Valoare și schițe de tatuaj de mac

Valoare și schițe de tatuaj de mac

Tatuajele cu flori sunt foarte populare, care se explică prin aspectul lor estetic. Cu toate acestea, în plus față de frumusețe, aceștia sunt cel mai adesea stabiliți o anumită promisiune. În acest articol vom analiza ce un tatuaj cu poppies și ce fel de soiuri există.

Sens

Mac este o floare care diferă nu numai cu frumusețea sa, ci și cu. Nu toată lumea știe că începe Din 1914, macul cu un nucleu negru a început să fie considerat un simbol al memoriei tuturor celor care au murit în război. Această valoare a lui Maku a început să dea după prima lume, rămâne neschimbată până în prezent. În acest context, macul este utilizat în SUA, Australia și Regatul Unit și mai recent și în țările CSI.

În cele mai vechi timpuri, această floare a subliniat, de asemenea, un înțeles special și foarte specific. De multe ori a fost asociat cu somnul și moartea, precum și cu zeii care erau responsabili pentru aceste fenomene. De exemplu, potrivit legendelor, Morfe – zeitatea greacă, care a fost responsabil pentru vise bune – ea nu a fost de palmier, ci o floare de mac, introducându-se astfel o persoană în somn.

Cu toate acestea, în timp, în cultura greacă, Mc a început să însemne pasiune, onestitate în relațiile și dragoste.

În cultura romană antică, această floare a fost asociat cu zeita Ceres, care a fost responsabil pentru recolta și fertilitatea. După ce a pierdut fiica sa, a suferit atât de mult încât Dumnezeu Jupiter a decis să-i dea un mac pentru somn calm și puternic. Din acel moment, oamenii au început să creeze o coroană de flori din magicienilor, dedică această zeiță.

În plus, maci de pe insula Samos decorat templul zeiței Gee. Și grecii folosit adesea această floare pentru ghicitul, pentru că pentru ei a simboliza adevărul. Cu ajutorul Poppy fată, afla dacă ei au crezut lor iubit sau nu.

Poppy are un alt sens interesant. Deci, pentru multe caseta McKoy Simbolizează capul uman. Explicați această interpretare este destul de simplă. În cele mai vechi timpuri, în cultura romană, ritualurile sacrificii au făcut adesea, pentru care oamenii erau adesea folosiți și majoritatea copiilor. Cu toate acestea, astfel de sacrificii brutale au fost anulate atunci când Numa, unul dintre conducătorii români legendari, a decis să înlocuiască șeful oamenilor cu mac-uri. Astfel, am decis să acționez și tânărul brut cu capetele copiilor, care a fost sacrificat de divin.

În cele mai vechi timpuri din Italia, această floare a fost de multe ori implicată pentru ritualuri: de la petalele de mac roșu au făcut un costum pentru divinul lumii.

Mac poate fi, de asemenea, privit ca farmec. Acest lucru se datorează faptului că, de obicei, în ziua martirilor Maccabyev, care a reprezentat 1 august, această floare a fost consacrată. Mulți au crezut că macul consacrat, în special alb, le poate proteja de efectul nefericit de partea vrăjitoarelor și a vrăjitorilor.

În cultura rusă, Mac a simbolizat în mod tradițional tinerii și frumusețea. Unii îl asociază, de asemenea, cu un simbol al singurătății, detașarea de la alții. În plus, pentru multe mijloace de mac. Se crede chiar că el poate ajuta să rămână însărcinată.

Interesant Anterior, această floare a fost utilizată în scopuri terapeutice. Semințele sale au fost folosite ca pastile de dormit. Cu toate acestea, în acel moment nimeni nu a ghicit, de asemenea, că aceste semințe au avut proprietăți narcotice: dacă doza lor a fost aleasă greșit, persoana ar putea cădea într-un somn profund sau nu se trezește deloc. Din acest motiv Mac pentru mulți sunt asociate cu Guise of Life, Moartea și Oblivion.

Tatuajul de mac este considerat predominant feminin, totuși, ambii bărbați pot vedea o astfel de desene complete.

Opțiuni schițează tatuaje

Există multe variante de schițe de tatuaje cu mac roșu. Deci, adesea în desene, această floare este descrisă într-o singură instanță. De obicei, mugurul în sine arată luxuriante, iar petalele sale – blânde și îngrijite. Imagine similară, de regulă, înseamnă că o persoană iubește să fie în singurătate. Este puțin probabil să aibă un suflet al companiei și mai degrabă se străduiește pentru calm și pacificare.

Dar imaginea lui Mac, care este într-un buchet cu alte flori, simbolizează veselia. De obicei, astfel de desene arata foarte interesante si difera in luminozitatea lor. Nu există desene mai puțin colorate să privească coroane de mac.

Adesea, imaginea mac este completată de imagini de diferite insecte. De regulă, cel mai adesea este fluturii, care simbolizează frumusețea, dorința de libertate și senzualitate. Imaginile de păsări pe astfel de desene pot fi, de asemenea, prezente. De regulă, prezența unei imagini similare pe tatuaj indică faptul că o persoană se distinge prin diversitatea și libertatea sa,.

O altă soluție compozită interesantă este o imagine a unui întreg peisaj, unde POP-urile sunt prezente sau chiar câmpurile distruse de aceste flori. De obicei, astfel de desene sunt destul de mari și ocupă o zonă semnificativă de piele. Cu toate acestea, ele arata spectaculoase si luminoase.

Stiluri

Tatuajele cu imaginea de mac-uri pot fi efectuate într-o varietate de direcții stilistice. Majoritatea oamenilor preferă stilul realism. Explicarea cererii sale este destul de ușoară. Lucrări efectuate în acest stil, detaliate, datorită a ceea ce se obține luminos și naturalist.

Stil acuarelă Va fi adecvat și aici. Pentru acest stil, tranzițiile moi sunt caracterizate între nuanțe, motiv pentru care sentimentul este creat ca desenul a fost aplicat folosind o acuarelă reală și o perie moale. flori de mac, realizate în acest fel, se va arata mai ales ușor și ușor.

Un astfel de stil cum ar fi minimalismul, Pentru imagini similare, acesta va fi, de asemenea, potrivit pentru.

Fotografii făcute în această direcție sunt, de obicei stil simplu, elegant și concis – acest lucru este exact ceea ce atrage mulți.

Tatuaje cu aceste flori făcute în stil geometrie, De asemenea, arata foarte armonios. Prezența în figură de forme geometrice tipice pentru această direcție stil este oarecum extinde valoarea tatuaj: rotunjită și netedă linii vorbesc despre un calm și moral-iubitoare de pace, prezența zigzaguri și colțuri, dimpotrivă, indică impulsivitate și determinare.

Unde să postați?

Tatuaje cu maci uita armonios în orice parte a corpului. Selectați zona pentru a găzdui astfel de desene merită, concentrându-se numai pe preferințele și scalele imaginii.

Deci, tatuajul mic pune adesea pe încheietura mâinii, șold, coaste sau lamă. Imaginile sunt Larrore, în care, de regulă, există un anumit complot, plasat pe spate, umăr sau antebraț, precum și pe piept.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: