Valoarea și schițele tatuajului sub forma unei balerinei

Valoarea și schițele tatuajului sub forma unei balerinei

În prezent nu există probleme cu alegerea de schițe de tatuaje – diversitatea lor este surprinzătoare. În rândul femeilor, o popularitate specială are o figură nativă care descrie o balerină. Ar trebui să aflați ce valoare este un astfel de tatuaj, precum și unde este mai bine să îl plasați.

Sens

Tatuajul sub formă de balerină poartă un sens diferit. Pentru fete cel mai adesea înseamnă următoarele:

 • creare+
 • graţie+
 • frumusetea+
 • reţinere+
 • calm+
 • singurătate+
 • o responsabilitate+
 • Bine lucrat+
 • Romantic+
 • ordine în tot.

Tattoo cu o balerină poate fi uneori văzută pe un bărbat. În acest caz, ea va vorbi despre simpatia pentru dansator, puterea voinței sau dorința de a-și schimba viața.

Schițe de opțiuni

Tatuajele pe tema „Balerina” pot fi efectuate în diferite modele și tehnici. Pentru fete, mini-desene schematice depuse de vopsea neagră poate fi o opțiune bună. În acest caz, imaginea All-Off va fi creată din linii de contur netede. De regulă, astfel de imagini nu completează diverse detalii decorative.

Mulți preferă desene mari care ilustrează o balerină de dans într-un pachet și pointes.

În acest caz, imaginea trebuie adăugată la elemente sub formă de bandă sau ornament.

Întregul desen poate fi făcut fie negru, cât și alb sau culoare. Imagini similare aspect spectaculos pe spate, laturi laterale ale corpului și picioarelor.

O opțiune excelentă va fi o schiță cu o imagine a balerinei de dans într-un pachet magnific, decorat într-o tehnică de acuarelă, decorată cu culori strălucitoare (albastru, albastru, roșu, greină). Dacă se dorește, un astfel de desen poate fi emis cu un fundal de culoare. Tatuajul de acest tip va fi în mod favorabil în mâini și picioare.

Stiluri de execuție

Luați în considerare ceea ce sunt utilizate direcții de stil atunci când creați un desen nativ sub forma unei balerine.

 • Gravare. Acest stil de tatuaj se distinge prin rigoarea liniilor clasice și grafică. Cifrele făcute în această direcție sunt create fără semitonuri și scaune. Atunci când acestea sunt aplicate, se folosesc vopsele negru și gri.

Imaginile nu ar trebui să aibă degradeuri netede – umbrele când se creează sunt umplute de incubație de diferite densitate.

 • Skul nou. Un astfel de stil implică utilizarea de diferite culori și nuanțe acide, precum și o densitate de culoare speciale, multiplicarea imaginilor. desene gata sunt obținute amuzant și ironic. Acestea sunt cele mai multe ori mari. New skul Tatuajele sunt de preferință realizate cu un număr mare de elemente suplimentare și diferite gradiente.

 • Realism. Acest stil este acum considerat unul dintre cele mai căutate. Se transferă în mod natural ca obiect așa cum este ilustrat în imagine. Tatuajele pot fi făcute atât gamme alb-negru și multi-colorate. Cel mai adesea în această tehnică, sunt create parcele întregi native cu o mulțime de diferite părți decorative.

 • școală veche. Mașini de desen aici se caracterizează prin luminozitate și concizie. Tatuajele sunt create cu linii de contur groase de culoare neagră saturate. Cifrele nu sunt completate de un număr mare de piese. Această tehnică este considerată tradițională.

 • Acuarelă. Papusi realizate în acuarelă Style va diferi abundenta de culori luminoase, neted, pante, precum și linii de contur moale. Acuarelă vă permite să transmită o varietate de povestiri pitorești. Colorarea cirezi în același timp, va face imaginea la fel de interesant posibil și frumos. Stilul acuarelă fotografie va fi ușura ușor și aer.

 • Minimalism. Acesta este un stil modern care crește popularitatea. Diferită cu disponibilitatea unor linii clar netede. Desenele pot avea o varietate de dimensiuni. În mod tradițional, crearea unor astfel de tatuaje folosește vopsea neagră, dar puteți întâlni deja opțiunile colorate.

Cifrele balerinei, decorate într-o tehnică minimalism, vor fi cel mai profitabil să se uite la.

 • Geometrie. Tatuajul acestui tip constă din mai multe linii sau forme geometrice. Ele sunt create în principal folosind vopsea neagră saturată. În prezent, stilul geometric câștigă din ce în ce mai mult popularitate.

Unde să aplice tatuaj?

Tattoo „balerina” poate fi aplicată în diferite părți ale corpului. Asa de, Tatuajele mari și parcelele integrale vor fi cele mai bine privite pe spate – această zonă are suficientă zonă pentru asta. Și va putea, de asemenea, să se apropie de umerii și antebrațele.

Dacă intenționați să completați corpul dvs. un mini-tatuaj sub formă de dansator, atunci îl puteți face pe încheietura mâinii. Imaginea în acest caz va arăta cât mai puțin posibil și feminin.

Adesea, astfel de tatuaje sunt umplute pe picioarele lor: șolduri, caviar, picioare. În aceste zone, puteți plasa tatuaje de dimensiuni mari și medii. Uneori creează compoziții frumoase, trecând fără probleme de la șolduri pe caviar. Desene mici trebuie aplicate pe gleznă.

În plus, tatuajul este umplut în regiunea claviculei, piept. Elegant ei vor privi pe gât, unde este mai bine să ai imagini mici. Părțile nu contează.

O opțiune neobișnuită va fi desene, trecând fără probleme de pe spate pe gât. Ele pot fi efectuate vopsele alb-negru sau colorate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: