Varietate de tatuaj sub formă de brățări

Varietate de tatuaj sub formă de brățări

Tattoo este o oportunitate excelentă de a sublinia propria dvs. individualitate. Una dintre tendințele de modă din ultimii ani a devenit brățări de tatuaj, sunt aplicate în diferite părți ale mâinilor și picioarelor. O astfel de desene complete arată foarte impresionantă și au multe stiluri de stil.

Particularități

Tatuajele sub formă de brățări în brațe și picioare au o istorie lungă. Din cele mai vechi timpuri, au fost lovite de reprezentanți ai diferitelor națiuni și culturi. Importanța specială atașată la forma de apel a modelelor. Se credea că brățările închise nu permit pătrunderea în biopolul omului ostil pentru el. Acesta este sensul simbolic al brățară de tatuaj ca un talisman puternic este relevant pentru această zi.

Cu toate acestea, knockerii sub formă de brățări în mâini sunt departe de a purta întotdeauna un sens sacru profund. Uneori servesc discret, dar în același timp o decorare elegantă. Acest model se potrivește organic în orice stil, decorațiuni similare sunt umplute pe corp nu numai pentru femei, ci și bărbați.

Sexurile frumoase preferă desene elegante. Pentru o jumătate puternică a umanității, modelele cu forme geometrice laconice sunt mai potrivite. Brateletele de tatuaj ale bărbaților sunt de obicei făcute largi și alb-negru, astfel de Pall-uri indică natura decisivă a proprietarilor lor, în timp ce culoarea, dimpotrivă, alegeți oameni sociabili cu o organizație mintală subțire.

Tipuri și schițe ale tatuajelor

Tatuajul sub formă de brățară este prezentat într-o varietate de opțiuni de execuție. Trebuie să le alegeți intuitiv, ascultând cu siguranță vocea interioară, deoarece orice tendințe noi de modă sunt reproducere, iar modelul nativ va rămâne cu tine până la sfârșitul zilelor.

Vegetal

Caracteristicile cele mai romantice sunt brățări potrivite cu parcele florale. Poate fi atât ornamente florale, cât și imagini ale mai multor plante colectate într-o coroană. Păpuși spectaculos similare arată în versiunea color, monocromul va arăta prea restrâns și nu va reflecta pe deplin întreaga atractivitate a imaginii. În același timp, florile pot fi absolut diferite – brățările sunt umplute cu mac-uri, trandafiri, orhidee și alte plante. O astfel de tatuaj înseamnă feminitatea, curățenia mentală și corporală a proprietarului lor.

Bărbații preferă adesea contururile copacilor, de obicei conifere. Practic, descriu pădurea pe fundalul luminii lunare sau a cerului înstelat. Cifrele sunt schițe schematice, stilul Blackwood. Adică pielea este vopsită complet, dar datorită unei siluete specifice, desenul rămâne bine recunoscut. De obicei, astfel de brățări aleg natura creativă care caută inspirație în tăcere.

Cu runa

Runele sunt puternice robinete vechi, sunt înzestrate cu sens sacru. Se crede că imaginea lor pe corp poate neutraliza chiar și cea mai puternică blestem generică. Nu este surprinzător faptul că runele sub forma unei brățări sunt atât de populare.

Cu toate acestea, înainte de a decide cu privire la o sarcină similară, este necesar să studiezi cu atenție valoarea Runei.

Este important ca munca să efectueze un profesionist profesional profesionist. Orice touch suplimentar poate schimba valoarea tatuajului până la opusul.

Inscripţie

Brățări foarte elegante sub formă de inscripții. De obicei, sunt utilizate alfabetul chirilic, latin și hieroglifele. Cel mai adesea pe nume de hrană pentru mână, nume geografice și date de naștere. Relevanța persoanelor celebre care au devenit o credo viață sunt foarte populare.

Font, dimensiune și text sunt selectate în funcție de dorințele individuale. De obicei, fetele fragile preferă stilul caligrafic, pentru bărbații sunt caracterizați de fonturi gotice și tricoice.

Brățările cu semnături aleg adesea în cele dragi, în acest caz tatuajul este ștampilat într-o versiune dublă. Textul literelor devine numele partenerului și completat de data datingului / nunții sau simbolismului în formă de inimă.

Modele și ornamente

Femeile iubesc să umple modelele pe corp, imitând bijuterii. Nu mai puțină cerere bucurați-vă de dantelă și ornamente de deschidere. Un astfel de tatuaj arată în mod constant sofisticat și atractiv.

Bărbați când creează brățări, alegeți ornamente geometrice. Astfel de motive sunt asociate cu caracterul curaj și duritate. În plus, se crede că aduc noroc.

O lovitură reală în domeniul picturii native în ultimii ani a devenit celtic. Este o linie de intercalare complicată. Vechii noștri strămoșii au crezut că astfel de modele poartă o încărcătură puternică de energie pozitivă.

Trebuie remarcat faptul că un astfel de subiect este considerat bărbat. Cu toate acestea, nici o limitări de gen în această privință nu sunt. Prin urmare, modelul poate fi văzut pe corpul femeilor care sunt pasionați de cultura și tradițiile celților antice. În plus, luxos luxos pe pielea delicată de sex feminin.

Alte

Oamenii de specialități creative – muzicieni și poeți – uneori umplute pe mâinile unei mori de ton sau a unei cheii trepte. Mai ales spectaculos ca un palier se uită la încheietura mâinii.

O soluție destul de elegantă va fi o umplutură a imaginii șarpelui, a mâinii de împachetare. În multe culturi, această reptilă este considerată o impersonare a înțelepciunii, prudență și calm. Decorațiuni similare indică proprietarul lor ca persoană care știe cum să evalueze în mod sobru situația și să ia decizii ponderate. Dar asigurați-vă că – în caz de pericol, acest om va provoca o lovitură instantanee.

Pentru a crea un accent pe forța fizică, un om alimentează un brățări sârmă ghimpată și spini cu crampoane. Există o părere că astfel de subiecte este caracteristică persoanelor care au vizitat locurile de detenție. Cu toate acestea, nu este. În general, astfel de simboluri indică masculinitatea proprietarul Palatului și disponibilitatea sa în orice situație de a proteja teritoriul lor și să apere interesele personale, chiar dacă superioritatea numerică se află în spatele adversarului.

Laconic, discret, dar o soluție foarte elegantă va fi cablul de piele. Astfel de gustări om de tatuaj pe biceps. În Evul Mediu, un astfel de model a fost popular cu războinici, el a fost considerat un talisman apărarea împotriva rănilor și moarte în luptă. În zilele noastre, tatuajul are în principal caracter decorativ, este umflat de oameni angajați în culturism. În acest fel, ele subliniază mușchii bine dezvoltați.

Dacă doriți ca cablul, puteți adăuga un amulet. Apoi, paliul va dobândi, de asemenea, energie protectoare. De obicei, brățările completează rune, cruci sau personaje solare.

Printre audiența femeilor, brățările de tatuaj sunt dotate cu proprietăți magice. Multe fete încearcă cu ajutorul simbolurilor pentru a atrage fericirea în viața personală, succes, bogăție, sănătate și frumusețe. Alegerea optimă în acest caz va fi brățări cu pene.

Fetele tinere preferă tatuajele cu fluturi strălucitoare: roșu, albastru, galben. Ei vorbesc despre ușurință în creștere, simbolizează intenția proprietarului lor.

O astfel de soluție va fi optimă pentru acei exemplare tineri care nu dispune de determinare.

Se pare foarte puternic tatuaj cu o brățară elefant, un astfel de semn indică o putere spirituală excepțională, devotament și înțelepciune.

Foarte bine pe mâinile de sex feminin arată ca un model nativ cu cheile. Se crede că un astfel de tatuaj indică naivitatea și castitatea proprietarului său.

Stiluri și soluții de culoare

Ca ornament separat, brățara de tatuaj este similară cu cea reală bijuterii. În esență, este un desen care este alimentat de o anumită parte a corpului. Poate imita decorarea sau poate fi formata din flori, ornamente clasice, tot felul de forme geometrice si simboluri mistice.

Imitația bijuteriilor va fi o alternativă bună la achiziționarea de produse scumpe în magazin. În acest caz, o astfel de brățară nu se va rupe și nu se va pierde. Ornamente similare sunt, de obicei, umplute într-o manieră realistă, tatuaje, la fel de precis, de asemenea, soluția de culoare, caracteristică a metalelor și a pietrelor prețioase, tragând strălucirea și strălucirea lor. Cei mai experimentați profesioniști chiar imită efectul unei relații ușoare de elemente individuale ale paliului în timpul mișcării.

În plus față de realism, stilistica Barochko este potrivită pentru crearea brățărilor. Se distinge printr-un studiu scrupulos al celor mai mici elemente, dantelă și deschidere. Această alegere va fi optimă pentru naturale creative.

Compozițiile masculine sunt de preferință efectuate într-un stil abstract. Aici brățara este o combinație de linii îndreptate și sfâșiate, elemente geometrice. Fiecare dintre ei poartă expresie, dinamică și chiar agresiune. Astfel de brățări reflectă forța unui caracter masculin, subliniază puterea fizică a proprietarului său.

Brateletele de tatuaj ale bărbaților sunt de preferință efectuate în alb și negru. În acest fel, ei caută „nu” pentru a compromite. Fetele, dimpotrivă, fac o alegere în favoarea imaginilor color – culorile luminoase vor indica sensibilitatea naturii lor.

Locuri de aplicare

Esotericii cred că picturile native care au o forță acoperită trebuie să fie umplute pe mâna stângă. Și talismanii care atrag finanțe și alte resurse dorite ar trebui poziționate în dreapta.

Cele mai multe brățări de tatuaj fac pe încheietura mâinii. Aici, lanțurile fine în stilul minimalismului sunt deosebit de bine, ele pot fi unice sau constând din 3-5 straturi.

În acest loc, modele, imitând metale valoroase și pietre arata bine.

Pe antebraț, tatuaje de prelevare sub formă de țesut și închiriere. Printre oamenii bine dezvoltați au fost răspândirea firelor negre laconice, ca și cum ar fi Shooney.

Pe umăr lucrurile mai îndrăznețe, pentru că, dacă este necesar, ele pot fi întotdeauna ascunse de îmbrăcăminte înconjurătoare. Prin urmare, aici puteți întâlni desene gotice, rune, hieroglife. Un etnic va fi potrivit aici, imaginile polinezice arata mai ales cu succes.

Cu excepția mâinilor, brățările de tatuaj sunt umplute și picior. Se pare că această soluție este foarte originală și elegantă. Pe imaginile șoldului și genunchiului, de regulă, alegeți oameni. Se toarnă benzi largi, lanțuri și modele celtice. Femeile din acest loc fac un tatuaj sub forma unui șarpe, astfel încât ei subliniază înțelepciunea și temperamentul abstract.

Foarte feminin se uită la mini-tatuaj sub formă de margele frumoase și pandantive pe gleznă. Dacă se dorește, designul poate fi completat armonios cu flori, frunze, pene și inele. Acest design se prelungește vizual picioarele și adaugă astfel o fată atractivă.

O schiță și mai interesantă a tatuajului sub formă de brățări pe care le puteți găsi prin examinarea următoarelor videoclipuri.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: