Tot ce trebuie sa stiti despre perfumera Armelle

Tot ce trebuie sa stiti despre perfumera Armelle

Orice imagine este capabil să completeze parfumul de băuturi spirtoase. Această măsură este necesară invizibil, dar o astfel de „satelit“ plăcut pentru a sublinia individualitatea. În prezent, piața de cadouri de parfumerie o mare varietate de produse, și, uneori, nu este ușor de a alege cele parfum perfect potrivite. Armelle prezintă arome de înaltă calitate din care se poate alege ceva chiar și cel mai capricios reprezentativ al ambelor sexe.

Particularități

Compania Armelle și-a început existența în 2015. Parfumeria este creată la fabrica de stil Piepum, care este situată în regiunea Moscovei. Practic, compania este specializată în producția de arome aparținând clasei premium. În prezent, șapte duzini de compoziții au fost emise sub marca, dintre care zece sunt selective. Toate produsele companiei sunt fabricate exclusiv din componente naturale, Care furnizează laboratorul francez Argeville (Grass City).

Flakes provin de la compania italiană, dar îmbutelarea și ambalajul se desfășoară numai în Rusia. Colecțiile companiei sunt licențiate și în cea mai mare parte repetate arome de marcă. Astfel de parfumuri sunt expediate spre vânzare în același ambalaj cu logo-ul producătorului – Armelle. Produsele ajung la consumatori direct din fabrică, fără intermediari inutile, care are un efect pozitiv la costul său.

Compoziția de parfumerie include uleiuri naturale și esențe cu arome uimitoare. Fiecare compoziție respectă în totalitate standardele și cerințele necesare, inclusiv europene.

Sortiment de arome

Armelle spiritele sunt diferite Calitate superioară, Ce se datorează utilizării de rețete de branduri renumite. Compoziția parfumului include apă, alcool și esență parfumat. Compoziții diferă în compoziție, plăcuța de înmatriculare, seria.

Compania oferă o gamă largă de mirosuri pentru bărbați și femei.

a bărbaților

Toți oamenii sunt atât de diferite, astfel încât toată lumea are nevoie de propria lor. Probabil, Armelle a fost ghidat de acest lucru, creând combinații unice pentru sexul puternic.

 • În parfum 054 Aventus Creed Eleganța și primat inerente britanic. parfum selectivă va sublinia masculinitatea și fiabilitatea reprezentantului unui sex puternic. Parfumul incepe sa bergamota deschis, mere, ananas și coacăz negru. În inima de note de iasomie marocan, mesteacan, trandafiri si patchouli sunt simtit. Combinația de mosc, chihlimbar și mușchi de stejar, care se află în înlocuirea, vine la schimbare.

 • Parfum №350 Monte Carlo taxa cu curajul, îndrăzneț și râde spumante. Cu ei, barbatii se simt luxos, ca și în cazul în care într-adevăr sunt în orașul luminos cu același nume. Aceasta promovează amestecarea de piper și lavandă, care curge foarte repede în notele de lemn de santal și tămâie. Dulci motive de vanilie au devenit coardă finală.

 • apă de toaletă №351 „Londra“ – O soluție ideală pentru domni reali, care la fel ca și reținere de lux. bărbați solide vor fi în măsură să aprecieze acest buchet unic. Începe cu grapefruit si mere, care sunt înlocuite cu un amestec de note de rădăcina Iris și Anisa. În aroma coardei aroma măgarul de mosc si lemn uscat.

 • Koln Selective 050 (Analog Hermes Cuir D`an) a fost creat de parfumierul Jean Zhiono. O astfel de aromă este destinat să devină parte a unei persoane, și nu este surprinzător faptul că societatea un unisex făcut, pentru că această compoziție este chic. Deoarece primele note, un păducel cu heliotrop apar, o violet cu narcisă vin să le înlocuiască, iar Musk si piele sunt completate.
Citește mai mult  Parfum Karl Lagerfeld

femei

„Arome pentru cel mai frumos și de dorit“ – o astfel de descriere poate fi dat la toate compozițiile Armelle pentru reprezentanții sexului slab. Fiecare parfum individual poate fi descris la infinit.

Și încă un parfum autentic de a nu exprima cuvinte, este mai bine să-l pur și simplu simți.

 • Parfum 154 (Escentric Molecules 02) introduceți seria selectivă Emploi Și sună la fel de bine pe reprezentanții ambelor sexe. Unicitatea acestei compoziții este aceea că aroma principală a Ambroxan trece prin toate notele. Acesta poate fi simtit ca la început, prin combinația de iasomie, persoanele în vârstă și iris, iar în mijloc, unde mosc si vetiver sunt revelate.

 • Parfum „Nisa“ sau №301 a fost creat pentru firi aristocratice, romantice și sofisticate. Lumina prospețime simțit în notele de lamaie si coacaze negre. Flori motive din vale și iasomie plusarea starea de spirit, si cedru cu mosc adăuga soliditate și de lux.

 • NEW №300 sau „Praga“ – compoziție uimitoare, care reflectă spiritul același nume. Nu este surprinzător faptul că parfumul fes gotic, vechi, ghicitori și misticismul. O astfel de reținere și demnitate – ceea ce are nevoie regina. Odată cu dezvăluirea compoziției primului simțit coacăz negru, cu bergamota, o iasomie cu un trandafir este mutat. După aceea, puteți simți bucla de la vanilie și Sanala.

 • Aromele de primăvară Jardin de Fleur reflectată în Aroma №202 („Acacia” și „Mimosa”). Notă primară a devenit un violet blând. În inima uimitoare și un astfel de parfum simplu, un parfum pudră iubită de femei Mimosa. Și, la sfârșit, sa decis să adauge tartul heliotropului.

 • Parfumul 156 (Mits Femeie Amouge) Afișează puterea reală a spiritului și a onestității. Mirodenii și Schiyr au întrebat o astfel de ghicitor că este permisă doar o personalitate puternică. Printre notele superioare simțite violet, narcise, crizanteme și labdanum. În inimă, există un amestec de patchouli cu cuișoare și chihlimbar gri, iar bucla creează o combinație de mosc, mușchi și piele.

 • Un alt parfum uimitor – №160 din seria selectivă. El captează capacitatea sa unică de a se adapta proprietarului. Pe fiecare va fi simțit complet original. Acest lucru a contribuit la amestecarea unui număr mare de note, printre care există lămâie, mandarină, piper roz, bergamot, violet, măr verde. Toate aceste componente sunt auzite doar la început, iar în mijlocul trandafirului și Ylang-Ylang, iasomie și piersic cu coacăz negru. Cedar, Moss, Ambo, Patchouli, Musk, Sandal sunt simțiți în coarda buclă.

Criteriile pentru alegerea parfumului

Când alegeți parfumeria, este foarte important să studiați mai întâi ambalajul și să aflați de la vânzător dacă există un certificat. Acest lucru vă va permite să cumpărați un produs de calitate și, în același timp, este mai bine să înțelegeți cât timp va fi simțit mirosul său. Compoziția fiecărei compoziții indică numărul de alcool și parfum. De exemplu, concentratul se bazează pe un ulei de sută la sută, care poate ține pe piele mai mult de o zi. În parfumurile de petrol nu mai mult de 50%, astfel încât mirosul lor luminos este suficient pentru doar câteva ore, iar apoi o buclă plăcută neobișnuită rămâne pentru întreaga zi.

Citește mai mult  Parfum Givenchy

Apa de parfum, care nu conține mai mult de 20% din uleiurile principale, este capabil să țină la 8 ore. Apa de toaletă (până la 10% din ulei) datorită ușurinței sale, rămâne plăcută chiar și în căldură severă, ceea ce permite experimentarea cu compozițiile originale.

Există patru tipuri de arome care ajută la alegerea celei mai potrivite versiuni de parfum.

 • Note de verdeață proaspătă Fit ținte, puternice, dar nu ascuțite. Miroase, asemănătoare cu iarba proaspătă, castraveții și frunzele, create pentru utilizare în timpul zilei.
 • Motive florale și fructe Poate trezi activitatea și ridică starea de spirit. Mai ales dacă alegeți aromele fructelor și culorilor preferate. Un astfel de tip este universal și este potrivit pentru toți.
 • Note de lemn confortabil și romantic, de la ei și se ridică o caldă plăcută. Foarte des sunt obținute prin utilizarea de cedru, lemn de santal și chihlimbar. Lăsați în urmă o buclă de lungă durată.
 • Mirosurile estice adesea asociat cu mirodenii. Astfel de compoziții sunt potrivite pentru cei cărora le place să experimenteze sau sunt diferite senzualitate.

  Când alegerea nu merită o grabă, deoarece orice spiritele ar trebui să fie timp pentru a-și dezvălui toate notele lor. De exemplu, imediat după pulverizare parfum, primul sau superior note sunt auzite, care se fac simțite doar câteva minute. Baza, de regulă, note de mediul sau inima, care va fi mai moale, calmă și blândă. Ei envelop timp de câteva ore.

  Baza sau trenul este finală coarda, care se aude de-a lungul timpului. Pentru a le ar trebui să fie în special de ascultare.

  Este de dorit ca parfumul selectat individualitate a subliniat, dar nu o umbrească ea. Această regulă trebuie să fie respectate, în cazul în care spiritele sunt selectate pentru drumeții la locul de muncă. Nu ar trebui să existe gânduri despre versiunile romantice sau dulci. În căldură, orice arome se evaporă foarte repede, dar un miros luminos poate rămâne. Prin urmare, pentru a călători în mare, este mai bine să aleagă compoziții cu note de citrice, si motive orientale si lemn sunt perfecte pentru racoare.

  Pentru sport și pur și simplu pentru oameni activi, o opțiune mare va fi arome moi și tonice cu condimente, citrice si piper note. Este recomandabil să se evite combinații prea luminoase. Romantism și dulce miroase se completează reciproc în mod perfect. Pentru astfel de cazuri, parfumuri cu note de mosc si vanilie, se disting prin discret, dar parfumuri rezistente.

  Cum se aplică?

  Aplicați compoziții de parfum au nevoie în mod corect, în caz contrar acestea nu vor fi în măsură să pe deplin descoperi frumusetea lor. Așa că parfumul a devenit un acompaniament placut pe tot parcursul zilei, ar trebui să aibă loc o serie de reguli.

  • Pentru utilizare zi Este mai bine să alegeți aromele luminoase ale apei de toaletă sau ale colonului. Acest lucru este valabil mai ales pentru încăperile închise. Seara, puteți da preferință mirosurilor mai luminoase care pot atrage și interesa altora.
  • Trebuie să punem parfumul pe pielea pre-curățată. În acest caz, poate fi ușor umezită, astfel încât compoziția să se simtă o perioadă mai lungă. Dacă trebuie să schimbați parfumul la altul, este necesar să faceți un duș.
  • Când utilizați parfumul, este important să se respecte moderarea, deoarece este ușor să strici totul aici. Cel mai bine este să începeți cel mai bine parfumul cu o mică picătură, dacă doriți, uneori adăugând unul sau două la ea.
  • Spiritele mai bine pulverizarea pe piele, nu pe lucruri. Acest lucru se datorează faptului că nu fiecare material este capabil să păstreze o compoziție nedivoliată pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea, nu ar trebui să stropi de lumină lucruri, cum ar fi mirosul, deoarece chiar și dintr-un lichid transparent, pot exista pete.
  • Aplica parfumuri parfumate punct nevoie și în anumite locuri. De exemplu, mirosul se va asigura pe toată ziua, dacă o picătură peste Uhm sau încheietura mâinii. divulgare buchet excelenta este realizat pe un cot de îndoire. Dar, cu parul trebuie sa fie curat, deoarece parfumurile sunt în măsură să le taie. Dacă eu chiar vreau, puteți pulveriza parfum pentru un pieptene, iar apoi a petrecut deja părul.
  Citește mai mult  Toate Parfumurile despre Naomi Campbell

  Când aveți nevoie pentru a salva trenul de la compoziție, atâta timp cât posibil, este necesar să se pulveriza parfum în jurul valorii de spate. Vă puteți reînnoi mirosul în acest loc, doar rotirea capului.

  Examinați recenzii

  Cei mai mulți clienți sunt mulțumiți cu produse de la Armelle. În același timp, mulți remarcat compoziția naturală a aromelor, care nu conțin parabeni, sulfați și alte substanțe chimice. Unii consumatori remarcat faptul că toate spiritele companiei sunt individuale, iar cele care sunt similare cu produsele altor mărci încă mai au propriile lor caracteristici.

  Absența numelor în parfumuri absolut nu deranjează: numerele și numele direcției sunt suficiente pentru a înțelege diversitatea. Desigur, îi place să cumpărători și costul disponibile de parfum, deoarece este plăcut să plătească numai pentru ceea ce este conținut în sticlă, și nu pentru ambalajul original și faimosul brand.

  Destul de ciudat, dar consumatorii consideră simplu atractiv și sticle laconice. Unii utilizatori rețineți că mirosul din Armelle au un parfum mai blând decât de marcă. De asemenea, este demn de remarcat faptul că vânzările de rețea permit consultanților să facă reduceri bune la parfum. În plus, fiecare dintre cumpărătorii pot deveni, de asemenea, un partener, înregistrarea pe site-ul oficial al Armelle.

   Cu toate acestea alergic remarcat faptul că, chiar și ingrediente naturale pot provoca reacții alergice în domeniul de aplicare al parfumului. Acest lucru poate fi evitat dacă pulverizarea lucrurile parfumare, nu pe piele. Unii consumatori îngrijorați de faptul că sonda în sticlă și același parfum poate varia. Acest lucru se datorează faptului că sonda este deschisă în mod frecvent, motiv pentru care uleiurile esențiale se evaporă repede.

   Rareori, dar există reclamații cu privire la durabilitatea parfumuri. În acest caz, trebuie remarcat faptul că acest lucru se datorează absenței substanțelor chimice care fixeaza mirosul de parfum scump în.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: