Alegeți o valiză mică

Alegeți o valiză mică

Valiza confortabilă – este, fără de care nici o călătorie nu. Sortiment de modele moderne, varietate de culori, modele, forme, dimensiuni. Producătorii au grijă de confortul clienților lor, deci creați accesorii multifuncționale de înaltă calitate. Alegerea unei valize mici printre produsele de branduri dovedite, atunci când cumpărați, merită să acordați atenție mai multor nuanțe importante.

Particularități

O valiză mică care poate fi luată cu dvs. în cabina aeronavei se numește buclă manuală. Este minunat pentru călătorii scurte de afaceri, precum și o mică adăugare la bagajele principale în timpul călătoriei pe termen lung.

Little Valiza este opțiunea perfectă pentru cei care nu-i place să se încurce cu saci de drumuri voluminoase. Prezența unui mâner retractabil, care poate fi reglată prin creștere, iar roțile puternice o face convenabil să se miște cu ea. De mai sus, puteți pune în continuare un pachet mic sau o geantă de mână.

Lucrurile din interior nu imitează, iar un număr mare de compartimente funcționale ajută la adaptarea acestora. Datorită dimensiunii compacte, valiza este plasată perfect în compartimentul manual de pe plan, precum și sub scaunul din tren sau în trunchiul mașinii.

Un astfel de accesoriu realizat din materiale de înaltă calitate vă va servi nu un an, ci datorită dimensiunilor mici, nu va lua o mulțime de spațiu de stocare.

Modele de revizuire

Printre o gamă largă de produse ale producătorilor moderni, o cotă semnificativă este ocupată de valize mici (ele sunt numite și manual). O varietate de produse vă permite să găsiți un accesoriu pentru fiecare gust și culoare.

Oferim să vă familiarizăm cu mai multe modele populare de producători de încredere.

 • Proffi Tour +. Model de plastic cu 4 roți de 40 de litri. Dimensiuni: 57x40x20cm, greutate 3.1 kg. Valiză elegantă cu blocare de cod încorporată, care vă va ajuta să vă protejați lucrurile.

 • Xiaomi mi troleibate 90 de puncte valiză 20. Model de policarbonat elegant pe 4 roți rotative. Mânerul retractabil are trei nivele de ajustare. Greutatea produsului – 2,9 kg.

 • Epic nano s negru. Model convenabil din poliester cu un model mare, distins prin calitatea ridicată a producției. Valiza este echipată cu un cod de blocare cu o funcție de inspecție vamală TSA Blocare. Dimensiuni 55x40x20 cm, greutate – 2 kg.

 • Treviso. Modelul elegant al producției italiene de la pielea de vițel este ușurință și confort în mișcare. Valiza este echipată cu trei buzunare externe și una din spate. În interior există două compartimente spațioase, cu curele care vor ajuta la blocarea lucrurilor.

Valiza are două roți puternice și un mâner retractabil, care poate fi ascuns sub blocare, dacă este necesar.

 • Wenger Fribourg. Valiza roz. Modelul excelent cu un carcasă puternică de plastic cu 4 roți duble. Producător Țară – Elveția. Echipat cu castele cu un cod de trei cifre. Dimensiuni 33x23x47 cm.

 • Rock hibrid s negru. Model cu patru roți din două materiale – plastic și poliester. În afara cazului există un compartiment pentru acces rapid la bagaje. Are o separare confortabilă cu curelele de strângere și cu un departament sub încuietoare. Echipat cu blocarea codului încorporat. Greutate 2,9 kg, parametri – 55x39x20 cm. Producator – REGATUL UNIT.

Criteriile de alegere

Cei care au decis să cumpere o valiză mică, trebuie să cunoști mai multe puncte importante care vor ajuta la găsirea unui accesoriu care îndeplinește toate criteriile declarate.

 1. Selectarea materialului. Există trei variante ale materialului din care sunt fabricate valizele – țesături, plastic și piele naturală. Primul este convenabil să aibă buzunare mici externe în care puteți adăuga lucruri mici necesare în timpul călătoriei. Costă analogi mai ieftini din plastic, dar mai durabil sunt modelele din plastic. Pe lângă valizele din plastic fabricate din material de calitate superioară au un corp puternic care are o încărcătură mare. Astfel de valize sunt mai practice în îngrijire, pot transporta subiecte fragile. Cea mai rezistentă la uzură rezistentă din piele, cu toate acestea, costul este mult mai mare decât opțiunile anterioare. Dacă valiza nu se completează cu un capac, se recomandă achiziționarea acestuia, deoarece va ajuta la evitarea apariției zgârieturilor și a poluării cazului.

 2. Numărul de roți. Există modele de valize cu 2 și 4 roti. Cu o greutate mare de bagaje, produsele cu 2 roți vor fi mai grele, deoarece o parte din greutatea sa cade pe mâna unei persoane. Și modelele cu 4 roți datorate roților rotative pot fi pur și simplu conduse în fața lor, ținând-o pentru mâner. Cu toate acestea, pe suprafața neuniformă va trebui să ridice.

 3. Culori deschise. Valizătul designului original este ușor de observat pe banda de bagaje, datorită acestui lucru, puteți evita confuzia care apare în mod constant la aeroporturi.

 4. Funcționalitate. Alegeți modele care sunt echipate cu un compartiment cu centuri de strângere și un compartiment cu fermoar. Și, de asemenea, accesorii mai convenabile echipate cu mai multe buzunare externe.

 5. Având un castel de cod. Modelele echipate cu un cod de blocare vor oferi protecție suplimentară pentru articolele dvs. de la posibilele tâlhari.

 6. Un stilou. Mânerul extins trebuie să aibă mai multe lungimi de lungime, astfel încât să puteți pune optim pe înălțime.

 7. Nu salva. Cumpărați o valiză calitativă de producție din fabrică. Desigur, modelele chineze au un cost atractiv scăzut, dar calitatea lor este, de asemenea, mult mai mică decât produsele de branduri dovedite.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: