Valoarea și schițele tatuajelor și SPHINX

Valoarea și schițele tatuajelor și  SPHINX

Imaginea Sfinxului este învelită de Mystery. Există mai multe dintre speciile lor, fiecare dintre acestea având propria interpretare. Acest simbol este încă utilizat în mod activ în diferite tipuri de artă, personalizând păzitorul secretelor, gardianul teribil, demonstrând înțelepciunea profundă incomprehensibilă.

Valoarea tatuajului

Dar interpretarea imaginii Sfinxului poate să nu fie doar. De asemenea, este asociat cu o dorință frenetică, pericol și vigilență. Se citește în ea Demnitatea și aroganța. Caracteristicile umane și animale în combinația lor pot desemna unirea puterii minții și a puterii fizice. Poate dezvălui în valoarea stâncii, a fatenuității, a inevitabilității. Femeile mai atrag harul natural al rasei de pisica Sfinx, si nu un caracter mitic.

Desenul nativ conferă imaginea armoniei hostesului, în dotarea înțelepciunii și a vicleanului natural. Asemenea fete sunt specifice caracterului libertății și personalității. De la sine, simbolismul pisicii poartă lumina și energia fericirii. Tattoo face personalități îndrăznețe care caută bilanțuri care nu sunt rutine tolerante.

Simbolul pisicii SPHINX pentru a gusta tinere misiuni care doresc să sublinieze flexibilitatea, feminitatea și harul.

Pe corpul masculin, tatuajul pisicii Sfinx nu este, de asemenea, neobișnuit. În acest fel, proprietarul tatuajului se protejează de ochiul rău și de tot felul de probleme. De obicei este un om minunat, înțelept, nu distinge de naivitate. Dimpotrivă, ei nu ocupă în mod natural.

În același timp, imaginea Sfinxului este destul de prietenoasă și arată că o persoană este dotată cu un temperament bun, dar obișnuia să-și apere interesele. El nu are pe nimeni, ci credincios scopurilor sale și celor dragi. Cum ar fi oarecum amenințătoare pe speciile de somn, care se distinge prin bunătate și devotament rar.

Tipuri de sphynxuri și schițe Opțiuni

Tatuajul SPHINX se confruntă în două categorii de imagini: creația mitică și rasa de pisici. Diferitele opțiuni sunt diferite și semnificația lor.

egiptean

Prima asociație, care apare în gândurile majorității oamenilor, este asociată cu Sfinxul egiptean. Această creatură arată foarte fantezie: capul unei persoane pe corpul unui leu cu o coadă de taur. Statuile maiestuoase din piatră sunt cunoscute aproape tuturor. Cel mai adesea, Sfinxul a fost portretizat cu fața Faraon, încredințând să protejeze mormintele egiptenilor venerați. Sfinxurile egiptene au șters în mod fiabil secretele domnilor puternici, personalizând înțelepciunea în sine, puterea și conexiunea timpului modern și viitorul.

Citește mai mult  Tattoo Scorpion pentru fete

Tatuajul sub formă de Sfinx egiptean poartă în sine Unele detașare și mister. Cu toate acestea, simbolizează echilibrul sincer. Cu ea, puteți face o imagine mai calmă, înțeleaptă și mai puternică.

Grec

Un alt sfinx renumit – greacă. Imprimat în istorie cu un cap de sex feminin pe un corp de câine și cu aripi de păsări în loc de mâini. Legendele despre acest personaj misterios dau o perspectivă și cruzime. Cel care nu a găsit răspunsurile corecte la întrebările sale a fost privat de viață. Este cunoscut doar câțiva norocoși în fața eroilor, care a reușit să rămână în viață.

Acest Sfinx înseamnă claritatea minții, prudență și prudență. În același timp, el poate fi interpretat ca un simbol al înțelegerii, agresiunii, tendinței de distrugere și implicare în forțele întunecate. Proprietarul unei astfel de amprente încearcă să-și dea identitatea mai mare.

Acesta este un fel de putere incompletă, putere asupra sentimentelor.

asirian

Sfenxul mitic, cel mai adesea descris cu labe de leu cu gheare impresionante și aripi puternice împrumutate de la Griffin. În același timp, are un cap uman și neapărat o persoană bărbierit. Barba are o valoare concretă separată. Dacă capul acestui Sfinx este un depozit de cunoștințe mari, barba simbolizează folosirea lor înțeleaptă.

Acest tatuaj este ales Persistente și încrezătoare în sine. Cu el doresc Postat de imaginea spiritualității și a rezistenței, dezvăluie lumea interioară multilaterală. În plus față de cele mai populare sfinx, astfel de creaturi sunt menționate în legendele indiene și asiatice. Ei au un sens similar, dar aspectul este, de asemenea, original și unic.

Pisica de casă

Imagine de companie – direcție populară în pictura grasă. Câștigul ritmului la cerere și tatuaj cu o rasă de pisică Sfinx. În simbolismul său, acesta combină caracteristicile inerente acestui animal: prudență, grație, flexibilitate și moale cu înțelepciunea universală și forța neclintită a unei ființe mitice.

Potrivit unei alte versiuni, vechii egipteni s-au închinat cu reprezentanți criminali de rasă de feline. De fapt, uitandu-se la statuetele acelor vremuri, este greu de imaginat pisicile cu parul lung. Dar nu merită să luați această versiune pentru adevărul absolut, deoarece nu există nicio confirmare a fiabilității acestor informații. Animalele cu părul neted pot fi descrise în desenele oamenilor antice.

În plus, Sfinxul mitic, deși are un corp felinar, nu este încă o pisică. Prin urmare, următorul lanț logic este vizibil: rezidenții Pisici vechea din Egiptul Egipt, statul însuși este asociat cu Sfinxul, această rasă este obligată la numele său.

Se crede că simbolul „Cat Bald” este folosit pentru proprietar un fel de scut din diferite tipuri de influențe magice. Un animal înțelept este complet mulțumit de proprietarul său și își asumă toată energia negativă din exterior. Desenul ascuns de vederile străine este o energie specială, mistică, puterea pe care o va separa cu proprietarul.

Citește mai mult  Tatuaj pe subiect Life

În întregime, Tatuajul SPHINX purtă întotdeauna sensul sacral. Poate fi interpretat ca o reflectare a temperamentului uman. Cat Sfinx moale și înțelept, dar se distinge prin deplasare și liberă. Astfel încât proprietarul tatuajului este adesea complet neconflict și prietenos, dar capabil de el însuși să stea. Este inerentă unor astfel de caracteristici ca flexibilitate și prudență, înțelepciune și echilibru.

Tatuajele sunt aplicate indiferent de sex. Simbolul sphynx atrage în mod egal atât bărbații, cât și femeile. Este misterios și grațios, viclean și de conducere. Uneori, în schițe, furie și agresiune pot fi urmărite, dar mai des este calm și pace, în funcție de temperatura tatuajului. Schițele pot fi efectuate într-o versiune alb-negru sau pot fi în culori, realiste și detaliate. Totul depinde de dorința clientului de masterat tatuaj.

Stiluri

Modul de design al imaginii navigați va depinde numai de preferințele personale. Deoarece Sfinxul este un desen cu un subtext, puteți investi o valoare specială. Dacă a apărut pofta pentru această imagine, merită să o perceapă ca un motiv să vă înțelegeți. Cu cât mai multe informații primesc maestrul înainte de a lucra, cu atât va rezulta mai unic și mai atractiv.

  • Imagini clasice Direcția mitică este acceptată Chicano și stil de gravare. Dar mulți cunoscători de tatuaj cu Sfinx ca executarea lor în stilul neo-tradiției, gungă-polka și craniul vechi.
  • De multe ori schița de Cat Sfinx În tradițiile realismului, tehnologia 3D. Nu pierde popularitatea și minimalismul. Copyright Efectuați în stilul de schiță, acuarelă, grafică, negru și gri și geometrie.
  • Se pare spectaculos Tattooed Sfinx în stilul tribalului și al ușii, în genul de fantezie sau de groază. Desenul poate fi realizat frumos într-o versiune de culoare sau monocromă.

Ce preferat depinde de observațiile clientului și de profesionalismul tatuajului. Tatuajul SPHINX Master se poate adapta sub client într-o manieră personală de joc. Dacă pisica este descrisă, adesea face o fotografie ca bază pentru a afișa completarea completă a caracteristicilor rasei. Imaginile pisicii SPHINX sunt aplicate atât în ​​creștere completă, cât și separat un fruct.

Citește mai mult  Ce fel de tatuaj cu flamingos și ceea ce se întâmplă?

Specialistul poate combina stilurile, completează Sfinxul mitic în astfel de detalii, cum ar fi cranii, bare de aur, vegani, adaugă alte caractere și simboluri în complot, inclusiv modernitatea caracteristică, cu detaliile tehnologice ale noului secol.

Este important să nu amestecați părțile Sfinx de diferite tipuri: egiptean și greacă, datorită interpretării lor opuse. Sfinxul asyrian poate fi finalizat la discreția sa. Versiunea feminină a tatuajului SPHINX este concepută pentru a sublinia harul proprietarului său, dați imaginea plasticității. Tattoo Girl este mai bine făcută într-un stil de acuarelă care distinge ușurința și aerisirea.

Luând în considerare desenul detaliat al craniului sphynx și toate elementele tatuajului vor arăta Câștigul maxim în format mare. Desenul mic în stilul minimalismului este armonios la picior și încheietura mâinii.

De obicei, versiunea tatuajului masculin se distinge prin detalii mari și realism. Culoarea sau simbolul alb și alb este inclus în complotul agresiv, transferă puterea și înțelepciunea tatuajului.

Unde să se aplice?

Înainte de a transfera schița pe corp, trebuie să decideți cu privire la dimensiunea imaginii, selectați parcela și gama de culori, zona de locație pe corp. Din toate aceste aspecte, costul tatuajului. De unde să plasați Sfinx, trebuie, de asemenea, să gândiți în avans. Sfinxul mai spectaculos se uită în zona umărului, pe spate, picior sau mână. Un mic tatuaj este cel mai adesea exact cu o rasă de pisică Sfinx. Și Secretele deținătorului mitic Faraon prezintă mai mari. Toate detaliile schiței și caracterele suplimentare sunt importante.

Valoarea creaturii în sine nu se schimbă în funcție de zona de locație. Trebuie doar să vă decideți dacă tatuajul va fi demonstrat oamenilor din jur sau va vedea că va fi o mulțime de aleasă. În plus, mulți sunt înclinați la tatuaj cu o divinitate sporită sau pisică, Care doresc să ascundă defectele pielii. Aceasta este o soluție excelentă în prezența unor semne de întindere vizibile și cicatrici. Tatuajul nu le va ascunde și nu îi va distrage atenția asupra ochilor, ci și de încredere și să-și convingă propria atractivitate. Aceasta este o modalitate excelentă de a elimina complexele, înlocuindu-le cu fluide de energie pozitivă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: