Alege parfum de la Bershka

Alege parfum de la Bershka

Cu siguranta ca multi dintre voi au atras atenția: de tranzacționare rețele specializate în haine, a început să practice de vânzare parfumuri sub propriul nume de brand. De obicei, testere sunt plasate în apropierea biroului de bilete – au miros ca o plăcută, arata destul și, în același timp, ele sunt ieftine. Între timp, vânzătorii de ambalaj și de pauza, prin achiziții, nu există nici un vizitator, nu, și „dependent“ de către oricare dintre aromele propuse. Oare nu excepție și Bershka.

Particularități

Bershka este o rețea de comercializare din Spania, oferind îmbrăcăminte adolescent și tineret. Compania este implicată în crearea, eliberarea, precum și vânzarea de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii elegante pentru tineri. In fiecare an, sub marca, peste 4 mii de articole de produse sunt disponibile. Astăzi, aproximativ 1000 de magazine de brand in mai mult de 60 de țări din întreaga lume. Bershka intră în preocuparea Inditex, care detine, de asemenea, branduri Stradivarius, Zara, Massimo Dutti și Oysho.

Mark a fost fondată în 1998 pentru a atrage un public adolescent. Haine in magazine sunt oferite ieftin, dar în același timp la modă, luminos și elegant. Nu este surprinzător faptul că marca a câștigat rapid o recunoaștere a adolescenților.

În 2016, Bershka a introdus propria sa linie de produse cosmetice și de parfumerie. Seria cosmetice este format din produse cosmetice decorative și lacurile de unghii, și parfum include mai multe tipuri de apă de toaletă. Toate parfumurile sunt decorate în stil Graffiti Street Tineret.

Compozițiile parfumurile Bershka se disting prin florale si fructe de sunet, care nu pot fi potrivite pentru tinerele fete.

Prezentare generală a parfumurilor

Printre produsele de parfum sunt populare cu mai multe arome.

  • Crush Necondiționată

Acesta este un parfum ușor exotic, cu motive pronunțate de Guaava, împletește cu acorduri de pere și lămâie. În centrul de miros se deschide cu iasomie și portocală înflorit. Pattle Sandal si Vanilie sunete ca note de bază.

  • Bliss fără sfârșit

Aici sunt acorduri împletite de căpșuni, cireșe, bergamot, violete si caprifoi. Parfumul se bazeaza pe sandale, mosc si chihlimbar. Această apă pansament cu paiete, care este foarte popular în rândul fetelor adolescente.

  • Moonlight floare

apă de toaletă cu paiete pentru disco sau tineret petrecere. În prim-plan aici, note de bergamota si coacaze negre. În mijloc, au ecou cu crema de mure si lactate. In finala, parfum este relevată de mosc si chihlimbar.

  • Hint of Peony

Sugestie de Peony apă de toaletă este o compoziție neobișnuită bazată pe nucă de cocos, grapefruit si bergamota. acorduri cardiace includ lotus, bujor și caramel dulce. Trenul este creat în detrimentul vanilie, mosc, sandale si lemn de diferite rase.

  • Pink Shades Bershka

Aceasta este una dintre cele mai populare arome. Trandafir, iasomie, scortisoara, mosc, vanilie si portocale sunt strâns legate aici. Parfumul seamănă cu o caramel de fructe dulce, dar nu și o marmaladă, fără a adăuga o esență chimică. Este imposibil să spunem că aceasta este o simplă compoziție a sunetului său – apa de toaletă dă un parfum interesant, dar puțin infantil. Mirosul exprimat de caramel de fructe combinat cu flori delicate după ceva timp este transformat într-un nor ușor de pulbere și cauzează imediat asociații cu glamour păpușă Barbie. Aceasta este o versiune de tineret a parfumului, care este perfectă pentru o licitație și atingere adolescentă.

Cum de a alege?

Degustarea mirosurilor bărbaților și a femeilor este mai bine să începeți cu aromele cele mai proaspete și mai ușoare. Cu toate acestea, toate mirosurile de la Bershka aparțin acestui grup. Prin urmare, pentru început, puteți asculta două parfumuri și puteți decide care dintre voi este mai mult, și apoi cereți consultantului vânzătorului să arate mai multe parfumuri cu el. Dintre cele trei-patru mirosuri va fi mai ușor pentru tine de a alege cel care vă mai aproape de sunet.

Nu asculta mai mult de trei parfumuri la un moment dat – nasul devine obosit, și toate aromele vor începe să fuzioneze într-una. În acest caz, face alegerea potrivită va fi problematică.

Nu te grăbi să cumpere parfum imediat. Faptul este că toate acestea conțin sus, notele de mediu și de bază – fiecare dintre ele este dezvăluită treptat. Cu spirite trebuie să treacă cel puțin o jumătate de oră, iar dacă în acest timp veți înțelege că mirosul se potrivește pe deplin dvs. autosusține – îndrăzneală parfum cu plată.

Cum se păstrează?

Orice parfumerie are o compoziție complexă, iar influențele externe sunt capabile de a schimba structura lichidului parfumat – ca rezultat, apa de toaletă se va deteriora. Cel mai nefavorabil factor este impactul temperaturilor ridicate și a razelor UV directe. În cazul în care spiritele se confruntă cu astfel de manifestări rar, nimic nu se va întâmpla teribil. Dar, în cazul în care sticla este deschisă la lumină și temperatură, deteriorarea nu trebuie să fie evitată. Cu toate acestea, temperaturi prea scăzute afectează, de asemenea distructive ca apă de toaletă.

Desigur, răcoarea lumina structurii spiritelor nu se va schimba, dar înghețarea poate strica nu numai mirosul in sine, dar, de asemenea, calitatea chimică. Un astfel de lichid va începe să lase pete dezordonate pe haine, poate provoca iritații pe piele.

Un factor important este umiditatea. Toată lumea știe că apa este un solvent universal. În contact cu spiritele, chiar și cu o cantitate mică de umiditate, ingrediente individuale sunt în măsură să schimbe proprietățile lor. Dacă ajunge în sticla de apă, rămâne doar să-l arunce, pentru ca isi pierd complet parfumul lor tipic.

Un alt punct – plinătate de sticle. Apa de toaletă folosită aproape la partea de jos este stricată, deoarece volumul gol al flaconului este umplut cu aer, ceea ce determină oxidarea elementelor individuale ale fluidului aromatic. Acesta este motivul pentru care parfumers nu sunt sfătuiți să achiziționeze apă de toaletă în pachete mari, mai ales dacă nu intenționați să utilizați acest parfum în fiecare zi. Opțiunea optimă va fi sticle de la 10 la 50 ml.

Astfel, stocarea spiritelor nu este adecvată:

  • Baie și dușuri – Există prea brute, există și diferențe de temperatură+

  • Pe ferestrei – aici, în parfum, va afecta diferențele de umiditate, temperaturi instabile, precum și în exces la soare+

  • Locuri în apropiere de dispozitivele de încălzire.

Și, de asemenea, nu este recomandat să păstrați flaconul lângă surse de mirosuri bruște, de exemplu, în apropierea containerelor cu condimente sau agenți de curățare.

Dacă sunteți interesat de istoria randamentului lui Bershka, puteți vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: