Cum de a alege parfum de Halloween?

Cum de a alege parfum de Halloween?

Parfumerie Halloween ofera un sentiment de bucurie și de vacanță. Produsele includ numai componente de înaltă clasă care oferă o buclă excelentă și de a face alegerea parfum perfect pentru orice ocazie.

Particularități

produse de parfum de Halloween va fi o alegere excelenta pentru o tânără fată sau o femeie de succes care dorește să sublinieze individualitatea lor. O trăsătură distinctivă a compozițiilor este că acestea sunt revelate de note florale moi, precum și acorduri de banane.

Catalogul de brand prezintă un număr foarte mare de parfumuri, astfel încât fiecare fashionista va fi capabil de a alege cea mai bună opțiune pentru sine.

Gamă

Alegerea de produse de parfumerie de brand este destul de mare. Enumerați cele mai multe arome populare.

 • Parfum de Halloween de la Jesus Del Pozo, lansat în 1997 – misterioasă și seducătoare aromă, făcându-l ideal pentru o revedere de seară. Violet, petitgraine, frunze de banane și marine note lin fuzioneze, dând acest parfum floral cu note nuanță de miere. Baza parfumului – piper, magnolie, tubosis și Lily. note florale spori dulceața aromei, în timp ce piper adaugă o crestătură de condimente. note de parfum complete de lemn de santal, Mirra, vanilie și Ladan, și, de asemenea, crea o coardă de lemn puternic, cu nuanțe de crem.

 • MAN X – Koln cu caractere aldine de sex masculin. În această aromă severă, citrice, picant, gastronomic și acorduri aromatice sunt combinate, creând un elixir bogat și puternic, care vă va simți cu încredere de mers pe jos în jurul orașului. Notele de top de lamaie, cardamom si lavanda deschide aroma de stropire proaspătă a forței olfactive, trezind instantaneu sentimente. Între timp, notele de scorțișoară, pielea, cafea prăjită, whisky și diverse acorduri minerale din inimă creează o atmosferă magnetică și foarte curajoasă, ceea ce este imposibil de ignorat.

În cele din urmă, notele de bază ale tămâiei fumoase, fasolea de subțire și chihlimbar completează aroma unei lovituri exotice senzuale, oferind un rezultat bogat care va forța cu siguranță capetele să vă transforme în direcția dvs.

 • Picătură albastră – Aceasta este o aromă proaspătă, florală și feminină. Notele de top de lamaie, var și grapefruit amestecate cu un măr și lavandă pentru a crea o supraviețuire savuroasă, înmuiată cu nuanțe de culori dulci. Iasomie și violet formează inima aromei, oferindu-i o umbră florală puternică. Earthy Parfum Chord este alcătuită din note de chihlimbar, scorțișoară, mosc și condimente. Această combinație adaugă un miros gourmet subțire cu o nuanță balsamică.

Codul de bare final este un un parfum copleșitor de dulce și parfumat, dar nu, ceea ce îl face ideal atât pentru seară și de zi cu zi poartă.

 • Omul Feriți-vă. Fermecător Koln cu numele ezoterice MAN Feriti-a fost lansat pentru prima dată în 2012. Notele de varf sunt reprezentate de un busuioc amestecat cu o foaie verde de apă de violet și martini. Notele de inima – florale și picante, cu adaos de culori ghimbir, scorțișoară, portocale și lavandă. muzica animalic foaie, mosc si ambra in baza de date îndulcită de vanilie.
Citește mai mult  Amber în parfumerie

 • Shot Parfum. Acest parfum suculent combina fructe, acorduri florale și tropicale, creând un parfum încântător și senzațional, destul de puternic pentru a exista capete din toate părțile. Notele de varf sunt mandarina, ananas, pădure nuc și cocktail Esență de ananas și Daikiri. Maracui note cardiace, violete, iasomie si apa roz seducatoare spori amestecul cu un buchet de flori exotice.

În cele din urmă, notele de bază de caramel, vanilie și patchulas formează o glazură dulce, care se leagă toate ingredientele, creând o delicatesă gastronomică.

 • sărut Sexy Creat de Christoph Reyno în 2009. Fructe parfum de lumină și feminin, făcându-l perfect pentru zi cu zi și de seară purtarea în primăvara și vara. Notele de top de lamaie, mere și piersici deschide aroma de o tentă de fructe, care conține tonuri de dulceață și picante. Inima parfumului este format din cyclames, frezie si bujor – ele fac o coardă florale puternic.

Notele de baza de mosc si lemn de santal adăuga o nuanță împădurită, care baloturi dulceața aromei.

 • Sărut de la Hesus Del Po. Acest parfum utilizează multe note parfumate unice pentru a crea miros de intoxicare, care este ideal pentru rochia de seară. Deschiderea foi de pere, coca-cola, pepene verde, fructe de padure rosii, violete, bergamot si portocala sângeroase, acest parfum are un sunet de citrice, amestecate cu culori nuanțe. În inimă – o coardă florală puternică cu note orhidee, frezii, îmbrăcăminte și bujor. Un pic piersic sporește în continuare dulceața. Fasole cred, patchouli, ciocolată, vanilie și copac tikov completează acest parfum de note de lemn puternice cu nuanțe de cremă. Acest parfum a fost lansat în 2008.
Citește mai mult  Ce parfum se potrivește femeilor după 50 de ani?

 • Freesia de la HESUS DEL POSO. De la lansarea sa în 2006, aroma de floare Halloween Freesia încântă femei. Acest parfum se deschide cu note soft de pere și cardamom, are nuanțe de fructe și florale. Freziile, lotus, piersici, coacaze negre si crin crin parfumului, adânci coardă de flori și creșterea dulceața generală a parfumului. Cedru, lemn de santal si mosc îmbinare în notele de bază, creând o coardă lemnoasă, înmuiere crestătură florale totale.

Rezultatul este un parfum proaspat, care este potrivit pentru șosete de zi cu zi, și pot fi de asemenea folosite pentru a ieși seara în oraș.

 • Fleur – Refreshing aromă cu un amestec de citrice și flori acorduri face un parfum ideal pentru fete tinere. Bergamot, Rose si Orange deschide aroma de o tentă picant, care conține tonuri florale dulci, înmuiere citrice coardă. Iasomie, ylang-ylang, Lotus și caise alcătuiesc inima aromei, aprofundarea o pantă de flori și adăugarea unei note de fructe. Notele de baza de vanilie, petice, mosc si boabe de subtile sunt completate de parfum, creând o coardă subțire de pământ cu o subtock pe bază de plante de lumină. Acest parfum lansat în 2011.

 • Nufăr. Lăsați-vă în aer farmec lumina cu Halloween Water Lily, răcoritor aroma femeilor. Acest parfum viguros combină coardele florale, verzi și aromatice, creând un set orbitor de arome care lasă un sentiment de prospețime și veselie în timpul zilei și nopții. Notele de top de licitație violet și verde petitgreine deschid aroma cu combinația sa subtilă, dar frumoasă. Între timp, nota medie a crinului transcendent de apă acoperă sentimentele, vă surprinde mintea și provoacă pace și satisfacție.

În cele din urmă, notele de bază ale mirra exotică, vanilie cremoasă, tămâie și lemn de santal indian creează o nuanță senzuală, divină orientală, oferind proprietarului unui parfum încântător și fermecător care nu poate fi ignorat.

 • Sun parfum. Acest parfum strălucitor combină fructele, coardele florale și de lemn, creând un parfum răcoritor și inspirat, care vă va îmbunătăți starea de spirit cu fiecare respirație. Notele de top de tei in citrice spumante si banana dulce da aroma luminos si atmosfera unica, adaugand energie și confort al întregului amestec. Între timp, notele medii ale tuberculilor ușoare, violete blânde și magnolia saturată oferă un buchet decadent.

Note de la Madagascar vanilie și lemn de santal indian finalizează parfumul cu baza lor neutră a cremei, creând o apă de toaletă complet carismatică și senzațională.

 • Tatuaj. Arătați-vă toată natura răzvrătită cu tatuaj misterios de Halloween, spirite de sex feminin radical. Acest parfum intens combină fructele, coardele florale și de lemn, creând un amestec magnific și îndrăzneț de note care vor impresiona în mod necesar pe cei apropiați. Notele de top ale mandarinei, piperului roz, pere și Pina Kolada oferă aroma picantă și insațiabilă aură. Între timp, notele medii ale trandafir negru, infloreste pe timp de noapte de iasomie și îmbrăcăminte bogată, dezvăluie rafinamentul elegant al grădinii înflorit, și includerea unei sare de mare curată îmbunătățește atmosfera picant.

Note de bază ale moscului senzual, fasole fină, cedru de lumină și un lemn de santal indian care se termină o serie de ingrediente, creând un rezultat uimitor, răcoritor și infinit atractiv.

Sfaturi pentru alegerea

Halloween proces de selecție parfum necesar o atenție deosebită, deoarece rezistența parfumului și mirosul său depinde de. Numai parfumul ales corect vor putea să-și dezvăluie pe deplin proprietarul. Puteți evidenția evidența pentru a acorda atenție.

 1. Sezon. Pentru fiecare sezon și vreme trebuie să selectați un anumit parfum. De exemplu, pentru iarnă este cel mai bine să alegeți arome dulci, dar pentru pororii de vară o soluție excelentă va fi compoziții florale.
 2. Format. În catalogul de Halloween puteți găsi arome pentru ambele întâlniri de afaceri și pentru datele romantice. Dacă aceasta este o întâlnire de afaceri, atunci nu aveți nevoie pentru a alege parfumuri prea luminoase, dar pentru cina cu a doua jumătate puteți cumpăra orice opțiune.
 3. Înainte de a cumpăra un anumit parfum de Halloween, acesta trebuie să fie aplicat pe piele. Nu cred publicitate sau de alte persoane, pentru că fiecare parfum pe o anumită persoană este dezvăluit într-un speciale.
Citește mai mult  arome în parfumerie Schip

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: