Parfumerie Carla Frapci

Parfumerie Carla Frapci

Carla Fracci – parfum de brand italian, care a apărut în 2003. Se face referire la parfumeria de nișă, adică nu este destinată tuturor și tuturor, ci pentru cunoscătorii reali de arome subțiri și non-iepurale. Audiența mărcii – oameni expresivi, visați și creativi, care nu sunt interesați să miroasă ca toți, selecționând compoziții parfumate la caracterul, stilul de viață și gândurile, proprietățile și stilul personalității.

Particularități

Karl Fraccchi – O balerină remarcabilă Italia, în plus, ea a jucat și un film și a jucat la televizor. La sfârșitul carierei sale de dans genial, ea a început să coopereze cu o companie de parfum celebru.

Sub numele de balerină sunt produse de arome pe care le oferă nume în conformitate cu asociațiile care vin la ea la momentul cunoștințelor cu ei.

Cel mai adesea acestea sunt numele eroinei, ale căror roluri a interpretat in timpul carierei sale de dans.

Gamă

Prima aroma a brandului a fost floare Carla Fracci, care a văzut lumina în 2003. Practic, compoziția este flori albe – crin, tub, frezii, iasomie, completate de ylang-ylang, mosc si vanilie. Fanii de parfum sărbători coerența uimitoare a sunetului muzicii și duioșia compoziției, și nu poate fi numit instabil – se menține pe piele de 5-6 ore, pe haine – mai mult de o zi.

În 2004, a vazut lumina Giselle -, de asemenea, un aranjament floral. Cu toate acestea, în ea, în plus față de culorile alb, a existat un loc și scorțișoară, și ylang-yulang, și de nucă de cocos și caramel, și miere alb. Parfumul sa dovedit a fi foarte delicat, cremos-miere, în timp ce nu excesiv de dulce.

ODETTE – Parfum 2008 Performation. Acest parfum este atribuit categoriei de flori-fructe, în compozițiile sale note de ananas, pepeni, lamaie, mar verde si apa de mare a declarat, în inimă, este dezvăluit prin măcinare alb și iasomie, în baza de date – Ambra, mosc , mahagony, copac din lemn de tec si cedru alb. În ciuda ușurinței și a compoziției aerisit, fanii spun că nu este o rezistență rău – până la 6-7 ore pe piele.

Medea – Aroma, care este de asemenea atribuită grupului de flori-fructe, dar este foarte diferit de „Odettes“. Început de frezat alb și citrice, el sunete de portocale, iasomie, lăcrămioare, tiara și trandafirul. Baza compoziției arborelui-dulce, în ea a declarat note de caramel, nuca de cocos, vanilie, piersici, chihlimbar și specii de arbori nobile. Aroma are o întreagă armată de fani, onorând atât rezistența sa excelentă și frumusețea și coerența notelor ale compoziției.

Salome – Parfum lansarea lui 2007, Flower-orientale. Începând cu ananas, grădinăritare, bergamot, grapefruit și frewemenți albi, în notele inimii, el sună bujor, magnolia, iasomie și trandafir. În baza de date, există o notă neobișnuită de tuberculi, precum și sandale, chihlimbar și fasole subțiri.

Salome – unul dintre cele mai controversate parfumuri ale mărcii, dacă judecați după recenzii clienți.

Parfumul are ambii fani necondiționați care o consideră că este înconjurată-blândă, persistentă, foarte frumoasă și neobișnuită, iar cei pe care nu i-au „așezat” după clape lungi. Astfel de bătălii dovedesc încă o dată că acest parfum este vrednic să-l încerce.

Hamlet – un alt parfum flori-oriental și, în ciuda numelui, destinat și iubirii. Începe note de pere, citrice și aquatică, în inimă – Magnolia, piper și bujor și se termină cu un copac tip, sandalwal și chihlimbar. Purtând că nu poate nici o femeie, pentru că este destul de complicată și chiar, puteți spune, Brutalen. Cu toate acestea, acele doamne care nu cred că feminitatea pot fi accentuate numai de arome dulci și blânde, vor rămâne foarte mulțumiți de efectul care face acest parfum pe alții.

Guilietta – Apa de parfum, care a ieșit în 2014. Aroma florală, cu toate acestea, în plus față de freesia albă, începe note de fructe de padure roșii și bergamot. În inima compoziției, bujorul, crinul de crin și iasomie așteaptă și se termină cu vanilie, nucă de cocos, chihlimbar, lemn de santal și mosc alb. Fanii spun că flori albe, chihlimbar și vanilie sunt auzite mai mult decât celelalte note, în timp ce parfumul are un parfum anulat.

Aurora – Un alt parfum flori-oriental, publicat în 2012. Începe note de bergamot și piper roz, note cardiace sunt trandafiri, violet și piersic, se termină cu mosc, cedru alb, heliotrop și piele.

Cum de a alege?

Achiziționarea spiritelor nu trebuie efectuată rapid, mai ales dacă cu aroma pe care nu ați familiarizat-o anterior sau că aparține unei alte categorii, nu la cel pe care îl cunoașteți. Să presupunem că iubiți și purtați parfumuri albe-tavan, dar doriți să vă familiarizați mai aproape de Chypre sau Gourmet de Est.

Orice eșantion de parfum începe cu un aluat pe un blotter de hârtie. Parfumurile de pulverizare sunt aplicate pe o bandă de hârtie.

Nu trebuie să încercați parfumul imediat după ce aplicați, să-i dați câteva minute pentru a dezvălui.

Concluziile despre parfumuri cum ar fi sau nu, nu este de asemenea necesar să o faceți, deoarece compoziția aromatică este un non-permanent și se schimbă în timp. Prin urmare, trebuie să faceți două sau trei abordări pentru a blotter cu un interval de o jumătate de oră și o oră între fiecare.

Dacă totul este în ordine, puteți pune parfumul pe piele și încercați cum se va deschide direct pe el. Din nou, compoziția trebuie să ajungă la notele de bază, așa că va trebui să-l doneze pentru cel puțin 3-4 ore (desigur, în cazul în care orice fel de disconfort va apărea în acest timp, mâinile trebuie să fie bine spălați cu săpun de mai multe ori pentru a a scăpa de parfum complet). Dacă vă simțiți confortabil, și vă place parfumul, îl puteți cumpăra în condiții de siguranță.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: