Alege parfum de la Louis Feraud

Alege parfum de la Louis Feraud

Potrivit parfumieri și psihologi, mirosul joacă un rol decisiv în perceperea oricărei persoane. Alegerea unei aromi, vă puteți concentra pe opțiunile clasice de care se bucurau în cerere permanentă. Produsele parfumurilor din Franceză Couturier Louis Feracu Deja mai mult de o duzină de ani atrag sofisticarea și aroma însorită fermecătoare. Acest articol descrie în detaliu cum să alegeți un parfum, care oferă astfel de arome au o revizuire a produselor populare.

Particularități

Cei care nu sunt încă familiarizați cu produsele designerului francez și parfum, merită să acordăm atenție produselor de parfumerie pentru bărbați și femei. Născut Louis Feraud în 1920 în orașul însorit Arle. După 27 de ani se mută la Cannes și începe să se angajeze serios în pictura. În 1950, tânărul Couturier deschide un boutique, iar după doi ani trece spectacolul colecției sale. Audiența a fost cucerită de modelele sale neobișnuit de feminine și originale. Un an mai târziu, designerul Novice începe relații prietenoase cu cărămizile Bordeaux, se familiarizează cu Roger Vadim.

Ulterior, au adus faima de brand fără precedent la același nume. Clienții săi sunt celebre stele, modele și alte celebrități care au încercat să achiziționeze haine de la faimosul designer de modă la acea vreme. În 1958, Louis Feraude, alături de celebrul Kuturier Dior, Balenciaga, Givenchy, Lanvin și Castillo, iau parte la Couture Haute. În plus față de crearea de costume originale pentru bărbați, femei și copii, maestru eliberat și arome de sex feminin și bărbați magice.

În total, au fost produse mai mult de 2 duzini de arome. Primul a fost eliberat în 1965, iar în 2014 a văzut lumina ultimului său parfum.

Brandul a lucrat parfumuri eminente:

 • Sonya Konstan+
 • Natalie Lorson+
 • Ilia Erdardis+
 • Robert Gonon.

În 1968, colecția Feraudelor a fost organizată pe Piața Roșie din Moscova. În acest moment, el întâlnește rus Balerina Tamara și o invită la Paris. 1984 a devenit pentru Kuturier un semn, a primit premiul Nature Golden. 6 ani mai târziu, președintele francez al Francois Mitteraran, își acordă titlul de „Prince of Life Art”.

Privire de ansamblu asupra aromelor

Fiecare picătură de parfum de la Louis Feraude în propriul mod individual și multifumat. Parfumul fabulos al spiritelor face ceva nou, schimbându-se în mod constant, se adaptează imaginii și accentuează individualitatea. Primul parfum eliberat de parfumer a fost numit Justine. Aceste parfumuri clasice sunt incredibil de piquare, își încântă buchetul de flori-chip. Un parfum încântător va decora orice imagine de sex feminin, va fi un accesoriu picant și luminos, un farmec aparte și o femeie irezistibilă.

Citește mai mult  Colecții Tiffany & CO PARFANY

Observarea în 1965 prima sa capodoperă – Justine, proiectantul nu a oprit la rezultatul.

 • În 2008, am văzut parfumul de apă parfum de apă parfum des sens. atrage imediat atenția asupra sticla de acest parfum, a făcut sub forma unei celule de aur. Merită eliberarea de la gina ei și el va îndeplini toate dorințele cele mai interioare. În notele de sus, mirosurile de ananas, mandarine coapte și suculent, ardei rosu sunt auzite. Inima este dezvăluită de un buchet de portocaliu, iasomie și trandafiri. La capătul aromei de mosc, Ambras, Patchouli cu stropi de vanilie la distanță. Acest lucru este un parfum cu adevărat vrednic, dă sentimentul de bucurie și fericire.

 • Louis Feraud 2004. Acest parfum feminin aparține Floral, Green Family. Fructe de padure roșii de piper roz, pere și grapefruit formează compoziția de pornire. Sa bazat pe aromele de caise, îmbrăcăminte, heliotrop și flori de cireșe. Finalizați coarda sună la chihlimbar, mosc și vanilie.

 • În vara anului 2005, comandantul a fost prezentat parfumul, numit Louis Feraude Sunshine Eau d’Ete. În această vară, aroma spumante poate fi comparată cu vinul din păpădie solară. Aceste parfumuri sunt concepute pentru zilele de vară, nu vor fi suficiente și nu-și îngrijorează capul. Acesta este un miros universal care este potrivit atât pentru muncă, cât și pentru promenada de seară. Poate fi ales pentru o plimbare în parc, mergeți la evenimentul cultural. În inima acestui parfum Citrus Note, combinate cu aroma ușoară a copacului de cireș înflorire. Mirosurile lui Ilang Ilanga, Orange și Gardenia sunt auzite clar. compoziția florale note complete tarte Targamot.

 • În 2012, compania a introdus o aromă nouă, aromatică și neobișnuit de răcoritoare numită Feraud Soleil de Jade. Parfumurile de sex feminin aparțin categoriei de arome florale. Acordurile inițiale de aici urmăresc în mod clar o coajă de coajă, peelii de mere, nuanțe citrice. Un miros subțire de iasomie este auzit într-o notă de inimă, amestecată cu un trandafir, violet și patchouli. Nota finală finită a parfumului este o combinație de mirosuri de vanilie, mosc, cedru. Cremă de miere nuanțe sunt auzite în mod clar aici.
Citește mai mult  Parfumerie Gian Marco Venturi

 • În același an, un nou parfum feminin de la Louis Ferud Amarante a fost dezvoltat de parfumul Nathalie Lorson. Acest parfum se referă la categoria de mosc, lemn, cu impresii florale. Notele inițiale servește coastă neagră în combinație cu un grapefruit de tart și Yuzu. În note medii, flăcările de pere, trandafiri și magnolie sunt în mod clar urmărite. Acorduri de bază, Finishing Sound aromele de mosc, lemn de santal, cedru alb. Buchetul de nuanțe mosc și de lemn dă un sentiment de farmec și sexualitate. Coming bizar, liliac, vopsele galben și verde ori într-un buchet luminos de feminitate, frumusețe și farmec.

 • Louis Feraud Bonheur. Anul de eliberare a acestui apă de toaletă – 2014. Se referă la, arome de fructe florale. Doar o picătură de acest parfum va permite pentru a sublinia sofisticarea tinuta, de lux lui. Parfum imediat va juca cu toate marginile, relevat prin amestecarea arome de fructe cu flori. Potrivit casei de moda francez, este un diamant care a creat cu atenție natura și a aprobat un cadou special.

Nu numai celebrul designer a avut grijă de femei. El a lăsat fără o atenție și reprezentanții puternice jumătate a omenirii.

 • În 2005, apă de toaletă de sex masculin a fost lansat Louis Feraud Men.

 • În 2010, casa de modă a prezentat apă de toaletă pentru bărbați Louis Feraud Nuit Des Sens.

 • În 2013, un parfum încântător pentru bărbați a fost lansat Louis Feraud Matador. Această apă de toaletă a fost destinată îndrăznețe și încrezătoare în sine oameni care ating scopul lor. Un cocktail uimitor constând din lemn, mosc si note florale, accentuează sexualitatea masculină, se umple cu încredere, dă revelație.

 • Un an mai târziu, casa de modă a prezentat un nou parfum de sex masculin Louis Feraud Aqua. Creatorii au încercat să se adreseze oamenilor săi aventuroși și riscante, care sunt trimise la călătorie pentru noi emoții.

Parfumerie produse de la Louis Feraud este întotdeauna de calitate, emoțiile mareelor ​​și senzații neobișnuit de luminoase. Fiecare parfum este umplut cu armonie, în cazul în care aromele de fructe suculente, proaspăt omit verdeață, nuante de mosc si ambra îmbinate.

Aromele de la Louis Feraud pe parcursul anului vă va aminti de zilele de vară luminoase, despre fructe coapte suculente, despre lovitură moale de vânt cu sunet de vanilie.

Criteriile de alegere

Mergând la magazin pentru noua sticla de băuturi spirtoase, trebuie amintit că există anumite reguli atunci când aleg un parfum.

 • În fiecare aromă există note de bază, mediu și superior. Notele superioare devin auzit imediat, dar după 5-10 minute se vor dispersa și să le înlocuiască notele medii, iar apoi principalul (de bază). Pentru a prinde complet toate nuanțele, este recomandabil să meargă afară și să obțină 40-60 minute.
 • Alegerea parfum, este mai bine să rămână pe mai multe opțiuni și de testare le-.
 • Pentru o vizită, nu ar trebui să încercați mai mult de 4-5 opțiuni, în caz contrar arome sunt amestecate și mirosul nu se va cere. În cazul în care mi-a placut parfum, trebuie sa aplici cateva picaturi pe încheietura mâinii sau pe plica cotului, în scopul de a simți cum se deschide parfumul pe propria piele.
 • Este mai bine să încerce arome separat, deoarece atunci când mirosurile de amestecare mirosuri, mirosul este tocit.
 • Este recomandabil să se aleagă produse de parfum în dimineața. În această zi, nu ar trebui să mănânce alimente cu un miros saturat, de exemplu, ceapa si usturoi, altfel ele pot ucide parfumul.
 • Mai bine în dimineața să nu folosească produse cosmetice puternic mirositoare, nu folosesc crema pentru maini si corp, nu se aplică parfum.
 • În timpul zilelor critice, vizitând astfel de puncte de vânzare este mai bine să amâne. În acest moment, femeile sunt mai rău disting mirosurile, nuanțele lor se pot schimba.
 • De asemenea, nu este în valoare de a merge la magazin pentru spiritele în săraci de bine, în cazul în care există o răceală și congestie nazală, deoarece este destul de dificil de a determina mirosul cu o răceală.
Citește mai mult  produse de parfumerie pentru femei Gucci

ar trebui să fie abordată de a alege băuturi spirtoase. achizițiile spontane rareori duce la un rezultat pozitiv. Inainte de a merge la magazin, puteți afla feedback cu privire la un anumit produs, pentru a afla opinia iubitele, dar în primul rând, ar trebui să navigați propriile preferințe.

Pentru produsele originale, este necesar să se meargă numai la magazine specializate. În cazul în care produsele în tranziții, chioșcuri mici sau magazine on-line va fi mult mai ieftin, este mai bine să acorde prioritate surselor dovedite.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: