Valoarea Tatuaj cu stilou pentru fete si diversitatea lor

Valoarea Tatuaj cu stilou pentru fete si diversitatea lor

Istoria picturii native este înrădăcinată în cele mai vechi timpuri, când oamenii aplicat tatuaje ca de încărcare. De-a lungul istoriei, imaginea penele au avut un sens negativ. Cu toate acestea, în zilele noastre, simbolismul unui astfel de knocker depinde în mare măsură de stilul, locul de aplicare, compozițiile și complotul.

Valoarea generală

Pene în întreaga istorie s-au încheiat cu sens sacru. Ei erau încă folosiți șamani ai triburilor vechi indiene pentru ritualuri rituale. Oamenii au crezut că penele fac posibilă comunicarea cu rudele moarte și simțit de spiritele rele. În plus, pene se leagă de vânt, viteză, greutate, deci au creat un amulet puternic „Catcher of Dreams”.

În triburile indienilor de pe teritoriul Americii, penele au fost considerate simboluri ale liderilor, au fost atributul puterii, puterii și relațiilor cu strămoșii. Ei au fost asociați cu numele celor mai puternici și îndrăzneți războinici care sunt respectați pentru meritul lor de luptă. Pachetul sub formă de turmă a indicat un statut și o autoritate excepțională, deoarece o astfel de decorare a fost blocată pe pielea celor mai înalți membri ai comunității.

Pene au avut o interpretare simbolică profundă nu numai pentru triburile indienilor, imaginea lor a fost folosită în culturile diferitelor țări. De exemplu, în zilele celților, au personificat înțelepciunea cerească. Sa crezut că, cu ajutorul penelor, puteți comunica cu zeitățile și puteți provoca spiritul oamenilor din trecut. Nu este o coincidență a druizilor atunci când își ține ritualurile puse pe haine lungi finalizate de pene.

Un înțeles important a avut pene în cultura egipteană antică. Egiptenii au fost asociați cu zeița justiției care au numele maat. Potrivit vechilor legende, când o persoană intra într-o lume diferită, Maat își cântărește inima. În cazul în care este mai ușor pentru un stilou de păsări, prin urmare, sufletul acestei persoane este curat – îl puteți lăsa în siguranță să meargă la Paradis.

În multe culturi, pene au fost considerate semne de la rudele decedate, au fost adesea folosite în timpul sesiunilor spirituale pentru a stabili contactul cu cealaltă lume. În interpretarea creștină personifică virtutea. De exemplu, inelul cu trei pene a fost asociat cu dragoste, speranță și credință.

În prezent, o astfel de păpușă pe corpul feminin indică bunătatea, puritatea mentală, ușurința de creștere, precum și sexualitatea. Ea personifică harul și frumusețea fizică. În plus, un astfel de simbolism indică setea pentru viață, sinceritate, loialitate și depozit creativ al proprietarului lor.

Citește mai mult  Tattoo Forever Young

Revizuirea soiurilor

Tatuajele sub formă de pene sunt prezentate într-o varietate de opțiuni pentru stilul de aplicare și complotul utilizat.

În stil

Timp de mulți ani, pene erau umplute pe corp exclusiv în nuanțe negre. Cu toate acestea, în ultimii ani, schițele colorate. În același timp, paleta Tint afectează în mod direct interpretarea:

 • Tattoo purpuriu indică principiul proprietarului său+

 • Verde și albastru – simbolizează stabilitatea, rezistența poziției și conexiunea rădăcinilor+

 • Red – interpretat ca victoria asupra propriilor lor dușmani, inclusiv interne+

 • Orange – indică o stare de armonie pașnică umane+

 • Negru și gri – indică reținere, modestia și rezistență la orice teste.

  În ceea ce privește tehnica, Lainvork, Grafică, Realismul și acuarelă a primit cea mai mare distribuție.

  Potrivit complotului

  Linia scena goală pe corpul compoziției vă permite să dea un vârf de cuțit de specificul. Deci, pentru a da o valoare suplimentară pentru pallium va ajuta la localizarea și aspectul.

  • pero Cut – indică suferința mentală a unei persoane, o pierdere sau înfrângere, pe care el nu a putut supraviețui. Astfel de tatuaj face pe oameni într-o stare de dor surd.
  • În cazul în care tatuajul descrie Pyryshko cu o tijă rupt, aceasta înseamnă că o persoană care a supraviețuit separării cu un partener sau așteptările sale au fost distruse.
  • În cazul în care pene arată în sus – în fața ta libertate și oameni motivante.

  Semnificația specială a compoziției Adăugați elemente suplimentare.

  • Pene cu păsări care zboară – interpretarea implică pofta pentru independență și libertate, lupta pentru zbor, dorința de a uita trecutul.

  • Tandem pene și cărți oferă un scriitor, Poet și personalitate creativă, indică dragostea pentru citire. Indirect, un astfel de tatuaj poate indica o persoană care își face singuri.

  • Combinația de pene și scade curățenia, Transparența gândurilor și a acțiunilor unei persoane, sinceritatea sa. O astfel de etichetă face ca oamenii care simt unitatea cu viața sălbatică.

  • Semnificația sacră mare este asociată cu „capturile de vis”. Această imagine este efectuată de abilități magice. Se crede că amulet vă permite să stabiliți o legătură cu rudele moarte. În plus, o astfel de squint este umplute ca un talisman din înfrângeri și afecțiuni, indică puritatea gândurilor și a nemuririi sufletului.

  • Pene cu craniul – înseamnă simbolic unitatea lumii vieții și a morților.

  • Pene descris pe Luke Arn, Indică dorința unui om cu orice preț pentru a-și atinge scopul.

  Tattoo, pe care există o imagine a unui lup cu un stilou sau mai multe pene, de obicei nu poartă o sarcină specială – ar trebui privit ca o tandem a valorilor lupului tatuajului și a unui simbolism al unei pene de păsări. Astfel de păpuși simbolizează armonia componentelor spirituale și fizice, unitatea luminii de a fi și înțelepciunea vitală. Aceste cifre pot fi tăiate în combinație cu un trandafir – un astfel de tatuaj indică ușurința iubirii și a loialității față de partenerul său. Și dacă imaginea stiloului și a lupului este completată de Lună – aceasta indică puterea și independența pe care o persoană le atrage în singurătate.

  Citește mai mult  Care sunt tatuajul cu bujorii și ce înseamnă ei?

  Pene pe corpul bărbaților și femeilor pot fi aplicate ca decorare la inscripție și pot spori semnificația sa. În această venă, se aplică împreună cu fraze memorabile, cuvinte despre dragoste, sensibilitate, suflet și infinit. În plus, pene decorează adesea cotația preferată a unei persoane care a devenit viața sa.

  Cea mai populară compoziție cu păuni, sau mai degrabă, pene. Acestea sunt păsări nobile, maiestuoase și regale, care au simbolizat întotdeauna onorurile, gloria, succesul și prosperitatea. Cu toate acestea, în Grecia, acest simbol a fost tratat cu mare grijă – a fost opinia că pene de păuni sunt ochii diavolului. Dar în creștinism, un astfel de ochi personifică ochiul tot aparent, iar pene însuși este considerată o familiaritate a binefăcătorilor. În China, pene de păun pe piele indică o frumusețe extraordinară.

   În orice caz, Pall-urile cu stiloul acestei păsări exotice vorbesc despre măreția, norocul și previziunea proprietarului lor. Asemenea imagini sunt imprimate pacient, oameni cinstiți și buni. Ei trăiesc viața activă, strălucitoare și non-plăcintă, provocând admirație pentru alții. Cu toate acestea, în unele interpretări, pene Pavlin poate indica egoismul, îngustarea, auto-capacitatea și dorința de a domina înconjurarea.

   Unde puteți găzdui?

   Tatuajul sub formă de stilou poate fi aplicat în orice zonă a corpului. Toată lumea alege locul însuși, luând în considerare stilul general al îmbrăcămintei, posibilitățile de a închide blocarea celorlalți și dimensiunea sa.

   Fetele preferesc cel mai adesea zona gleznă. Tatuajul de pe picior indică faptul că proprietarul său ar dori să atragă atenția celorlalți.

   Tragerea pe încheietura mâinii sau degetelor indică un om deschis, ușor și vesel care caută să-și împărtășească căldura spirituală cu întreaga lume.

   Pe burtă, tatuajul face fetele care doresc să-l ascundă de ochii ciudați. Acesta este modul în care este imposibil să caracterizați mai bine starea sufletului proprietarilor acestei imagini. Ei încearcă să se protejeze de influențele externe încât le pot împiedica să atingă obiectivele. Cu toate acestea, uneori, fetele aleg această zonă din considerente practice – cicatricelor deghizare și vergeturi.

   Citește mai mult  Semnificație și schițe Tattoo Masks

   Spin pentru tatuaj alege mai des reprezentanți ai sexului puternic. Astfel, ele demonstrează puterea, setea de auto-realizare, putere, dominație, protecție ascunsă.

   Pene, cu o tijă laterală rupt sau sub inima indică durere de dragoste nefericită și de separare grele, cu un iubit-o, probabil, moartea sa.

   Exemple frumoase

   O imagine aplicată sub forma unui tatuaj poate fi pentru cei din jurul oameni complet diferite. Schița depinde numai de imaginația unei persoane și trimiterea pe care el investește.

   pene de păun cauzează asociere cu frumusețe, grație și șic. Într-un context religios, simbolizează actualizarea. De obicei, femeile se aplică ca tatuaj pe spate, încheietura mâinii și coaste. Barbatii fac o strabism pe gat, precum ureche, fie la îndemână.

   Tatuaj sub forma unui stilou de struț a devenit un simbol al actualizări și renaștere. Este, de asemenea, asociat cu adevărul, deoarece maat-ul zeitului egiptean a fost, de obicei, portretizat cu o astfel de decorare în părul ei. Acest tatuaj este, de obicei, umplute pe umăr, lopată, stomac, precum și pe gleznă sau coapsă.

   Marele simț poartă o pene de vultur în sine. Eagle este o pasăre mândră prădătoare, care este realizată prin curaj și onoare. Acest simbol a fost folosit în ritualurile sacre de către indieni în timpul celebrării marii victorie sau a ceremoniei vindecării pacientului. În zilele noastre, astfel de tatuaje indică puterea, puterea și nobilimea omului. Cel mai adesea, păpuși similare se găsesc sub piept, pe o parte sau claviculă.

   Despre pasărea mistică Phoenix Oamenii antice au spus că ar putea muri, și apoi revigorați din cenușă. Este un motiv popular de tatuaj. Potrivit vechiului mituri grecești, pene de Phoenix dă proprietarului său viața veșnică, deoarece tatuajul simbolizează nemurirea. O astfel de veveriță făcută în zona gleznă.

   Owl în mitologia greacă este strâns legată de înțelepciune. De aceea, penele ei în pallows indică intelectul și mintea mare. Cea mai populară destinație din tineri este considerată gâtul, fetele – zona antebrațului.

   Băieții și fetele completează adesea inscripțiile tatuajelor. În mod similar, ei încearcă să se exprime sau să clarifice valoarea pall-ului lor.

   Și, bineînțeles, clasic este imaginea unui tatuaj din stiloul și turmele de păsări. Acest desen personifică independența, libertatea și puterea spiritului. În zilele noastre, aceasta este una dintre cele mai frecvente schițe între reprezentanții genului slab.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: