Christian Lacroix Parfumuri

Christian Lacroix Parfumuri

Casa franceză Christian Lacroix este considerată unul dintre cei mai renumiți producători de parfumuri. Produsele de marcă sunt renumite pentru rezistența sa, mare și preț avantajos.

Particularități

Brandul Christian Lacroix a început să producă parfum în 1990 și într-o perioadă scurtă de timp a reușit să obțină favoarea a milioane de fani din întreaga lume. O caracteristică distinctivă a parfumurilor companiei este frumusețea și extravaganța. parfumuri de lux și elegant vă permit să evidențiați unicitatea și senzualitatea fiecare femeie.

Astfel de produse vor fi o solutie excelenta pentru orice moment al anului.

Colectia de arome

Christian Lacroix oferă o gamă largă de parfumuri, care se distinge prin aromele sale unice. Printre cele mai populare și cunoscute, următoarele pot fi distinse.

  • LA VIE C’est. Pentru sentimentul de dulce parfum de fructe Încercați C’est La Vie de la Christian Lacroix. Pure florale note Bergamot și Aldehide dezvăluie acest parfum, apoi coardele de fructe de flori ananas, portocaliu și piersici sunt adăugate. Ylang ylang rotunjite note superioare. Inima acestui parfum se deftly în elemente picante si florale de trandafiri, garoafe, Cassia si iasomie.

tub cremoasă și chihlimbar ratat traduce lent parfum la notele de bază. Aici veți găsi arome incitante de vanilie si lemn de santal. Paciuli si mosc a crea o atmosferă unică de parfum.

Această opțiune excelentă se distinge prin faptul că este o aromă de pulbere care ridică starea de spirit și încălzește sufletul.

  • Bazar Köln – Acesta este un parfum încântător de apă citrice-picant, care este ideal pentru primavara sau vara porilor. Note de top Bright și răcoritor: Pepel de răcire verde, grapefruit și nuanțe florale dulce de fructe japoneze de yasez cu coarde pure lavandă. Așa cum este o Introducere dispare, set de presă de citrice și lemn de cedru picant inima plină de viață, amestecat cu brad-rășină proaspătă și tmin dulce.
Citește mai mult  Parfum sergio nero

Sfârșitul este un amestec subțire, liniștitor de lemn de santal moale cremoasă, mușchi de stejar și chihlimbar. Acest parfum a fost lansat pentru prima dată în 2002.

  • Tumulte cologne – parfum foarte senzual și unic. Acesta este un parfum de lemn picant destinat unui om care trăiește într-un ritm rapid. Notele de top atrag fructe de padure, prune și lauri. Note de inima – Acesta este un amestec simplu, dar spectaculos de flori de violet și geranium. Note de bază – Labdanum, Patchouli, Sandal și Cedru.

  • Parfum de tumulte – Acesta este un experiment real cu trandafiri. Acest frumos parfum oriental este conceput pentru porul de toamnă și de iarnă. Aplica-l pe piele înainte de a merge la o plimbare de noapte sau o seară romantică cu cineva special. Notele de top – Acesta este un trandafir, frezii și flori portocalii. Notele de inimă continuă până la heliotrop și un strat suplimentar de petale de trandafir. Baza este un amestec frumos de patchouli, mosc și fasole fine.

  • Eau Florale Parfum a fost lansat în 2001 și este un buchet răcoritor de flori-citrice, ideal pentru orice ocazie. Notele de top încep cu coarde luminoase Bergamot, Mandarin și Violete. Prospețimea continuă în inima petală cu note de îmbrăcăminte dulce, vale, ciclamen și tuberculi. Completați acest tentant amestec de cedru, lemn de santal si iris.

Forma de fulgi amintește de coaja de mare. Designul unic, senzual este perfect pentru o aromă luxoasă situată în interiorul sticlei.

  • Christian Lacroix Rouge – Acesta este un amestec elegant de note proaspete și mustare. Notele de top Creați o condiment luminos cu piper alb, trandafir roșu și portocaliu. Osmantatus și Lotus a crea o inimă florală. Cashmere Lemn, Patchouli și Musk formează o bază caldă și completează acest parfum.
Citește mai mult  Parfum de sex feminin ortonde jayne

  • Lacroixul Christian – Acesta este un parfum aromatic cu o esență de flori și balsamică. Acest parfum a fost dezvoltat de Perfumer Sofia Goycesman și a fost lansat în 1999. Notele inițiale ale copacului roz brazilian, Etragona, garoafe, piersic și freesia creează dulceață. Ylang-Ylang, heliotrop, iasomie și Lily a Lily Lily a Delicianly. Baza acestui parfum este notele de fasole fin, vanilie, lemn de santal si benzoine.

  • C’est LA FETE de la Christian Lacroix. Pentru a beneficia de o intrare de lux și feminin, face cunoștință cu C’est La Fete de la Christian Lacroix. Această esență cremos este dezvăluit de un pere proaspete dulce și note maracuy tropicale. După ce note de fructe capta atentia, tonuri de negru ascuțite sunt revelate, caise moale și bergamotă parfumat. Inima blândă a acestui bucurie romantic este umplut cu corcodușe dulce si vanilie moale.

Saturati nuanțe florale de iasomie fermecatoare, trandafiri si orhidee adanci suna ușor la notele de bază. Aici de Aur Musk si Sandalous Tree sunt întârziate ușor să se încălzească și admira toți cei care le confruntă.

Acest parfum pentru femei este ușor și flirtând, cu cremoasă și sub formă de praf esențe, astfel încât să vă simțiți curat și proaspăt toată ziua.

  • Parfum Bazar – Acesta este un parfum delicios de sex feminin floral, combinând note clasice cu ingrediente exotice neobișnuite care provoacă efecte de hipnoză. Notele inițiale sunt un amestec de piersic matur și nectarină cu piper negru strălucitor și picant, coacăz negru acut și nuanțe florale de culoare dulce de portocale. Deoarece această intrare spectaculoasă începe să se stabilească, elementele de contrast florale vin în prim plan.
Citește mai mult  Parfum BEYONCE

Dulce-dulce iasomie potabilă și frangipani, amestecat cu hibiscus și flori de caise, echilibrat cu nuanțe luminoase de garoafe si condurul doamnei. Slim iris parfumat și rădăcină violet se aflau pe un note de arbori de tip fumat, un avion și lemn de santal moale, creând o nuanță saturată de chihlimbar, care doar irezistibilă.

Criteriile de alegere

În procesul de a alege parfumuri Christian Lacroix, trebuie să fie extrem de atenți, pentru că depinde de cât de mult parfum este potrivit pentru tine. În primul rând, trebuie să acorde o atenție la descrierea și de sezonalitate. Unele parfumuri pot fi utilizate numai în timpul verii, în timp ce altele sunt potrivite pentru iarna. În plus, este important de saturație. Pentru situația de lucru, soluția ideală va fi opțiuni ușor, și pentru o întâlnire romantică puteți alege dulce, cu saturație maximă.

Cel mai bine este de a alege parfumuri Christian Lacroix, în prima jumătate a zilei, când receptorii unei persoane sunt capabili de a percepe toate mirosurile, astfel încât nici o notă va fi în măsură să se strecoare departe. Specialiștii nu recomanda pentru a selecta parfumul optim, cu o stare de spirit proastă, așa cum se dovedește că starea emoțională a unei persoane afectează capacitatea lui de a percepe anumite mirosuri.

Christian Lacroix Spirite și toaletă Apa va deveni o solutie excelenta pentru orice anotimp si evenimente. Gama de companii pot fi găsite arome florale atât femei cât și bărbați din lemn mai saturate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: