Alegeți parfumul Aergin Lauder

Alegeți parfumul Aergin Lauder

Aerin Lauder Parfumery este un produs selectiv de niche prezentat pe piața parfumurilor din 2011. Acesta a fost în această perioadă că întreprinderea de familie legendara Este Lauder a apărut o secvență demnă – Aerin. Aflați mai multe despre produsele produse sub marca sa, evaluați criteriile pentru alegerea spiritelor pentru a ajuta activitatea mărcii.

Particularități

Marca Aerin Lauder a apărut la arena modei în 2011, de atunci el cucerește cu încredere publicul cu compoziții de parfum non-standard, originalitatea sticle și o abordare specială pentru crearea de băuturi spirtoase. În clanul familiei sale, Aerin Lauder nu a devenit deloc „White Voronene”. Până în 2011, ea a fost deja proprietarul celor două mari mărci de produse cosmetice, dar a vrut să fie glorificată în detrimentul propriului lor merit.

Conceptul de brand Aerin construit pe armonie și feminitate. Fiecare produs este autosuficientă, materii prime naturale trece stricte de selecție și de control al calității. compoziții unice de parfumerie marca a crea cele mai bune „nasuri“ ale lumii: de la Olivier Cresp la parfumuri de la Firmenich. Aerin Lauder a ieșit 3 colecții: Parfumul (Aerin) Colectia Eau de Cologne Collection, Premier Collection, fiecare dintre care merită o atenție specială.

Prezentare generală a parfumurilor

În colecțiile brandului, va exista o mulțime de lucruri interesante pentru adevărații iubitori de produse de parfumerie de nisa. Fiecare din Linek este tocmai merită luat în considerare în detaliu.

COLECȚIA PARFUM

In acest lineer Aerin Lauder colectate cele mai bune produse sale eliberate la concentrația de apă parfum. Acestea sunt puse în aplicare în mini-formate și în variante de sticle de 50 ml.

Citește mai mult  parfum Faberlic

Aproape toate aromele florale, printre ei sunt foarte populare.

 • Egeea floare. Wood-moscat, cu elemente de vetiver, Sandala și bergamot.
 • Amber mosc. Cel mai faimos aroma brandului, combinand nuante orientale si florale. Amber, apă de nucă de cocos, benzoin și santip Rose domină-o.
 • Coral Palm și Hibiscus Palm. Ambele parfumuri au pronuntat note de lapte de nucă de cocos în diferite lecturi.
 • Seara Rose. Seara a crescut în toată măreția ei. parfum de lux și profund pentru timpul întunecat.
 • Gardenia Rattan. apă la malul mării american, în stare proaspătă și strălucitoare.
 • Ikat Jasmine. Bright Jasmine Aroma cu Caracter de primăvară.
 • Lilac Path. Aroma Floral combină liliac, iasomie si galban.
 • Limone di Sicilia. Sucul de lămâie aici este gătită cu generozitate de sicilian Soare.
 • Rose de cacao. parfum oriental neobișnuită cu nuanțe de șampanie, trufe și cacao.
 • Tanger Vanille. Rafinat și vanilie dulce, în combinație cu picant Ambra, sandalwal și mosc.
 • Wild Geranium. Multe note parfumieri de Gerani aici se manifestă mai ales luminoase.

Fiecare aromă a liniei este unic, este pentru acestea și iubesc fanii de brand.

Eau de Cologne Collection

Marca a introdus o serie de 3 produse decorate în forme neobișnuite de flacoane pentru el.

 • Bamboo Rose Eau de Köln. Aromă ușoară și laconică, gânduri impunătoare despre prospețime și răcire. Note de bergamot și mandarină, iasomie și trandafir alb, piper și mosc sunt responsabili pentru ei.
 • Grădină Rose Eau de Köln. Invitat de Anglia, motivele rurale au fost încorporate prin amestecarea trandafirului alb și bulgar, muzica lui Gerani, Sandal, Ampria și Muskus. Verdeață proaspătă și pacificarea unei grădini bine păstrate – asta vă puteți simți cu acest parfum.
 • Lenjerie de trandafir eau de cologne. Parfum ușor și sofisticat cu note de mare, transferuri de nucă de cocos și ylang-ylang la coasta oceanului, te face să uiți de probleme și adversitate. Trandafirii albi și bulgari sunt interconectați delicat, formând un duet armonios.
Citește mai mult  Parfumerie S.T. DuPont

Toate cele 3 parfumuri combină notele caracteristice ale trandafirilor în compoziția lor. Dar ei suna diferit, în plus, concentrația de Cologne vă permite să facă fiecare compoziție de parfum de discret și delicat.

PREMIER COLLECTION

În această linie, toată lumea arome familiare a ieșit cu adaos de D`or în titlu și în versiunea originală: în sticle acoperite cu aur de 18 carate. Această onoare a fost onorat de Tanger Vanille, Rose de Grasse, Evening Rose, Amber mosc. Aceasta include, de asemenea, 2 parfumuri noi cu tubath: Tuberoză LE JOUR ȘI tuberoza LE SOIR.

Cum de a alege?

Alegerea unei arome adecvate printre produsele Aerin Lauder este o sarcină dificilă. Aproape toate dintre ele fac parte din grupul de floral, saturate cu nuanțe de fructe și legume. Atunci când alegeți, puteți adera la conceptul de însuși creatorul brandului. Ea preferă să împartă arome pentru sezoanele.

 • Arc. Marca are o mulțime de opțiuni: de la calea de parfum îndrăzneț cu note luminoase de liliac și iasomie la Ikrat Jasmine, mirosind noaptea mai rece.
 • Vară. Hibiscus Palm – un reprezentant luminos al familiei tropicale de vară de parfumuri de marcă. El va deveni cu siguranță o decorare reală a oricărei odihnă. Puteți adăuga Waterlily Sun și Tangier Vanille la ea să nu abandoneze produsele dvs. preferate de marcă în ceasurile de dimineață și de seară.
 • Toamnă. Tub delicat în 2 arome – Tuberose Le Jour, Tuberose Le acru – Mare pentru Dispeling Toamna Handra.
 • Iarnă. Liderul necondiționat este Amber Musk – Aroma confortabilă cu tambur cu note de trandafiri.

Ca orice alt parfum de nișă, produsele Aerpen Lauder nu pot fi măsurate prin standarde convenționale. Ea este unică în tot, are nevoie de aceeași hostess: încrezător, feminin, gata să deschidă lumea.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: