parfumuri Toate femeile despre Ted Lapidus

parfumuri Toate femeile despre Ted Lapidus

În prezent, pe piata de parfumerie, puteți găsi o mare varietate de băuturi spirtoase de sex feminin de la producătorii interni și externi. Una dintre cele mai populare branduri este brand-ul Ted Lapidus. Astăzi, în articolul nostru, vom vorbi mai mult despre sortimentul acestei companii.

Particularități

Edmond Lapidus a lansat marca lui Ted Lapidus în 1951, respectiv, în piață există compania pentru o lungă perioadă de timp destul de. Fiind fiul imigranților ruși (tatăl său a lucrat de un croitor), tânărul a venit să studieze la Casa de moda Christian Dior si a devenit un designer profesionist. Inițial, marca comercială Ted Lapidus a fost produs exclusiv. Mai mult decât atât, a fost destul de unic în natură: Edmond Lapidus a propus stilul unisex așa-numita, care a fost foarte popular în rândul europenilor. În plus, este acest designer care a devenit primul popularizator de blugi albastru în mare modă.

Haine create de maestru purtat astfel de stele de valori ale lumii, cum ar fi Twiggy, Alain Delon, Bridget Bardo, Bitles Group și multe altele. În anii 1970, nu numai haine, dar, de asemenea, accesorii și parfumuri a început sub marca. Când creați arome autorului lor, compania a colaborat cu brandul L’Oreal. Deoarece anii 2000 (când conducerea companiei a trecut la fiul lui Edmond), marca sa concentrat pe eliberarea de accesorii si arome, închizând divizia sa de îmbrăcăminte.

Până în 2013, compania a lansat mai mult de 20 de arome: atât independent cât și în colaborare cu alte branduri cunoscute în întreaga lume.

Sortimentul de brand-

Gama de marcă include un număr mare de produse de parfum, inclusiv parfum, toaletă pentru femei. Mai jos este o descriere a celor mai bune și cele mai populare arome.

Creare

Acest parfum se referă la categoria de flori. Marca a început să producă aceste spirite în 1984. Se crede că Creația este mare pentru toamna, in timp ce acesta poate fi utilizat pentru purtarea de zi cu zi, iar în cazul unui eveniment solemn. Buchetul aroma include note de mandarine, maracuy, citrice, coacaze negre, mango, piersici, iris, crin. Apa de toaletă este produs într-o sticlă transparentă elegant. Cost Crearea – aproximativ 6.000 de ruble.

Apă de parfum

EAU DE PARFUM este un parfum care este produs într-un volum de 100 ml. Aroma sa este destul de persistentă și intensă. Compoziția include de la 8% la 14% ulei de parfum. Aroma-a lungul timpului este descrisă în diferite moduri.

Envol „Vintage”

Ted Lapidus Envol este un parfum clasic, care a fost creat în 1981. Parfumurile au o aroma de flori luminoase, cu note de mosc. Parfumul in sine este destul de rar și unic, așa că nu va veni departe de fiecare persoană. Printre principalele note, puteți urmări un trandafir, iasomie si mosc.

Rumba pasiune

Comparativ cu-arome descrise mai sus rumba Pasiunea este un produs relativ nou parfum, care a apărut pe piață în 2000. Dacă vorbim despre clasificarea de băuturi spirtoase, acest produs poate fi atribuită la categoria de Est. Numele spiritelor este asociat cu sala de dans Rumba – aroma este același pasionat și curajos. Utilizatorii Passion Rumba au posibilitatea de a se bucura de mirosul de portocale, trandafiri, iasomie, vanilie, miere de albine.

Fantasme minunat

Fantasme minunat este un parfum floral din 2009. Mirosul de băuturi spirtoase este foarte luminos, dar în același timp, senzual și blând. Parfumul se deschide treptat: notele superioare sunt mirosurile de mere verde, mandarină suculentă și bujor de miere. Apoi, vă puteți bucura de arome de violete, crinul valei, trandafirii și piersicului. Finisarea sunt mosc si ambra note.

Calea de mătase

Silk Way combină arome florale și fructe. Compoziția parfumului parfumului constă în note de mere, piersic roșu și citron italian.

Datorită unei game largi de băuturi spirtoase din marca TED Lapidus, fiecare fată va fi capabil de a alege un astfel de produs parfum pentru sine, care va corespunde preferințelor sale gustative.

Criteriile de alegere

Alegerea spiritelor ar trebui să fie abordată cu atenție ca și responsabil. Amintiți-vă că Parfumeria este un accesoriu destul de individ.

  • Preț. Datorită faptului că parfumurile de marca TED Lapidus sunt produse de parfumerie de produse de lux, costul lor este suficient de mare. Preț redus pentru produsele trebuie să provoace suspiciuni – căsătorie cel mai probabil, vi se oferă sau fals.
  • Locul de achiziție. Pentru achiziționarea de băuturi spirtoase ar trebui să fie aplicate numai parfumerii specializate. Doar asa vei fi sigur că achiziționați produsul original, corporativ. În plus, profesionale, cu experiență și consultanți de vânzări cu înaltă calificare vă va ajuta să răspundă la întrebările dumneavoastră.
  • Vârstă. Vârsta este un parametru pe care trebuie să-l luați în considerare la alegerea parfumului. Deci, fetele tinere se vor potrivi arome mai recente (de exemplu, florale), iar femeile mature sunt recomandate pentru a alege arome picante.
  • Preferinte personale. Înainte de a cumpăra un produs de parfum, este foarte important să o testați în magazin – pentru acest lucru, sunt oferite testere speciale pe ferestrele magazinului. Dacă achiziționați un parfum ca un cadou pentru o persoană apropiată, atunci trebuie să știți în avans despre preferințele sale.
  • Compoziţie. Asigurați-vă că citiți informații despre compoziția spiritelor, care este prescrisă în detaliu de pe etichetă. Această regulă este deosebit de relevantă pentru persoanele care suferă de alergii și intoleranță individuală. Numai cu această abordare puteți să vă asigurați că produsul nu conține componente care vă pot dăuna sănătății.

Atunci când se iau toți parametrii descriși mai sus, puteți alege un parfum de înaltă calitate, care va aduce la tine si pe cei dragi emoții extrem de pozitive.

produse de parfumerie din marca TED Lapidus sunt parfumuri testate de timp. Acestea sunt populare și exigente în rândul fetelor din întreaga lume. În același timp, compania oferă o gamă largă de arome, extinzand astfel publicul consumatorilor săi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: