Valori Tatu Mehendi

Valori Tatu Mehendi

Menendi este o pictură pe corpul desfășurată de Henna și purtând o importanță deosebită. Interesant, fiecare element al acestei imagini – plante, animale, simboluri inanimate, are propriul lor sens sacru.

Ce înseamnă tatuajul plantelor?

Chiar și Mehendi, constând exclusiv din elemente vegetale posedă un sens profund. De exemplu, Centrul compoziției devine de multe ori Lotus – personificarea de puritate și spiritualitate, viața veșnică și generozitate a Pământului, precum și creșterea și armonie. Aceasta floare viața de pe mlaștini, dar nu-l împiedică să fie imaculată, așa că, uneori, este asociat cu abilitatea de a menține puritatea sa interioară, chiar și în cele mai multe condiții „murdare“.

Există mine Mehendi și o astfel de valoare neobișnuită ca Lono de femei, care dă o viață nouă, de aceea este recomandat să-l aplice pentru mirese, gravide și mame tinere. Alte flori și fructe sunt adesea reprezentate pe corp henna pentru a atrage fericire, noroc și alte emoții pozitive. Rose și fructe imature mango se aplică în ornamente pentru mirese, oferindu-le mai departe căsnicie fericită, și viță de vie de struguri este ales pentru a demonstra devotamentul său.

Panourile sunt adăugate la schițe ca un simbol al prosperității și bogăției. Astfel de desene sunt recomandate pentru a selecta pe cei care doresc să stabilească relații cu banii. Indian, el este de est, castravete Indică fertilitatea, vitalitatea și energia. Deoarece Mehendi este tatuaje pe termen scurt, schițele cu castraveți pot fi trase direct la evenimente importante. În exterior, castravetul turc seamănă cu un bob încurajat sau chiar embrion, așa că poate „răspunde” pentru mișcare și dezvoltare.

Aplicați această „lacrimă a lui Allah” acceptată și ca dorințe de fericire de către nou-născuți, intrați numai în viața sa de familie.

Valorile imaginilor păsărilor și animalelor

Owl, care ocupă un loc special în cultură și în general în viața multor națiuni, este cel mai adesea responsabil pentru înțelepciune. Anterior, imaginea sa din „Cadrul” Menendi ar putea desemna, de asemenea, lipsa de frică a întunericului și posesia cunoștințelor secrete.

În ciuda faptului că schițele cu dragonul au interpretări diverse, acestea sunt încă recomandate să se aplice bărbaților. Decorarea corpului cu acest animal, un om încearcă să demonstreze astfel de calități ca demnitate, generozitate și dedicare. O creatură mitică poate simboliza abilitățile supranaturale ascunse și puterea spirituală.

Imaginea dragonului este capabilă să dea inspirație și să-și perceapă proprietarul de energie vitală. Dacă în schiță va zbura spre cer, atunci „va conduce” despre bunăvoința în legătură cu înconjurarea și lupta pentru a comunica. Creatura, îndreptată în jos, dimpotrivă, îmi va spune că o persoană nu va dori prea mult pentru companie și este mai bine să nu-l apropiem de el.

Lisa a fost întotdeauna legată de start feminin și de astfel de caracteristici, ca fermecător, resturi și atractivitate, deci este logic că prădătorul complicat devine cel mai adesea parte a tatuajelor feminine.

Wolf poate simboliza nu numai viteza și dedicarea, ci și loialitatea. De asemenea, este recomandat pentru aplicarea persoanelor cu un caracter solid, în principal pentru bărbații care încearcă să-și demonstreze natura energetică, abilitățile de management și chiar o agresiune mică.

Cifrele cu scorpion sunt adesea selectate de reprezentanți ai semnului zodiacal corespunzător. Acest animal simbolizează persistența, neînfricarea și sexualitatea, precum și nobilimea.

Snake este potrivit pentru personalități versatile, tot timpul străduiește pentru ceva nou. Cu toate acestea, acest simbol este numit foarte dual: pe de o parte, reptile denotă rezonabilitate și înțelegere, iar pe cealaltă – dorința de a face o abatere nefavorabilă în propriile lor scopuri mercenar.

Prezența unui leu în Mehendi vorbește despre autoritatea proprietarului unui tatuaj, curaj, înțelepciune și curaj – adică acele calități care sunt inerente regelui animalelor.

Pictura sub forma unei pisici foarte asemanatoare ca femeile. Unii dintre ei aleg acest animal pur și simplu din cauza plăcută pentru animalul dvs. de companie familial, în timp ce alții – dorind să-și demonstreze calitățile, de la asigurat și de prudență la feminitate și sexualitate.

Tiger se va potrivi oamenilor cu un caracter puternic și ușor dur, mergând la obiectivele lor. Acest tip de schiță poate simboliza în mod egal furia și forța interioară.

Păsările din Mehendi joacă un rol special. În general, ei personifică înălțimea, viteza și zborul, visarea și cerul senin deasupra capului. Deci, Swan este un simbol al purității, inocenței și feminității. Eagle, regele păsărilor, denotă începutul divin, spiritualitatea și capacitatea de a gândi la următorii săi pași în avans.

În tatuaje Henna, poate fi folosit și pentru a demonstra mândria, puterea și dorința de victorie.

Menendi cu Phoenix alege acei oameni care sunt aproape de esența acestei ființe mitice: abilitatea de a renaște și de a lupta cu succes cu circumstanțele.

Fluturele în sensul său este destul de aproape de Phoenix, deoarece insecta este, de asemenea, un simbol al renașterii.

Aplicarea unei imagini de păun pe corp, omul ca și cum se manifestă viața strălucitoare, colorată, divertismentul complet. Se crede că astfel de medendi permite personalități creative, de exemplu, artiști și muzicieni, este mult mai bine să-i dezvăluiți potențialul. Interesant, această pasăre grațioasă în India antică era legată de zeița Sarasvati, care a perceput geneza unei persoane ca o vacanță permanentă și plăcere. De aceea, desenul său pe piele poate ajuta cum să returneze bucuria la viață și chiar să înțeleagă unele hedonism.

Este de remarcat faptul că păunurile sunt considerate un simbol al nobilimii, statutului și puterii.

Schiță, demonstrând IRBIS – un leopard cu zăpadă, poate fi folosit ca o suprapunere, protejând împotriva bolnavilor, blesteme și părți rele. Animalul puternic și inteligent va fi un „însoțitor” fiabil în orice fel. O persoană care se asociază cu această creatură se caracterizează prin forță, nobilime, un mic secret și abilitatea de a forma opinia sa independentă.

În cele din urmă, se pare original cu un câine – însoțitorul credincios al omului, personificarea curajului, curajului și devotamentului.

Prezentare generală a simbolurilor inanimate

Tatuaje cu Soare sunt potrivite atât pentru femei cât și bărbați caută noi cunoștințe. Acest simbol este, de asemenea, un immacitation al nemuririi, necunoscute, înțelepciunea milenară și mistere ale ființei. Este demn de menționat faptul că astru ceresc poate fi aplicat la „difuzare“ a lumii, puritatea internă și credința în cele mai bune.

Vis Catcher asociate cu magie si magie, potrivite pentru oameni creativi care sunt familiarizați cu adevăratul scop al acestui subiect. Este luată în primul rând să-l înfățișeze de protecție nu numai din coșmaruri, ci și de gândurile rele ale altora.

Mehendi cu pene vorbește despre individualitatea luminoasă a carierei sale. Subiectul poate personifica voioșia, freedomity și capricioasă.

Luna misterios este numit un simbol cu ​​adevărat de sex feminin, care este în valoare de poartă în timpul sarcinii. Precum și semilune asociate cu frumusețea nepământească.

Ganesh este divinitatea indiană a înțelepciunii și a bunăstării, care îi ajută pe urmașii săi, distrugând răul și distrugerea obstacolelor. Și el oferă, de asemenea, patronaj copiilor și sufletelor nevinovate și este responsabil pentru umplerea cu noi cunoștințe. Divinitatea indiană preferată se confruntă cu succes cu executarea dorințelor. Decorarea corpului tău prin imaginea unei creaturi cu un cap de elefant și un corp de copii mai buni oameni care nu și-au pierdut copilul interior.

Face un Mehendi similar are sens, de a începe lucruri noi și se mișcă înapoi în noile etape ale vieții tale.

Inima din Mehendi este trasă de copii și mame ca un simbol al bunătății și vitalității. Coroana, asociată imediat cu autoritățile, se aplică celor care caută să ocupe o poziție superioară în viața lor. Ochiul este potrivit pentru persoanele angajate în activitate mentală – își va întări înțelegerea și va da înțelepciune. Mici puncte – ploaie de ploaie, descriu dragoste și liniile curbelor – noroc. Lumanările vor ilumina o cale ulterioară, iar fulgii de zăpadă – denotă unicitatea, fragilitatea și frumusețea.

Om semnul în budism este considerat începutul tuturor lucrurilor, un simbol al iubirii necondiționate și infinit de frumos. Puteți să-l aplicați oricui, deoarece purtarea favorabilă va fi în orice caz. Se crede că amuletul ajută la a face dorințele celor care cred cu sinceritate și ajută, de asemenea, în calea cunoașterii și spiritualității. Simbolul OM este invitat să aleagă pe cei care doresc să difuzeze luminile, curățenia și dragostea.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: