Parfum Issey Miyake

Parfum Issey Miyake

Până în prezent, aproximativ 100 de parfumuri au venit sub marca Issey Miyake. Primul parfum a văzut lumina în 1992, niciun produs nou încetează să mai ieși. La momente diferite, au fost create astfel de parfumieri pentru marca, ca Marie Salamann, Orelin Gishar, Natalie Lorson, Dominic Ropyon, precum și Masters-parfumieri Olivier Cresp și Alberto Morillas.

Particularități

Brandul japonez Issey Miyake, astfel încât fiecare dintre parfumurile sale reflectă o filozofie națională specială – este neurubută, calmă, neuropică, dar foarte armonios compilate. Primul parfum al brandului – L’Eau d’Issey, „Apa Issua“ (titlul conține un joc de cuvinte, după cum L’Odyssey, Odyssey) – a ieșit în 1992 și rămâne populară pentru prezent. ISSI Miyaka, proiectant, al cărui nume este casa la modă și parfum, personal a participat la dezvoltarea unei compoziții de parfum. Sticla, de asemenea, creat de ideea lui – Turnul Eiffel pe fundalul Lunii.

Compoziția de parfum „Issa Apa“ absolut corespunde minimalismului, care la începutul anilor 1990 au apărut numai – Putem spune că designerul a devenit unul dintre pionierii minimalismului, atât în ​​modă și în parfumerie. Aroma compoziție a dezvoltat parfumierul legendarul Jacques Cavalle. Începe cu note de apă roz, cyclamene, pepene galben, lotus, frezii alb și Calon. În inima parfumului, cuișoare cu vale, precum și bujorul de apă și Lily așteptare. Baza conține notele de tuberculi, mosc, lemn de santal, cedru si rasele de arbori exotici. În compoziția există note absolut nici dulci de fructe si boabe – face aroma pură, de apel, amar-transparent.

În ciuda faptului că parfumul este atribuită la categoria de flori-apă, sa dovedit destul de persistente. O buclă de pronunțat el nu posedă, dar știm bine. Lui dragoste fete tinere și femei în vârstă. În 1994, a văzut lumina de lemn și apă L’Eau d’Issey Pour Homme – versiunea de sex masculin de aroma. A lucrat cu privire la crearea sa a aceluiași Jacques Cavalle. Yuzu, lamaie si Lotus – acestea sunt notele pe care compoziția începe, în inima de a dezvălui diverse plante aromatice, scorțișoară, nucșoară și șofran. În așteptare de bază de date pentru un copac, chihlimbar și tutun.

Caracteristica de brand este faptul că majoritatea covârșitoare a lansări de parfum sunt flancurilor menționate mai sus două arome. Și bărbați și versiunea femeilor a „problema apei“ du-te anual în serie limitată, unele mai mult succes, unele ceva mai puțin.

Formulele de arome clasice, de asemenea, schimbat – toate componentele de origine animală au fost înlocuite cu sintetice, în conformitate cu interdicția privind utilizarea componentelor naturale, pentru care animalele necesare.

arome de sex feminin

Le Feu d’Issey

În 1998, aroma Le Feu d’Issey ( „Foc Issue”) a fost eliberat, se crede la Wood-Eastern Group. Jacques Cavalley a lucrat, de asemenea, pe el. Într-un flacon stacojie frumoasă în forma unei sfere, un parfum la fel de luminos se încheie: Incepand cu nuca de cocos, Anis, bulgară Rose și Bergamot, el a dezvăluit de notele de piper, lapte, iasomie si caramel. Creatorul de aroma de Jacques Chavali însuși mai târziu, a recunoscut într-unul dintre interviurile pe care parfumul a fost prea îndrăznesc pentru timpul său, așa că a fost îndepărtat atât de repede din producție.

Pare un pic mai târziu, probabil, soarta lui s-ar fi format în alt mod. Cu toate acestea, parfumul are o armată uriașă de fani, dar este posibil să o cumpărați astăzi pentru un preț foarte ridicat și, în același timp, într-o sumă foarte mică.

Falduri Te rog

În 2012, un alt parfum lansarea brand-ului a avut loc – Pliuri Vă rugăm să toaletă Apă. Parfumurile au lucrat la el orelin Gishar. Compoziția începe cu o notă de pere japoneze, în inima este relevată de bujor, mazăre dulce și indogenment, se termină cu un cedome alb si mosc, precum și mirosul de patchulas și absolutul Vanilie. Folosind note indolici în compoziții de parfum – întotdeauna un pas îndrăzneț, Într-adevăr, spre deosebire de componente simple și ușor de înțeles, care, la sunete ale pielii aproximativ aceeași (Rose, pepene verde, bujor, vale și altele), indol este revelat foarte diferit – de la naftalină de la Ladan.

Acesta este motivul pentru care parfumul este la fel de mulți fani (pe care parfumul „sa așezat” după cum este necesar), cum și adversarii (notele de indol au fost suprapuse pe ele). Parfumul este inclus în flaconul original. fețele sparte ale sticlei formează un joc bizar de lumină datorită refracției razelor sale. Compoziția are 5 flancurilor, inclusiv apa de parfum și o versiune limitată de Crăciun (ambele în 2013).

L’Eau d’Issey – Pure

În 2016, o versiune actualizată a L’Eau d’Issey – Pure a fost lansat. Parfumier, care a dezvoltat compoziția, este Dominic Ropyon. De asemenea, se aplică la categoria de flori-apă, dar în contrast cu aroma clasică începe cu note marine. În zgomote cardiace notele de culoare portocalie, damasc trandafir, iasomie si crin, în baza – chihlimbar gri și Kashmir copac. Parfumul a apărut în versiunile de toaletă și parfum de apă, acesta din urmă este mai saturate.

Parfumuri de sex masculin

În plus față de menționat deja clasic L’Eau d’Issey Pour Homme, numeroase Părțile laterale și publicații limitate, marca a venit cu alte arome pentru bărbați.

Nuit d’Issey

NUIT D’ISSEY – Fructe de parfumuri de colaborare Lok Dong și Ropyon Dominic. În această compoziție, mulți cunoscători de parfum văd asemănarea cu Flakerul 2010 – L’Eau d’Issey Pour Homme Noir Absolu. Cu toate acestea, de fapt, ambele compoziții diferă în mod semnificativ și determină dacă pot fi similare, numai după auto-test. „Noaptea lui Issua” – Aroma cu accent pe note de piele, dar nu la soling, dar încadrat de componente din lemn și picant. La începutul compoziției, se aude cirturi – grapefruit și bergamot, piper negru, vetiver, lemn apar în inimă. În baza de date puteți auzi notele de arbore de abanos, tămâie, patchworks și fasole subțiri.

De fapt Nu este necesar să subestimați apele „reciclatorului” – printre acestea există compoziții complet independente, frumoase, care sunt demne de a dobândi colecția. Da, iar publicațiile limitate de vară nu sunt doar proaspete și discrete în căldură, ci și în nontrivial japonez.

În ceea ce privește astfel de variații, de exemplu, L’Eau se potrivește Homme d’Issey Wood & Wood sau L’Eau Majory d’Issey, ar trebui să vorbești despre ele separat.

L’EAU Pour Homme d’Issey Lemn și lemn

L’EAU Pour Homme d’Issey Wood & Wood a ieșit în 2019 și, deoarece este clar din titlu, este construit în jurul notelor lemnoase. Începând cu grapefruit și cardamon, în inimă este dezvăluită de toate nuanțele lemnului – caise, lemn de santal, cedru și muzică de Ambroxan. În baza de așteptare pentru vetiverul tahitian, patchouli și tot același copac. În ciuda compoziției, în funcție de recenzii utilizatorilor, astfel de componente sunt resimțite în compoziție ca nisip umed, molid, pin și chiar tangerine. Aceasta se dovedește încă o dată că parfumul ar trebui să încerce.

L’EAU Majeni D’Issey

L’EAU Majory d’Issey – cea mai controversată dintre toate apele „Apa Issa” pentru bărbați. A fost aceste spirite care au provocat o mulțime de discuții și discuții feroce despre connoisserul de parfum în forumuri și site-uri dedicate parfumeriei. Se pare că ar fi un parfum de apă lemnos, amestecat pe note de mentă, grapefruit și bergamot, dezvăluit de ceai, acvaticist și copac, dar în comentarii sună de la „flori romantice pe apă” la „sufocantă-chimică, super- Rezistent și nu este spălat.

O astfel de inconsecvență indică numai că compoziția merită să încerce să tragă concluzii despre el pe cont propriu.

Cum de a alege?

Alegerea parfumului este foarte intimă și individuală. Nu fiți ghidați de gusturile de prieteni și prietene, surorile și frații, alți oameni. Acea, Ceea ce este potrivit pentru o singură persoană, nu poate fi absolut să nu decoreze cealaltă – în parfumerie Această declarație este corectă, ca nicăieri. În nici un caz nu ar trebui să fie dobândită de parfum orb, fără aluat. Astfel își pot permite numai persoane care au o experiență extraordinară în problemele de parfum, știind exact sunetul celor mai parfumate note, dar ei, indiferent cât de trist, uneori se întâmplă erori. Dacă o persoană nu este un guru parfum, el este pur și simplu necesar înainte de a cumpăra câteva eșantioane ale parfumului ales.

Primul eșantion este recomandat să producă pe o bandă subțire de hârtie – blotter, care sunt prezentate în magazinele de rețea majore în parfumerie. Nu este nevoie să fii timid pentru a pune parfumul pe blotter, ele există pentru asta. Aplicarea ar trebui să fie generos, dar nu excesiv, astfel încât să se notând în mod clar. Eroare în eșantion poate costa în zadar bani cheltuite pe parfum. Dacă procesul de pe blotter a avut succes, se efectuează următorul test pe piele. După aplicarea parfumurilor pe piele, trebuie să așteptați 3-4 ore, astfel încât compoziția să fie dezvăluită. După aceea va deveni persoana clar, confortabil în această aromă sau nu. Dacă nu apare nici o neplăcere, iar aroma încă îi place, poate fi în siguranță să cumpărați.

Examinați recenzii

Ca orice brand, Issey Miyake are fanii și adversarii săi. Compozițiile de parfum ale brandului parfumului sunt destul de complicate, astfel încât fiecare dintre ele trebuie să încerce și să „descopere” să înțeleagă o înțelegere clară, indiferent dacă este potrivită. Oamenii care iubesc arome dulci, marshmallow, fructe de padure, desigur, sunt puțin probabil să fie apreciate de parfumurile japoneze discrete și amare ale mărcii. Ele sunt adesea adesea autorii feedback-ului cursiv cu privire la aceste compoziții.

În ceea ce privește fanii, observă în majoritatea compozițiilor din brandul de două calități aparent incompatibile – reținere și luminozitate. Aromele subțiri, armonioase, nemetrice, în același timp, au o rezistență excelentă, ca și cum ar fi îmbrăcat transportatorul la un cocon de parfum.

Mulți utilizatori remarcă faptul că, cu o compoziție constantă de purtare, se pare că îi impregnează proprietarul, devenind o parte integrantă a imaginii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: