Ajmal parfumerie

Ajmal parfumerie

Ajmal Ajmal atrage atenția asupra arome orientale fermecătoare. Sortimentul prezinta solutii foarte bune pentru femei, bărbați, precum și arome unisex. În acest articol, vom lua în considerare caracteristicile, nuanțele de a alege parfumuri Ajmal, și, de asemenea, spune-mi cum să distingă fals de original.

Particularități

Este în valoare de începerea numelui companiei – după cum știți, „Ajmal” în limba arabă înseamnă „cel mai frumos”, cu toate acestea, compania a primit un astfel de nume datorită numelui Creatorului său – AJMAL ALI. Inițial, el a fost un vânzător obișnuit de condimente în India, dar posedat un simț mai degrabă dezvoltat de miros, a creat arome uimitoare care au fost doar europeni beți. Despre parfumurile Ajmal au început să știe atât în ​​est cât și în Occident. Până în prezent, proprietarul companiei este Nazir Ali – fiul mai mic al Ajmal Ali. El, ca și tatăl său, creează arome minunate care captivează combinații uimitoare de diverse note.

Astăzi, nazir Ali trăiește cu familia sa în Dubai, iar compania lui are un nume de parfumuri Ajmal. Tatăl său a văzut în interesul fiului său în crearea parfumurilor, așa că la trimis să învețe această abilitate în Franța. Nazir a reușit să înțeleagă ce lipsesc europenii în arome indiene. El le-a modernizat, prezentând noi decizii, dar pe baza parfumurilor preferate ale Estului. Astăzi, produsele companiei cumpără cu succes în 26 de țări ale lumii. De-a lungul anilor existenței sale, lumea a văzut mai mult de 50 de spirite diferite.

Parfumurile AJMIM sunt încă obișnuite pentru a apela Pats – Spiritele create pe baza uleiurilor aromatice naturale.

Din păcate, toate rețetele pentru astfel de spirite sunt secrete. Unicitatea lor constă în faptul că sunt creați din cauza uleiurilor aromatice extrem de naturale, în timp ce nu există aditivi sintetici și cleme. Toate parfumurile de ulei de orientare au un ulei de lemn de santal în compoziția lor, ceea ce dă mirosul de goliciune, adică nu are propriul său parfum, dar vă permite să vă treziți în note de fructe luminoase.

Paturile sunt foarte persistente, mirosul lor este salvat pe piele după ce a aplicat la 48 de ore. Notele de top de fructe, culori, condimente și plante exotice dau culminant cu parfumuri originale si unice de la Ajmal.

Citește mai mult  Exclusiv parfum Boucheron

Gamă

Să uite la cel mai parfum popular în compania Ajmal. Menționăm din nou că Sortimentul include unisex femei, bărbați și parfumuri.

 • Aurum. Parfumul a apărut în 2011. Acesta include note de fructe si florale, caracterizate de dulceață. Notele de varf sunt zmeura si lamaie, la mediile includ Gardenia, iasomie, portocala, condimente, dar baza este reprezentata de lemn si note sub formă de praf, și mai mult mosc si vanilie.

 • cireșiu. Aceasta este o aromă de fructe sofisticate pentru doamnele prezentate în lume în 2015. foi de muzică foaie de nivel superior, zmeura, portocale, mere rosii. Inima parfumului este reprezentat de căpșuni și nucă de cocos. acorduri de bază sunt vanilie, mosc si chihlimbar, acestea creează o buclă de neuitat.

 • Umbră. Aceste parfumuri sunt prezentate de mai multe soluții: Shadow pentru ea, Shadow albastru pentru El, Shadow Gray pentru El și alții. După cum se poate observa, aici sunt opțiuni atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Shadow Proba pentru ei a fost creat din nou în 2008. Aceasta se referă la parfumuri de fructe și de Est. Notele de varf includ nectarine, lemn de trandafir si lavanda. Baza este reprezentata de orhidee si patch-uri, coarda finală este mosc și chihlimbar gri.

 • Amber Wood. Această aromă minunată este potrivită atât pentru bărbați și femei (unisex). El a apărut în 2014 și este deja destul popular și populare. Notele de baza sunt reprezentate de petice și chihlimbar. notele de mijloc – violet si cedru. Dar notele superioare includ arome de mere, nucșoară, condimente, lavanda si piper alb.

Acest parfum ajută să se simtă încredere, reîncărcați emoțiile pozitive.

 • Ambre Pimente. În 2012, un alt parfum uimitoare a apărut în vânzare, care este potrivit atât pentru fete cât și pentru bărbați. Acest parfum copac, care se referă la Grupul de Est. parfum Discret se caracterizează prin rezistență la parfum. Aceasta atrage atenția asupra unei combinații subtile de condimente, apoi flirtezi un cedru guayak alb. Muscus și Ambus note proeminente.

 • Picaturi de ploaie. Acest parfum feminin este un an nou 2006. El este atașat atenția de la primele note, deoarece se referă la grupa de flori-fructe. Top note – arome florale, mediu – lemn și fructe, și coardei final este de culoarea chihlimbarului.
Citește mai mult  Totul despre Fragonard de parfumerie

 • Viola. Aceasta este noutatea din 2016, care a plăcut imediat reprezentanții podelei frumoase. apa de parfumerie include note de top cum ar fi bergamot, condimente și coacăz negru. Notele sunt reprezentate de crin din vale, trandafiri si iasomie. acorduri de bază includ arome de cedru, vanilie și patchulas.

Acest parfum se referă la grupuri picante, fructe și flori.

 • Vanille Celeste. Acest parfum este, de asemenea, conceput pentru femei. Ea a apărut în 2015 și a devenit una dintre aromele preferate ale multor femei atât din est cât și în Europa. Ea face parte din Est, grupurile Gourmet. Parfum va dori iubitorii de arome dulci, din moment ce nota de sus este de vanilie. Notele de inima sunt reprezentate de orhidee, iasomie si portocala. Și este completat această combinație rafinat de arome de cedru alb și pere.

 • ARISTOCRAT. Aceasta este o apă parfumată, care a apărut în 2018. Acesta este conceput pentru femei frumoase. parfum sofisticat rafinat include note de top cum ar fi catifele, bergamot si portocala. Notele de inima – de zahăr, iasomie și șofran.

Fiecare proprietar al acestor spirite va lăsa în urmă bucla de la Ambra, Muskus, precum și licheni de stejar.

Cum de a alege?

Ajmal oferă o gamă destul de largă de parfumuri, deci este în valoare de vedere alegerea destul de grave. După cum știți, parfum este o carte de vizită a fiecărei femei, pentru că vă permite să învețe despre ea, preferințele sale.

La alegerea băuturi spirtoase sau apă de toaletă, trebuie amintit că acestea se manifestă în trei niveluri. Inițial, atunci când tocmai ați deschis un capac – acesta este un parfum inițial. După aplicarea parfumului, alte note încep să se manifeste pe piele, care se resimt în aproximativ o zi. Când spiritele încep să se disperseze, se resimt notele de bază.

Toate cele trei nivele ar trebui să vă place – numai în acest caz, se poate spune că ați găsit parfum perfect pentru tine.

La alegerea este în valoare de atenție la următoarele sfaturi de la profesioniști:

 • Dimineața, receptorii persoane funcționează mai bine decât seara, deci este mai bine pentru a merge pentru achiziție în dimineața+
 • Fetele ar trebui să fie amintit despre hormonal: nu este recomandat pentru a alege o aromă în timpul menstruației – este mai bine să facă acest lucru înainte de+
 • În ziua alegerii parfumuri noi, nu ar trebui să se aplice orice arome pe corpul tau, totul se referă la: deodorant, gel de duș, apă de toaletă, și așa mai departe+
 • Achiziția ar trebui să se facă exclusiv în punctele de vânzare specializate, nu cumpara parfum în mișcările de metrou sau în boxe dubioase+
 • Puteți alege un parfum între patru, dar nu mai mult, deoarece sensibilitatea este redusă în continuare – receptorii nu vor mai fi în măsură să distingă flăcări+
 • Initial, parfumurile trebuie aplicate pe hârtie tester, inhalarea parfumului trebuie sa fie de aproximativ 3 cm la o distanță+
 • În continuare, puteți aplica o picătură de parfumuri la încheietura mâinii și după 10 minute pentru a evalua mirosul.
Citește mai mult  Totul despre parfumeria de colectare

Cum de a distinge originalul din fals?

După cum știți, certificarea parfum este anulat, ceea ce a contribuit la crearea unui mare număr de falsuri. Dacă decideți să achiziționați parfumul de la Ajmal, ar trebui să învățați despre apărarea ei. Deci, ar trebui să acordați atenție mai multor semne.

 • Parfum de lux Asigurați-vă că vindeți într-un caz din piele și o cutie de carton. Cazul conține parfum și broșură publicitară. Sticla și capacul sunt separat dificile. Acestea sunt fabricate din materiale de înaltă calitate. Clasa de lux aparține parfumurilor cum ar fi Watani, Amber Musc, lemn de chihlimbar și altele.
 • Dacă vorbim despre parfumuri de preț în preț, atunci designul lor extern, desigur, este diferit. Ele sunt prezentate într-o cutie de carton, în timp ce este sigilată cu mica. Clasa mijlocie aparține următoarelor arome: umbra, cerise, evocă și t.D.
 • Absolut toate produsele din Ajmal au un cod de bare și cod de bare. Trebuie să verificați imediat primul, deoarece ar trebui să fie identic pe sticlă și cutia. Și, desigur, nu uitați că producătorul, adresa de e-mail și pagina de pe rețeaua socială ar trebui să fie indicată pe fiecare cutie.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: