Produse de parfumerie Red Moscova

Produse de parfumerie  Red Moscova

Oricine, cel puțin un pic dezasamblat în industria parfumurilor, probabil știe că parfumul francez este un fel de standard, care sunt egale cu producătorii din toate celelalte țări ale lumii. Pe fondul acestui stereotip, se obișnuiește să se subestimare, de exemplu, produse de uz casnic. Dacă sunteți obișnuiți să gândire că în țara noastră nu știu cum de apă de toaletă, vom deschide un mic secret pentru tine: Parfum „Red Moscova“ pentru originea sa este, de asemenea, franceză.

Istoria creației

Durata de viață a creatorului fabricii, care produce în prezent produse sub marca Krasnaya Moscova, este învăluită în multe legende, dar nu se îndoiască de autor parfumurilor clasice, nici biografia generală a acestei persoane.

Celebrul parfum creat rasa pura francezul Henri Brocar, care a petrecut cea mai mare parte a vieții în Rusia.

Tânărul a fost norocos nu numai în Franța, ci în familia ereditară și departe de parfumieri sărace. Nu e de mirare că Băiatul din copilărie a crescut în atmosfera de arome, arome subțiri și, se pare, a avut un talent pentru a distinge mirosurile și compozițiile construi interesante de la ei. Cu toate acestea, Paris a fost deja considerat epicentrul real al industriei de parfumerie, și concurența între producători a fost atât de dur încât chiar și o afacere de succes nu poate avea încredere în prosperitatea sa în viitor. Pentru că tânărul nu a decis să lupte pentru locul sub soare aici, dar a decis să meargă în Rusia. Sa întâmplat în 1861, când Brocaru a fost doar 24 de ani.

În Imperiul Rus, între timp, parfumurile au produs deja, dar fabricile relevante au apărut non-ajutor anterior și nu au fost într-o stare de competiție dură, cu excepția faptului că ei se luptau între ei pentru specialiștii din clasa. Fiind un francez și un plecarea dintr-o familie destul de celebru de parfumuri, Brocar a primit imediat funcția de specialist principal într-unul din fabrica din Rusia. Un total de 3 ani au trecut, și un om tânăr, colectarea de bani datorită vânzării uneia dintre invențiile sale parfum acasă, în Franța, a reușit să deschidă propria întreprindere la Moscova.

La început, Brocar a produs doar săpun, iar în întreprindere doar trei persoane au lucrat, inclusiv fondatorul însuși. Producția a început cu posibilități modeste, producând mai mult de 120 felii de săpun zilnic, dar orientat rapid pentru a face produse ieftine și concepute pentru cele mai largi cercuri ale consumatorilor. Ca urmare, primul produs al Bracker, „copilul“ săpun, a câștigat instantaneu popularitate enormă: nu numai că a fost disponibil în epoca antisanitarian comune, astfel încât, de asemenea, pe fiecare bară scos una din literele alfabetului rus , ceea ce a permis copiii din familii sărace să învețe o diplomă.

Abordarea creativă a francezului mai mult de o dată l-au ajutat să realizeze mai mult: astfel încât, extinderea gamei, a început să producă un „castravete“ săpun, care semăna foarte mult leguma corespunzătoare și a devenit cerut ca o jucărie pentru copii.

Ca urmare, un atelier modest, fondat în 1864, în doar șapte ani a devenit „Trading House Brocar și Co“, a început să se deschidă propriile magazine și să furnizeze propriile lor produse, chiar și pentru mai mare încredere. Apoi, Monsieur Henri și amintea ce fel de familie a fost gândit la lansarea unui complet nou pentru un tip de compania sa de produse – colonie și băuturi spirtoase. Până când rușii au reușit deja să evalueze produsele casei de tranzacționare atât de mult încât ziua începerii vânzărilor trebuia să fie chemată pentru a pacifica termenele limită din mulțime.

Citește mai mult  Totul despre Rochas parfumerie

Singura realizare care nu a fost cucerită de Brocar, care a decedat în 1900, a rămas titlul curții Maiestății sale imperiale. Cu toate acestea, descendenții au obținut chiar și în acest moment – în 1913 au eliberat, probabil, cel mai faimos parfum, care a fost numit – „Buchet preferat de împărăteasă”.

După revoluția din octombrie a bolșevicii, care a venit la putere, compania a decis să nu se închidă, iar actualul său parfum principal, francez al Michel, să plece în fosta activitate. Estetica adevărată, monarhică a fost un nou guvern complet străin, pentru că Producția naționalizată a fost redenumită în cele mai bune tradiții ale sovietului – în instalația de parfumerie Zamoskvoretsky-săpun nr. 5. Mai târziu, Monsieur Michelle, care a trebuit să lucreze la estetica bunurilor sub un semn inestetic, a avut loc cel puțin un nume mai plăcut – el a invitat autoritățile să redenumească fabrica în „New Zara”. Suna în spiritul timpului, pentru că bolșevicii au fost de acord – sub acest nume, marca este cunoscută și astăzi.

În care „Buchet preferat de împărăteasă”, înainte de revoluție, care a fost considerată principala realizare a imperiului de parfum, la început, în general, a fost eliminată din producție. Dar din moment ce Augustus Michel, care la creat, a rămas la biroul său și nu a vrut să renunțe la panglica-șef, gândul de a restabili buchetul VITALA în aer.

În 1925, o mică rețetă de reciclare în conformitate cu noua realitate, compania a stabilit eliberarea unui cip bine cunoscut sub un nume nou, ideologic „Krasnaya Moscova”.

Compoziţie

Ca și în cazul biografia brandului in sine, cu parfumerie „Krasnaia Moscova“ nu este deloc clar sută la sută. Este chiar foarte necunoscut, care colectează notele de aromă într-un singur miros, dar se poate spune că complet Noul parfum nu este o corespondență completă la pre-revoluționară „buchet favorit al împărătesei“, pentru că în URSS, întregul set de componente ale piramidei originale, pur și simplu nu a fost. Există chiar și o versiune în conformitate cu care nu au nimic de a face unele cu altele, iar rețeta „Krasnaia Moscova“, a fost colectat cu participarea directă a soția lui Molotov Polina Pearl – ei spun că ea a cerut personal lui Stalin să contribuie la furnizarea din ingredientele necesare.

Oricum Este imposibil de spus exact ce ingrediente fac parte din moderne „Red Moskva“, La urma urmei, fabrica „New Zarya“, care astăzi le produce, nu dezvăluie combinația completă. Cu toate acestea, buchetul este clar simțit decât mirosurile de parfum – puteți aloca cu încredere notele de iris și florance, garoafe și mosc, iasomie și heliotrop.

Aceleași componente de parfum sunt indicate în mod deschis de către producător și orice altceva rămâne doar la Fantasize.

Descriere produs

Astăzi, atunci când o selecție imensă de produse de parfumuri străine este prezentată pe piață, chiar și de la producătorii străini de top, Produsele sub marca „Red Moscova” arată mai mult ca un element de nostalgie. De fapt, este imposibil să spunem că parfumul este deja irelevant sau ceva rău – pur și simplu nu este modă la modă și, în cerere, mai puțin decât în ​​acei ani când a fost considerat vârful artei parfumurilor în Uniunea Sovietică. Cu toate acestea, popularitatea relativ mică a mirosului poate fi brusc avantajul său, deoarece subliniază originalitatea unei persoane care utilizează un astfel de parfum.

Citește mai mult  Totul despre parfumuri Jean Paul Gaultier

Separat, să spunem despre stilul corporativ al ambalajului „Krasnaya Moscova” – Butelile de design încă respectă numele lor. Capacele lor în formă imită turnurile Kremlin și adesea produse roșii.

Designul poate fi estimat ca fiind atipic și acest interesant – este încă destul de expresiv pentru a da un astfel de parfum.

În ceea ce privește gama, este destul de larg – intitulat „Red Moscova” este acum produs parfum, colog și apă parfum. Toate acestea ar trebui luate în considerare separat.

Parfum

Marca modernă „Noua Zarya” a restabilit clasicul „Moscova roșu” în sticle de 7, 16 și 42 ml. Acum, în promovarea unor astfel de spirite de sex feminin, întregul accent se referă la tribut la tradiție – Producătorul asigură constant că parfumul este un moștenitor direct la un alt predecesor de pre-revoluționară, și dă cu acuratețe nostalgie nedescris de parfumerie, care a fost folosit de către doamnele din generația anterioară. Judecând după comentariile, deci este, cu toate că o parte dintre autori care chiar Pavel scrie pe fundalul produselor sovietice, curentul oarecum pierdut în calitate – nu atât de mult timp parfumul este păstrată și nu corespunde destul de buchet original,. cu toate acestea „Noua Zarya“ descrie piramida ca clasic – cu bergamota, neroli si coriandru la partea de sus, trandafir, iasomie si ylang-ylang în mijloc și combinație de fasole fină, iris și vanilie.

in afara de asta, Un nou produs se propune, numit „Red Light Moscova“. Ylang-ylang, precum și garoafa aici este pus în vârful piramidei, se adaugă un tub la mijloc, în notele mai mici, nu mai există nu există nici Iris.

Sincer că majoritatea fanilor clasicului „Red Moscova” Acest parfum nu a apreciat acest parfum, deși unele dintre ele sugerează necesitatea de a apăra spiritele care vor dezvălui doar într-adevăr.

Köln

În cele mai multe cazuri, colognele sunt percepute ca o opțiune pentru parfumeria pur masculină, aici și „Noua Zarya” au decis să producă „Moscova roșie” într-un astfel de format – în sticle de 85 și 100 ml. Este important să rețineți că Parfumul pentru bărbați (cel puțin în funcție de piramida) nu este diferit de spiritele de sex feminin similare și pare ciudat o parte considerabilă a potențialilor consumatori. Și mulți domnilor din generația mai în vârstă nu sunt foarte foarte apreciate de mirosul ideea ca acea mama în timp util mirosit.

Cu toate acestea, acest parfum foloseste, de asemenea, acest parfum, deoarece are o rezistență impresionantă – un astfel de nivel a, care se va închide pentru centura de mulți concurenți.

Chiar și dintre critici, mulți sunt în comparație cu faptul că, cu o astfel de rezistență pentru a schimba un buchet – și produsul ar fi perfect.

apă de parfum

Acest tip de produs este vândut numai în sticle de 100 ml, dar aici sunt de la orice pentru a alege – puteți lua o navă atât cu un pulverizator cât și cu un capac elicoidal. Dacă vorbim despre „Red Moscova” în forma sa clasică, atunci Rețeta predictibilă la fel ca produsele descrise mai sus – nu este nimic pentru că întreaga linie este comună. În același timp, parfumul este obținut foarte expresiv și ascuțit – atât de mult încât unii consumatori consideră pentru a ajunge la starea de numai 8 ore de la aplicarea pentru îmbrăcăminte.

Prin urmare, pentru a folosi un astfel de parfum este doar foarte atent, mai ales dacă aveți de gând să apară în masacrul oamenilor.

Ca și în cazul spiritelor, „New Zarya“ a decis să nu se limiteze doar la versiunea clasica de apa de parfum, și pentru o mulțime de diversitate oferă, de asemenea, o varietate de „Light“, cu o rețetă adecvată bazată pe includerea tuberoze și cuișoare. Observatorii sunt de acord că, în primul moment și acest parfum pare prea ascutit, dar după aceea este oarecum dezactivat și începe într-o măsură mai mică pentru receptorii enervezi.

Într-un astfel de slăbit miros format care deține timp de mai multe ore, puteți fi în siguranță numit o plăcută.

Examinați recenzii

Comentarii pe diferite site-uri moderne în ceea ce privește „Red Moscova“ poate fi găsit diferite – atât pozitive, cât și negative. Într-un sens, este chiar bun, pentru că puteți face concluzii adecvate cu privire la ceea ce este o astfel de parfumerie, și cum să-l folosească.

Citește mai mult  Parfumuri Frederic Malle

Rețineți că Printre cei tineri moderne, acest parfum nu utilizează mult mai populare – în multe privințe succesul relativ este păstrat pe note de nostalgie, care se confruntă cu cetățeni din generația mai în vârstă, chiar și amintindu-estetica tipic sovietic. În același timp, observatorii individuali cred că „Roșie din Moscova“ în nici un caz ar trebui să fie considerată o „bunica“ aroma – este destul de variate și dezvăluite treptat, cunoscători atât de reale de bun parfum va înțelege în cele din urmă că acesta este un lucru decent.

Restante din compoziție de flori este, de asemenea, considerată ca un plus, pentru că o imagine bună este întotdeauna unic și unic, și parfumuri rare, în mod natural, aceasta contribuie numai.

Dacă vorbim despre critici la „Red Moscova“, atunci este, de asemenea, suficient, și imediat pe două fronturi. Pe de o parte, acest parfum este perceput de mulți ca fiind ceva complet depășit, iar fostele decenii nu sunt încă departe de fiecare persoană cauza nostalgie plăcută. Unii oameni au un buchet similar care este furtunoasă asociat cu bunicile, și dacă nu cred acest lucru, cu greu poți fi foarte mulțumit dacă crezi asta totul în jurul valorii de. În același timp, oamenii chiar și la vârsta pe care momentele nostalgice sunt doar fericit, critica modernă „Red Moscova“ pentru faptul că de-a lungul anilor, devine doar mai ușor – aproximativ vorbind, acum împărăteasa nu va aprecia compoziția.

Un motiv separat pentru critica este lipsa de o varietate de linie, dar este important să se înțeleagă că „Red Moscova“ nu este un producător, și anume brand este destul de specific și ordinele destul de înguste. Pe de altă parte, se pare într-adevăr ciudat că Koln miroase exact la fel ca și doamnele.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: