Alege parfum feminin de la Balenciaga

Alege parfum feminin de la Balenciaga

Franceză Balenciaga casa de moda este cunoscut nu numai cu costumele sale, dar, de asemenea, parfum. Mark a supraviețuit totul: a înflorit în 1950-1960 (deși primul tip boutique, spaniolul Cristobal Balenciaga a deschis din nou în 1919), închiderea în 1968 și uitare completă până în 1986, când casa de moda a fost redeschis și a primit a doua viață.

Produse de parfumerie marca a început cucerirea păcii în 1947, când primul parfum numit Couturier pe sticla. Și astăzi aromele brandului poate fi întotdeauna recunoscut – în conformitate cu design original și conținut la fel de non-burghez.

Particularități

În 1947, Le Dix Parfum a ieșit – cip aroma de flori. Creat parfumier lui Francis Fabron. În plus față de coardă tradițională cip, în notele de sus, el a păstrat aldehide, care a fost foarte inovatoare pentru 1940. Aroma este atât de frumoasă încât astăzi îl iubesc, poartă și apreciază fanii. Particularitățile parfumurilor Balenciaga, cum ar fi hainele acestui brand, sunt ale lor Originalitatea, O abordare inovatoare a notelor triviale, utilizarea lor în combinații atipice.

De exemplu, cedrul alb tradițional pentru notele de bază este utilizat în notele inimii și garoafa și cardamomul, care au fost întotdeauna „note cardiace”, Baloxyagi „comutator” la partea superioară, începând cu începutul anului.

Privire de ansamblu asupra aromelor

Colectia „muzicale“

„Muzicale“ de colectare (în ea intră Rumba, cadrilul si Prelude), deși a fost creat destul de o lungă perioadă de timp ( „Quadril“ – în 1955, Rumba și „Prelude“ – în 1989 și 1982, respectiv), excită mintea cunoscătorilor în prezent. Vânătoarea pentru flacoanele de epocă se efectuează pe toate piețele de purici de parfum, deoarece compozițiile sunt compuse atât de competente încât nu pierd relevanță până în prezent.

Rumba – parfum de lemn de Est, în care drenează și miere, de asemenea, în mod clar auzit. Cadril – cip de fructe cu cuișoare și cardamom în notele ale inimii, și Preludiu – parfum floare-lemnoase cu mosc animal pronunțat.

Citește mai mult  Parfum Houbigant

Cristobal Balenciaga

Cristobal Balenciaga pentru femei – Aroma, care a văzut lumina în 1998. Parfumier l-a creat, a devenit Olivier guiloten. Aroma este est-picant, în notele de sus este relevată de cuișoare, smochine și bergamotă, în notele de inima – bujor, frezat alb și iasomie, și sunt paciuli, vanilie și sandale în baza de date.

Cristobal Parry-L pentru bărbați Pour Homme a ieșit în 2000. Se referă la East Fragrances din lemn. În notele de sus, condimente și sunete de lavandă cu bergamota, în inima – note de cafea, lemn de santal, paciuli, ceai, muscata si cedru alb + compoziție chihlimbar, tutun și vanilie.

Michelle Balenciaga

O altă compoziție de parfum al școlii „vechi“ – Michelle Balenciaga. Acesta a fost creat în 1979 Francoise Karon. Cunoscătorii de arome sărbători note uimitoare, hamuri clasica si originalitate – În notele de sus, de nucă de cocos este absolut atipic pentru acel moment, în cadrul aldehidelor, verdeață, gardenie și piersici. Inima așteaptă o explozie florală reală – cu tuberosa, iris, orhidee, iasomie, trandafir, ylang-ylang și cuișoare. Se termină aroma de lemn de santal, mosc, vanilie, mușchi de stejar si vetiver.

Balenciaga Paris

Balenciaga Paris – Parfum de lansare 2010. Primăvară, florale, parfum foarte concis, cu o cantitate mică de note în compoziție. Se compune din garoafe, paciuli, cedru si violete – atât sub forma unei flori și sub formă de frunze.

Datorită unei astfel de concizie și, în același timp, perseverență considerabilă este foarte în cerere la femeile care preferință defavorizate, parfumuri nobile, non-iepuras.

Balenciaga L’Eau Rose

Balenciaga L’Eau Rose este, de asemenea, un tocător floral. Aceasta este o flaneker a aromei anterioare, a venit în 2013. compoziția sa, de asemenea constă într-o cantitate mică de note, include mure, violete, trandafir, patchouli, precum și baza de chiparos, cedru alb si mosc. Cu toate acestea, cele mai multe dintre fanii parfumare sărbători nota pronunțată de piele de căprioară, datorită ei, parfumul capătă profunzime și noblețe.

Citește mai mult  Alege parfum de la Bershka

Florabotanica

Florabotanica – parfum, în același timp, și verde și florale. Chiar și cei care nu sunt familiarizați cu mirosul, a văzut destul de precise campanie de publicitate memorabil luminos său și cu actrița Kristen Stewart – „Twilight“ steaua. Compoziția de menta începe – brusc și asertivă, inima așteaptă un trandafir, garoafă și complet atipică pentru aromele femeilor de cânepă + bază va surprinde vetiverul (componenta tradițională masculină) și chihlimbar. „Florabotan“ a găsit destul de repede publicul său, iar acestea nu sunt numai femei tinere. Multe doamne mai vechi remarcă faptul că compoziția este surprinzător de frumoasă este garoafa – o componentă care este destul de greu de „intra” în buchetul parfumat.

Rosabotanica

În 2013, a lăsat al doilea parfum de la linia Botanica – Rosabotanica. Marca a declarat că „Rosabotanic” – „a doua piele”, aromă curată și proaspătă. Blue Hyacinth, Lista din fig și PetitGrin în notele superioare sunt înlocuite cu un trandafir, încadrat de grapefruit, cardamomon și piper roz. În baza de date așteaptă chihlimbar alb, lemn, vetiver, patchouli și cedru. Nu există dulciuri în compoziție la toate, din cauza a ceea ce majoritatea numerelor de amatori ale așa-numitele compoturi parfum nu aprecia. Cu toate acestea, fanii parfumului au o mulțime, fără caracter obligatoriu, unele accident vascular cerebral lui, chiar și claritatea sa dovedit a fi indispensabil în căldură atunci când dulciuri nu doresc, dar vreau prospețime și puritate, care oferă Rosabotanica cu exces.

Criteriile de alegere

Atunci când alegeți un parfum pentru tine Ai nevoie pentru a naviga doar pe propriile preferințe. Este important să ne amintim că apă de toaletă, care sună bine pe un prieten sau coleg, absolut nu neapărat va fi, de asemenea frumos pe tine. Acesta este motivul pentru achiziționarea de parfumuri fără testare prealabilă este extrem de recomandată. Numai cei care sunt perfect dezasamblate în notele parfumate și combinațiile lor fac bine, cunoaște piața parfumurilor bine și este gata să risc, cumpărare „orbește“. Tot restul este mai bine pentru a încerca parfum mai întâi pe hârtie blots, și abia mai târziu, în cazul în care este antiglonț sunetul aroma – pe piele.

Citește mai mult  parfum de lux Loewe

După aplicarea compoziției parfumurilor pe piele, trebuie să așteptați câteva ore până când se dezvăluie în cele din urmă notele de bază. Mai bine să părăsiți magazinul în acest moment și să mergeți pe stradă, astfel încât parfumul să nu fie amestecat cu alte mirosuri. După trei sau patru ore, majoritatea compozițiilor de parfum sunt dezvăluite complet la bază, astfel încât să puteți face o idee despre ei în acest moment. Dacă nici o notă nu provoacă disconfort, parfumul generează emoții pozitive și dorința de ao purta pe tine însuți, puteți cumpăra în siguranță.

Dacă spiritele sunt cumpărate ca dar, atunci, dimpotrivă, în această situație nu ar trebui să fie ghidat de gusturile sale. Ar trebui luată în considerare gusturile iubitei. Dacă se știe despre ei, este mai bine să încerce să dau delicat afară, parfumeriei de ce direcție cum ar fi, ce arome sunt în colecția, probabil, o persoană care vrea să încerce sau să dobândească o anumită apa de parfum sau parfum, atunci sarcina devine mult Mai ușor.

Se întâmplă că o femeie este doar parfumul unui anumit brand sau chiar unul și același parfum, achiziționarea periodic o nouă sticlă. Un astfel de individ conservator poate fi dat un set de parfum sau produse dintr-o linie de baie cu același miros, și puteți – o ediție limitată a aromatizantul flaneker.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: