Lanvin parfumuri Privire de ansamblu asupra

Lanvin parfumuri Privire de ansamblu asupra

Sub marca Lanvin, una dintre cele mai vechi case de moda franceze, îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și parfumuri de lux. De-a lungul istoriei sale lungi, Mark a lucrat cu parfumuri deosebite, atât de multe arome dobândit statutul de cult.

Particularități

Fondatorul brandului a devenit Zhanna Lanven (Jeanne-Marie Lanvin). Ea a fost cel mai mare parte dintre cei 11 copii într-o familie săracă, în mod constant îmbarcat în sferturi la Paris din cauza câștigurilor instabile ale Tatălui. De la vârsta de 13 ani, fata sa dus la ucenici într-o pălărie: a lucrat printr-un curier și un aspirator, treptat, ar putea deveni un student al modist. După ce a stăpânit croitoreasa, Zhanna a lucrat timp de mai mulți ani în Atelier Haute Couture Paris.

Visul propriei sale afaceri a devenit o realitate în 1889, când Jeanne a deschis un atelier de tip boutique, pălărie. Apoi, în conformitate cu versiunea oficială, ea Contele favorabil căsătorit Emilio di Pietro (această pagină în biografia Lanun a fost pe moarte cortina secretului, pentru că, în conformitate cu alte informații, viitorului soț a venit din Rusia și a fost un hub și angajat săraci).

Fiica sa născut în căsătorie, Margherit Marie Blanche, care a schimbat Lanvent toată viața. Amintiri din propria lor copilarie insuficiente au fost cauza dorinței obsedat de a înconjura fata doar cele mai bune, inclusiv costumele minunate. Inventat rochia de gen a devenit baza de colectare a Copiilor, și apoi îmbrăcăminte pentru femei, care a devenit superpopular.

casa de moda Lanvin a fost înregistrat cu sindicat de modă în 1909. Simbolul brandului a devenit dragoste maternă: primul logo-ul a fost o floare margaretă (nume criptat Marguerite).

Celebra emblema înfățișând o mamă și fiică, îmbrăcat în același tinutele, a fost creat de IRIB (Paul Iribe), în anul 1922, pe baza fotografiei de familie.

Istoria Lanvin Parfums a început în 1924 de la eliberarea de păcatul meu. Jeanne a considerat parfumul cel mai important detaliu al imaginii și, având un succes realizat ca un designer de moda, a decis să creeze produs nu mai puțin populare. Ea a solicitat ajutor de la Henrietta Gabill (Henriette Gabilla) – un parfumeur de origine siriană, care din 1910 a lucrat la Paris. Este de remarcat faptul că Gabilla mai devreme nu este lung, dar, de asemenea, a produs păcatul meu parfum într-o sticlă similară sub marca.

Cooperarea nu a fost promovat, dar faptul că primele spirite ale Lanvin au lucrat la Marie Zede – Perfumer Marca Gabilla. Despre Madame Zed foarte puțin cunoscute. Ei au spus că ea este un emigrant din Rusia, alții credeau că aceasta este o farsă, iar o echipă de parfumers este ascunsă sub numele sonor. În plus față de Madame Zed, Firmenich a lucrat pe arome Lanvin, Zhanna și Brother Gabriel, chimist în profesie.

Versiunea franceză a acestui parfum Mon Peche a fost adoptată calm, dar pe piața americană, păcatul meu Lanvin a produs un furor. Pentru Statele Unite, parfumuri, parfum apă, pulverizare și pulbere aromatică au fost eliberate. Sloganurile de blocare pe postere publicitare au forțat cumpărătorii să se potrivească cu bunurile de pe rafturi.

Compoziția uimitoare de aldehide, florale (iasomie, narcise, trandafir, liliac, vale), lemn picant (chihlimbar, garoafa, mosc, cedru, copac balsam Tolu) Muzică și ingrediente animale Tsibetin a făcut Jeanne Lanvin mea Păcatul atât de popular încât a fost produs până 1988. Mai târziu, compania din SUA Irma Shorell Inc a recreat formula celebră și a produs păcatul meu.

Produse de parfumerie Produse Lanvin sunt reprezentate pe scară largă în magazine, în special în spațiul de internet, în cazul în care colectorii pot găsi probleme de epocă rare, chiar și legendarul My Sin, Scandal, Arpege.

În plus față de calitatea înaltă a ingredientelor sigure conectate în compoziții armonioase prin cele mai bune parfumuri din lume, trăsăturile distinctive ale Lanvin sunt:

 • rezistenţă mare+
 • bucla Fragrance+
 • Clasic, dar la buchetele moderne același timp+
 • sticle de rafinat și de ambalare.
Citește mai mult  Totul despre parfumeria Victoria & Secret # 3

Femeile linie de multiple fațete, dar aderă la direcția generală: dragoste, ușurință, sensibilitate, dar fără blândețe excesivă, și de la rațe. Compoziție proaspete, flori de fructe, cu mosc in baza de date. Mark a lăsat acele buchete provocatoare din care a început istoria ei parfum, concentrându-se pe relativ simplu, dar surprinzător de parfumuri atractive și gratuite.

Aromele bărbaților sunt expresive, elegante, senzuale, cu o combinație sofisticată de note aromatice uneori de contrast.

Prezentare generală a colecției Jeanne

 • Linia Jeanne Collection Deschide parfumul de fructe și boabe de flori din 2008 Jeanne Lanvin. Romantic și plin de buchet de inocență începe puțin de Blackberry cu o lămâie de trandafir, apoi trandafir și bujor, zmeură suculentă și coarda finală a mușchilor. Aer, ușor, destul de simplu și tânăr aroma pentru utilizarea de zi cu zi. Recomandat pentru primăvara-vară. Concentrație – apă parfumată, destul de persistentă, deși nu prea intensă.

Sticla de contururi dreptunghiulare, de sus pe un capac metalizat este localizată logo.

 • Ediție limitată 2010 – Jeanne Lanvin La Rose. Trandafirul parfumat sună oarecum monoton, dar în acest lucru și farmecul pentru iubitorii acestui miros. Buchetul are un frumos notă boabe de coacaze rosii si zmeura. Gust foarte feminin decorat cu două sticle de flori roz.

 • Jeanne La Plume Lanvin a ieșit în 2011. Floral-fructe, versiunea originală din fructe piersic asortate, caise, zmeură și portocală.

Foarte pozitiv, în stare proaspătă destul, nu e de mirare sticla este decorat cu o caracteristică, subliniind compoziția ușurință și airiness.

 • Lanvin Couture – Nou 2012, Parfum de apă, versiunea limitată. Berry-violet, cu note de apă și tartness de verdeață. Multifațetate, obraznic, rece, cu bază împădurite. Ideal pentru sezonul rece.

 • Versiunea actualizată a Couture Birdie Lansat într-un an, împreună cu colecția de haine, inspirate de mituri despre păsări paradis. Libertatea Aroma – Bright zmeură, Muscus, rece Fallet foaie, cedru pronunțată.

 • În 2016, Jeanne Scandal Eau de Parfum a fost lansat. Citirea modernă a aromei de epocă din 1931 nu a fost prea „scandaloasă”. Cele mai multe din toate în notele de buchet de caise, în inima compoziției, bujor, trandafir și frezii, și în notele de bază – Sandal și Muscus.

 • Aroma 2017 Jeanne păcatul meu nu a devenit reîncarnarea eliberării legendare din 1924. Floral-fructe, ușoare, cu un cocktail de caise și frezare de licitație în dezvăluire. În baza de date, se simt mosc.

Colectarea parfumurilor de Eclat

Împreună cu păcatul meu, produsul legendar Lanvin este considerat arpege, lansat în 1927. Faimosul parfumere Andre Frace (Andre Fraysse) și Paul Vârfher au creat o compoziție bogată și complexă de flori-aldehidă în onoarea celei de-a 30-a aniversări a fiicei Madame Zhanna. Fata era angajată în muzică, astfel încât parfumul a primit un nume atât de muzical. Spiritele sunt considerate a fi o aromă iconică pentru toate timpurile, nu inferior la Chanel No. 5: un buchet uimitor, in scadere treptat, muzica notew, o sticlă neagră sculpturale în Art Deco de design al Arman Rasto, celebra emblema de aur a Iriba camp.

Ingrediente de lux: Puternic Aldehide, Peach, Lily Lily, Lily, bergamot, iasomie, Rosa, Corialiad, Camellia, Iris. Și de bază din chihlimbar, lemn de santal, mosc si vetiver.

Eclat d`arpege

ECLAT D »Arpege, publicat în 2002, a devenit un simbol al renașterii fosta glorie a brandului. Timp de mulți ani după moștenitorilor, Zhanna casa la modă a trecut la diferite exploatații și a devenit o întreprindere nerentabilă, în timp ce în anul 2001, pachetul de control nu a deranjat cu o mass-media semnal din Taiwan Shaw Lan Wang. Albert Elbeaz a devenit director artistic al brandului, care a reușit să aducă brandul de la uitare la fostele înălțimi. Amintește lumea despre realizările de parfum ale brandului.

Deși este îndreptată mai degrabă către un tânăr public: romantic și proaspete, foarte parfumat, parfum floare dulce cu tonuri luminoase de liliac, mere, bujor și baza de cedru.

Eclat Perles

Ediția limitată a Eclat Perles a ieșit în 2011. Sticla perla-liliac, cu două perle conține un buchet de liliac feminin, piersici, piersici si lamaie flori culori.

Citește mai mult  Totul despre parfumerie LM Parfums

Eclat de Fleurs

ECLAT DE FLEURS 2015 – subțire, foarte buclă, floare-fructe, cu tonuri de pere, frezie, iasomie si baza din lemn. Închise într-o sticlă de culoare roz spumant.

ECLAT D »Arpege Pretty Face

ECLAT D »Arpege Pretty Face oferă un decor fermecător, cu un faceril drăguț pe o sticlă violet. Peach-floral parfum cu o notă de ceai de lămâie și de ceai verde este ideal pentru doamnele blânde romantice.

line Modern Princess

Colecția este dedicată prințese moderne, obraznic și, fermecător și luminos, nu recunoaște convențiile și modele iubitoare de libertate.

 • Modern Princess Eau de Parfum a văzut lumina în 2016. Spirite florale florale cu rezistență medie. Young, parfum de preaplin, cu un sunet foarte suculentă unui măr roșu și o buclă lungă. In baza de date, vanilie si muzica usoara note pot fi auzite. Foarte frumos, flacon figurat, memento poțiune de basm.
 • Modern Princess Eau Sensuelle flaneker a ieșit în 2018. Este dezvăluit pe piele grapefruit senzual, dulceata de piersici si coaja de lamaie amar. Pentru prospețime, note de flori de bujor si iasomie sunt răspuns, trecând în baza de lemn de santal si mosc.
 • Prințesă modernă înflorește 2020 începe prin note multifructuale de pepene verde și mandarină. tonuri de iasomie transparente și trandafiri unobtrusively sonore în inima buchet.

Descriere Marry Me

 • Marry Me Apă de toaletă! – Aroma de fericire de la cuvintele așteptatele lung de recunoaștere în dragoste. Acesta începe cu un muștar de citrice lumină și dezvăluie într-un nor alb ca zăpada de frezie și iasomie, aer curat și, la fel ca mireasa de-a lungul. Largă și joasă flacon Decorat cu liliac panglică arc.

 • Flanker căsătorești cu mine! DRAGOSTE EDITION lansat în 2012. Începutul compozițiilor definesc portocală amară și fructe de pădure coacăz roșu. Parfum Heart – Crystal ProspeŃimea de iasomie si Magnolia, cu o tentă de trandafiri. In baza de date, cedru de Virginia si nota de mosc.

 • Marry Me A La Folie – a crescut foarte luminos, cu stafide și note de portocale amare. Simplu, parfum spumant.

 • Căsătorește-te cu mine! baloane de dragoste simbolizează sentimentul plin de bucurie de iubire. baloane cu aer – un atribut indispensabil al Ziua Îndrăgostiților – ambalare parfum decora.

Miros foarte emoțional și vesel: amestec de culori roșii, Neroli, Rose și Jasmine.

 • Întregește te căsătorești cu mine Confettis gama, Aroma Berry foarte rezistent, dar ușor, cu tonuri de iasomie corporale, mosc si baza din lemn alb.

Alte reguli și arome

O arome Rumeur din 1934 a devenit important pentru istoria brandului și lumea parfumurilor. Cooperarea cu compania a continuat Andre Fraysse și a creat o compoziție excelentă de fructe-fructe: moderat picante, complexe, umplute cu note florale, prune, tutun-lemn.

 • În 2006, versiunea modernă a lui Rumeur – Amestec de flori-lemn-moscat a găsit o mulțime de fani. parfum de bunăstare Super cu o tentă proaspătă neobișnuită iarbă-amară înmuiat de dulceața de prune.

Citește mai mult  Parfumuri Parfums de Marly

 • Flanker Rumeur 2 Rose Completat în sunete de primăvară: un pic trandafir sub formă de pudră, magnolie de licitație, o mulțime de iasomie, tonuri de citrice și o bază de chihlimbar moscat.

 • Sunny galben Bubble Clair de Jour a fost în producție din 1983. Buchet de flori aldehidă cu tonuri verzi severe, note de vale, Hyacinth, Bergamot. Compoziție răcoritoare și rece, cu o bază de cistin, moss de stejar, cedru.

 • O altă linie de colectare populară Constă din 5 arome – foarte frumos, parfumat, senzual de fructe de flori.

 • 2019 Produs o fată în CAPRI – amintirile de vară fără griji vă permit pe insula italiană: Sunny-Citrus, cu stropi de apă, sare de mare, nuanță subțire împădurită în baza de date.

Cum să distingem de fals?

Produse de parfumerie Lanvin sunt foarte populare și iubit de femei din întreaga lume. O astfel de cerere generează o mulțime de propuneri pentru că au redus în mod evident prețuri, dincolo de care uneori intră imediat în ochi și uneori aproape indiscutabilă fals.

Pentru a distinge un fals de original, ar trebui să acorde o atenție la câteva detalii importante.

 • Calitatea ambalajelor – cutia original ar trebui să fie sigilate exact, folie termică absolut transparentă. Pe etichetă informațiile necesare pentru a fi specificate compoziția și producătorul. lipite perfect cutie și este realizat din carton gros, cu o imprimare de înaltă calitate bună. Nu există litere neclare, fuzzy, nu ar trebui să fie, greșelile mai inacceptabile și typos.
 • Flacoane de sticlă trebuie să fie perfect prelucrate, cu excepția cazului în culoare, se pare perfect clar și omogen. Literele de pe sticlă trebuie să fie format în mod corespunzător în mod clar și precis. De multe ori un fals ușor de identificat de neglijent și ieftin pentru a face capacul bulei, mai ales în cazul în care este decorat cu un element suplimentar: arcul, floare. Compară cu directorul oficial ar trebui să arate ca o sticlă, care trebuie să fie aplicat logo-.
 • pulverizator corect are o foarte fin, aproape invizibil tub.
 • Un număr de serie unic (cod) de bunuri în cutia originală și depus pe partea inferioară a flaconului.
 • Aroma nu ar trebui să lase mirosul de alcool sau exprimat Chemistry.

Examinați recenzii

Lanvin Parfumurile în marea majoritate a primi un feedback pozitiv. Desigur, singura emoție cu experiență de către cei care reușesc să găsească un creații eșantion de epocă Andre Fraysse, au fost gloria de parfumuri Lanvin. Dar parfumurile moderne de blockbuster și au un rating ridicat. Apropo, concepția greșită că Lanvin miroase se potrivesc numai pentru fete tinere, deoarece acestea sunt în mare parte ușoare și dulci florale. Există o mulțime de feedback de la femeile de vârstă elegant, la care aceste mirosuri sunet armonios și să dea complimente de la alții.

Desigur, Fiecare parfum este dorit să testeze, deoarece au o piele diferită dezvăluită, dar putem spune cu încredere că printre gama de Lanvin, veți găsi mirosul „.

Feel Love Lanvin bazat pe brand-. Dacă te duci la site-ul oficial, pe un fundal alb, ecranul va fi filare în dansul etern al cifrelor și fiica mamei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: