Alegeți parfumul de la Atkinsons

Alegeți parfumul de la Atkinsons

Până în prezent, lumea este cunoscută ca fiind o varietate de case de parfum, și sunt toate în cerere, având fanii din întreaga lume. Unul dintre brandurile de bărbați și femei preferate este Atkinsons.El are o poveste foarte bogată, pentru că a apărut în secolul al XVIII-lea, în acele vremuri aromele mărcii au adus partidele regale din întreaga Europă. În acest articol, să cunoaștem mai multe detalii cu spiritele moderne ale Atkinsons, învățăm caracteristicile produselor de brand, precum și luând în considerare recomandările privind alegerea unui parfum adecvat.

Particularități

ATKINSONS ATKINSONS are o poveste unică care nu se laudă pe fiecare casă de parfum. Aproape un secol a fost la vârf de popularitate, după care nu a vorbit foarte mult timp. Revigorarea sa a avut loc numai în secolul XXI. Inițial, brandul a oferit să vândă balsamuri unice pentru mustață și barbă, care au fost create pe baza grăsimilor de urs. Și după un anumit timp, coloniele și aromele cu constituții naturale unice au început să apară în sortiment. La un moment dat, marca a fost una dintre cele mai importante case de parfumuri din Europa.

Astăzi, în Atkinsons de sortiment puteți găsi parfumul original de sex feminin și de sex masculin. Conducerea parfumerilor din întreaga lume lucrează la crearea parfumurilor. Colecțiile sunt completate în mod regulat, multe arome preferate vin într-o nouă performanță și regândire. Pentru o calitate superioară trebuie să plătiți bani foarte mari, dar nu oprește mulți cumpărători. Tag-ul mediu de preț pentru Aroma este de 10 mii de ruble. Pauzele de brand de parfum arata elegant, nu este nimic inutil.

Produsele sunt de a gusta cu cunoscători reali de înaltă calitate. Toate aromele de buclă, de lungă durată, fiecare sunt dezvăluite individual.

Revizuirea parfumurilor

Până în prezent, în intervalul de brand puteți găsi arome selective pentru bărbați și femei, produse în Italia. Luați în considerare în detaliu.

 • Extras 24 Old Bond Street Triple. Proștii Koln picante aparținând compozițiilor unisex. Acesta poate fi considerat cult, deoarece a fost lansat în mod special pentru a 200 de ani a brandului. Parfum este foarte contrast, miroase mirosul de whisky, ierburi picante și note de lemn, și să se joace, de asemenea, note de ienupăr, trandafiri, chihlimbar, mosc, ceai negru, cedru si cardamom.

 • Destul de parfum nou California mac, a ieșit în 2017. Este un parfum Flanker, care a fost lansat în urmă cu mai mult de 100 de ani. apă de toaletă dezvăluie cu note proaspete de citrice, iasomie, piper si mac. Bucla este foarte lung de joc, m-am simțit note de ace și mosc.

 • Din compozițiile uzuale Vă recomandăm să acordați o atenție ATKinsons OUD Save The Queen Eau de Parfum. Acest parfum feminin se referă la floarea-orientale, ea dezvăluie cu succes note de cuișoare, de foraj, fasole subțire, bergamot, portocale și iasomie. Acest parfum face parte din colecția Fed, care include arome orientale, inclusiv bărbați OUD SAVE REGELUI. Bărbat parfum dezvăluie piele de căprioară, lemn de santal si bergamota.

Ambele arome vor deveni o opțiune excelentă pentru cuplu căsătorit.

 • Toaletă Apa Apa Excelsior Bouquet este o reemitere a unuia dintre parfumurile de epocă ale casei parfum. Unisex-parfum este dezvăluit de salvie și accente ale pielii, joacă, de asemenea, note de vetiver si pietricele.

 • Dintre cip arome de sex feminin, vă recomandăm să acordați atenție Decretul de moda apă de toaletă. Aroma are un sunet dinamic sale speciale, pentru cineva el poate părea junghi. Ea dezvăluie notele de lemn de satin, patchulas, ardei roz, magnolie și chihlimbar.

 • Citrus Unisex Compozitie Mint & Tonic Vom dori să gust cunoscători de note proaspete în arome. apa de parfumerie este dezvăluit de note ghimbir, frunze de mentă, citrice și ienupăr.

 • Cu adevărat aristocratică și sofisticate pot fi luate în considerare Big Bad Cedar, Punerea pe note de lemn, cedru sună în special cu succes. Parfum de apă este perfect pentru oamenii de afaceri încrezător, parfumul se referă la compoziții unisex.

 • apă Parfumerie Pirates Grand Reserve se referă la picant și de Est. Dezvaluie note de cacao, roma, vanilie, iasomie, nucsoara, salvie si cedru. O compoziție unisex unic este potrivit pentru oameni curajoși și energice.

 • Tulipe Noire. Acest parfum unisex este dedicat romanului „Black Tulip“ Dumas. Acesta este dezvăluit de notele coriandrul, bergamot, iasomie si Tuberosa. Compoziția este o buclă de lux, jucând lung, care este deosebit de intens resimțită de accente de ace, mosc si lemn de santal.

 • iasomie apa de parfumerie în mandarină. Parfum este considerat de sex feminin, dar este adesea atribuită compoziții unisex. Parfumul este dezvăluit de citrice note și flori de iasomie.

Luați în considerare 3 parfumuri unisex din colecția Colectia contemporană, toate acestea sunt eliberate în sticle clasice.

 • Rose în Țara Minunilor. parfum Nishey aparținând grupului de flori. Dezvăluie cu trandafiri, condimente, ambra, vetiver, muscata si note de coacăz negru. Această apă de parfum nu este similar cu oricare alta, în care a crescut accente sunt de obicei prezente. Ea este o nouă regândire a întregii habituale.

 • Lavandă pe stânci. Al doilea parfum din colecția este foarte curat și proaspăt, se împletește cu succes note de lavanda, muscata, bazilică, miere de albine, umflături și migdale. Este cunoscut faptul că crearea parfumului de parfumieri inspirat piese de Shakespeare. Parfumul se referă la pudră, dar nu este absolut un membru, mai degrabă, neașteptat și foarte scump în sunetul lui.

 • Founer unisex-Aroma Posh pe verde. Dezvăluie cu note luminoase de condimente și miros de verdeață proaspătă. Mint, coriandru, geraniu, vetiver și note de cedru joacă aroma

Cum de a alege?

Alegerea unui parfum scump numai în puncte de vânzare dovedite, buticurile unui anumit brand sunt potrivite pentru acest lucru. Este de merită acordarea atenției asupra faptului că în cazul unui parfum cu vreme caldă este întotdeauna dezvăluit mai strălucitor și bogat, dar în timpul răcoros al anului poate fi mai puțin luminos. Este recomandabil să alegeți parfumul în prima jumătate a zilei, 5-4 parfumuri nu trebuie testate la un moment dat.

În plus, parfumul selectiv al tipului de atkinsons este foarte important pentru a testa direct pe piele, de obicei, utilizați încheietura mâinii pentru aceasta. Pe testerele de hârtie, aromele nu sunt dezvăluite în putere completă.

Parfumeria nu ar trebui aleasă în timpul congestiei la rece, nazale sau alergii sezoniere. Este mai bine să amânați campania la magazin înainte de recuperare. În caz contrar, miroase nu poate fi la fel de ei de fapt.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: