Alegerea unui parfum pentru fete

Alegerea unui parfum pentru fete

parfumuri pentru copii sunt o parte integrantă a fetelor în creștere, iar această alegere este de a aborda în mod serios. Acum, piața oferă o largă varietate de arome pentru copii, care facilitează foarte mult selecția. Principalul lucru – să fie ghidate de preferințele personale ale fetelor și nu uitați despre compoziția și siguranța produsului selectat.

Particularități

copii Parfum pentru adulți nu sunt adecvate. Atunci când cumpără arome pentru copii este important să se verifice că compoziția a fost numai ingrediente sigure care nu afectează sănătatea fetelor.

 • Parfum pentru fete nu ar trebui să includă produse petrochimice, coloranți periculoase și un număr mare de uleiuri esențiale și de citrice, deoarece acestea pot provoca arsuri și pot cauza alergii. De asemenea, este în valoare de vedere caracteristicile individuale ale copilului, mai ales în cazul în care acest copil este alergic.
 • De altfel important este sticla. produse de parfumerie pentru copii nu este făcută în flacoane de sticlă, astfel încât utilizarea nu poate duce la un prejudiciu. Design-ul ar trebui să fie ales, în funcție de preferințele fetei, nu contează ce va fi: pușcare, paiete sau strasuri.
 • O altă caracteristică a parfumurilor pentru copii – aceasta ar trebui să aibă o rezistență mică, Deoarece spiritele sale sunt date substanțe nesigure pentru copil: uleiuri esențiale și alcooli. De obicei, nu interferează cu parfumuri pentru copii să dezvăluie toate fețele de miros datorită altor substanțe, hipoalergenic.

Vizualizări

În lumea modernă, parfum chiar și pentru copii are mai multe tipuri:

 • Apa de toaleta+
 • parfum.

Cuplu apă de toaletă la modă poate începe utilizarea de patru ani, care este avantajul său principal. Nu conține substanțe dăunătoare în compoziția sa, are un miros delicat floral sau citrice. Adevărat și vase apă de toaletă destul de repede.

Citește mai mult  Benetton Parfum opinie

Eau de toaletă este mare pentru utilizarea zilnică, deoarece uleiurile esențiale și alcoolul sunt conținute în cantități minime, ceea ce înseamnă că este absolut inofensivă pentru pielea copiilor.

Apa de toaletă – cea mai populară vedere a parfumului.

Parfum, spre deosebire de apa de toaletă, mai persistentă, și mirosurile sunt mai greu și bogate în ele. Dar prezența unui număr mare de uleiuri esențiale face ca spiritele să fie inaccesibile pentru cei mai tineri cumpărători. Perfect pentru a acorda atenție fetelor după șapte ani. Demnitatea este că atunci când se utilizează o cantitate mică, va fi suficient pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, spiritele au note secundare mai pronunțate și formează cursuri interesante, în timp ce apa de toaletă este conținut cu mirosul „central”.

Privire de ansamblu asupra aromelor

Parfumul copiilor diferă de adult, inclusiv o mică varietate de umplere a gustului. De obicei producătorii folosesc arome florale, citrice sau fructe.

 • Floral. buchet de flori este popular în parfumuri pentru cea mai mică și în timpul verii, copiii mai mari. Proaspete și ușoară, ei sunt capabili să dea vopsele oricărei fete. Branduri celebre preferând gusturile de fructe: oraș amuzant, prințesă, Malizia

 • Citrus sau hesperida. Parfumul de citrice nu este legat de vârstă – El place atât adolescenți, cât și femeile adulte. Trebuie reamintit faptul că Hesperidelor nu sunt recomandate să includă în compoziția produselor cosmetice pentru copii, așa că ar trebui să fie acceptat cu ei. Marca reprezentând un set de parfum bun cu sunete predominant citrice – Zara.

 • Fructe. produse de parfumerie Neîntrecut clasic. Potrivit pentru toți reprezentanții sexului frumos și este prezentat în normele de orice producător. Bright note afine, pepeni, mere, ananas sau mandarină accentua sensibilitatea și prospețimea fetei. Famous Brands: „Micul Fairy”, Kaloo

Cum de a alege?

Pentru cele mai mici: 4, 5, 6, 7, 8 ani

Seturi de parfum pentru copii se disting printr-un gust de fructe citrice sau de blând și sunt ideale ca primele produse cosmetice. Este important să se acorde o atenție la materialul de compoziție și de ambalare. Cele mai populare arome sunt prezentate mai jos.

 • Malizia Bon Bons Milk Shake. apă de toaletă cu un lapte de subțire și vanilie aromă perfectă pentru fete. Ei note dulci transforma capul de orice fashionista. Demnitatea este neobișnuit pentru această categorie de durabilitate: până la 8 ore. Dezavantajele includ prezența alcoolului, care, cu toate acestea, este distrus aproape instantaneu.
 • Malizia Bon Bons Butterfly. Continuă Bon Bons. Are o aroma uimitoare-nucă de cocos dulce, a scăzut în mai multe etape. Ușor și plăcut, dar, la fel ca modelul anterior, conține alcool.
 • Kaloo Les Amis. apă de toaletă cu note de lavandă neobișnuite, mandarina si menta. Plăcut gust delicat din grădina de vară. Un produs cu adevărat hipoalergenic să acorde o atenție la.
Citește mai mult  Totul despre perioada de valabilitate de produse de parfumerie

Pentru tineri prințese: 10, 11, 12 ani

Fetele de această vârstă sunt din ce în ce mai pretentios si alege un parfum bogat, elegant, care permite să se simtă adulți. Ai nevoie să acorde o atenție la modelele cu un design elegant. Dar, compoziția ar trebui să rămână în continuare absolut inofensiv.

 • Printesa De Vera Wang. Parfum cu aroma de vanilie, care este dezvăluit în mai multe etape. Parfumul ușor discret evidențiază sensibilitatea și ușurința prințeselor. Vanilie Note completează imaginea. Spirit Design elegant și drăguț, nu sticlă de sticlă.
 • Lacoste parfumuri Eau de Lacoste. Se referă la un grup de arome florale, dar în câteva minute apar vanilie și note de fructe apar. O combinație frumoasă atrage atenția. Proaspăt și moderat dulce, este perfect pentru utilizarea zilnică.

Pentru începătorii lui Modnitz: 13-14 ani

Fetele acestei epoci vor fi deja dornici să-și arate independența, sensibilitatea și feminitatea, dar în același timp rămân copii. Ar trebui să alegeți nuanțe ușoare, care accentuează unicitatea transportatorului lor.

 • Lancome miracol. Parfum neobișnuit cu note luminoase de fructe exotice. O opțiune foarte dulce și blândă pentru adevărata doamnă. Plusurile includ hipoalergenicitatea și rezistența bună. Dar parfumul este destul de scump pentru categoria dvs.
 • Blugirl Jus de Fleurs. Aroma ușoară este dezvăluită în mai multe etape: primele note de citrice luminoase, care sunt apoi înlocuite cu un buchet de boabe. Parfumuri elegante rezistente, cu o buclă pronunțată, vă place cu siguranță fata în creștere. De către minusuri includ un miros suficient de ascuțit.
 • Lanvin Jeanne Couture. Parfum de boabe saturate cu note de zmeură luminoase. Parfumul rămâne lung pe piele, în timp este transformat și dă bucla de lumină. Ambalaj original ca fetele tinere.
Citește mai mult  Muscus în parfumerie

Pentru adolescenți: 15, 16, 17 ani

În special acută problema alegerii spiritelor este în adolescență. Fetele nu mai sunt mulțumiți de gusturile „copiilor”, doresc să transpire cât mai mult posibil pe adulți. Prin urmare, nu merită o fată să cumpere branduri pentru copii. Magazin mare cu rafturi nesfârșite Rafturi – ce aveți nevoie. Trebuie amintit că parfumul pentru un adolescent nu ar trebui să fie prea ascuțit.

 • Nina Ricci – Nina. Magic Gust Apple cu caramel nu va dori orice fată. Miroasele sunt dezvăluite treptat, datorită cărora aroma deține o lungă perioadă de timp pe piele și adaugă o notă de misteriozitate. Atrage în special ambalarea neobișnuită a spiritelor. Singurul minus poate fi un miros salvat.
 • Trussardi – Numele meu. Notele de fructe vesele în combinație cu rezistență izbitoare dau o aromă delicată delicată. Sticla de designer luminoasă completează imaginea.
 • Salvador Dali Dalilight. În parfum predomină note de Mandarin și Apple, când dezvăluirea, o buclă proaspătă este garantată. Ideal ca un parfum de vară. Avantajele trebuie atribuite durabilității și designului luminos al sticlei. Din minusuri – volumul sticlei este foarte mic.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: