a șapte sunt combinate cu imaginea de a juca oasele sau a permis cardurile. În plus, numărul de numere poate fi combinat cu o linie. Acestea pot fi restrânse forme geometrice sau bucle frumoase. Semnele în sine pot fi făcute volumetrice, în acest caz, adâncimea necesară a knockerului este dată datorită utilizării umbrelor și a contururilor. Se pare foarte simbolic situat între numerele de pene de păsări sau plante de abandon.

Locație

Tatuajul sub formă de numere pe corp poate fi plasat pe orice complot. Cu toate acestea, mai multe zone sunt izolate, în care desenele din acest subiect arată cele mai estetice. Ia în considerare mai detaliate.

 • Stomac. În acest domeniu, în principal tatuaje masculine de la data nașterii. Cu siguranță ați văzut astfel de simboluri pe corpurile sportivilor celebri, artiști de rap și alte stele. Reprezentanții frumoasa jumătate a umanității aleg această zonă a corpului mult mai puțin adesea și în majoritatea cazurilor este încălzit aici un mini-tatuaj.

 • Piept. Pe piept puteți umple un desen mare cu numere arabe. Acesta este modul în care vin majoritatea oamenilor. Doamnele preferă păpușile compacte, le pun pe coaste, claviculă fie sub piept.

 • Mână. Pe umăr, antebraț, precum și în zona de încheietură și pe perie puteți umple imagini mici cu numere. De obicei, bărbații hrănesc semnele latine în tehnica Chicano și femeile – numere romane într-o manieră minimalistă.

 • Gât. Zona gâtului nu este atât de extinsă pentru a aplica un desen în vrac pe el. Fetele aleg suprafața din spate a gâtului pentru tatuaj, iar tinerii preferă săpăte pe partea laterală.

 • Înapoi. Există compoziții surround din numere și alte semne.

 • Picior. De obicei bărbații aleg șolduri și caviar, glezne și picioare femei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: