Totul despre valize de scooter

Totul despre valize de scooter

Bagajele grele sunt o problemă destul de tangibilă, mai ales dacă aveți nevoie să faceți o distanță de câțiva kilometri de la un homosexual la altul când faceți o schimbare la aeroport. Ar fi frumos dacă ar putea exista o sa geanta de calatorie si sa aplecat si pe proprietar. Aceste vise ale călătorului obosit vor fi ușor pronunțate în realitate, dacă aveți o valiză de scooter.

Particularități

TRIPS Accesorii sunt o nișă cu o competiție deosebită, astfel încât producătorii sunt forțați să inventeze ceva nou și original să se afle pe fundalul altor firme. A apărut un scuter de valiză. În funcție de numele său, puteți înțelege cu ușurință ceea ce reprezintă. Aceasta este o valiză de drum cu toate compartimentele necesare, care este conectat la scuter. Designul pliabil, cu mâner retractabil și picioarele. Dacă se dorește, accesoriul poate fi luat de o valiză obișnuită pe roți sau o transformă într-un scuter și a condus cu o briză la aeroport.

În ceea ce privește dimensiunile, astfel de modele se potrivesc cel mai adesea în saci normali, astfel încât acestea pot fi luate cu ele în salon. Cu toate acestea, există mici capturi – chiar dacă va avea loc dimensiunile bagajelor, este posibil să nu treacă în greutate, deoarece datorită designului scuterului, valiza este destul de dificilă, în plus, va fi în ea.

Cu toate acestea, dacă călătoria dvs. este scurtă și veți avea un laptop, documente de lucru și mai multe schimburi de îmbrăcăminte, atunci nu ar trebui să existe probleme.

Vizualizări

Nu fiecare producător are o scutere de valize în sortiment, totuși există numeroase modele pe piață. Printre acestea sunt simple și electrice, precum și opțiuni pentru copii și adulți. În plus, puteți alege un accesoriu în dimensiune, capacitate și culoare.

Modele adulte

Carcasele unor astfel de produse sunt, de obicei, realizate din plastic rezistent la impact și rezistă la sarcini mecanice. Cu toate acestea, predarea valizei în bagaje nu este încă recomandată – roțile scuterului pot suferi. Mânerul retractabil poate fi reglat în înălțime, cadrul poate fi fabricat din aluminiu sau oțel, iar volanul are inserții din cauciuc pentru confort. Roți în majoritatea modelelor poliuretanice pentru a înmuia shake-ul în timp ce călătoresc pe o suprafață neuniformă.

Citește mai mult  Mânerele pentru valize

. În interiorul valizei există mai multe birouri. Multe opțiuni au un compartiment laptop. Și, de asemenea, există buzunare mici. Parametrii pot fi diferiți:

 • Dimensiuni medii – 40x55x30 cm+
 • Capacitate – în intervalul de 20-40 de litri+
 • Greutate – de la 4-5 kg.

Înălțimea mânerului poate ajunge la contor, lungimea suportului piciorului este de aproximativ 60 cm. Modelele adulte sunt de obicei proiectate pentru utilizatorul cântărind 90-100 kg.

Cei mai renumiți producători de auto-scutere sunt:

 • Micro+
 • Flyte+
 • Zinc.

Precum și produse similare sunt produse de companiile chineze – aceasta este o opțiune pentru cei care doresc să salveze și nu să plătească pentru brand.

Există mai multe varietăți de valize de acest tip.

 • Cu scutere mecanice. Cea mai ușoară opțiune, designul mișcării retractabile, apare în detrimentul eforturilor proprietarului – trebuie să respingeți un picior pentru a merge.
 • Cu scuter electric. Opțiunea avansată pentru cei care nu doresc să comită mișcări inutile. Lucrează de la baterie, care este suficient pentru aproximativ 12 km. Reîncărcată prin USB.
 • Pe 4 roți. Astfel de modele au un design ușor diferit – proprietarul se află pe valiză de sus, își pune picioarele pe platformă și du-te, conducând cu cârma. Aceste dispozitive rulează de la baterie.

Modele pentru copii

Valiză-scooter pentru un copil – achiziție foarte utilă. Copiii adesea capricioși în timp ce așteptau la aeroport și nu vor să-și poarte lucrurile. Scooterul din rădăcină va schimba această situație – copilul este fericit să se umfle și va fi într-o stare bună.

Modelele pentru copii au de obicei următorii parametri:

 • Dimensiuni – aproximativ 30x48x25 cm+
 • proiectat pentru o greutate de până la 50 kg+
 • Mânerul se poate extinde la 80 cm.

De regulă, opțiunile pentru copii au un design mecanic simplu cu elemente pliante. Valiza în sine poate fi decorată cu o imprimantă cu animale amuzante, personaje de desene animate, mașină, super-erou, păpuși. Și producătorii adaugă LED-uri încorporate și alte elemente de decor.

Citește mai mult  Toate valizele de dimensiune

Cum de a alege?

Suitcase-scuter este un lucru destul de specific, deci este în valoare de ea, într-adevăr, dacă are nevoie de tine. Dacă zbura în vacanță o dată pe an, este puțin probabil ca o astfel de achiziție a poate fi considerat rațional, dar pentru cei care călătoresc des, această achiziție poate fi într-adevăr util. Cu toate acestea, dacă zburați de zboruri low-cost, este posibil ca o valiză grea să nu treacă în greutate – Lourogenanții sunt adesea în salon Nu puteți transporta bagajele mai mari de 8 kg.

Atunci când alegeți un model ar trebui să acorde o atenție la capacitate.

 • Cele mai mici opțiuni sunt de 20 de litri, este o dimensiune aproximativă a rucsamului de mijloc urban. Într-o astfel de valiză, puteți să puneți un laptop cu o diagonală de 14 inci, documente, accesorii minore, o cantitate mică de haine.
 • Modelele de 30 de litri vă permit să luați mai multe lucruri cu dvs., o pereche de pantofi de rezervă. Precum și în interiorul echipamentului se vor potrivi cu ușurință.
 • Accesorii pentru 40 de litri sunt potrivite pentru călătorii mai lungi timp de 5-10 zile. Ele pot fi pliate mai multe schimburi, pantofi, alte elemente necesare.

Majoritatea valizelor sunt fabricate din plastic, dar unele pot fi acoperite cu o cârpă. Aceasta este o opțiune frumoasă, dar nu foarte practică – o astfel de acoperire este mai rapidă și va fi nerezonabilă în funcționarea activă. Merită să acordăm atenție materialului cadrului scuterului. Aluminiu este mai ușor decât oțelul, un astfel de design va fi mai ușor. Cu toate acestea, elementele de oțel sunt mai puternice și mai bine cu sarcini. Culorile din valize sunt diferite, astfel găsind o umbră cu ușurință. Există opțiuni negre, gri, burgundie, puteți alege mai strălucitoare – roșu, galben, portocaliu.

Accesorii sunt de obicei produse într-un stil clasic sau sportiv. Când cumpărați, asigurați-vă că scuterul vă va potrivi prin creștere. Poate că pentru oameni foarte înalți mânerul va fi prea scurt. Și, de asemenea, luați în considerare faptul că designul va afecta nu numai greutatea proprie, ci și severitatea bagajelor.

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni pentru copii, luați un copil cu dvs. la magazin pentru a vă asigura că scuterul va fi confortabil pentru el și nu prea voluminos.

Cum se utilizează?

Valiza este de obicei considerată ca un accesoriu pentru călătorie, dar poate veni la îndemână în alte situații.

 • Aceasta este o opțiune bună pentru sportivii care sunt adesea vizitați prin instruire. În valiză, puteți plula forma, încălțămintea și alte accesorii și puteți ajunge rapid la scuter la centrul de fitness.
 • Un astfel de accesoriu este potrivit și iubitorii de cumpărături. Centrele comerciale au adesea o zonă impresionantă. Puteți călări galeria lungă pe scuter, astfel încât picioarele să nu fie obosite, dar în valiză pentru a pune achiziții.
 • Un copil poate folosi un model pentru copii dacă vizitează cani sau o secțiune sportivă.
Citește mai mult  Care sunt capacele pe valize și cum să le alegi?

Utilizați acest accesoriu este ușor dacă cel puțin o dată călătoriți pe un scuter simplu, atunci nu vor exista probleme. Valiza este situată în mijloc, așa că nu va trage designul în lateral. Cu toate acestea, chiar dacă nu ați avut nici o experiență de a călări pe scuterul meu – este un caz simplu pe care îl puteți stăpâni repede.

Cu modele electrice este încă mai ușoară – proprietarul nu trebuie nici măcar să fie respins. Gestionarea în astfel de dispozitive este de obicei intuitivă, totul este rezolvat de o pereche de butoane. Trebuie doar să nu uitați să încărcați bateria la timp. Îngrijirea pentru un scooter-scuter este ușoară. Toate suprafețele pot fi șterse cu o soluție cu apă săpun sau un agent de curățare moale care nu conține substanțe abrazive.

În interiorul valizei pot fi cheltuite, dacă este necesar, folosiți plicuri aromatice pentru a scăpa de mirosuri neplăcute. Accesoriu poate fi stocat în formă pliată. Dispozitivul electric trebuie să dezactiveze alimentarea dacă nu intenționați să o utilizați.

Sostul de valize – un subiect util și practic cu care nu trebuie să transportați bagajele grele în mâini. Cumpărarea unui astfel de accesoriu va permite să nu deșeze puterea și să aibă puțină distracție, călătorind cu briza.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: