Ce este reumplerea în parfumerie?

Ce este reumplerea în parfumerie?

Foarte des, alegerea spiritelor într-un magazin de parfum, ne întâlnim cu reîncărcare și nu știu deloc ceea ce este pentru ceea ce are nevoie. În acest articol, vom analiza în detaliu că reumplerea reprezintă locul în care este folosit și ce se întâmplă.

Particularități

Reumplere în mijloacele engleză „umplere“ sau „liber“. Este o capacitate suplimentară specială pentru orice tip de parfum. Pur și simplu pune, Aceasta este o sticla de rezervă, care vine cu principalele, lansat într-un ambalaj simplu, cu un pulverizator sau fără ea. Cumpararea de reumplere complet cu parfumul preferat, salvați la costul de aroma, t. La. acesta poate fi turnarea în sticla principală și de a folosi un timp mai îndelungat. Acesta poate fi luat cu mine ca o versiune drum, în cazul în care acesta este echipat cu un pulverizator, deoarece are dimensiuni mici si un aspect sofisticat.

de important dezavantaj ei cel mai mult este lipsa de spray în unele mărci, Și în timpul unei astfel de utilizări sau transfuzie în sticlă, se poate ajunge pe piele si de a absorbi mirosurile care nu sunt necesare și componente terțe.

Dacă nu parcați liberul în timp în container cu parfumul principal, termenul de viață este semnificativ redus, ca rezultat, costul utilizării parfumului va crește.

opţiuni de ambalare

În funcție de marca „Refilla” produsă în diferite ambalaje. Cel mai adesea aceasta este o sticlă convențională, răsuciți cu un capac, conținutul căruia, cu ajutorul transferurilor tubului la sticla principală. În timpul overflow, este necesar să fie extrem de elegant, astfel încât nu există nici un contact cu pielea, de la calitatea acestui parfum poate deteriora în mod semnificativ. Există „Refilla” cu un pulverizator încorporat, care este foarte convenabil de utilizat. Ele pot fi folosite ca spirite obișnuite. Costul acestor opțiuni este semnificativ mai mare decât probele fără dozatoare.

Citește mai mult  alcoolice pentru femei

Opțiunea optimă este „Refilla“ -Contstructors în care dozatorul merge complet. Dacă este necesar, puteți scoate capacul principal și vânt dozatorul. În cazul în care etanșeitatea sticlei este rupt, parfumul poate fi răsfățat.

De asemenea, puteți întâlni „Refilla“, sub formă de blocuri care pot fi înlocuite. Acestea sunt necesare atunci când, în sticla principală, capetele de parfumare, – acesta poate fi înlocuit cu un bloc amovibil.

  • Cele mai „refilles“ ușor de recunoscut și originale produce casa de parfumuri Hermes. flacoane de brand înlocuibile sunt echipate cu un caz special castel. Este realizat în culori aristocratice (platină), subliniind statutul si sensibilitate parfumului. Conceput pentru admirație și atenție, t. La. perfect combinat cu rochie de seară. Pentru a înlocui aroma preferată, care se termină, ai nevoie doar de a schimba cazul apei de parfumerie unui bloc nou.

  • Christian Dior produce o capacitate înlocuibile fără pulverizatoare. Ele sunt sticle metalice frumoase și elegante, similare cu bijuterii. Ele sunt foarte sofisticate, asa ca arata perfect într-o geantă mică pentru evenimentul de seara.

  • Marca kiliană produce „Refilla” în rezervoare de 50 ml. Ele sunt cele mai confortabile, t. La. Kitul include un spray separat și o pană de udare confortabilă în vasul principal. Datorită ei, nu veți pierde oricare dintre picături de aroma, dar cu ajutorul unui pulverizator multiplu poate fi folosit ca spirite independente. De asemenea, ofertele de brand de schimb blocuri frumoase, care pot fi instalate în locul sticlei principale cu băuturi spirtoase.

  • Volumul de capacitate înlocuibilă din Chanel este de 20 ml, Unele opțiuni sunt echipate cu un pistol de amovibil de pulverizare, astfel încât Refille poate fi folosit ca parfum obișnuit. De asemenea, în gama companiei sunt omologii bugetare care sunt disponibile într-un ambalaj din carton simplu. Ele pot fi achiziționate pentru uz personal sau ca un cadou pentru cei dragi. Mirosul lor corespunde complet aromei din vasul original, ele sunt echipate cu un pulverizator și au un volum de 30 ml.
Citește mai mult  Cele mai multe arome gratuite și caracteristicile lor

  • Floraiku de presă de brand „Refilla“ separat de sticla principală Într-un balon de sticlă cu un volum de centrifugare de 60 ml. Kit-ul vine pâlnia de metal originale, cu care puteți suplimenta sticla principală.

Reumplere este încă un atribut integrantă din branduri scumpe si case de moda. Ele nu sunt comune pe piața de masă de produse de parfumerie. Popularitatea lor este doar în creștere, iar plăcerea de a folosi arome preferate se extinde.

Ceea ce este diferit de tester?

Nu este nevoie să confunde „Rephil“ cu un tester, este absolut de produse diferite, nu numai de caracteristicile externe, dar, de asemenea, în scopul. Cea mai importantă diferență de tester lui este un cost redus, mai ales atunci când nu există nici o distanță între rânduri și rafinat sticla. Testeri sunt o versiune de parfum, care este necesar să se familiarizeze cu compoziția. În aparență acestea sunt complet similare cu sticla principală, în timp ce nu sunt destinate vânzării. „Refilles“ sunt vândute, logo-ul brandului producătoare și numele aromei poate fi văzut întotdeauna pe rezervor. Acestea pot fi cumpărate într-un set cu parfum principal sau achiziționați separat pentru tine sau ca un cadou. Testeri sunt întotdeauna echipate cu un pulverizator, au un volum de 30 ml, astfel încât este mai scump.

cumpărătorii obișnuiți de foarte multe ori umple din nou confill cu băuturi spirtoase deversare. Acesta din urmă este o vedere separată de produse de parfumerie, ceea ce reprezintă doar copii ale arome celebre. Produs într-un flacon transparent, care nu are nume sau logo-ul, ci doar numărul dvs. Asemănarea exterioară este într-adevăr prezent, dar acestea sunt lucruri complet diferite, t. La. „Refill“ este original care merge împreună cu aroma principală sau pot fi achiziționate separat. Release „Refilla“ își pot permite doar unele branduri.

Citește mai mult  Cum de a stoca parfumul?

Cum se utilizează?

„Refilla“ au fost create pentru cei care trec prin viață cu o aromă. Când flacoanele de bază ale parfumului înseamnă capete, trebuie doar să direcționați sau să instalați o sticlă detașabilă. Adăugați reumplere numai atunci când parfumul principal sa încheiat. Pentru a face acest lucru, trebuie să se spele vasul bine și se usucă. Pentru utilizare mai convenabil în unele branduri există un tub confortabil sau gât îngust.

Din păcate, pieselor de schimb sunt emise nu toate aromele, asa, spiritele aleg, ia în considerare acest fapt.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: