Colecții Tiffany & CO PARFANY

Colecții Tiffany   CO PARFANY

Fiecare femeie se confruntă cu tremurul cu adevărat sacru pe pragul Tiffany & Co. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece accesoriile acestei mărci persistă puritatea și luxul diamantelor reale. Și când marca de tranzacționare a lansat o linie de parfum, ea a câștigat imediat inimile frumoaselor doamnelor.

Particularități

La sfârșitul anilor ’80 ai secolului trecut, Tiffany & Co a decis să încerce norocul pe piața parfumurilor. Prima colecție de spirite feminine de la Francois Demashi a fost lansată în 1987, prețul uncii a fost de 220 de dolari. Doi ani mai târziu, a fost introdus primul parfum de sex masculin, creatorul său a fost sacul de sacou de parfumare. Designul unic al sticlei a fost rezultatul unui designer al lui Pierre Dinan. În 1995. Tiffany House a introdus un alt produs nou – Truese, dar mai târziu producția acestui parfum a fost eliminată.

Cea mai mare direcție de succes a ajuns după crearea unei colecții de apă de parfum Tiffany & Co bazat pe note de flori-mosc. Sound de parfum construit pe versatilitatea motivelor Iris.

Motivele de legume au fost întotdeauna o parte semnificativă a patrimoniului artistic Tiffany. Este cunoscut faptul că societatea arhivele conțin multe schițe cu imaginea Noble Irisa – Flori principale moderne. Această concisitate și autosuficiență au inspirat nu numai bijutierii, ci și creatorii de parfumuri. Nu există nimic surprinzător în faptul că nota acestei plante rafinate sa bazat pe apă de parfumerie Tiffany & Co. Creatorul de colectare Andrie Daniela a decis să utilizeze uleiul de flori colectate în Franța, în a doua jumătate a verii. Această componentă unică este extrasă exclusiv pentru Tiffany de hidrodistilare.

Soiuri de arome

Parfumul lui Tiffany include mai multe linii, ia în considerare mai multe.

Semnătură

La prima vedere, se poate părea că acesta este un monoaromat al unui iris nobil. Dar dacă respirați puțin mai adânc, puteți simți note moi despre sunetul acestei flori blânde, care sunt dezvăluite de la note calde la coarde cool. Aroma simbolizează luxul real, nobilimea, reținerea și feminitatea nesfârșită.

Citește mai mult  Lalique de parfumuri franceze

În performanța clasică, notele superioare sunt reprezentate de mandarina verde, în mijlocul aromei este dezvăluită de Iris, iar baza de parfum este patchouli și mosc.

Noutatea este destinat reprezentanților frumos podea vechi de peste 30 de ani, tineri compoziția fermecătorul poate părea prea saturate. Astfel de băuturi spirtoase pot fi purtate în condiții de siguranță pe evenimente oficiale, precum și pe datele romantice, chiar și la domiciliu, dacă doriți să vă înconjoară cu un tren incredibil.

Moale, ușor pudrat și notele rafinate se împletesc în apă de toaletă. Acesta poate fi folosit atât ca un parfum independent, și se combină cu un alt brand-miroase.

Acest parfum oferă femeilor un sentiment de încredere absolută în irezistibil său, care îi lipsește atât în ​​ritmul nostru nebun de viață.

pur

Eau de Parfum TIFFANY SHEER – una dintre cele mai vii ale modificărilor aroma corporativă. Notele clasice aici sunt completate de acorduri de coacăz negru și ylang-yulang. În aroma țesută uleiul de trandafir discret și merge în sunetul irisului.

Această compoziție este în același timp elegant si senzual. Se poate afirma cu certitudine că acesta este un echivalent aromatic de o piatră prețioasă pur. Datorită mirosul poziției sheer Tiffany ca un lux elegant pentru piele.

Intens

O versiune mai profundă și bogată de apă produse de parfumerie de marcă. Acest parfum transferă notele de miros original, cu predominanța coardele irisului, la care se adaugă un pic de vanilie si chihlimbar. Nota de sus este format din piper roz si mandarina, media – irisului tradiționale, motive de bază sunt saturate cu chihlimbar și benzoine.

Tiffany & Dragoste

Tiffany & Dragoste pentru ei – New Aroma Albastru Sequoia. Parfumurile deschide din notele superioare ale busuioc albastru și grapefruit, este cei care fac picant aroma și proaspătă. În inima compoziției, un buchet floral de neroli, cu o nuanță de lumină împădurită, iar femininul aromă și un cedru cu multiple fațete și capete vetiver.

Citește mai mult  Totul despre Parfumuri Carven

Criteriile de alegere

Prima regulă – are nevoie parfum cumpărați „nas proaspete“. Traducere din parfum argoul acest lucru înseamnă că aveți nevoie pentru a merge pentru achiziție în dimineața când mirosul nu este supraîncărcat încă. În plus, se remarcă faptul că, în momentul luminos al zilei creierul este mult mai ușor face distincția și clasifică arome.

Ai nevoie să se concentreze doar pe cont propriu simțul mirosului. Amintiți-vă că cele mai multe legende asociate cu arome sunt inventate de marketing. Gen care aparține, de asemenea, nu devine un criteriu absolut – unele arome de sex masculin sunt bine potrivite pentru femei si invers.

Pentru o abordare, puteți asculta nu mai mult de 3 mirosuri. Cel care va place cel mai mult, trebuie să se aplice la încheietura mâinii și așteptați 20-30 minute, pentru ca mirosul „sa așezat pe piele“ și complet jucat cu toate fețele sale.

În nici un caz, nu frecați parfumul. Unele femei cred că în acest fel, el dezvăluie mai repede. Această concepție greșită pe scară largă, componenta de alcool ar trebui să se evapore într-un mod natural – numai în acest caz puteți distinge toate notele sale.

Cum de a distinge originalul din fals?

Un fapt important – brandul Tiffany aparține culorii sale exclusive. Aceasta este cea de-a 1837-a nuanță în catalogul Pantone, este un ton incredibil de delicat de cerul albastru. Este într-un astfel de kerker că toate genți de mână pentru bijuterii și aceeași culoare este folosită pentru a crea parfum de ambalaje. Blocatorul cu parfum este, de asemenea, decorat cu panglică decorativă a acestei umbre.

Inițial, apa de parfum a fost vândută în Statele Unite, piața europeană a primit doar în toamna anului 2017. Noutatea este produsă în volume de 30, 50 și 75 ml și este însoțită de o serie de produse de îngrijire cosmetică.

Citește mai mult  Toate Parfumurile despre Molinard

În plus, există criterii de bază care disting apa de toaletă de marcă din falsuri. În majoritatea cazurilor, replica oferă ambalajului, deci este necesar să începeți o inspecție din partea acestuia. MĂRCI niciodată lipici celofan – pentru această utilizare vedere termic, prin urmare, cusătura este aproape imperceptibil. În partea de jos și a părților rapide ale casetei, în mod necesar, există o ștampilă mică.

Uită-te la codul de bare – ar trebui să coincidă exact cu semnul țării în care se face parfumul. Original Tiffany & Co nu este vărsat în China sau Bangladesh.

În partea de jos a sticlei originale, există un autocolant translucid cu inscripția Ca și toaletă, 30 ml, există, de asemenea, un număr de serie constând dintr-o combinație de numere și litere. Acest număr trebuie să fie listat pe ambalajul carton al parfumurilor originale Tiffany & Co.

Punctul pentru fals poate cutie de carton conținut. Parfumeria de marcă implică introducerea cartonului sau a plasticului subțire. Un astfel de cadru nu oferă o sticlă de „stea“ în pachet și zgomotul. producătorii de copiere de pe astfel de fleacuri cel mai des salvați, așa că trebuie să se agită ambalajul. Dacă vă simțiți că sticla este atarnand, nu ezitați să refuze să cumpere.

Pe cutia de arome reale indică țara producătorului. Dacă nu există nici o astfel de inscripție, la toate, sau se pare ca un Paris-New-York, este un motiv serios să se gândească la autenticitatea mărfurilor oferite.

Recenzii

Femeile dau cele mai multe miresmele descriere entuziast Tiffany & Co. Ei au observat că este necesar în orice situație. El nu va strangula într-un birou strict, va crea un halou placuta in timpul de sport și va deveni un plus spectaculos la o rochie de cocktail sau de seara. Spotul sutien este foarte rezistent, dar nu este prea voluminos – doar acum pentru toate acele femei care iubesc să răspundă la problemele invidioase de prietenele: „Ce fel de spirite extraordinare aveți?”.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: