Ce parfum de a da la 8 martie?

Ce parfum de a da la 8 martie?

Printre darurile pentru femei minunate pe Ziua Internațională a Femeii conduce parfumul. Foarte des, bărbații încearcă să-i placă femeile cu apă de toaletă sau băuturi spirtoase. Dar este important să știți care parfum de la 8 martie.

Reguli de alegere

Pentru a cumpăra parfumul pe care fata o va încânta pe 8 martie și va inspira o zi, trebuie să asculți în primul rând intuiția mea. La urma urmei, cine, ca fiind o persoană apropiată și nativă, cunoaște cel mai bine femeia lui, fie soția, fiica, mama sau fată. Dar, de asemenea, să se bazeze numai pe propria lor putere, nu este întotdeauna corectă. La urma urmei, parfumeria joacă un rol important în imaginea unei femei și fiecare are parfumul preferat. Cea mai ușoară cale este să-l împiedice ca un cadou.

Dar dacă nu vreau să repet, puteți găsi această opțiune, astfel încât noua apă de toaletă din ceva a reluat cu iubitul tău, dar în același timp a existat un fel de nuanță nouă în buclă. Cel mai probabil, o femeie va aprecia acest experiment.

O altă variantă – Acordați atenție seturilor de parfumuri. Oricare dintre ele poate include apă de toaletă, și, în plus față de gel de dus ei, săpun sau cremă pentru mâini cu același miros.

Alegerea apă de toaletă, trebuie să acorde o atenție la unele nuanțe:

 • Temperamentul fata+

 • aspectul ei+

 • Mod de viata+

 • loc de munca+

 • Gusturile și preferințele ei.

În final, puteți afla și o femeie are totul despre arome ei preferate sau cel puțin ea constată că sufletul.

Încă merită să luăm în considerare faptul că 8 martie este prima vacanță de primăvară, care este asociat cu tandrețe, dragoste și frumusețe. Deci, apa de toaletă poate fi aleasă cu o aromă delicată subțire asemănătoare cu arcul.

Citește mai mult  Cele mai scumpe spiritele

Ce parfum da o fată?

În cazul în care dificultăți în continuare cu alegerea apar, este în valoare de atenție la parfumurile de lumina pe care mulți producători pot oferi.

 • Acqua di Gioia de la Giorgio Armani Vino să te îndrăgostești cu multe fete care apreciaza plamanii, arome elegante si proaspete. Parfumul se va desfășura într-o zi caldă de vară ca țărm de mare. Ideal în zilele de vară. Dar, în timpul iernii, va fi relevant, pentru că vă va aminti de zile minunate. Notele de varf conțin răcoritor de mentă și lămâie fortifiant. Notele de inima va da o aromă ușoară de iasomie, piper roz si bujor. În bază – conține cedru și zahăr.

 • Aer di Gioia merită o atenție, de asemenea,. Aceeași ușurință și încrederea în sine sunt prevăzute cu această aromă încântătoare. În notele superioare există sare, mandarina si neroli, note de inima transporta arome ale bujorului, ylang-ylang și culoare portocalie. În notele de bază, puteți auzi paciuli, chiparos, copac Cașmir și mușchi.

 • Aqua Kenzo. parfum discret Plăcut va fi interesat în sound-ul sau in orice anotimp. Se va potrivi armonios în vara și primăvara, iar în toamna și iarna vă va aminti de zilele însorite și plimbări marine. Mandarin umple cu aroma de citrice revigorant note, frunzele de zmeura si magnolie adauga caracter secret.

 • L’Eau Kenzo. Acest parfum poate deveni cu ușurință cele mai iubite. Spumante și rece, el ia imediat de pe coasta, unde marea, amestecare cu miros de flori și păduri de conifere, oferă doar un astfel de miros. În apa de toaletă sunt prezente în notele superioare – menta congelate, în inima – flori de lotus și în bază – piper roz si piersica.
Citește mai mult  Cele mai multe arome gratuite și caracteristicile lor

 • Velocity de la Mary Kay – O altă aromă potrivit pentru fete, plin de energie și dorește în mod constant în mișcare. acorduri spumante și vesele sunt create, datorită florilor Banana, Clementina și Mangosten.

Această apă de toaletă conferă o stare de spirit bună și o sarcină pozitivă pentru întreaga zi.

Parfumuri pentru femei în vârstă

Opțiunea win-win este de a oferi o soție sau mamă apă de toaletă fără mirosuri ascuțite, cu componente neutre, care vor fi foarte sofisticate pentru sunet pe piele și se lasă după o buclă de rafinat. Luați în considerare mai multe astfel de opțiuni.

 • Călătorie de la Mary Kay – O opțiune vrednică care probabil va avea de-a face cu multe femei. Acest parfum floral ușor va aminti momentele cele mai plăcute și va inspiră noi realizări. În sunetul notelor superioare puteți prinde menta, macris, nufăr. În notele mijlocii, parfumul de frezii sălbatic, brumărele, engleză bujor, sampacts alb, în ​​bază, începe să sune trandafirul englezesc, mosc caise, pelin.

 • COMME UNE DOVEZI YVES ROOCHER dă curat și armonie cu sunetul uimitor cu multiple fațete. Un astfel de parfum este asociat cu zile însorite plăcute. Dacă îl folosiți în timpul iernii, va exista întotdeauna un sentiment că vara este undeva aproape. Astfel de senzații magice sunt date ingrediente prezente în apa de toaletă. Acestea includ în notele cap de frunze de violete și bergamotă, în notele inimii – Rosa, iasomie, crin de padure. Patchouli se aude în plume.

 • Deci Elixir Din aceeași marcă este potrivit pentru femeile care doresc să sublinieze individualitatea și farmecul lor. Potrivit pentru plimbări de seară și evenimente festive. Notele din lemn completează armonios Iris, paciuli si vanilie. Toate acestea împreună și creează note prețioase și atractive, care vor străluci în fiecare femeie.

Citește mai mult  Totul despre parfumurile de sex feminin cu miros de pelin

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: