Parfumuri pentru femei de la Hugo Boss

Parfumuri pentru femei de la Hugo Boss

Patinajul Aroma de la Hugo Boss este considerat un semn de gust excelent și stare ridicată. Parfumeria mărcii germane nu sunt produse cu mult timp în urmă, dar deja are încredere în nișă. Aceste arome nu sunt destinate să îndeplinească standardele obișnuite, dar sunt create contrar tendințelor. Acum, compania produce o varietate de linii de parfumuri de elită. Colecțiile prezintă o mare varietate de arome, deci nu există nici o dificultate în alegerea.

Particularități

Parfum istoric Brand Hugo Boss a început în 1985. Până în prezent, toate compozițiile aromatice sunt produse de licențe Coty. În general, marca este caracterizată de simplitate și sunet ușor de înțeles la un preț destul de accesibil. Primele lansări au fost împărtășite de hit-uri reale la Sunset 90 – la începutul „zero”. Până în prezent, Parfumurile Hugo Boss clipește în recenzii la modă, deși încă mai vinde bine și este foarte apreciată de consumatori.

Începutul anilor ’90 în parfumeria de brand a fost marcat cu un sortiment cu note acvatice și puțin mai târziu, compozițiile de fructe au început treptat să apară pe rafturi. Hugo Boss cu ajutorul lui Ursula Vandel de parfumuri de parfumuri „înțepenit” valul „compotient” la modă, eliberarea femeii Hugo. Parfumul a devenit unul dintre personajele acestei direcții.

În anul 2000, cooperarea companiei cu Parfumum Sophie Labbe a condus la apariția parfumului de femeie sefului. A devenit incredibil de popular – una dintre compozițiile principale ale acelei perioade. Și o lovitură mai necondiționată – parfumul eliberării profund roșie 2001. Noutatea autorului Alena Astori și Beatrice Peak – DUET parfumuri talentate talentată.

Parfumarii comerciali au continuat să creeze linii aromatice, astfel încât fiecare cumpărător să aibă posibilitatea de a alege parfumul pentru ei înșiși. În sortiment inspirat o varietate: de la dezordine la Sharp, de la arome stricte la romantice. Toate compozițiile sunt multiple, dezvăluite treptat și întotdeauna unice.

În rândul modelului de parfumuri Hugo Boss are mai mult de 70 de exemplare. Opțiunile clasice și experimentale sunt sintetizate.

Caracteristicile parfumului unei mărci de parfum:

 • O gamă nelimitată de arome+
 • orientare Buyer – în conducătorul prezentat compoziții pentru ambele sexe+
 • Fiecare parfum are o simfonie specială cu povestea lui+
 • Aromele se distinge printr-o rezistență bună+
 • O abordare creativa pentru a crea o sticla – oricare dintre ele se află plăcut în mână, se pare scump și a făcut cu gust.

BOSS arome de marcă HUGO pentru femei, printre altele, a creat și Ursula Vandel. Ea este autorul intens și versiunea sa ulterioară – Shimmer Edition. Marca dedică aromele sale cu cetățenii activi moderni. Ele sunt persistente, încrezător, de afaceri și inspirat, capabil să dezvăluie unicitatea personalității lor și nu sunt timizi. Stilul lor are nevoie de note speciale.

O caracteristică de parfumuri de marcă este o largă varietate de compoziții. Fiecare iubitor de băuturi spirtoase va fi capabil de a găsi ceva special printre compoziții de lux complexe de calm și luminos, rafinat și.

Descrierea de arome de sex feminin

Hugo Boss are o linie foarte versatil. Mulți profesioniști cunoscut și s-au dezvoltat compoziții aromatice pentru marca legendara. Toți au încercat să o – să se miște în ritmul de timp și pentru a îndeplini cerințele de sentimentul de excelenta.

Toate arome sunt destul de variate și demne de atenție. Fiecare dintre ele are propriile caracteristici și sunet, stil de design și de fani. Puteți încerca să dau seama de varietatea de componente în piramide aromatice. Este atât de ușor să decidă că va deveni mai armonios la sunet pe piele și pune accentul pe propria sa personalitate.

În viaţă

Noul parfum de sex feminin care aparține unui grup de lemnoase, combustibili. Boss Alive este proiectat de Parfumier Annik Menardo și lansat în 2020. În apa de parfum de elita, un miros de fructe de flori, inspira care trăiesc în acest moment. De la amestecare note și nuanțe Vreau să se bucure de fiecare moment. In sticla, cocktail seducător de relocities fructe suculente si coacaze negre cu vanilie și scorțișoară pudră picant.

Acestea oferă o aromă, saturarea în inima compoziția parfumului cu nuanțe de condimente, exprimate de ulei esențial de Cimbru, și continuând să treacă aroma florală de iasomie Sambak. flacără vie aromă discretă și elegantă, pătrunsă de note de lemn nobil (chiparos, cedru, copac de măsline și de santal), învăluită într-o suflare ușoară de nuanțe de vanilie sub formă de praf.

Pistă de decolare Ma Vie

parfum floral dezvaluie feminitatea fermecător. El este ca un țesută din lumină, cu overflow pâlpâitoare blânde. Partea superioară a piramidei se deschide cu un buchet fermecator de prospețime cochet de o floare cactus.

Apoi, un pasionat de iasomie, frezie fermecător și un trandafir fermecător să fie simțit în buchet. Un trio perfect echilibrat creează un sunet elegant și inspirat. Facial la parfumul ales o frumusete deosebita – actrita Gwyneth Paltrow. Aroma cu voal de cedru este extraordinar de atractiv. Baza parfumului romantic înfășoară confortul crestătură de lemn.

MA VIE Pour Femme L’eau

Toaletă superba de femeie Water Hugo Boss, care face parte din grupul de flori mirosuri. Aceasta este noutatea anului 2018, fascinant elita aroma de flori-lemn-moscat. Parfum de brand creat un parfum blând și delicat BOSS MA VIE L’Eau. Numele este tradus ca „Viața mea – apă“.

buchet de flori Magic completează imaginea unică și inspirat de sex feminin. Piramida de apă roz se deschide cu o aromă plăcută a unui cactus exotic. Este țesută în notele inimii, cu nuanțe beat de petale de magnolie. Miere bujor, însoțită de stropi de apă proaspătă roz, pasiune parfumat.

buclă de parfum Senzual curge discret, lăsând un miros moscat în aer cu nuanțe elegante de smolaning ace ale unui cedru alb unic.

Nuit Pour Femme intens

Acest parfum feminin este un simbol eleganță, un fel de puțin rochie neagră în lumea de mirosuri. El este înzestrat cu încrederea că femeia trece. Această versiune intensiv este prezentată în 2014, la un an după ziua zilei – Boss Jour Pour Femme. Elegant Fleur Boss Nuit Pour Femme intens este proiectat pentru ocazii speciale. Compoziția noutatea aromatică nu are diferențele fermentate din original, dar se caracterizează printr-un sunet mai profund și o rezistență continuă.

piersic alb joacă corzile sale în vârful piramidei deja mai triumfător, subliniind viu pasiunea de parfum. Inima compoziției este reprezentată de flori albe cu note de violet. Baza este permeabilă de note de mușchi cristalini, lemn cald și un sandal cremost. Disponibil la vânzare în sticle 30, 50 și 75 ml în format Eau de Parfum.

Boss portocaliu

Perfumul portocaliu în sticlă cu un design vesel este poziționat ca o varietate de femei dinamice, luând în viața boemă, riscantă și originală. Parfumul feminin din 2009 se referă la un grup de florali. Fața lui a devenit actrița Sienna Miller.Boss Orange completează perfect stilul casualului, oferindu-i niște booze. Parfumul dulce creat din combinații unice de componente. Acest amestec senzual pare a fi purtat din diferite arome ale femeilor moderne. Parfumul emoțional poate transforma zilele noastre obișnuite în vacanță.

În norul acestui parfum, ei sunt loviți ca în brațele iubitei. Aceasta este o aventură emoțională unică pentru femeile speciale. Componentele pentru crearea unui buchet de parfumari colectați din întreaga lume. În partea de sus a piramidei, notele suculente ale unui sunet roșu de măr. În notele inimii strălucește prospețimea portocalie cu suprapuneri de culori albe. În baza de date, un sandal de sandal și măsline cu note de vanilie.

Femme

Floral-Fruct Parfum Boss Femme reflectă caracterul adevărat al unei femei moderne. Ea este încrezătoare în ea însăși, puternică în spirit, dar feminină și sensibilă. Ea combină cu pricepere farmecul și perseverența, blândețea și rampa. Această femeie nu este timidă să-și demonstreze femininul. Vine de la el cald, iar aceasta este arma sa principală. Fructe Fructe Fragrance Boss Femme a fost produs începând cu anul 2006. El a primit o continuare într-o versiune ușor modificată – Boss Essence de Femme.

Boss Femme oferă farmecul și exclusivitatea proprietarului. Aceasta dezvăluie treptat prin schimbarea sunetului în timpul zilei datorită aranjamentului de flori luxos. Notele de top: boabe de coacăze negre, fragmente de freedomie și mandarină. Inima Note: Lily dispus, Jasmine metitatice și parfumul bulgar de trandafiri. Baza de note: caise coapte, chihlimbar cald si arbore de lamaie exotica.

Seful mirosul pentru ea

Parfumul a fost lansat în 2016. Apoi a produs un adevărat furios printre fanii faimosului casă de modă germană. Parfumul este inspirat de un mister de seductivitate, cu accent pe notele dulci, gourmet – lumina, evazivă, având și atractivă. Compoziția aromatică este deschisă cu accente de piersic suculente cu o aură de cativetist-miere, condimente dulci aglomerate, sursă de zăpadă-alb frezenie.

În inima piramidei se sună ușor condimente cu note de caise și un osmanus ușor de fleom. Apoi, miezurile caldului, cu Velvet Gerbal Green Green, cafea de elită.

Această bază oferă un sunet parfumat grațios, provocând dependență de tot timpul.

Hugo adânc roșu

Floral-fructe, parfum oriental nu este fundatul în tonuri roșii. Acesta este un ODE din parfumurile celebre în onoarea unei femei active și încrezătoare care nu tolerează compromisuri pe calea spre țintă. Ea a fost obișnuită să-și dicteze regulile. Compoziția fructelor cu note orientale oferă un farmec individual de parfum. Ea nu va rămâne niciodată neobservată. „Roșu saturat” – astfel traduce numele acestui parfum creat în 2001. Hugo adânc Red Alege pasionat, frumusețe provocatoare. Parfumul subliniază natura îndrăzneață, dorința de a risca și înfrângerea, rămânând nesoluționată și imprevizibilă. Unde aveți nevoie – timid și, uneori – decisiv și impus.

Această senzualitate emoțională nu interferează cu motivul faptului că frauda „roșie” saturată „. Are obiective îndrăznețe, o slujbă preferată, poate face un bun și nu uită să se odihnească și să se relaxeze. Nu e de mirare culoarea ei este roșie ambițioasă și dinamică. Este adevărat și contradictorie. În notele superioare ale citrice aroma, reprezentată de o culoare roșu-portocaliu într-un duet cu mandarină, completat de Clementine, coacăz negru și pere. În notele de inima, ghimbir, hibiscus, frezie si tubul. Baza consta din mosc si vanilie, lemn de santal si cedru din California. O astfel de combinație minunată va fi condusă pentru oricine.

Jour Pour Femme

Parfum cu titlul simbolic „Ziua pentru femei“ marca germană Hugo Boss a introdus în 2013. Face parte din familia de parfumuri aromatice, flori. Compoziție răcoritoare Discret creat pentru utilizarea în timpul zilei. Într-un buchet lumina de sensibilitate într-un mod minunat de consonanță cu rigoare. El pare să reflecte cele mai multe calități feminine importante, cum ar fi sursă de inspirație, armonie și finalitate.

Jour Pour Femme dă încredere și subliniază farmecul naturale. În Aura din această aromă, orice întâlnire devine de succes. Unic Pyramid Jour Turn FEMME se deschide cu farmecul de lime de prospețime și grapefruit. În inima vieții sună în afirmație a acordurilor de frezii, caprifoi și crin. Baza blândă construită pe motive de mesteacan și chihlimbar.

BOSS NUIT FEMME EAU DE PARFUM

Tentația de parfum, spumante ca șampania într-un pahar. Adăugarea delicioasă sub forma unei piersici albe suculente pune o dispoziție veselă și rapidă. Notele superioare ale compoziției tentante sunt completate de note feminine senzual ale inimii, în care flori albe și violet sună orbitor. Muzica lemnului cald cald vizionarea amintirilor unei serii speciale.

Cum să distingeți falsul din original?

Planificarea achiziționării de spirite, merită să conduceți în avans certificatele despre instanța de pe Internet. Explorați cum arată ambalajul și sticla exterioare. Ce sunt codurile de bare, tipurile de gravură, prezența și plasarea logourilor.

Mergând la parfum comandă în magazinul online, aveți nevoie pentru a arăta vigilență în momentul primirii unui ordin. Site-ul poate demonstra fotografia spiritelor originale, dar este posibil ca curier va aduce falsificare.

recomandări de bază.

 • Este necesar să se inspecteze ambalajul. Cel mai adesea este înfășurat într-o cellophone subțire, moale, repetând conturul cutiei de carton. Tensiunea filmului trebuie sa fie densa, fără cea mai mică falduri.
 • Locul de amplasare standard a marginii Celofan sau din spate. Marginile compușilor sunt prelucrate prin metoda termică, astfel încât urmele de adeziv nu sunt permise. Lățimea cusăturii nu depășește 5 mm. ambalaje nuanță obligatorie – stigmat de marcă. Pe parfumuri originale Hugo Boss este situat în mod clar în centrul.
 • Pe cutia cu litere volumetrice netede a provocat un logo corporativ Hugo Boss. Fals este ușor de calculat cu privire la calitatea executării sale. Inițial, distanța dintre litere cap la cap este același.
 • Pe partea din spate a unei cutii de carton Există o inscripție elegant cu informații despre partea a parfumului.
 • Coduri de bare și codul de lot sunt depuse pe partea de jos a casetei corporative, care conține informații criptate cu privire la data de producție și data de expirare.
 • Numărul Identic este în mod necesar prezent pe sticla de parfum. Aceste cifre pot fi introduse pe un site special pentru a se asigura autenticitatea spiritelor. Pe falsurilor utilizați, de asemenea, codul batche, dar este incorectă.

Caracteristici ale sticlei.

 • Flaconul cu parfum este fixat sigur în ambalaj datorită configurației cutiei interioare. Este realizat din carton alb texturat. Este relieful care confirmă originalitatea părții de carton.
 • Sticla in sine are o formă raționalizate impecabilă. de sticlă de înaltă calitate utilizate pentru producerea acestora. În partea de jos a sticlei, un notebook elegant, cu informații despre producător și cu un cod de lot (care coincide ceea ce este pe cutie).
 • Inscripția Hugo Boss pe sticla este afișată în oglindă. La polul opus BOSS litere în relief.
 • Puteți distinge originalul de falsificarea pe tubul a distribuitorului. Ar trebui să fie extrem de subțire, abia atinge partea de jos a sticlei. În cazul în care tubul este gros și lung, sugerează un fals ieftin.
 • În ceea ce jgheabul, La original Hugo Boss, este situat în mod clar în centrul butonului de sus.
 • Recunoașterea fals poate fi pe capacul sticlei. pulverizare Neaparat uniformă, fără carcase străine și zgârieturi. Trei caneluri gofrate sunt aplicate pe partea interioară. Capacul ar trebui să închidă sticla.

Examinați recenzii

Fiecare perfumers de parfum sunt prezentate ca o simfonie complexă în care notele melodice curg lin una în alta. În conformitate cu descrierile compoziției parfumului de marcă, se pare că acestea sunt armonios adiacente, se pare că componentele inequalized. Toate compozițiile de parfum sunt individuale și perfectă. Dar ce sunt femeile care cred despre ei?

Astăzi, capodoperele aromatice ale Boss Hugo sunt incluse în clasamentul celor zece cele mai populare parfumuri din întreaga lume. Parfumeria germană de marcă este de fel de preferați și bărbați și femei. Parfumul Hugo Boss este imposibil de a fi fericit: este atât de multilated că de fiecare dată când dezvăluie într-un mod nou. Dar, dacă totuși, parfumul va fi plictisit, printre gama imensă va fi cu siguranță capabilă să aleagă noul „favorit”.

Preferința produselor de parfum ale acestui brand contribuie la faptul că toate aromele se disting prin „mare etaj”. Compozițiile complexe nu oferă toate firmele. Prin urmare, Hugo Boss are un mic concurenți. Fetele moderne nu sunt interesate de parfumurile „plate” care sunt invariabil la fel de miros. Mult mai plăcut să „încerce” o aromă complexă cu 10-12 componente.

În general, parfumul feminin Hugo Boss a meritat multe recenzii entuziaste. În ciuda costului ridicat, ei le-au costat să cheltuiască. Și, în același timp, ei petrec punct de vedere economic, care sunt consumatorii înșiși. Mai ales cei care apreciaza parfumurile originale germane și le pot distinge de copii grosolane.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: