Parfumerie Gian Marco Venturi

Parfumerie Gian Marco Venturi

În ultimii ani, pentru a alege spiritele – un ansamblu de test, și toate pentru că piața produselor de parfumerie este foarte suprasaturat cu cele mai multe compoziții diferite de la tot felul de mărci. Cu toate acestea, cele mai bune opțiuni de la timbrele de lux intră de obicei într-o cantitate decentă care oprește mulți cumpărători. Dar merită remarcat faptul că marca Gian Marco Venturi poate găsi parfum de lux excelent la prețuri destul de accesibile pentru o calitate italiană ridicată. Acest brand este necesar să ia notă, deoarece parfumerii cu nume mondial funcționează pentru a-și crea parfumurile.

Particularități

Marca italiană Gian Marco Venturi este specializată nu numai la lansarea produselor de parfum, dar și la vânzarea de îmbrăcăminte și diverse accesorii. Întregul parfum produs de brand aparține categoriei de clasă „LUX”. Aceasta implică parfumers de nume mondial în dezvoltarea sa, iar componentele extrem de de înaltă calitate sunt utilizate în crearea aromelor.

Compozițiile de brand parfum sunt considerate extraordinare, gama lor nu este atât de mare. Dar, în același timp, aproape toți se bucură în mare cerere în multe țări. Succesul comercial al mărcii este justificat de faptul că lucrează îndeaproape cu multe celebrități și parfumuri celebre.

În ciuda calității de înaltă calitate, arome de brand pentru bărbați și femei sunt vândute la prețuri destul de accesibile. Ele nu sunt practic formate, deoarece acestea sunt larg răspândite și vândute în multe magazine de rețea cosmetice și parfumuri.

Sortiment de arome

În sortimentul mărcii nu sunt atât de multe arome, dar toți cei reprezentați sigur nu vor lăsa pe nimeni indiferent, deoarece găsirea aceluiași suficient este destul de dificilă.

  • Femeie de toaletă de apă. Produs în format 30, 50 și 100 ml, care este foarte convenabil. Newbies poate lua un volum mic. apă de toaletă face parte din categoria de flori și fructe. Parfumul este dezvăluit de note de portocala si alte citrice, pere, freziile, scorțișoară, ghimbir, lotus, mosc, cedru și chihlimbar. Această compoziție este relevantă pentru achiziționarea de fete tinere și tineri, este o lumină proaspătă și absolut nu este cazul. Potrivit pentru persoane modeste. Acest parfum va lăsa cu siguranță indiferent trecătorilor, el are o moale și buclă de sofisticate.

  • Fragrance Woman. Produs în formatul de toaletă și apă de parfum, se referă la grupa de flori. Decorate în flacon negru concis cu capac de argint. Aroma note: frezie, bergamot, grapefruit, iris, lotus și păducel, și, de asemenea, în sunete de parfum de alte culori, Heliotrop și mosc. Parfumul este relevant pentru achiziționarea de fete tinere și femei de vârstă mijlocie. Este potrivit pentru personalitati luminoase, elegant, vesel, visare și sincer. Pe acest parfum va plăti, probabil, o atenție reprezentanților unui sex puternic. Trenul este considerat mediu, parfum este perfect pentru orice moment al anului.

  • Fata de parfumerie apă într-o sticlă de culoare albă. Parfumul joacă predominant citrice și note proaspete. În plus față de citrice, este de remarcat faptul că scorțișoară, cedru, mosc si ambra se potrivește cu succes în piramida de aroma. Bestly parfum se va deschide pe fetele luminoase care nu se tem de ceva nou. Perfect potrivite pentru purtarea în viața de zi cu zi și pentru orice parte partic în cazul în care trebuie să fie în centrul atenției.

  • Overed apă de toaletă – nou 2020. Produs în flaconul original, rosu aprins. apă de toaletă aparține grupului de lemn, în compoziția parfumului puteți detecta note de tămâie, citrice, papirus, rosewandra, paciuli, tutun, mușchi. Parfum este foarte temperamentala, acesta nu va funcționa departe de fiecare reprezentant al podelei frumos, din moment ce această compoziție este delicat, senzual și într-o oarecare măsură pasionat.

  • Fata 2 toaletă Apă. Produse într-un flacon din sticlă transparentă cu capac roz. În piramida de miros, în notele de sus, Mango, Maracuy, Peach, în mediu – Hibiscus și Magnolia, în baza – lemn de acorduri, mosc si zmeura. Această compoziție parfum este perfect pentru fete flirtful cu un caracter îndrăzneț, precum și doamnelor carismatice și caracteristici romantice lipsite de griji.

  • Parfumerie femme apa. Compoziția parfumului se referă la categoria de flori și orientale, aroma este cea mai potrivită pentru o femeie adevărată la orice vârstă. sticla de lux va multumi, de asemenea, cunoscători de frumusețe în detaliu. În notele superioare ale aroma, acorduri de fructe de sunet, în mediu – florale, și în lemn de bază și pulbere accente de joacă. Acest parfum are propriul său caracter, într-o oarecare măsură, el este seducător și atractiv, iar într-un fel – nobil și elegant. Există un parfum în mai multe formate. Alegerea acestuia pentru prima dată, puteți rămâne pe o sumă mică.

  • De asemenea, recomandăm să nu acordați atenție apa de toaletă masculină cu note marine – Aqua. Parfumul acestei compoziții este proaspăt, în piramida, note de iasomie, cedru, chihlimbar, mușchi, chihlimbar și stejar, este de asemenea prezent la note de var. Parfum perfect potrivit pentru bărbații moderni mergând cu timpul.

  • lemn și arome picante oferte de brand de apă Essence de toaletă pentru bărbați. Ea are un caracter cu adevărat de sex masculin, în special datorită notelor lemnoase, Muscus și Ladan în compoziția. De asemenea, în piramida, notele de iasomie, Pita, Peach, Patchuli și Bergamot sunt dezvăluite.

  • Apa de toaletă Rame OUD pentru bărbați De brand se referă la grupul de lemn de arome. Lansat cu doar câțiva ani în urmă. Vom dori să gust oamenilor care iubesc motivante arome de fum. Notele de vârf ale parfumului sunt revelate de tămâie și citrice, mediu – note de papirus, lemn de trandafir, patchouli și sări și de bază – tutun și mușchi de stejar.

  • Rame Homme Sport. apă de toaletă, aparținând grupului de fructe și cip. Parfum parfum este foarte spectaculos, cu caracterul său curajos și sunet. coardele de compoziție sunt dezvăluite de citrice note, piper roz, pere, ananas, salvie, ghimbir, cuisoare, lavanda, patchouli, cedru, vetivert, mușchi, fad și boabe de vanilie. Compoziția aroma este foarte saturate, are o buclă excelentă.

Aromele de Gian Marco Venturi sunt perfect potrivite pentru bărbați și femei de succes care preferă să plătească bani adecvat pentru produse de parfumerie de bună calitate. Marca nu este publicat atât de des produse noi, dar este adesea posibil pentru a satisface compoziții arome de epocă, care au fost scoase de la vânzare, dar încă puse în aplicare de unele magazine și buticuri de parfum.

Cum de a alege?

Alege un parfum de la Gian Marco Venturi nu va fi dificil, principalul lucru este de a testa aromele pentru a găsi un magazin adecvat cu produse originale. Marca se vinde în principal, parfum și apă de toaletă. Se recomandă testarea pe piele, precum și ca de ceva timp să dezvăluie pe deplin piramida parfum.

Atunci când alegeți un parfum, este recomandabil să se acorde o atenție la piramida parfumului, uita la descrierea ei. Astfel, puteți reduce timpul pentru a căuta. Este de înțelegere în valoare de faptul că pentru fiecare persoană orice parfum este dezvăluit în mod individual.

Toate fructe proaspete și arome de brand sunt cele mai bune potrivite pentru vara sau primavara, pentru iarna sau toamna este mai bine să se uite după ceva mai luminos, de exemplu, lemnos, oriental sau fuas.

Cuplu și fete foarte tinere se potrivi perfect cu aroma de fata 2, El este foarte ușor și discret în constitutiv său, dar mai multe femei adulte pot alege un parfum de femeie sau Overed. Restricții privind alegerea de parfum de sex masculin în intervalul de brand nu este. Toate aromele sunt perfecte pentru orice varsta, totul depinde de preferințele personale.

Cum se distinge originalul de copie?

Se crede că aromele Gian Marco Venturi sunt falsificate destul de rar. Acest lucru este conectat cu o etichetă de preț bine accesibil pentru produsele de marca italiană, dacă nu iau în considerare arome de epocă, care poate face într-o cantitate decentă. Din recomandări generale atunci când cumpără un parfum, vă recomandăm să acordați atenție aspectului său.

Parfum cutie trebuie să fie sigilate frumos, nu ar trebui să fie urme de lipici sau scotch. Se poate spune că caseta a deschis deja.

Inscripții, insigne și embleme – totul ar trebui să fie netede și clare, fără neregularități și scuffs. Atunci când cumpără un parfum, puteți compara fotografii din surse oficiale cu achiziționarea dorită. Deci, puteți vedea modul în care ambalajul și sticla de aspectul originale cum ar fi. Dar aici există excepții, uneori branduri fac o reemitere de arome, schimbarea unor detalii. De asemenea, atunci când cumpără este foarte important să se verifice codul de bare de pe cutie.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: