Totul despre tatuajul sub forma unei coroane

Totul despre tatuajul sub forma unei coroane

Tatuajele sunt foarte populare. Cu ajutorul lor, oamenii își decorează corpul, accentuează individualitatea și este diferită de restul. Cu toate acestea, înainte de a aplica desenul, este important să înveți despre semnificația ei, deoarece nu poate fi întotdeauna pozitiv. În acest articol, vom spune ce înseamnă tatuajul cu coroana și ce opțiuni pentru schițele sale există.

descriere generala

Imaginea coroanei apare din cele mai vechi timpuri și se găsește în aproape fiecare cultură. Mai ales adesea coroana a fost descrisă pe diferite simboluri în Evul Mediu, când a însemnat apartenența dinastiei de guvernământ. Din acest motiv, un astfel de desen ar putea fi adesea găsit pe stema, steaguri diferite stări și nu numai, a simbolizat împărații, regii și împărații.

În plus, coroana ar putea provoca faimoase domni și cavaleri nobili. Acest lucru confirmă din nou faptul că această direcție a fost un semn distinctiv luminos – de exemplu, în Marea Britanie, înainte ca un astfel de tatuaj să poată fi prezent numai pe corpurile acelor oameni care erau susținători ai regelui.

Și în unele culturi imaginea coroanei interpretată ca un simbol al zeilor sau aparținând lor – în special conducătorii, poporul de care erau încrezători că puterea lor a fost dată de Dumnezeu. O astfel de interpretare prevalează în principal într-o varietate de mituri și legende în care se găsește această direcție. Interesant, faptul că îngerii Nimbi consideră, de asemenea, un fel de coroane.

Multe dintre coroane cu antichitate profundă au fost asociate cu autoritățile, inspirația divină, cu prezența unor calități de superioritate și de conducere, stima de sine ridicată și stima de sine, precum și cu autoritate, putere. În plus, mulți au crezut că Cu cât costul coroanei, cea mai mare putere și putere este proprietarul său.

În cultura greacă, în locul coroanei, a fost folosită o coroană de laur a lui Apollo, care a patronat actorii, muzicienii și alți actori luminari. Din acest motiv, o astfel de coroană a însemnat un talent real, care nu este pe deplin.

Dar creștinii au cea mai obișnuită coroană a Mariei Magdalena, urmașii lui Isus Hristos, care a fost prezent la răstignirea Lui și a fost printre acei oameni care au fost onorați să-și vadă învierea Lui.

În acest moment, o coroană bogată decorată poate contează ca un simbol al bunăstării și de succes, ci și cunoștințe, abilități profesionale, abilități și un număr mare de realizări de viață. În plus, această căptușă poate însemna înțelepciune, intuiție, auto-control, motiv, capacitatea de a rămâne calm chiar și în cele mai deranjante și mai dificile situații.

De la sine, tatuajul cu imaginea coroanei este Semn universal. Un astfel de desen nativ este potrivit atât pentru fete, cât și pentru bărbați. De regulă, imaginile similare pe corpul lor sunt aplicate acele persoane, care sunt încrezători, abilitățile și abilitățile lor și doresc să sublinieze superioritatea lor față de ceilalți. Această superioritate se poate referi atât beneficii materiale, precum și orice aptitudini. Ei iubesc atunci când le ascultă, ei se disting prin hotărâre lor, ei știu prețul, preferă să comandă și sunt adesea lideri, iar acest lucru se aplică la oricare dintre sferele vieții umane, indiferent dacă locul de muncă, familie sau companie prietenos.

Tipuri și schițe ale tatuajelor

cu aripi

Destul de multe ori imaginea coroanei este completat de aripi, iar cele mai multe dintre îngerii săi. Ele pot fi pliate, și pot fi îndreptate – în ambele cazuri, cifra pare foarte spectacious și luminos. Aceste tatuaje sunt efectuate, de regulă, de culoare. Același desen are o dimensiune medie.

Un astfel de tatuaj are de asemenea o semnificație proprie. Ea simbolizează puterea Duhului și are o subtext religioasă și filosofică, mai ales dacă coroana în figură este caracterizată prin prezența de pietre prețioase sau semiprețioase în ea. În plus, un astfel de desen subliniază individualitatea unei persoane, unicitatea calităților sale personale. În plus, combinația coroanei și aripile în sine este considerată fericită. Înseamnă o prietenie puternică și nedemnă și poate aduce și un om amețit.

Cu animalele

Tatuajele, unde este prezentat orice animal din coroană, sunt cele mai frecvente. De obicei, aceste desene sunt departe de mici. Adesea ele diferă în funcție de amploarea și complexitatea executării. Cu toate acestea, există excepții.

O importanță deosebită pentru un astfel de tatuaj este jucată de animalul pe el este descris. Deci, pentru tatuajul masculin, prezența unui leu în coroană – desene similare sunt foarte populare printre sexul puternic. Explicați-o destul de simplă: Leul este un simbol al puterii, regele Bests, care se distinge prin înțelepciunea, reținerea, dar în același timp. Leul, pe capul căruia coroana se lovește, înseamnă o conducere deplină, încrederea în sine și forțele sale.

Un tatuaj feminin, care este cel mai adesea descris de puma sau pisica din coroana sau diademul. Un astfel de tatuaj accentuează harul proprietarului său, măreția, abilitatea de a se depune, precum și o înaltă stima de sine.

O imagine puțin mai populară a unei broaște țestoase cu o coroană pe cap. Un astfel de desen în Coreea înseamnă o viață lungă, o bună sănătate, pace și reținere.

Cu inscripții

Acest tip de tatuaj cu imaginea coroanei este adesea cea mai ușoară efectuată. Inscripțiile din figură pot fi prezentate de o varietate de hieroglife, diverse fraze, numere romane de la care poate fi data nașterii umane.

O atenție deosebită trebuie acordată tatuajelor pe care sunt prezente anumite hieroglife. Înainte de a aplica astfel de plămâni cu apariția desenelor pe piele, merită să înveți despre semnificația și traducerea hieroglifelor. În caz contrar, un risc ridicat de a intra într-o situație ciudată și stupidă, deoarece hierogliful conform rezultatului poate însemna ceva necultivat și respins.

Dacă vorbim despre fraze, atunci, de regulă, ele sunt scrise în limba latină. Contextul unor astfel de inscripții poate fi cel mai diferit – depinde numai de viitorul proprietar al tatuajului și de preferințele sale. Deosebit de potrivit pentru astfel de inscripții de tatuaj cu următorul conținut: Primus Inter pares („primul dintre egali”), Totus Mundus Ante Pedes MEOS („întreaga lume a picioarelor mele”), non Duco Duco („Nu sunt condus, eu însumi plumb „) alte.

Tatuajul cu numele și coroana are, de asemenea, propriile caracteristici. Deci, în cazul în care tatuajul este prezent numele transportatorului tatuaj, atunci înseamnă că acest O persoană se consideră un lider complet, apreciază foarte mult, abilitățile, abilitățile și cunoștințele sale.

Dacă există numele altcuiva, inițialele sau doar o singură literă, luată de la începutul numelui, de exemplu, „A” sau „E”, atunci acest lucru poate spune că transportatorul desenului apreciază, iubește și respectă profund omul al cărui Numele este purta pe corpul tău.

Cu trandafir

Tatuajele care descriu o varietate de culori sunt, de asemenea, foarte populare. Astfel de desene preferă cel mai adesea reprezentanții femeilor și pot fi adesea văzuți la bărbați.

Floarea însuși simbolizează eleganța și sensibilitatea, pasiunea, impulsivitatea, iubirea nelimitată și imersia orb în acest sentiment puternic. În același timp, această floare poate însemna pericol, durere. O astfel de valoare dublă este explicată de faptul că petalele de trandafir sunt frumoase, iar vârfurile izviei și pot pricepe.

Cu toate acestea, în combinație cu coroana a crescut, devine diferit. Un astfel de desen simbolizează unicitatea umană, originalitatea și capacitatea de a obține dorința dorită.

Pentru bărbați, o imagine similară poate simboliza dragostea adevărată, care se află sub autoritate externă, rezistență și caracter sever.

Valoare specială Desenul cu Rose are pentru fete. Simbolizează feminitatea, puterea caracterului, prezența unei tije interne, tineret, frumusețe și atractivitate. Și dacă figura arată coroana de desene animate și a crescut, atunci acest lucru sugerează că fata simte o adevărată prințesă sau se asociază cu ea.

Alte

Există și alte opțiuni pentru tatuaje cu imaginea coroanei. Ca obiect independent în figura coroanei, este extrem de rar, cel mai adesea este completat de o varietate de elemente compozite.

Deci, destul de răspândită este un tatuaj în care coroana este prezentă într-o combinație cu o inimă. Dacă această direcție este situată deasupra inimii, înseamnă un succes imens, noroc și noroc în toate sferele vieții umane, fie că este familia, munca, sănătatea sau iubirea.

Apropo, inima cu coroana este prezentă în brățara celtică, unde țin două mâini – o astfel de imagine poate fi, de asemenea, aplicată ca un tatuaj. În acest caz, inima va simboliza dragostea, coroana înseamnă loialitate, iar mâinile – o prietenie reală și puternică.

O imagine a unei coroane cu o cruce este, de asemenea, foarte populară. Un astfel de desen poate avea mai multe valori diferite. Deci, imaginea poate fi interpretată ca un semn de victorie sau ca o credință necondiționată în Dumnezeu, supunerea la toate legile lui Dumnezeu. În plus, tatuajele cu desene similare pot, de asemenea, să simbolizeze credința în sine, reticența de a respecta și intenția de a urma numai prin legile lor. Oamenii care aplică astfel de desene sunt, de obicei, încrezători în sine, știu ce doresc și obțin acest cost dorit.

Tatuajul cu imaginea craniului uman în coroană este, de asemenea, popular, mai ales în rândul bărbaților. Simbolizează puterea, succesul imens în toate eforturile, superioritatea internă și externă față de restul. Pentru prima dată, un astfel de desen a început să fie folosit în Mexic, a fost acolo că a început să interpreteze ca un simbol al unui mare noroc. Cu toate acestea, pentru a-și face omul său, numai după renaștere, adică în viața viitoare.

Stiluri și soluții de culoare

Tatuajul cu imaginea coroanei poate fi efectuat într-o mare varietate de direcții stilistice. Astfel de desene pot fi colorate și monocromi, mici și mari – depinde doar de dorința persoanei însuși.

Cele mai frecvente dintre toate sunt realismul, mai ales dacă vorbim despre tatuaj cu animalele. Astfel de desene sunt de obicei foarte mari, care este explicată prin gradul lor ridicat de detalii: pentru a obține un astfel de desen detaliat de obiecte pe mini-tatuaj, pur și simplu nu este posibil.

Caracteristica principală a imaginilor efectuate în acest stil este, de asemenea, ceea ce arată destul de naturalist. Cu toate acestea, lucrul la astfel de tatuaje este destul de dificil și, de regulă, necesită o perioadă mare de timp. Din acest motiv, tatuajele realiste ies foarte scumpe, în special în comparație cu altele. În plus, ei necesită un nivel ridicat de pricepere de la un tatuaj, altfel tatuajul poate deveni nereușit.

Stilul minimalism aici va fi, de asemenea, potrivit. Se poate opune realismului. Desenele făcute în această direcție a stilului arată destul de simplă și concisă. Munca pe ele necesită o perioadă mult mai mică, iar în general nu este prea dificilă. Cu toate acestea, un astfel de tatuaj minimalist încă arată cu atenție și frumos și, prin urmare, ca mulți.

O astfel de decizie de stil cum ar fi acuarelă, de asemenea, potrivit. Aceste desene sunt efectuate în culoare. Acestea se disting prin coloranitatea lor și de prezența unui număr mare de nuanțe, tranzițiile dintre care sunt de obicei moi și netede, datorită cărora desenul însuși se dovedește a fi delicat, ca și cum ar fi fost aplicat pe acuacul real.

Un astfel de stil cum ar fi geometrie, De asemenea, potrivit pentru tatuaje cu coroana. Formele geometrice, prezența cărora este tipică pentru această direcție a stilului, în ciuda simplității sale, arata foarte interesant și dați imaginea un anumit punct culminant. Mai mult, ei își extind și semnificația. Deci, prezența liniilor netede și rotunjite spune că persoana este moale, calmă și pașnică.

Zigzele și unghiurile, dimpotrivă, indică o hotărâre, unele impulsivități și chiar agresivitate.

Opțiuni de cazare

Locația tatuajului cu coroana este aleasă exclusiv în funcție de preferințele umane și de volumul imaginii. Deci, dacă ați prefera un mini-tatuaj, atunci în acest caz desenul va fi pus mai înțelept pe încheietura mâinii sau pe perii, pe claviculă, pe gleznă, pe picior sau în zona coastelor.

În unele cazuri, un astfel de tatuaj este pus pe deget, dacă se distinge prin miniaturarea sa sau chiar pe față. Ultima opțiune de cazare este deosebit de caracteristică a bărbaților.

Tatuajele mari sunt mai potrivite pentru a privi acele locuri care se disting de cea mai înaltă zonă a pielii, Care este, pe spate, pe piept, pe umăr sau antebraț, precum și pe „mânecă”.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: