LACOSTE parfum Femeie

LACOSTE parfum Femeie

Lacoste de marcă franceză este specializată în producția de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și parfumerie. Aproape fiecare aromă din sticla de designer, este posibil să devină o lovitură parfumată, captivantă în afara timpului.

Particularități

Particularitatea produselor de parfum ale acestui brand este ușor de morală și de energie. În ciuda faptului că țara producătorului Lacoste France și acesta este un grad de lux produs de compozițiile sale, nu are pretenții pentru vârstă și statut. Dimpotrivă, parfumuri sunet vesel, poznaș, nu povară grea o buclă sau emoții înfundat.

Pentru femei, parfumieri francezi oferă diferite tipuri de compoziții aromatice: ulei parfumuri, parfumuri și apă de toaletă. arome pentru femei se disting printr-o varietate de rezistență și decente.

Descrierea aromelor

Cel mai bine vandut din Lacoste cuceri mirosul de femei de diferite vârste, în care simt miros ca de tineret, vise și emoții proaspete.

Sparkling Pour Elle

O capodoperă parfum în conformitate cu acest titlu a apărut în 2015 ca o dedicație pentru coquettes atractive cu un zâmbet strălucitor. În compoziția, senzualitatea senzualității, adevărate feminitatea și farmecul immediance. Ea sublinia mandarin coapte și mure, mere dulce și condimente luminoase în notele superioare. În mijlocul arome de migdale produse de patiserie Makarun și zahăr lână, în afară, acest lucru este tot încadrată de prospețimea văii. satures compoziția roz, baza din copac Kashmir și vetiver cu o buclă bazată pe patchouli și mosc. Acest parfum este potrivit pentru doamnă tânără și ambițioasă: dulce, dar nu este prezentat, cu un punct culminant.

Mai potrivite pentru utilizare în perioada de toamnă-iarnă.

L. 12.12 Natural Pour Elle

Atractive și aer, ca un nor, parfum cu o tentă verde subțire, subliniind farmecul feminin și frumusețea naturală. accente cool fructe sublinia parfum senzualitate, și acorduri calde ale irisului creează aura de luminozitate și rafinament. Atractivitatea și sensibilitate – acestea sunt sinonime ale acestei capodopere aromatice din marca Lacoste.

Mirosul sa dovedit a fi seducatoare, învăluitoare dulceață. În notele de parfum simt de lapte de cocos, care curge lin în adâncimi de culori toscane. La final, aroma de lemn de santal sunete.

Potrivit pentru iarnă și de primăvară.

Eau de LACOSTE

Aroma, intitulată Classic – o cămașă de polo albă de zăpadă, se deschide cu o prospețime a unei coarde verzi de lemn cu amărăciune grapefruit și note de rozmarin, cardamom și conifere cedru. Notele albe sunt amestecate într-o inimă cu Tuberosa Lush, Ylang-Ylang și rășinoasă olibanum. Baza de parfumare este reprezentată de Cedar și Vetiver, subliniind versatilitatea parfumului clasic, dar un astfel de parfum modern.

L. 12.12 Panache franceză toarnă Elle

O noutate, saturată de fructe de depășire, note înfloritoare de bergamot blunt, piper roz și coacăz negru suculent. Sub coardele de șampanie spumante încheiate între iasomie și Rosa, inima acestui parfum este formată. Bucla este dezvăluită de un buchet de lemn cu un patchouli Haze.

Pe fiecare sticlă, precum și pe orice produs de cult al mărcii – polo Lacoste, a reprezentat un logo de coroziune. Design elegant făcut în stilul blocului de culoare – roșu și alb.

Atingeți Sun

Acest parfum feminin face parte din grupuri chypre și fructe. Touch of Sun – Anul Nou 2006, creat de un Gishhar talentat orienen perfumerial. Deschis cu note de varf de grapefruit si bergamota, bujor, iasomie si trandafiri de sunet în inimă. Baza este format dintr-un coctal-mosc sandală cu aroma de vetiver. Galben optimism taxa de parfumuri și energie solară.

Lacoste Pour Femme

Acest parfum de elită a fost creată în 2003 de către Olivier Sprout pentru reprezentanții moderni, energice, rapide ale frumoasei jumătăți a omenirii. Ei au apreciat instantaneu compoziția fermecătorul mai multe etape de capodopera parfumat. Parfumul vă permite să descoperi fiecare femeie și o fată, expunând calitățile pe care ea nu este cunoscută pentru ea, menținând în același timp o enigmă și notorii „highlight“ în ea.

Parfum elegant și înduioșător frumos. El va deveni un partener universal parfumat pentru unul care dorește să miroasă o feminitate încrezătoare în orice situație.

Pentru exprimarea farmecului feminin, parfumerii au folosit note florale cu nuanțe de lemn. Fiecare ingredient poate face ceva într-un buchet aromatic consonant. Inițial, mirosul se manifestă printr-o frezii purpurii și piper jamaican, apoi o întoarcere a unui iasomie blândă iraniană, fluidele ușoare ale trandafirului bulgar cu un indiciu de hibiscus. Pentru a opri în aer, apare o buclă blândă, condimentată cu cedru, piele sandalwal și catifea.

Designerii sugerează combinarea acestui parfum cu costumele Pentru cazuri speciale.

În mod ideal, aceste rochii cusute de la țesături ușoare translucide în nuanțe bej și albe. Sunt cei care sunt asociați cu stilul flaconului – sofisticat și elegant, acoperit cu o capac de argint ascuns sub cartonul unei umbre cremoase.

Inspirație

Poziția Amazing parfumieri de parfum ca o arma de seductie universală, eficientă în orice moment al zilei. Acestea subliniază cu succes romantic, de încărcare imaginea de sex feminin. El este capabil să facă scântei de distracție, chiar și în zilele cele mai de zi cu zi. Parfum în sticlă albastră poate dori cumpărătorii de vârste diferite. Având de a merge la nor de parfum rafinat, ei pot simți încredere în orice situație.

Parfumul este compus din note de fructe suculente. Ca parte a tangerine coapte, pere parfumate, rodie parfumat și piper picant podpick. Inspirația sunete cardiace Floor Melody. PION, LANDRISH ȘI JASMIN. acorduri Iris sunat, mosc si lemn de santal misterios fascinant. Acest buchet este ca un uragan de vară, urmată de o ploaie caldă revigorantă.

Plăcut la sticla atingere de culoare albastru ceresc este ascuns într-o cutie albastră laconică. Parfumul 2006 nu pierde relevanța, chiar și după 15 de ani de existență.

nesfârșit

În elegant sticla translucid bej de la Lacoste parfum elegant este ascuns Pour Femme Timeless. Acesta oferă imaginea deținătorilor de luminozitate, subliniind feminitatea necondiționată. Împreună cu adevărul eleganță, acest parfum este cea mai senzuala si seducatoare. Două esențe roz sunt utilizate în compoziție, armonios împletesc în buchet, care a adăugat iasomie si gardenie, note de citrice și arome de verdeață proaspătă.

Sensuelle

Eau de Lacoste Sensuelle – parfum într-o sticlă violet pentru o seara romantica cald și o noapte fierbinte-noapte. Jocul începe cu o aromă proaspătă briza ușoară de piper roz si fructe de padure coacăz negru. Notele de inima sunt dezvăluite de un trandafir turcesc de lux și accident vascular cerebral gladiole elegante, cu aromă de mazăre mirositoare. Notele de baza sunt responsabile pentru energia, combinând aromele mistic nopții viitoare: o nuuu moale de combustibil cu un chihlimbar de lux.

Pour Femme Legere

Unic Crearea Lacoste, cu încredere aplica la statutul de parfumuri bestseller. In aroma deosebita a fructelor și nor florale, orice femeie se simte ca un lux regal. airiness fabulos și magie de imponderabilitate, cu o adâncime incredibilă de senzații – acest lucru se caracterizează prin acest parfum elegant.

Picante duet din nucsoara si piper negru ulei de atasatii picanterie, și mere verzi proaspete si bergamota balsamic – playfulness.

Acestea sunt înlocuite cu o gamă complexă de Heliotrop, iasomie proaspătă, acorduri de migdală cherry. Motive pentru lemn misterioase sustine un lemn de santal senzual sondare într-o pereche cu un cedru, iar la vârful piramidei aromatice, mosc pe bază de plante și labdanum sunt înalte.

Parfum magic poate accentua prezența unui gust frumos și rafinamentul naturii, frumusețea sufletului feminin visează. minimalistă bloc elegant și maiestuos, cum ar fi celebrul Turnul Eiffel.

Dragostea de roz

Parfumul care vorbește despre dragostea este emoțional luminos, ca și în cazul în care a creat pentru cele mai multe creaturi de licitație de pe planeta. Compoziția dedicată unei doamne drăguț mers la vânzare în 2009. Parfumurile a căzut în dragoste cu mulți fani ai unui parfum de elită.

Există interesante, stropi de soare exotice Maracuy, portocale mature, citrice ușor amar coaja de la lamaie si magnolie în floare. In plus, buchetul este trasată de gutuie de note, iasomie, vanilie, cedru de conifere și mosc.

Lacoste Pour Femme intens

Aceasta este o versiune mai bogată a parfumului feminin cult Pour Femme de la Lacoste. Compoziția este construit pe feminitatea elegant si suna foarte original,.

Într-o sticlă de culoare brună, spiritul de caramel rafinat este ascuns în notele de sus, în cazul în care se împletește cu un trandafir sofisticat si muscue senzual. Baza de Wallowders de la cald, învăluind cu cele mai tari note de lemn de santal.

Cum de a distinge originalul din fals?

Parfumul original din Lacoste nu poate costa ieftin. preț scăzut – motive să se îndoiască că o reducere mare este oferit un francez original,.

Pachet

Se pare întotdeauna impecabil: simetrie susținută, fără urme de lovituri. Cutia este confectionata din carton dens de o calitate excelentă, peste care celofan este perfect întinsă. Cusăturile sunt procesate în siguranță de vârf termic, fără utilizarea de adeziv.

Toate inscripțiile de pe ambalaj și ușor de citit. Pe cutie sunt în mod necesar referire la ambalajul de returnare sub forma a două săgeți situate într-un cerc.

Prima cifră pe codul de bare coincide în mod necesar cu țara în care produsul a produs.

Determinarea autenticității codului de bare pe produs nu este forței de muncă: trebuie doar să se uite la prima cifră și de a afla țara de producător.

Cellofan se potrivește bine de carton de ambalare și nu are defecte vizuale. În interiorul carton fixează ușor și fiabil sticla, prevenind deteriorarea acesteia. Originalul are întotdeauna o ștampilă de etanșare pe polietilenă formă dreptunghiulară sau rotundă.

Trebuie acordată atenție faptului că adresa producătorului este specificată direct în mijlocul de ambalaje cu parfum.

Sticla

Desigur, el nu ar trebui să fie defect. Suprafața de sticlă inegală și prezența de bule de aer vor fi crescute în ochi și prezența de bule de aer în structura sa.

Sticla original este întotdeauna confecționat din sticlă colorată. Chiar și în exterior transparent, există întotdeauna o vedere abia intactă de o nuanță de culoare. În cazul în care vopseaua este aplicată pe sticla – sticla este 100% neoriginal.

Plastic în loc de sticlă sau de suprafață de sticlă de sticlă grosieră – indicator evident al produselor falsificate. Toate neregulile care sunt disponibile pe sticlă pot fi exclusiv elemente de proiectare. Simbolurile Lacoste pot fi eliminate pe capac. Nu numai sticla în sine trebuie să fie produsă din material de înaltă calitate, dar și capacul. Se potrivește strâns la sticla sticlei și se potrivește în mod necesar.

Puteți determina calitatea pe dozatorul de tuburi. El trebuie să atingă abia fundul și nu se află pe ea. Și aproape nu este privită pe fundalul fluidului aromatic.

Lacoste produce de obicei parfum în sticle de 30 și 100 ml. Deci, 15 ml containere nu pot fi originale. Testerele sunt adesea vărsate în rezervoare de 5 ml.

Ortografie

Trebuie să acordați atenție scrisului competent al logo-ului mărcii și numele colecției. Pe de parfum fals în inscripțiile, prezente pe cutie si sticla, sunt foarte asemănătoare cu originalul. În acest caz, nu este de multe ori nici o literă. Fie că este de prisos, în scris incorect sau nu adaugă. În loc de LACOSTE poate fi Lacosta și chiar lacost.

De asemenea, este important să ne amintim că Toate femeile arome de marcă a brandului provin din Franța. Acest fapt se reflectă în cel mai mic font – prin urmare, producătorul urmărește să protejeze calitatea.

simbolism marcă comună

Diferența cea mai notisable dintre script-ul de minciunile de falsificare în proiectarea simbolului Lacoste. Crocodil exclusiv verde, cu un contur alb și o gură roșie, desfășurată strict dreapta. Ei bine, parfumul real de cotitură pe receptorii, rămâne în memorie, creând emoție, efectul care este nerealizat la fals.

Cum să aplicați?

Parfum pentru a aplica în mod corespunzător pe piele în locurile de pulsație. El a „purtat“ pe păr. Temperatura în locul în care este testat pulsul este ușor mai mare, iar transpirația este mai puternică în goluri: pe îndoirea interioară a cotului, în depresia cervicală.

În aceste locuri, aroma este mai bine descoperită și rămâne de mult timp.

În cazul în care parfumul are un distribuitor, este suficient pentru a efectua un cuplu de „PSHICS“. În caz contrar, se aplică o picătură la tamponul de deget (mediu), iar atingerile ușoare sunt transferate în poziție.

Examinați recenzii

Parfumul original distinge parfumul persistent. El nu dispare pe tot parcursul zilei. Notele inferioare ale parfumului se simte chiar a doua zi.

Femeile ca marca oferă o gamă impresionantă. Există un parfum pentru orice viață, vârstă și stare.

Barbatii considera foarte atractiv si feminina miroase a acestui brand. Și să le alegeți cu plăcere pentru jumătățile lor și ca un cadou pentru a închide familii.

Mulți remarcat faptul că aromele fac relevanță pentru a nu pierde timp de mulți ani, ei doresc să se întoarcă la ei din nou și din nou.

să evalueze toate produsele din obiectiv marca Lacoste dificil, precum și pentru a rula probe existente. Pentru calitate și popularitate, fiecare dintre ele este în valoare de o anumită atenție și estimări ridicate de proprietarii lor.

Mai detaliat modul de a distinge parfumuri originale de fals, veți învăța uitându-vă la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: