Parfum Annick Goutal

Parfum Annick Goutal

Parfumuri de la Annick Goutal are o rețetă unică, complexitatea aromelor și prezența elementelor naturale numai în compoziția de numai. Cumpărăturile proprietari de case au o reputație foarte bună, astfel încât spiritele de la acest brand sunt de cumpărare îndrăzneală stele și reprezentanți ai familiilor regale.

Particularități

Acest brand a apărut pe piața mondială în 1980. Fondatorul său a devenit un faimos model de top Anneik Guttal, care a dat numele companiei. La fel ca toate modelele, ea mai devreme sau mai târziu a fost să părăsească această afacere, iar crearea unei mărci de parfum a devenit noua ei afacere. Fata a fost foarte talentată, iar marca ei a atras imediat atenția.

Fata și-a creat primele arome, nu numai și cu iubitul, un angajat al casei de tranzacționare Henri Sorsana. Acest fapt, ca și faptul că primele spirite pe care le-a dedicat celor dragi, a fost foarte influențată de calitatea produselor. Spiritele ei erau strălucitoare, neobișnuite și cu adevărat speciale.

Acum, dezvoltarea mărcii și crearea de noi arome este angajată în fiica acestui cuplu – Camilla. Sub conducerea ei asupra creării de spirite de marcă, numai fetele funcționează. Faptul este că fondatorul Annick Goutal a crezut că a fost reprezentanții sexului frumos că aromele simt mai bine și să se ocupe cu ei sunt combinate unele cu altele.

Poate că avea dreptate, pentru că toate spiritele pe care compania produce, sunt obținute prin lux și cu multiple fațete. Și casa de tranzacționare, în ciuda numărului mare de concurenți, totul rămâne, de asemenea, pe linia de plutire și de fani noi cuceriri.

Sortimentul de arome

Cele mai multe parfumuri care sunt produse de acest brand sunt destinate femeilor. Dar există arome universale excelente, care se bucură atât pentru bărbați.

Pentru femei

În timpul existenței companiei, o mulțime de parfumuri au fost emise, care au devenit deja un adevărat clasic. Evidențiați cele mai populare dintre ele.

 • Annick Goutal Folavril. Această apă de toaletă la un moment dat a făcut o marcă populară la nivel mondial. Parfumul atrage o combinație de muzică proaspătă de iasomie și dulce mango suculent.

 • Grand Amour. parfumuri de flori sunt ideale pentru fete tinere. Parfumul este format dintr-o notă de trandafiri, zambile, caprifoi, iasomie, mimoza, chihlimbar și lumi. Datorită acestei combinații de componente, se dovedește o cu multiple fațete și misterios.

 • CE SOIR OU jamais. Acesta este un alt parfum floral prezentat în colecția Annice Gutthal. Componenta principală este un trandafir blând. Complement ei hibiscus și chihlimbar note. Parfumul lansat în 1999 este încă popular printre cunoscători de băuturi spirtoase de lux de nisa.
Citește mai mult  Totul despre parfumerie Jacques Fath

 • Un Matin d’Orange. parfum soluție saturată de Est a fost lansat în 2014. Compoziția este constituită din note de Gardenia, Magnolia și vanilie. Mirosul este bine organizat și completează perfect imagini de seara.

 • Quel Amour. Acest parfum floral combină lumina prospețime și dulceață de fructe coacaze, cirese negre, piersici și afine.

 • La Violette. Compoziția se referă la grupa de flori. Parfumul lansat în 2001 a fost creat de fiica fondatorului mărcii, Camilla. O puteți găsi pe un fluor ușor, în care mirosul trandafirilor turcești și violete.

 • Petite Cherie. Compoziția de fructe-floare a fost creată de Annik pentru fiica ei. Mirosul sa dovedit a fi foarte feminin, subliniind în imaginea fetelor în același timp naivitate și pasiune. Este minunat atât pentru frumusețile de 16 ani, cât și pentru seducția de 30 de ani.

 • Vanille Exquise. Mirosul acestor spirite provoacă asocieri cu pateu. Aroma este foarte ușoară. În ciuda faptului că, în baza ei vanilie și migdale, sa dovedit a fi dezavantajat și foarte plăcut. Vanille Exquise este perfect pentru fetele romantice care iubesc atenția masculină.

 • Vent de Folie. apă de toaletă a fost lansat relativ recent, în 2014. Creatorul ei a devenit Isabelle Doyen. Ea a reușit să se conecteze într-o sticlă de note proaspete de primăvară și dulceata de portocale rosii, zmeura si coacaze negre. Parfumul merită locuri în colecția femeilor care iubesc să aibă grijă de ei înșiși și uita mereu la toate sute.

 • Rose Absolue. Acest parfum este dedicat în întregime Royal flori – Rose. Acesta combină note ușoare de ulei de trandafir și petale blânde.

O atenție specială în crearea a fost dat note cardiace, în care au fost împletesc aromele de trandafiri din Bulgaria, Maroc, Turcia și Egipt.

 • Le Muguet. Acesta este un alt parfum, care a fost lansat relativ recent. parfumuri florale proaspete într-un frumos miros sticla verde ca lăcrămioare, iasomie si bergamota, astfel încât acestea provoacă asocieri frumoase cu ultima lună de primăvară.

 • Songes. Acest parfum este o lucrare comună Isabelle Doyen și Camilla Gutal. Compoziția include note dulci de vanilie, ylang Ilanga și tiare.

Dintre aromele din Annice Gutol, fiecare femeie poate găsi ceva special, deoarece parfumieri din această încercare casa de tranzacționare pentru a face produsele lor diverse,.

Unisex

Numărul de atenție și arome mai restrânse, care sunt la fel de potrivite pentru reprezentanții ambelor sexe.

 • Lansat în 2018 Parfum Chat percepe A câștigat imediat popularitatea la nivel mondial. Se referă la Categoria Citrus și distinge printr-o aromă ușoară neobișnuită. Este format din muzica foaie de sus a florii de lamaie, note medii de mazăre dulce și Nasturtium și nota de bază mosc alb.
Citește mai mult  Totul despre parfumul feminin Kenzo

 • Parfum Nuit Etoilee de asemenea, pregătiți bine atât băieții tineri, cât și pentru fete. Parfumul de lemn-picant adaugă misteriozitate. Mirosul acestor spirite aproape, din păcate, dar în același timp mântuit pe piele și haine de mult timp. Se referă la parfumul în categoriile de Fuys și Lemn. Compoziția este constituită dintr-o notă zitron, molid, angelics și immortelle.

 • Lansat în 2005, parfum cu numele de magie Mandragore a fost inventat de Camille Gutal. Parfumurile sa dovedit a fi în stare proaspătă, starea de spirit și de ridicare ușoară. Compoziția este constituită din note de ghimbir, Mandragora, bergamot, mosc si piper negru.

Oricare dintre aceste parfumuri pot deveni un cadou excelent pentru cunoscătorii de parfumuri de nișă sau colector.

Cum de a alege parfum?

Deoarece asortimentul Trading House Annice Gutal este reprezentat de un număr destul de mare de arome, și fete, și băieți se întreabă cum de a alege pentru ei înșiși cele mai potrivite dintre ele.

 • Una dintre principalele consilii care dau parfumieri cu experiență este că parfumul trebuie să fie ales în dimineața până la simțul mirosului este „nu infundat“.
 • Selectați mirosurile permanente din brichetă și proaspătă. Prin urmare, în primul rând să acorde o atenție la lumină parfum floral sau citrice. În continuare, puteți testa arome mai bogate. Compozițiile complexe sunt de asemenea de dorit să plece mai târziu. În magazinele specializate, cumpărătorii sunt invitați să miște boabele de cafea între diferite arome. Dar este mult mai bine să descărcați receptorii vor ajuta mai multe SIP-uri de apă rece sau plimbare în aer liber.
 • Pentru a mirosi, nu este recomandat, de asemenea, o mulțime de parfumuri absolut diferite. Deja după 3-4 aroma, o persoană încetează să le distingă, așa că nu va putea face o alegere conștientă.
 • Orice aromă are nevoie de timp pentru a dezvălui. Prin urmare, imediat după aplicarea parfumului, nu merită să se estimeze mirosul. La urma urmei, pe pielea fiecărei persoane, el este dezvăluit în felul său, și poate după 10-15 minute opinia despre această aromă se va schimba.
 • Dacă există unele preferințe, apoi loviți magazinul de parfumuri, trebuie să spuneți imediat despre consultanții despre ei. Deci, puteți spune despre dragostea ta pentru trandafiri, iasomie sau parfumuri orientale. În plus, puteți cere spiritele similare celor deja în lista celor dragi. În acest caz, găsiți printre arome nefamiliare „dvs.” va fi mult mai ușor.

Cum să aplicați?

Nu mai puțin important este cât de bine este utilizat parfumul. Există mai multe reguli care trebuie respectate la dezvăluirea dreapta miros și păstrate atâta timp cât posibil.

 • Parfumurile sunt de obicei aplicate așa-numitele impulsuri Puncte: încheietura, plica cotului, clavicula, gât, puncte în spatele urină. Este acolo ca vasele de sange sunt mai aproape de piele. În plus, temperatura este mai mare acolo, ceea ce contribuie la o dezvăluire mai rapidă a aromelor.
 • Parfum nu ar trebui să freca pe piele. Interferează cu aroma în mod corect dezvăluită. În conformitate cu ideea de parfumuri, mirosul este dezvăluit treptat. În primul rând, mirosul prinde plămâni notele inițiale. Apoi, dezvăluie notele de bază și notele ale inimii. Dacă parfum freca imediat după aplicare, toate mirosurile de amestec împreună, și impresia parfumului va fi rasfatat.
 • În cazul în care produsele sunt fabricate în flacoane de sticlă cu un tampon special sau pipeta, apoi se aplică parfum pe piele, este necesar, mai degrabă decât degetele. Pentru a păstra un miros bun, suficient doar picături de parfum pe fiecare dintre punctele de puls. În cazul în care parfumul este eliberat sub formă de aerosol, acesta poate fi, de asemenea, presărat pe piele sau puțin înainte de un jet, și apoi a lua sub el nor parfumat.
 • Joacă un rol important și că, atunci când este aplicat parfumul. Mulți băieți și fete fac greșeala. Ei folosesc drept parfum înainte. În acest caz, se bazează pe piele și îmbrăcăminte nu este atât de mult timp. În plus, unele concediu de parfum în spatele pete pe tesatura, care este, de asemenea, un mare minus. Prin urmare, se aplică parfum ar trebui să avanseze. Este recomandabil să se facă acest lucru după un duș. Faptul este că, atunci când pielea este cald, bine aburit și curat, cel mai bine este de a absorbi aroma.
 • Pentru miros mai bine sa comportat, pielea ar trebui să fie în continuare Umeziți. Puteți folosi creme sau loțiuni de calitate. O idee bună este de a utiliza un produs care conține parfum de la o linie. Mulți producători sunt conștienți de acest lucru și de a crea sateliți pentru parfum. Geluri, loțiuni și deodorante, în acest caz, sunt bine combinate cu mirosul de parfum și să le completeze.
Citește mai mult  Produse de parfumerie Red Moscova

Mai mult decât atât, chiar și cu parfumul cel mai preferat trebuie să fie foarte atenți să nu utilizeze prea mult produs la un moment dat.

   Acest lucru este valabil nu numai de parfum ieftin sau falsuri, dar, de asemenea, produse de înaltă calitate, inclusiv marca Annick Goutal.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: