Rasa Parfum Alexandre J

Rasa Parfum Alexandre J

Parfumurile Alexandre J, probabil, va trebui să bărbați morale și femei care sunt iubitori de lux, totul frumos și unic în felul lor. Parfumuri de produse de la marca – aceasta este un exemplu de realizare reală a sofisticare, extravagante și exotice în fiecare flacon.Aromele de la Alexandre J se referă la un parfum selectiv, sunt unice, popularitatea lor crește în fiecare an din ce în ce mai mult. Fondatorul casei de parfumuri franceze și Kuturier Alexandru Jay și-a investit tot sufletul.

Vom lua în considerare în detaliu caracteristicile parfumurilor de la brand, gama actuală pentru femei și bărbați, precum și sfaturi la alegere.

Particularități

Marca de sortimente Alexandre J Puteți găsi parfumuri pentru femei, bărbați și unisex în flacoane de lux cu stil original. Marca a acordat o atenție deosebită designului extern, decorarea sticlelor și aselor, în care fiecare parfum este vândut. Maestro a creat compoziții unice care pot fi o completare excelentă la orice colecție de parfumuri.

Creatorul Alexander Jay îi place să-și dease inspirația în Est, așa că unele arome sunt foarte senzuale și înconjurate. Brandul are mai multe colecții, de exemplu, unul dintre ei este dedicat culturii Estului, cealaltă – cultura Indiei și a treia – Africa. Toate sunt neobișnuite în felul lor.

Marca are o mulțime de fani și fanii din întreaga lume, care apreciază parfumurile de la brand nu numai pentru un aspect unic, ci și pentru o calitate de neegalat.

Sortiment de arome

Anual gama de bunuri de la brand este actualizată cu arome noi și limitate. Adesea marca modifică ambalajul sau creează un nou design pentru parfum, lăsând mirosul de la fel. Luați în considerare o colecție de arome pentru bărbați și femei, precum și opțiuni unisex în detaliu.

femei

Rame pentru femei Alexander Jay a acordat o atenție deosebită, creând capodopere cu adevărat reale. Printre acestea puteți alege apă parfum pentru orice vârstă și temperament.

 • Fructe florale aroma oscentă roz Intr-o sticla de culoare roz, o vei face mai ales ca oamenii blând și senzuale care preferă produse de parfumerie romantic. Compoziția joacă note de citrice blânde și zmeură dulce, caracterul compoziției este relevată de iasomie si patchouli, iar bucla make up chihlimbar, mosc si vanilie dulce.

 • multe femei preferate parfum Iris Violet. Acesta poate fi îngroșată pentru a apela fermecător și hipnotice, dar în același timp foarte feminin. Compoziția din compozițiile sunt în special viu jucat de fructe exotice, întrepătrunse cu notele de iasomie dulce, iris si trandafiri, bucla spectaculos este umplut cu o aroma de cedru, mosc alb si vanilie.

 • Doamnelor care iubesc arome care îndeplinesc, vă recomandăm să fiu atent la compoziția sofisticate, în cazul în care UD și Rose sunt combinate. Parfum True Women Rose OUD Apă Dezvaluie note de chihlimbar, mosc, citrice, precum și lemn nobil, iris și zmeură. Această compoziție este cel mai potrivit pentru femeile care se iubesc, dar, de asemenea, foarte bine versat în modă și parfum scump. Acest parfum este traseu foarte memorabil.

 • Altesse Mysore Acesta reprezintă un parfum floral-Est saturat de sex feminin. Eau de parfum este dedicat India și culorile sale luminoase și motive. Compoziția joacă piper roz, elemi, notele de mijloc relevă iasomie, trandafir si prune uscate. Baza este formata din aroma exotica si note de rășinoase.

Aceasta apa de parfum este cel mai potrivit pentru membrii activi emoționale și de sex mai echitabile.

 • Foarte ușor și în același timp, este un parfum fermecător din piele de Vest alb. Acest parfum uimitor pentru femei care caută perfecțiunea în tot ceea ce. Eau de parfum se referă la modern, dar nu cloying fructat-floral. Perfect dezvăluit doamnele la vârsta de 30 de ani.

 • De asemenea, recomandăm să acorde atenție Compoziție gastronomică floareIn sticla albastru de lux de cristal St Honore. Perfect potrivit pentru misterioasă și la doamnele luminoase același timp. Citros, tub, iasomie si piper roz, perdele de vanilie care joacă un condimentata.

 • Faubourg. Femei apa de parfum este reprezentat într-o sticlă roșie de cristal. Compoziția se referă la flori-orientale, combine note de elemente, bergamota, iasomie, piper roz si trandafiri. buclă de lux și senzual învăluie violete, mosc, paciuli si sandalle. Acest parfum este vândut într-o cutie roșie de lux, ea poate deveni o surpriză plăcută și un cadou pentru iubit.

 • Iubitorii de elegante arome de fructe de flori recomandăm să acordați o atenție la Legacy alb, reprezentând o compoziție de parfum nobil într-o sticlă blând cu elemente de aur și gravura unică. Compoziția aromatică este relevată de citrice, iasomie, patchouli si piscina, trenul este sună plăcut ambra cald.

a bărbaților

arome pentru bărbați de marca sunt deosebit de bine dezvăluite pe bărbați auto-suficiente și încrezătoare în sine adevărat.

 • Compozițiile pentru bărbați recomandăm să acordați o atenție la Vest din piele neagră. Parfum potrivit pentru bărbați elegant și brutale. Parfumul in sine este foarte rezistent, din piele predomină în ea, precum și citrice și notele picante. bucla de vanilie-chihlimbar ofera melodii un sunet special, apa de parfum va avea, probabil, să guste oameni adevărați, care au atins înălțimi mari în viață. Designul exterior din piele neagră va multumi, de asemenea,.

 • apă Parfumerie Le Royal. parfum de lux și de elită într-o sticlă foarte scump va trebui să gust pentru oameni carora le place East Parfumerie. Notele de varf sunt revelate cu pere dulce, scorțișoară și cardamomon, inima joacă miros lemnoase si note de piper negru. Bucla este dezvăluit de vanilie, chihlimbar si mosc.

 • Oscent negru este un parfum unic pentru bărbați autosuficiente. Aparține grupului de lemn de flori. Ghimbir si anason sunt deosebit de puternic jucate în compoziție, transformă treptat tutun și lemn note. bucla de lux capturat joacă mosc, vanilie si labdanum.

Unisex

În gama de brand-o mulțime de parfumuri unisex.

 • Vă recomandăm să acordați o atenție apa de parfum Oscent alb, creat din tămâie orientală. Mai ales viu în parfum dezvăluie partea centrală, jucând mirosul de lemn de santal, paciuli si elemente. Se poate spune că acest parfum este foarte neobișnuit, nu se va potrivi cu toată lumea. El are propria sa stare de spirit speciala. Parfumul mistic are un dulce și în același timp cu un miros zâmbitor pe care bărbații îl aleg cel mai adesea.

 • Cei care preferă aromele gourmet, vă recomandăm să acordați atenție apa de apă de parfum, lansat cu doar câțiva ani în urmă. Este foarte armonios că citrice, lemn de santal, lemn alb și sunete patchouli, iar trenul este dezvăluit de nuanțe de vanilie și fasole. Cei care sunt potriviți pentru o aromă vor fi fascinați de el de foarte mult timp.

 • Recunoscut de mulți muscați negri într-o sticlă neagră. Se referă la jocul estic, cirturii în compoziție, inclusiv Bergamot, notele medii sunt dezvăluite cu plasturi, trandafiri și violet și de bază – chihlimbar și mosc. Acest parfum se referă la unul dintre cele mai persistente, este chiar egal cu afrodisienii din cauza unei combinații foarte reușite de chihlimbar cu mosc. Această compoziție va trebui probabil să vadă iubitorii de spirite armonioase.

 • Celebre toate lumea aroma Zafeer Oud Vanille. Compoziție de Est de lux cu temperamentul lor pasionat, precum și note dulci de vanilie, care învăluie proprietarul parfumul aura de sofisticare și farmec. Compozițiile de nucă de cocos și irisului sunt combinate cu succes în compoziție, și pielea și garoafa picante sunt revelate saturate.

 • Fanii East-Wood Fragrances poate părea la compoziția parfumului Argentică din colecția colector. Parfumul este la fel de bine dezvăluit atât pe bărbați și femei, notele de bergamota, piper negru si trandafiri l joace. Bucla este dezvăluit de un cedru, rasina si mosc alb.

Acest parfum lemnos-citrice este cel mai potrivit pentru timpul rece al anului.

 • Mandarine Sultane. Aroma, inspirat de cultura și frumusețea Spaniei. Compoziția parfumului este relevată de Gamut Est flori și Citrus. acorduri de intrare juca note de citrice, note de inima sunt revelate de piersic dulce, iasomie si neroli. tren de lux întins fascinează jocul de muzică romă, Musk și Saffra. Compoziția este foarte interesantă în constituente a acesteia.

 • Aur OUD – Aroma în sticlă de aur de lux din colecția populară colector. Compoziția se referă la lemnul-oriental, este dezvăluit de UD, lemn de santal și tămâie, precum și violet, patchouli si vetiver. Trenul este relevată de note lemnoase cu acorduri de mușchi și mosc. Aceasta apa de parfum este foarte cald în compoziția sa, ea va veni cu siguranță cu adevărat iubitori.

 • SILVER OMBRE într-o sticlă de argint sofisticat, Decorat cu detalii frumoase. Acest parfum unisex poate fi atribuită în franceză, este dezvăluit de dulceața de pere și citrice. Notele de inima parfumat lemn de santal, trandafir si cuisoare. bucla Senzuala de apa de parfum captivates mosc si chihlimbar.

 • Din parfumurile de est unisex, marca oferă, de asemenea, Legacy WB. Poate fi folosit pentru viața de zi cu zi și pentru evenimente solemne. Compoziția va fi întotdeauna relevantă, deoarece este jucată de note selectate ideal, inclusiv bergamot, iasomie, pere, violet, iris, vanilie și patchouli. Acest parfum într-o oarecare măsură este foarte emoțional, este interconectat de dulceața sub formă de pulbere și de o mică amărăciune a condimentelor.

 • Relativ nou parfum Amber, a lansat doar un an în urmă, deja a reușit să cucerească o mulțime de fani. Caramel-vanilla de catifea sa armonizează foarte bine cu piersici dulci, citrice și fasole subțiri.

 • Iubitorii de aromă gourmet cu citrice pot lua în considerare achiziționarea impecabilă Vanilla Parfum Apa, Jucând nu numai citrice, ci și scorțișoară, fasole, piersic, patchouli și tămâie.

Fanii de melodii unisex neobișnuite pot să acorde o atenție la o întreagă colecție de apă de parfum din seria efemer Colectia. Toate aromele sunt unice în felul lor, dedicat savana africana, care se reflectă nu numai în compozițiile lor parfum, dar, de asemenea, pe sticle.

De exemplu, compoziția E1 din această colecție se referă la floarea-picant, joacă bergamota, ghimbir, coacăz negru, trandafir, iasomie uimitoare, cedru si mosc alb. Parfumuri din această colecție poate fi descrisă infinit, cel mai bine este să le încercați.

Cum de a alege?

Produse de parfumerie Alexandre J se referă la nișă, pe fiecare persoană același parfum este revelat în felul său și de multe ori complet diferit, motiv pentru care, înainte de a face o achiziție este extrem de important pentru a testa parfumul pe propria piele, și nu pe testere de hârtie. Este recomandabil să se arate ca ceva timp cu el, numai atunci pot să înțeleg, se potrivește cu parfum sau nu.

Pentru o vizită la magazinul de parfumuri nu ar trebui să încerce să miros toate aromele, cel mai probabil, toate acestea sunt amestecate unele cu altele, și de a înțelege care vine într-o mai mare măsură, va fi imposibil. După ce a studiat o descriere a aromelor de brand, puteți selecta mai întâi cele mai multe ti-a placut si testati-le, și câteva zile mai târziu pentru a reveni la magazin și de a continua căutarea. Din recomandările generale, expertii recomanda sa nu aplice parfum înainte de o excursie pentru un nou parfum, și nu ar trebui să aleagă un parfum în timpul unei rece sau congestie nazală. Aceste reguli simple vă va permite să aleagă foarte parfumul care va incanta pentru o lungă perioadă de timp.

Cum de a distinge originalul?

Pentru a nu da peste un fals, vă recomandăm achiziționarea de parfumuri selective de brand exclusiv în magazinele autorizate. Nu cumpărați parfum, în cazul în care nu există nici o încredere deplină în adevăratul său de calitate. Toate produsele Alexandre J sunt fabricate în Franța, țara producător de pe sticla trebuie să fie exact. Este foarte important să se acorde o atenție, de asemenea, coduri de bare.

Parfumul original din casa parfum franțuzesc nu poate fi ieftin. reduceri foarte mari, vânzări dubioase, precum și parfum pe deversare la un preț foarte scăzut ar trebui să alerteze.

Imediat Vreau să rețineți că ofertele marca în mod excepțional apa de parfum în mai multe formate. apă de toaletă și Odicolone Alexandre J nu eliberează. Multe evazioniștilor oferă să le cumpere.

Parfumul original, de la marca nu are defecte externe. Toate inscripțiile și detalii cu privire la sticla trebuie să fie clare și netede. Curbe și inscripții șterse, precum și ornamente pe sticle, se poate spune că parfumul nu este original. Atunci când cumpără, de exemplu, apa de parfum din colecția colector, acesta este, de asemenea, merită un sicriu care vinde parfum. Acesta trebuie să fie decorat perfect, cu inscripții chiar și fără urme de adeziv, în interior ar trebui să existe o tesatura plăcută în culoarea sicriul în sine.

Este recomandabil să se studieze apariția parfumului înainte de autopsie sale, pentru că după sticla este deschisă, și este detectat ceva, magazinul are dreptul de a refuza întoarcerea de bani.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: