Cum de a transporta parfum în bagajul de mână în avion?

Cum de a transporta parfum în bagajul de mână în avion?

Avioanele se disting de alte tipuri de transport nu numai viteza de deplasare a pasagerilor și a bagajelor acestora, dar, de asemenea, cerințe mai stricte a crescut pentru bagajul. Cu parfumuri, de exemplu, există o mulțime de subtilități, în cazul în care note pot duce la faptul că, atunci când aterizare, lichidul prețios va face mai ușor să toarne.

Reguli generale

Să începem cu faptul că produse de parfumerie sunt una dintre cele mai multe opțiuni comune de cadouri din străinătate – În unele țări străine, alegerea este mult mai largă decât piața internă, iar prețurile pot fi mai plăcut. În același timp, pasagerii cred că pe bună dreptate, în compartimentul pentru bagaje, o sticlă fragilă poate fi crashing, iar atunci când încercați pentru a transporta apă de toaletă sau Koln la salon în geantă de mână, probleme apar de multe ori. Dacă, în rolul unei persoane care dorește să transporte parfumuri, doamna acte și zborul ar trebui să fie lungi, atunci motivul suplimentar pentru litigii poate fi, de asemenea, faptul că mijloacele sunt componenta cosmeticelor.

clarifica imediat că Puteți lua în continuare parfum în salon, dar există anumite limitări, Nerespectarea cu care conduce doar la cerința de a scăpa de agentul de parfum.

Principalul motiv pentru aceasta este singur: cu o circulatie inexactă, apa de toaletă se poate rupe, și va crea o mulțime de probleme în aer.

  • În primul rând, o astfel de substanță conține un alcool, Și apoi cea mai mică scânteie în cabină, la o înălțime de câțiva kilometri deasupra solului va endange viața a zeci de oameni.
  • Alte potențiale pericol – alergie La pasagerii individuali pe o componentă aromatică specifică, deoarece pentru a ventila salonul la altitudine mare, nu va fi posibil – este sigilat din cauza unei presiuni mult mai mici în exterior.
  • În cele din urmă, cu un număr mare de parfum vărsat într-o cameră închisă, poate fi rău pentru oricine, Și acest lucru va necesita echipajul de acțiuni decisive până la îmbarcarea neplanificată a consiliului, care va cădea în inconveniente uriașe pentru pasageri și pierderi uriașe pentru transportatorul.

Dupa ce ne-am dat seama de ce companiile aeriene sunt atât de vin cu principiile de transport de parfumuri, mai multă atenție va fi acordată normelor în vigoare. Rămâne doar să se clarifice faptul că, în diferite țări și chiar între transportatori individuali, reguli exacte pot varia. Noi oferim următoarele informații pentru familiarizare, tu, ca un pasager responsabil, sunt obligate să apeleze la operatorul de transport și de a afla cum aparține acestei companii aeriene la problema transportului de Cologne.

volumul permise

Dacă, după ce a citit cele de mai sus, au speriat deja că nu poate aduce daruri tuturor celor care au planificat, nu vă faceți griji – Restricțiile nu sunt atât de stricte. În legislația rusă, o persoană are dreptul de a transporta un litru de produse de parfumerie, și este numai în cabină! Cu alte cuvinte, în compartimentul de bagaje puteți transporta cantități mai importante de produse de parfumerie, dar, desigur, este mai bine acasă să împacheteze corect saci, astfel încât nu trebuie să schimbare ceva chiar înainte de aterizare și că valoroase de marfă nu dă în timpul călătoriei.

Vă rugăm să rețineți că volumul litru de parfumuri pe persoană este o cerință cu privire la toate produsele de parfum, în general.

Nu puteți transporta 0,5 litri de apa de colonie, băuturi spirtoase și apă de toaletă, pentru că toate sunt parfum, iar totalul este deja de 1,5 litri. Dacă aveți o mulțime de sticle, nu fi leneș pentru a calcula, ai ieșit din sfera de aplicare. parfum dvs. personal de cosmetice este rezumat cu daruri – acest moment trebuie să fie luate în considerare.

Dar, mai important, este cerințele pentru volumul de feluri de mâncare. Legea prevede că nici un ambalaj cu parfumuri nu poate fi volumul de mai mult de 100 ml – Asta este, de litru dvs. Koln pot fi împărțite cu cel puțin 10 flacoane separate,. Acest lucru se face doar pentru a se asigura că există o scurgere a unei substanțe, nu a fost încă un litru de lichid spațială în aer. În timpul testului pungii făcute manual înainte de plantare, nimeni nu va evalua cât de greutate cât mai multă apă de toaletă în flaconul, chiar dacă pereții vasului transparent – regulatorul pur și simplu o face arunca toate containerele al căror volum depășește 100 ml. Acest argument că lichidele au rămas doar un pic la partea de jos, nu va ajuta, și să plătească pentru furnizarea unei sticle mai mari, fie nu va fi în măsură să.

În ceea ce privește bagajele în compartimentul pentru bagaje, acesta este „nu de cauciuc“: Este permis să nu mai transporta mult de 2 litri de parfumerie, care este acum permis să se facă într-o sticlă de până la 0,5 litri. Atenție la faptul că regulile de parfum este considerată ca fiind „alcool care conține lichid“, ceea ce înseamnă că volumul de Koln este rezumat cu volumul de băuturi alcoolice pe care le poate transporta, de asemenea, ca un cadou.

Cerințe pentru ambalare

Chiar dacă, în ceea ce privește volumul pe care nu a depășit limitele prevăzute, atunci când aterizare, acesta poate fi în continuare interzis să poarte cu tine parfum, referindu-se la faptul că acesta este ambalat incorect. Da, bine – transportatorii aerieni sunt atât de pedant, care prevedea normele chiar și un mod cu totul specific de ambalare Koln.

Cea mai mică abatere de la condițiile emise de societatea – și va trebui să arunce o achiziție, deoarece este puțin probabil să-l depășească pe picior de plecare.

Pentru a nu cădea în astfel de situații neplăcute, ia în considerare modul de ambalare parfum.

Prima cerință este destul de logic: ambalajul trebuie să fie ermetic și aproape destul de strâns. Dacă verificarea vede că capacul nu ține lichidul, o astfel de încărcătură din cabină nu va fi ratată. În același timp, carton și alte pachete, chiar de marcă și foarte frumos, poate arunca imediat – inspectarea la aeroport, în general, nu-mi place de ambalare cu mai multe straturi, în care vă puteți ascunde nimic inutile. Toate produsele de parfum ar trebui să fie în sticle de sticlă, restul lui Mishur nu va lipsi exact și vă întrebați numai coada.

Nimeni nu se bazează pe fiabilitatea capacelor, așa că Transparența parfumurilor este posibilă numai într-un pachet de plastic transparent echipat cu o clapetă specială – Velcro este potrivit, castel sau cordon în stare bună. În același timp, un pasager un astfel de ambalaj ar trebui să fie doar unul, iar flacoanele nu pot fi așezate mai mult de 10. Cu alte cuvinte, dacă aveți o sticlă de 30 ml fiecare, uitați de litru Liter – pentru dvs. Este de 300 ml.

Pregătiți-vă la prima cerință de a oferi unui angajat de acces la securitate la conținutul pachetului – nu poate fi limitat la o inspecție vizuală a ambalajului transparent.

Chiar și după finalizarea regulilor marcate mai sus, puteți intra în continuare în dezvoltarea nedorită a evenimentelor – este suficient să deschideți un pachet cu parfumerie (nu unul dintre sticle, și anume pachetul!) În timpul zborului. Deschideți-l în cabină este strict interzis, Și tu, încălcând această cerință, riscurile riscurilor pentru confiscarea a ceea ce a fost deja adus cu succes la destinație.

Transportul parfumurilor de la Duty Free

Achiziționarea de parfum în serviciu de serviciu este interesantă pentru călătorii din orice punct de vedere: alegerea bunurilor pe teritoriul neutral condiționat este adesea mai largă, prețurile aici, având în vedere natura tranzacțională fără taxe, mai mică și chiar pe produsele achiziționate La magazinele de aeroport, regulile generale pentru transportul băuturilor spirtoase nu sunt acoperite.

Statele protejează propria economie de la exportul de nave de bunuri ieftine de la prietenul de serviciu, astfel încât să puteți cumpăra de obicei ceva în astfel de magazine numai pe faptul că prezentarea unui pașaport și biletul de aterizare la avion pentru a fi văzut că veți zbura departe. Verificați să aruncați în nici un caz – El va arăta serviciul de securitate că acesta este cel mai bun produs de la prietenul de serviciu, care nu se aplică regulilor generale de furnizare a acestor produse.

Pentru clienți a fost mai convenabil, majoritatea magazinelor din zona fără taxe vamale au vândut bunuri la un pachet special de brand, recunoscut la graniță – ajută la respectarea cerințelor de ambalare și afișează imediat serviciul de securitate că aveți un produs care are dreptul de a depăși restricțiile. Interesant, Testarea teoretică nu are nici măcar dreptul de a deschide pachetul de la comercializarea magazinului fără îndatoriri.

Doar în cazul în care ne amintim că nu aveți un astfel de drept și sunteți chiar și cumpărăturile de parfumuri duty nu înseamnă că proprietarul este permis să deschidă pachetul în cabină.

Regula de etanșeitate rămâne relevantă și deschide pachetul sigilat de către vânzător, este posibil nu mai devreme decât de la sosire.

Confiscare

Într-adevăr chiar perfect În urma regulilor de mai sus nu oferă nicio garanție că pasagerul va lua în continuare un colon ratat la punctul final.

  • angajații serviciului de securitate au dreptul de a crescut suspiciune. În cazul în care nu-mi place parfumul pe care le transporta, ei pot confisca fără a pierde salonul de aeronave. Mai mult decât atât, teoretic, ele nici măcar nu este obligat să explice pasagerului uimit, care nu este atât cu lucrurile lui.
  • În plus, regulile pot varia în funcție de situația actuală din regiune de transport maritim sau de sosire. Să zicem, în ianuarie-aprilie 2014, în timpul iernii Olimpiada de la Soci, în Rusia, atacurile teroriste au fost foarte frică, prin urmare, în principiu, a fost interzis să efectueze orice fel de lichide la bord. Nu au existat valori pentru transportul lichidelor care conțin alcool – acestea au fost pur și simplu imposibil de a transporta în baggles mână și tot aici!
  • Al treilea aspect important, din cauza pe care este posibil să se piardă proprietate atunci când aterizare, este nerespectarea normelor de transport de mărfuri de la Duty Frei de la aeroport, în cazul în care ați efectua un transplant. Regulile pot varia chiar și într-un singur aeroport – totul depinde de unde vii și unde zbura mai departe. Este posibil să fi fost chiar și pentru a găsi vina cu faptul că mărfurile duty-free ultimul aeroport ați cumpărat pentru prea mult timp în urmă, și, prin urmare, nu mai este supus parfumuri nelimitate și, să zicem, a depășit limitele limita admisă.

Cei mai mulți călători cu experiență sfătui să nu se rupă capetele lor peste normele fiecărui aeroport în parte, și este mai ușor: nu cumpara nici un parfum în Duty Vi, dacă încă aveți un transplant. Vino în magazinele duty-free numai la acel aeroport, de la care zboară departe la destinație principală – Atunci vânzătorul de magazin de aeroport va fi în măsură să vă sfătuiască cu privire la transportul mărfurilor care vă plac.

Informații suplimentare despre lichid în aeronava va învăța din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: