Cum de a face băuturi spirtoase?

Cum de a face băuturi spirtoase?

Produse de parfumerie, într-un fel sau altul, este prezentă în viața de aproape fiecare persoană modernă, cu toate acestea, pentru majoritatea consumatorilor, există încă un mister pentru procedura de șapte castele în sine pentru producția de băuturi spirtoase. Apropo, pentru a deschide vălul de secrete nu este doar interesant, dar, de asemenea, util, pentru că vom încerca să detaliu Delve în puzzle-uri de parfumuri.

Materie prima pentru fabricarea

O listă completă de ingrediente utilizate în parfumerie moderne, au nimic de specialiști avid, din moment ce există un total de aproximativ 3,500 articole.

În același timp, compoziția nu este aceea că compoziția individuală, dar și numărul predominant de rânduri de model include doar o treime din ele – dacă numai pentru că celelalte două treimi sunt prea rare, prea specifice sau pur și simplu foarte costisitoare.

Toate materiile prime sunt împărțite în componente ale originii de legume, animale și sintetice.

  • Principalele materii prime florale sunt în primul rând alcool de un anumit tip – Este unul dintre cei mai căutați solvenți, datorită căruia spiritele dobândesc o formă lichidă și au o proprietate să cadă rapid de pe suprafața pielii, deși mirosul însuși rămâne. Aproape orice părți mirositoare ale plantelor pot fi folosite ca arome – cel mai adesea acestea sunt flori sau fructe, dar frunzele, ierburile și așa mai departe pot fi folosite în același rol. În cele din urmă, unele substanțe vâscoase de origine vegetală, cum ar fi rășina și grăsimile, pot fi folosite ca un dispozitiv de reținere a parfumurilor – datorită acestora, extractul mirositor nu se poate evapora rapid împreună cu alcoolul și lasă o buclă lungă și solidă.

  • Componentele animalelorÎn parfumeria modernă, relativ puțin, Și în majoritatea cazurilor, aceștia îndeplinesc funcțiile de non-aromatizare (deși există excepții rare), și anume mirosul forestier. Ei nu sunt atât de mult, dar sunt bine cunoscuți tuturor celor interesați de industria de parfum, deoarece Amber, Musk și un Jet de castor pe un zvon literalmente la toată lumea. Aceste materiale, aceste materiale nu sunt atât de mult mirosite ca mirositoare sincer și cu greu ar cauza cel puțin unele asociații plăcute de un sniffing, dar ele sunt, de asemenea, perfect capturate de mirosul altcuiva.

Problema folosirii substanțelor naturale de origine animală este că producția lor nu poate fi pus pe fluxul și volumele ingredientelor obținute sunt complet insuficiente pentru a stabili o producție de masă de băuturi spirtoase. Având în vedere acest lucru, materia primă devine foarte scumpă, și de parfumerie în sine devine mai scumpă și.

  • ieșire Previzibil din poziția utilizată în cele mai bune tradiții ale timpului nostru este utilizarea de substanțe sintetice, care se pot efectua în toate rolurile de mai sus – arome, încuietorile și solvenți. De fapt, industria chimică reduce semnificativ parfumeriei, deoarece chiar produsele bazate pe, se pare, componentele publice sunt adesea fabricate din materiale sintetice.

Într-un segment ieftin de mărfuri, parfumuri parfum chiar sunt facute pe baza de ingrediente de laborator, și flori reale nu poate fi implicat deloc.

Echipamentul necesar

Pentru producția de parfumuri aveți nevoie de echipament, setul dintre care depinde puternic de metoda care este creată de o compoziție specifică sau de ingrediente individuale pentru aceasta. În special, uleiuri esențiale, care sunt una dintre principalele componente aromatice ale aproape orice spirite, produse într-o fabrică într-una din cele patru moduri.

  • Post mecanic – cea mai veche tehnologie. Aici, bineînțeles, ar fi mai corect să nu spunem atât de mult despre ulei, cât de mult despre suc, în care, printre altele, uleiurile aromatice sunt prezente. Perfumerii antice utilizați pentru această metodă de obținere a uleiurilor O presă manuală, astăzi a pierdut în mare măsură popularitatea și câțiva producători au trecut la analogi mecanici.
  • Distilare. Esența procesului este că sursa de ulei potențial este fiartă în apă până când fluidul începe să se evapore, capturarea particulelor parfumate cu ea. În consecință, pentru această metodă necesită cazane speciale închise cu posibilitatea unei colecții distilate.
  • Anfleara. În acest caz, proprietățile grăsimilor (și altor substanțe) sunt utilizate pentru a absorbi parfumul de către plante sau de orice alte arome. Pentru această metodă de fabricare a uleiurilor aromatice, aveți nevoie de un număr mare de tăvi de sticlă, deoarece fiecare va fi ocupat pentru mai multe zile. Suprafața este lubrifiată cu un strat subțire de grăsime, deasupra căruia sunt concediați agenții aromatici. În cazul în care planta se estompează (procesul de evaporare, respectiv, se oprește), acesta este înlocuit de altul și, până când stratul de grăsime nu pierde capacitatea de a capta mirosul. După aceea, zgârierea grăsimii și se purifică din bucăți de plante – așa-numitul ruj se dovedește. Rujul este dizolvat în alcool și cu ajutorul vibrațiilor (o altă adaptare obligatorie) pentru o lungă perioadă de timp se agită până la absolut este, de obicei, un lichid foarte gros, care este un concentrat aromatic de cea mai înaltă calitate.
  • Dizolvarea metodelor de extracție (dacă solventul volatilului) și macerarea (solvenții non-volatili) sunt cele mai moderne și mai reale. În ambele cazuri, substanțele chimice care au proprietăți cu impurități fragile sunt folosite pentru a profita de mirosul în materiile prime inițiale. În lanțuri mari, acest proces are loc cu inevitabilul incitant al impurităților străine sub formă de rășini, ceară și așa mai departe, rezultând într-un beton – o altă materie primă din care se obține substanța absolută menționată mai sus, dar există mult mai concentrată decât ruj. În continuare, în sisteme închise, este distilat cu Concret alcool, care extrage impurități străine, lăsând un concentrat cu un miros foarte puternic la ieșire.

Etapele de creare parfum

Mutare parfum în mod corect – aceasta înseamnă să respecte secvența unui număr mare de acțiuni, care au ca scop crearea în cele din urmă o capodoperă aromatică cu drepturi depline. Pentru a începe, este necesar de a alege buchetul drept, si este, probabil, cea mai dificilă etapă, care este cu adevărat recunoscut, compozițiile iconice creează numai acei maeștri care nu au studiat doar pentru o lungă perioadă de timp, și are, de asemenea, talent scurt.

Un specialist poate petrece multe luni în căutarea unei combinații de componente care miros perfect împreună, și apoi la fel de mult – pentru a stabili proportii ideale.

Cele mai multe dintre producătorii din lume nu sunt cu adevărat angajate în producția de componente, dar le cumpere deja gata în formă de ruj, absolut sau beton, deoarece este important să se aleagă furnizorul care asigură o calitate corespunzătoare a materiilor prime. Dacă vorbim despre orice gigant al industriei de parfumerie, care este obișnuit să se pentru a oferi propriile nevoi, atunci există o criză de parfum pentru a stabili un parfumier el însuși.

Când toate ingredientele sunt acolo, ele sunt din nou dizolvat în alcool, acum deja de înaltă calitate – cu o concentrație de cel puțin 70%. Lichid poate fi utilizat ca solvent ca origine naturală și sintetică. Specialistul este obligat să știe care alcoolul va fi capabil să se dizolve în mod eficient aroma, fără a afecta parfum original și fără a provoca creșterea excesivă a prețurilor. Pentru a îmbunătăți proprietățile parfumului în rețetă, un alt ingredient poate fi adăugat – un antioxidant, datorită căruia rezistența crește parfumați.

Aducerea amestecului rezultat în starea necesară – procesul este fără precedent, prin urmare, masa trebuie administrată să stea cel puțin două până la trei săptămâni. Lichidul rezultat este supus unei filtrări ulterioare, concepute pentru a elimina din faptul că nu a fost dizolvată sau pot fi considerate incluziuni care nu sunt necesare. La ieșire, se pare transparent, dar încă nu lipsit de un anumit lichid umbră. Dacă parfumuri noi sa dovedit a fi incolor, care amintește de apă, atunci un astfel de rezultat este considerat, de obicei, nu prea bun, și parfumeuri face produsul mai atractiv din punct de vedere vizual, atingând-o cu coloranți speciali.

După aceea, parfumul în sine este de fapt gata, dar încă mai trebuie să-l toarne dreapta. Pentru aceasta trebuie să utilizați numai containerul perfect uscat. Produse de parfum în turnând flacoanele și ambalare în cutii, puteți regla canalele de alimentare, începe o campanie de publicitate, care va lumina numele nou în cer din cele mai bune arome. În același timp, specialiștii rețineți că în mod repetat, costul de producție de branduri de top este, de obicei, situat la aproximativ 15%, în timp ce orice altceva este costul de publicitate și de livrare, și în primul rând – taxa pentru o etichetă de modă.

Cu alte cuvinte, nu se achiziționează întotdeauna parfumerie mai ieftine pe care le pierd ca – în mod direct costurile de producție în eticheta de preț final nu sunt atât de semnificative.

Design flacoanelor

aprovizionare adecvată pe piață este de jumătate de succes pentru orice produs, și chiar mai mult pentru o legătură directă cu frumusețea și estetism. În companiile mari, există departamente întregi care sunt angajate în dezvoltarea containerelor de proiectare pentru îmbuteliere, pentru că deja o formă de sticla poate face o femeie care este interesat de o aromă necunoscută, și demonstrează indiferență completă. Pentru branduri scumpe, este inacceptabil să se toarnă parfum în feluri de mâncare de formulare standard, deoarece designeri profesioniști și artiști sunt angajați de înregistrare.

De fapt, în istorie, ele includ adesea acele parfumuri care au un parfum cu totul special, dar cei care sunt în mod fundamental nu se plâng – pur și simplu, deoarece chiar și învelișul exterior satisface cele mai înalte așteptări.

Înțelegerea acest lucru duce la faptul că brandurile sunt în fiecare mod posibil și pentru a produce sticle, transmițând exact numele aromei, fie că este un fel de femeie pietros sau farmecul de noapte la Paris.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: