Parfum francez Franck Olivier

Parfum francez Franck Olivier

Frank Olivier – o marcă cunoscută pentru întreaga lume, a cărei istorie a început în anii ’60 din secolul trecut. Fondatorul mărcii Frank Oliver a fost un designer și un designer de modă de la Dumnezeu. Lucrările sale reflectă prospețime, ușurință, rafinament. Tinutele create de mâinile sale combinate armonios stilul clasic și modernitate a acelor ani.

Pentru lucrările lor, Frank folosit numai materiale naturale, care au jucat un rol important în alegerea ingredientelor pentru a crea propria sa linie de parfumuri.

Particularități

Primele gânduri cu privire la crearea de parfumerie naturale Frank și-a exprimat în 1993. Și în 1998, marca Franck Olivier a lansat același parfum de producție franceză. Particularitatea ei a fost în distribuția corectă a componentelor compoziției conform schemei piramidale. În timpul prezentării parfumului, fiecare oaspete ar putea înțelege că parfumul se referă la o familie de flori-fructe. Sa luminozitate și saturație nimeni nu a lăsat indiferenți.

În ciuda faptului că aroma este deja în vârstă de 22 de ani, este perfect combinat cu garderoba femeii moderne, ideal pentru diferite imagini ale frumuseti curente. Nici un indiciu al compoziției de epocă.

Parfum Franck Olivier este produs sub formă de parfum. Acesta poate fi achiziționat ca produs separat, și într-un set cu un nume identic deodorant. Cantitatea volumetrică a unui flakcon de parfum variază în intervalul de 7-75 ml.

Multe surse scrie că Frank Oliver este creatorul compoziția parfumului. Acest lucru este informații incorecte. Frank a fost un designer de designer, el a avut nici un parfum de formare. El a fost angajat doar de conceptul, precum și pentru prepararea proporțiile de ingrediente și amestecarea corectă a unor componente a răspuns Mark Bakston. După prezentarea de parfum, Bakston 10 ani mai fericit a lucrat în cadrul companiei Frank.

Ei bine, acum este în valoare în căutarea pentru o compoziție de parfum Franck Olivier, variind de la intrarea și se termină cu o buclă.

 • coardei de intrare este saturată cu combinație multiplă de fructe si boabe. Pe nota de pornire este un grapefruit muștar. Apoi se alătură piersici, prune si coacaze negre. Este ea, care va însoți toate etapele compoziției. Un rol deosebit în etapa introductivă este jucat de vanilie și exotice Maracuy.
 • Tonuri florale în inima compoziția unui parfum. În buchet există note de trandafiri, iasomie si ylang-ylang. Este doar o combinatie de neimaginat, creând un sentiment de lejeritate, deal, senzualitate.
 • Etapa finală a compoziției este umplut cu mosc si lemn de santal. Și sublinia dulceata lor de miere, vanilie si iris. Cineva poate părea că o astfel de combinație o va determina pe alții comparație cu o fabrică de bomboane, dar nu este. Datorită proporțiile selectate corect, bucla devine o dulceață ușoară, care va rămâne până în prezent în aer, ca și în cazul în care un memento al frumoasei Cenusareasa, astfel încât lăsând neașteptat mingea regală.
Citește mai mult  Totul despre parfumul Xerjoff

O varietate de arome

Parfum apă de toaletă Franck Olivier, pe ideea de creatorul său, îmbuteliat în flacoane rotunjite cu o structură în relief. Unele femei susțin că această capacitate de canalizare seamănă cu un alb. Alții sunt convinși că sticla este prezentat sub forma unei case de râu melc. Dar lucrul cel mai important – o capacitate neobișnuită este foarte convenabil minciuni în mână, astfel încât picătură parfumul nu este posibil.

Astăzi, casa de designer Franck Olivier a lansat o mulțime de băuturi spirtoase de sex feminin și apă de toaletă de sex masculin. Fiecare parfum separat este o capodoperă de aranjament de fructe și flori. Și toți au dovedit a fi bestseller-uri incontestabile ale timpului lor. În faptul că fiecare parfum nou va avea succes, nimeni nu sa îndoit, pentru că bine-cunoscut și parfumieri creative a lucrat la crearea lor.

Cele mai populare arome pentru bărbați dovedit bambus America, negru Touch, Club pentru bărbați și pentru totdeauna pentru El. A Femeile au apreciat Franck Olivier, bambus pentru femei, Bella, Franck Olivier Pearl și în roz. Dar cea mai mare cerere a fost văzut pe Natura parfum feminin. Acesta este clasificat ca fiind o compoziție de flori de fructe, cel mai ușor de recunoscut de toate evoluțiile marca Franck Olivier.

Notele de intrare sunt o combinație de piersica, bergamota, lamaie si lychee. În inima armonia iasomie, vale, scorțișoară, liliac și mere. Stânga, după bucla umplut cu note de mosc, lemn de santal si cedru.

linie completă de parfum marca Franck Olivier are un pic mai puțin de 40 de arome, printre care toată lumea este sigur de a găsi foarte ușor compoziția, care va sublinia imaginea și să atragă privirile admirative ale altora.

Criteriile de alegere

În magazinele de parfum, femeile sunt cel mai adesea găsite. Ei aleg cu atenție arome pentru ei înșiși și iubitul lor. Dar nu este întotdeauna posibil să se facă o alegere corectă. Și, prin urmare, probabilitatea de a cheltui o sumă decentă este irosit. Așa că acest lucru nu se întâmplă, se propune să se familiarizeze cu anumite criterii pentru a alege o aromă potrivită.

 • Moda nu este întotdeauna dreptate. Atunci când alegeți un parfum care nu ar trebui să fie ghidată de tendințele modei. parfumuri saturate, care sunt un trend al noului sezon, nu se potrivesc fată tânără. Tinerii ar trebui să ia în considerare frumusețile arome ușoare și sofisticate.
 • Varietatea de mirosuri. În trecut din apropiere, era de părere că o persoană ar trebui să însoțească un singur parfum. Dar astăzi această poziție nu are nici o relevanță. Mirosuri diferite ar trebui să fie prezente în setul de bărbați și femei. Un parfum la locul de muncă, o alta pentru a intra în lumina.
 • Rezistența miroase. Aromele secolului trecut au fost calculate pentru saturarea de zi cu zi. Unele femei amintesc că mai multe pshikov a fost suficient pentru a păstra hainele, chiar și după spălare. arome moderne, dimpotrivă, să păstreze nu mai mult de 8 ore, astfel încât ulterioară în schimbarea imaginii nu se întâmplă să se amestece mirosuri.
 • Sezonalitate. Atunci când alegeți un parfum, perioada anului ar trebui să fie luate în considerare. Pentru toamna, mirosuri saturate cu lemn și chihlimbar note sunt caracterizate. Iarna este ideal pentru mirosul dulce de ciocolată, scorțișoară și migdale. De primăvară ar trebui să ia în considerare arome florale cu umplutură de lumină. Ei bine, mirosurile de vară trebuie să fie însoțită de umplere de lamaie, tei, note de citrice.
 • Stare dureros. Este imposibil de a merge dincolo de parfum cu o răceală. Cauciuc și congestie nazală nu va permite să facă alegerea corectă în favoarea unui parfum. Și să urmeze sfatul consultanților în această problemă inadecvat.
 • pregătire preliminară pentru alegerea. Înainte de a merge la magazinul de parfum, nu ar trebui să utilizați parfum și chiar de fum. Prezența unui anumit miros este amestecat cu noua aroma, iar fumatul este dulling complet simțul mirosului la toate.
 • Foame. Parfum pentru profesioniști sfătui să meargă pentru căutarea de parfum în intervalul dintre trapes. stomac foame reflecta negativ asupra activitatii creierului. Un om cu un sentiment de foame este capabil să deranjeze jumătate a produselor și a diferitelor mărfuri, în cazul în care numai ei arata si mirosea apetisant. Ei bine, după o gustare densă, tot ceea ce se întâmplă exact opusul. O persoană satisfăcută devine tot la fel. Și o asemenea indiferență nu vă va permite să alegeți un parfum adecvat.
 • Nu tam-tam. Alegerea dreptul de parfum are de fapt o mulțime de timp. Aceasta nu este o excursie la magazin alimentar, în cazul în care el a luat primul lucru care a venit peste și a dat fuga la casier. După un test pe piele sau sugativa trebuie să treacă un timp, 15-20 de minute. Și numai după ce puteți încerca un alt miros.
 • Cunoașterea limitelor. În cazul în care a testat aroma se produce pe piele, nu este recomandat să verificați mai mult de 4 mirosuri. În conformitate cu normele de testare de locuri pe corpul unei persoane, doar câteva sunt încheieturile mâinilor și îndoiturile. Parfumurile sunt sfătuiți să folosească doar încheieturile, dar, în cazul în care aromele nu a venit, vă puteți conecta zona de locație.
 • pauze de aer proaspăt. Uneori, alegerea aroma durează mai mult de 2 ore. Motivul pentru aceasta este un set de mirosuri care derutează. Premisele departamentului de parfum este impregnat cu diverse arome. În plus față de sala merge fete consultanți care părăsesc trenul de parfumul lor. Cu o astfel de saturație, pentru a alege mirosul din dreapta este aproape imposibil. Dar, chiar și pentru o astfel de situație, parfumieri au reușit să găsească o soluție. La testarea parfumurilor, trebuie să faceți mai multe Pshiks pe încheietura mâinii și să ieșiți pentru a bloca aerul proaspăt, după care va fi posibil să dezasamblați compoziția verificată. Dar nu întotdeauna un boutique de parfum are acces gratuit la stradă. Adesea este necesar să se supună unui întreg centru comercial, iar acest lucru nu este foarte convenabil. Pentru astfel de situații, parfumers recomandă snifându-și hainele sau inhalează mirosul pielii proprii. O altă opțiune pentru a reseta setările de miros – fac o pereche de înghițituri de apă sau băuturi calde.
 • Comutator de cafea. Cu siguranță toată lumea a observat că sacii cu boabe de cafea au fost stabilite în magazine parfum bun. Și nu este surprinzător, mirosul de cafea vă permite să comutați instantaneu simțul mirosului într-un alt canal. Când o persoană inhalează noi mirosuri, creierul său trebuie să determine particularitatea aromei și chiar să-și amintească baza. Astfel încât mirosurile ulterioare ale parfumului nu se amestecă într-un întreg, pungile de cafea sunt aduse între testele la nas. Creierul omului se calmează, tensiunea cade, deoarece simțul mirosului a auzit un parfum familiar, oferind vigoare și taxă de energie. După ce puteți proceda la testarea următoarelor compoziții.
 • Fricțiunea parfumului testat sub interdicție. Multe femei care iau noi mirosuri folosesc încheieturile. Ei fac mai multe pshiks, după care se freacă bine pe piele. Este imposibil să faci asta. Când se freciază aroma, apare moleculele componentelor compoziției. În consecință, prin miros, parfumul va primi alte calitati.

Aderarea la datele sovieticilor, va fi posibilă alegerea unui parfum bun, ideal pentru o persoană. Desigur, va trebui să petreceți o mulțime de timp, mai ales dacă apa de toaletă sau parfumul este selectat ca un cadou pentru un prieten apropiat sau prietena, dar merită.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: