Valoare și schițe tatuaj sub forma unui val

Valoare și schițe tatuaj sub forma unui val

Tatuajul din lumea modernă este una dintre căile de auto-exprimare. Fiecare a zecea are un tatuaj mic. În acest articol, luați în considerare valorile imaginilor sub formă de valuri, schițe populare, precum și locuri unde puteți aplica un tatuaj.

Sens

Pentru multe valuri este un simbol care a devenit cunoscut din cele mai vechi timpuri. Pentru persoanele care locuiesc lângă coastă, apa de mare contează ceva nelimitat, mare. În vremurile vechi, mulți locuitori ai coastei au comparat valurile cu leagănul, care aprinde totul. Apoi, după cum studiază marea, construcția de porturi și nave, valurile au început să dobândească și altul, mai deprimant, umbra, ca ceva nepermanent, trecător, rece și periculos.

Dacă vă aflați în mitologie, puteți afla că în Grecia antică, valurile descrise în Guise Femei ca Nymph frumos în rochii de lumină albă. Chiar au venit cu numele – nereapit. Au fost fiice de reproducere și oceanizi Dorida. Grecii antice, care trăiau lângă apă, au crezut că stropii valurilor și zgomotul lor au fost toate conversațiile lui Nymph fabulos, care trăiesc în Palatul poshondon. Prin urmare, grecii s-au închinat și au cerut ajutor înainte de a intra în mare, deoarece cu o puternică valuri de furtună se mișcă cu barca, iar mulți marinari au crezut că într-un fel era supărat.

La insularii din Pacific, și anume, a fost distribuit polinezian, absolut absentă în antichitate, dar cultul caracterelor. Fiecare personaj este un anumit ornament, cu care a fost posibil pentru a captura acest lucru sau acel eveniment.

Si din moment ce apa înconjoară insula aproape din toate părțile, valurile în viața insularii au o semnificație specială. Acesta este un ciclu de viață infinit, care este actualizat continuu.

Pentru poporul chinez, valurile au fost de mare importanță. Semănau locuitorii din cer apă sau dragoni. Spumă de mare a fost considerat un simbol al purității. De aceea, apa a fost un semn de purificare și de protecție.

Pentru popoarele slave ale valurilor sunt, de asemenea, de o importanță deosebită. Este bine trasată în basme, când eroul se scufunda în mare, și un mare val-l ia ușor ca țărm, ajutându-l, salvând viața. De asemenea, un val însemna independență și libertate. Sa întâmplat din cauza consonanța fonetică a cuvintelor Wave și Volina. Prin urmare, pentru mulți țărani, valurile erau familiarizate cu libertatea, viitorul frumos și luminos.

Luați în considerare valoarea tatuajelor în prezent.

 • Mulți interpretează imaginea valurilor ca un loc în care o nouă viață provine. Prin urmare, unele fete aleg un tatuaj ca un simbol și un talisman conceput pentru a ajuta la crearea unei alianțe frumoase și lungi a omului în care vor apărea copii și vor continua valorile familiei.
 • De asemenea, fetele aleg valurile de tatuaj tivite cu un triunghi. Este interpretat după cum urmează: pragul triunghiului simbolizează trei perioade ale fetei – fetiță, maternitate și vârstă înaintată. Valurile sunt mișcarea vieții, a pus calități și fundații morale, sănătate puternică, care apoi va contribui la îndurarea și nașterea copiilor. De asemenea, un astfel de tatuaj este interpretat ca serenitate în sine, fata nu se va permite să ofenseze sau să ofere cineva ofensat.
 • Pentru bărbați, valurile de tatuaj înseamnă prezența voinței, armoniei interne și calmei. Valuri într-o imagine nativă pentru ei – acesta este un semn de manifestare a caracterului, voința și capacitatea de a nu păstra nu numai în mână, ci întreaga situație ca întreg.
 • Valoarea generală este că este calea dezvoltării, dorința de ceva nou și perfect, la armonie în sine. Prin urmare, adesea valurile sunt descrise într-o formă relaxată. Puteți întâlni rar tatuaje cu o imagine a valurilor care acoperă orașele, oamenii sau unele obiecte.
 • De asemenea, valurile simbolizează continuitatea, O persoană trebuie să se miște în mod constant, de auto-îmbunătățire.
 • O altă valoare este karma. Un val al impulsului său creează încă două și doi la rândul său, încă două și atât de nedefinit. Dacă trageți o analogie cu viața umană, puteți compara valurile cu acțiunile persoanelor care afectează viitorul generațiilor.
 • O persoană alege o astfel de schiță, de asemenea, pentru că apa este infinită calmă, Scutire de stres excesiv.
 • Alegerea unui astfel de tatuaj, proprietarul său poate dori să le spună starea lui este schimbabilă ca mare.

Schițe și schițe populare

Schițe de tatuaje sub formă de valuri există un set excelent. Toate acestea sunt diferite în stil, tehnică de execuție, precum și dimensiunea.

 • Cele mai multe ori fetele preferă Nonsens mici tatuaje. De exemplu, undă sub forma unui zigzag. Este ca un anumit motto în viața vieții – mișcarea veșnică, schimbarea caracterului.

 • Valul încheiat în cerc sau în orice formă geometrică, întotdeauna observă caracterul vii al omului, astfel încât conturul cifrei este întotdeauna subliniat exact, este vizibil, dar valurile pot fi desenate și nu cu detalii atât de puternice.

 • În schițe, puteți îndeplini, de asemenea, elemente suplimentare sub formă de Navelesau animalele marine – Delfini, balene. Schițele cu nave preferate cel mai adesea bărbații. Imaginile sunt purtate ca un caracter pozitiv și nu foarte mult. Valurile pot direcționa nava la noile țărmuri și pot să-l înece. Schița selectată spune, de asemenea, multe despre starea mentală a persoanei.

 • Există schițe de valuri și munți, De obicei, ele sunt efectuate ca tatuaje pereche, cineva care se ocupă de imaginea munților și pe cineva – valuri.

Se întâmplă ca oamenii să facă tatuaje pereche pentru diferite mâini sau glezne.

 • Există una dintre cele mai populare schițe ale subiectului maritim, este „val mare în canhanwa”. Una dintre cele mai importante lucrări ale maestrului de artă fină japoneză tolerează organismul sub forma unui tatuaj. O astfel de imagine pare impresionantă și devine o decorare reală.

Stiluri de execuție

Tatuajele acestui subiect sunt adesea efectuate în stilul minimalismului, dacă desenul nu este completat de alte elemente. O astfel de schiță nu ia mult spațiu, va fi mic, concis și, cel mai probabil, personal. Tattoo poate fi efectuat cu o predominanță de linii subțiri și o inscripție mică sub imagine.

De asemenea, în schițe este adesea stilul folosit realism. Valuri ca o imagine aplicată pe corp, nu diferă de realitate. Aici vor participa de stropi, picături mici. Fiecare element a fost prelucrat cu o fiabilitate uimitoare. Caracteristica principală a unui astfel de tatuaj va fi adâncimea de culoare, picături și impunerea umbrelor.

Bărbații aleg, de asemenea, un tatuaj în stilul noului skul sau al lui Chelse vechi. Mai ales când schițele sunt urmărite și elemente suplimentare, cum ar fi animalele marine (sirenele, delfinii), navele. De obicei, schița are un cadru – margini rotunde.

Popularitatea specială câștigă tehnici Acuarelă. Acest stil este un pic ca realism, dar gama de culori în acuarelă arată mai moale, și aplicarea de o culoare pe de altă parte oferă o adâncime complet diferit. Aceste tatuaje sunt caracterizate prin luminozitate specială și saturația culorilor pentru o lungă perioadă de timp.

Unde să se aplice?

locuri speciale în cazul în care vă puteți umple tatuaj. Fiecare este liber să aleagă locul pe care el va dori să-.

Dar este necesar să ne amintim despre pragul de durere, și, de asemenea, să ia în considerare dimensiunea de tatuaj.

Cel mai adesea, valuri trage pe încheietura mâinii, pe partea interioară a antebrațului, pe glezna. În astfel de locuri nu alege prea mult tatuaj.

Pe umeri, spate si sold, dimpotrivă, doresc să plaseze un tatuaj mai mult. De multe ori, un întreg lot este reprodus în astfel de locuri.

Puteți aplica un zig-zag tatuaj mic pentru ureche, sau pe partea interioară a degetului, ca un anumit mesaj pentru tine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: