Caracteristici și alegerea parfumului Unisex

Caracteristici și alegerea parfumului Unisex

Parfumeria nu este doar de sex feminin sau de sex masculin. O mare parte a aromelor este destinat simultan pentru frumos și puternic jumătate a omenirii. Pe acest parfum nu sunt nici Pour Femme sau Pour Homme. Au o inscripție unisex (Unisex).

Ce este?

Dacă vorbim simplu și de înțeles, atunci categoria „Unisex” include Parfum compoziții care sunt la fel de frumos descoperite pe femei și bărbați. Crea un astfel de aroma este mult mai complicată decât cea care este destinat separat pentru femei sau bărbați. La urma urmelor, trebuie colectate compoziția parfumului „Unisex“ ținând cont de caracteristicile fiziologice ale ambelor sexe. Este bine cunoscut faptul că aceleași muzică parfumată sună în moduri diferite de pielea masculină și femei. În consecință, „Unisex“ trebuie să fie astfel încât să poată fi purta cu calm un om într-un costum de afaceri, și o fată într-o rochie de mătase.

Se pare că este imposibil? Dar există parfumieri inovatori pentru care nu există nici un astfel de cuvânt, și există o sarcină care necesită soluții. Și în 1994, o astfel de „soluție“ a văzut lumina – a fost aroma de CK One, creat de marca Calvin Klein. Acest parfum a dobândit popularitate nebun și tineri, și fetele. În continuare, astfel de arome au început să meargă la toate marile branduri, „unisex“ a devenit un trend. Există, totuși, de părere că „unisex“ nu este atât de nou. În 1889, Eme Herlene a fost creat de parfum Jicky, numit după iubit, care ia frânt inima. Această compoziție a fost conceput pentru a purta ambele sexe, ceea ce înseamnă că unisex a fost cunoscut și mai devreme.

Această tendință nu ar trebui să fie confundat cu arome pereche. A fost o direcție complet diferită în parfumerie – brandul creat două parfum cu același nume, unul – strict pentru femei, celălalt – pentru bărbați. Ei au fost recomandat să poarte o pereche, astfel încât aromați în procesul de șosete întrepătrunse unul cu celălalt. „Unisex“ este, aproximativ vorbind, o flecon de parfum, care pe rând pot beneficia de o femeie și un bărbat. Particularitățile arome ale acestei zone este prezența unor note – fructe proaspete, verde, eventual, herbalness, note lemnoase acvatice. În cazul în care sunt utilizate tipic note „feminine“ – flori albe sau fructe de padure, ele sunt, de obicei „bărbați“ – tutun, piele, lemn, chiar și alcool.

Compoziția de parfum de arome „unisex“ diferă de la tradițional – cu sus, inima si baza de note. Cel mai adesea, notele de sunet fără prea multă separare, împletindu oarecum diferit față de gen separate prin. Ambalate astfel de parfum, cel mai adesea, de asemenea, destul de neutru. De exemplu, CK deja menționat Unul are un fascicul flacon flacon sau alcoolic. Avantajul unor astfel de arome este Posibilitatea pereche utilizare un flacon.

Cu toate acestea, acest lucru plus se poate transforma cu ușurință în și minus – lipsa diversității, șablonul, incapacitatea de a pronunța activitatea sa de gen.

Vizualizări

Ca și în cazul arome separate de gen, compozițiile „Unisex“ pot avea diferite concentratii – parfum, apa de parfum, apă de toaletă sau Koln. Ele se disting prin saturarea – procentul de substanță aromatică.

Parfum

Concentrația de „parfum“ este cel mai bogat și dens, conține între 15 și 40 procente de substanță aromatică. O trăsătură distinctivă a parfum este sunet buclă mai puțin, dar în același timp, mai rezistent. Acest lucru este legat de modul în care sunt aplicate – cel mai adesea parfumul este nalite într-o sticlă de stropi și să le aplicați degetul. parfum arab este foarte des produs la concentrația de băuturi spirtoase, în timp ce le poartă pot atât bărbați și femei. Mărci, cum ar fi Rasasi, Ajmal, Al Haramain, Zeitun, parfumuri produce pentru ambele etaje, precum și unisex.

Trebuie să înțeleagă că Parfum – aceasta nu este apă de toaletă, este complet diferite compoziții de parfum. Citrice, verdeturi, acvatice nu sunt note predominante. În spiritul-Unisex predomina notele Sandal, Uda, Roses, Ampry, Muskus. Acestea sunt foarte dense pe saturația compoziției create, ținând cont de specificul Est.

În țările arabe, aceste arome sunt purtate nu numai femeile, ci și bărbații.

Apa de toaleta

Cel mai adesea, instrumentele americane de direcția unisex europene și sunt produse cu precizie într-o astfel de concentrare (precum și sub formă de Cologne). Ele sunt destul de volatile, pentru a nu crea o buclă prea tare în jurul transportatorului sau purtătorului, în timp ce datorită sticlei cu spray-ul lor, este convenabil să pulverizați.

Opțiuni interesante din această categorie pot fi numite marca Köln Atelier Köln – toate aparțin secțiunii „Unisex”. Se poate spune și despre parfumerie Jo Malone. Populare arome de marcă de tineri Moleculă escentrică, Mai renumit ca „parfum cu feromoni”. De fapt, ca parte a tuturor lansări de parfum de brand, Natural afrodisiace – Ambroxan.

apă de parfum

Este mai concentrat decât apa de toaletă, dar mai puțin decât parfumul, substanța. Substanța aromatică din apa de parfum este conținută de la 10 la 20%. Cel mai adesea, arome unisex de timbre selective sunt produse într-o astfel de concentrație, precum și suite clasice – Gucci, Guerlain, Christian Dior, Bvlgary și T. D.

Rating-ul dintre cele mai bune branduri

Desigur, cel mai popular brand unisex-parfum (și puteți numi chiar un pionier al acestei mișcări) este Calvin Klein. Trebuie remarcat faptul că aromele sale au fost concentrate asupra publicului tânăr și a dobândit, de asemenea, cea mai mare popularitate. Nu numai prima aroma Ck One (care are un număr mare de flancurilor și ediții limitate), dar, de asemenea, CK2, SC BE, CK Toate. În ciuda faptului că de vârf a popularității în masă a Trend unisex trecut, Mark a lansat un alt parfum în 2020 – Ck toata lumea. Aceasta se referă la flori-fuys, cu toate acestea, utilizatorii nota prezența note de apă, ozon și citrice.

Dacă vorbim despre parfumuri de lux, apoi Marci producătoare de arome unisex axat pe mai multe publice pentru adulți (t. E. mai puțin acvatic și mai complex în sunet), destul de un pic. Cu toate acestea, ele sunt, și în primul rând, este, desigur,, Hermes. De exemplu, toate aromele în normele Jardin și Hermessence Conceput pentru utilizarea de către reprezentanții ambelor sexe. În gama grădini, 6 parfumuri a venit până în prezent, în Hermessence – 18. Fiecare dintre ele este frumos pe femei, și pe piele pentru bărbați, în același timp, în cazul în care compoziția compoziției este predominant în stare proaspătă, în mod tradițional unisex, apoi în Hermessence sunt compoziții cu un tălpuire trandafir, narcisă, piele, acvatice, boia de ardei, osmantus și t. D.

Un alt „Pioneer“ mișcare parfum „Unisex“ – Tom Ford, Sub marca de care o cantitate mare de arome de această orientare. De exemplu, Linia Jardin Noir Complet destinat utilizării și de bărbați și femei. În conducător extinseAmestec privatCele mai multe arome sunt, de asemenea, unisex, la fel ca în ea „sucursală“ – BLEND PRIVATE LINE NEROLI PORTOFINO COLLECTION.

marca japoneză Comme des Garsons Lansări parfumuri unisex exclusiv, care au fost mult timp indragite de atât tineri, cât și fetele și persoanele în vârstă. Marca are atât colecții tematice (de exemplu, incented) și compoziții individuale în afara seriei.

În ceea ce privește nișă, brandurile selective, ele, dimpotrivă, predomină tendința de a crea parfumuri predominant neutre-gen, adică, cei care pot fi purtate de reprezentanții ambelor sexe. Fie că este vorba indi-branduri angajate în producția de partide mici de parfum literalmente în bucătărie, sau firme mari, masty, cum ar fi, Serge Lutens, Diptique, Maison Martin Margela, Atelier Cologne – aproape oricare dintre aromele lor pot purta atât reprezentanți ai sexului puternic și corecte, și se simt foarte organic.

Buget

Dacă vorbim despre parfumeriei din segmentul de preț al pieței de masă, atunci spiritele unisex există foarte puține. Cu toate acestea, piața de masă este axat pe o diviziune clară de gen în parfum. În ceea ce privește așa-numitul MIDDL-Class (aici puteți include unele produse de branduri de lux și tot ceea ce este vândut la rețele, cum ar fi L’Etoile, Riv Gosh, Ile de Bota și T. Ns.. în preț „furculiță“ 1000-3000 ruble), atunci alegerea este semnificativ mai. Este foarte posibil de a cumpăra un bun Koln sau apă de toaletă unisex în această categorie de preț.

Destul de buget este monoaromats brandului Demeter. Ca o regulă, un parfum afișează un miros, de exemplu, culori de cireșe, ananas, puritatea și t. Ns.. Purtarea astfel de arome, toate pot.

Elită

După cum sa menționat deja, aproape toate parfumeriei de nisa are un „unisex“ etichetă. Prin urmare, alegerea aici este semnificativ mai mult. În plus, brandurile de lux a crea reguli de tip boutique, costul de arome, în care este semnificativ mai mare decât lansează lor parfum obișnuite. Deseori, compozițiile din aceste norme sunt destinate utilizării de către reprezentanții ambelor sexe.

Cei care doresc să facă o idee despre parfumurile din clasa de lux unisex, puteți încerca, de exemplu, o linie de tip boutique L’Art Et La Matiere Guerlain – Cuir Beluga, Spirituese dublă Vanilla, Angelique Noir, Iris Ganache și altele. Pentru cea mai mare parte, acestea sunt concepute pentru purtarea bărbați și femei, în mod egal. În ciuda declarate în mod tradițional componente ale femeilor – Rosa, Iris, vanilie si T. D., Toată lumea prezintă note bărbați – piele, tutun, copac fum, și așa mai departe.

Datorită unor astfel de combinații, arome sunt dense, saturate, foarte atipic și frumos.

Cum de a alege?

Alege o nevoie parfum-unisex la fel ca orice alt parfum.

  • În primul rând pus pe hârtie sugativă în cazul în care compoziția place, se aplică pe piele. Nu este recomandat să achiziționeze parfum imediat după aplicare. Este mai bine să aștepte două-trei ore, astfel încât compoziția este în cele din urmă a dezvăluit pe piele. Deseori se întâmplă că, chiar dacă parfumul a plăcut în notele inițiale, nu provoacă astfel de sentimente la baza de date. Pentru a nu cheltui bani în zadar și de a cumpăra exact ceea ce se va bucura de procesul de șosete, este mai bine să așteptați un pic, dând aroma să vă dezvăluie toate fațetele.
  • Dacă după ce ați aplicat la blotterul de hârtie, mai multe melodii au căzut, pe pielea de care au nevoie pentru a încerca, la rândul său, mai bine în zile diferite. Desigur, ei trebuie să fie aplicați pentru a curăța pielea, fără nici un parfum, nu numai parfum, ci și, de exemplu, loțiune de corp.
  • Persoane care au alergii la anumite componente, Se recomandă să explorați cu atenție compozițiaParfum vă place și numai după aceea încercați pe piele.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: