Totul despre parfum dkny

Totul despre parfum dkny

Fiecare femeie, indiferent de vârstă, vreau să fiu plăcut feroce, surprinzând împrejurimile tale. Parfumul persistent este inerent, de regulă, un parfum de elită care este scump (de exemplu, Chanel francez). În ceea ce privește linia americană de produse DKNY (Donna Karan New York), poate fi spuse în siguranță că acestea sunt arome de elită la majoritatea prețurilor la prețuri accesibile în comparație cu aceleași branduri franceze. Costul aproximativ pentru 30 ml de parfum DKNY este de 1100-1300 de ruble.

În ciuda costului relativ scăzut, marca din Statele Unite nu este deloc inferioară a calității concurenților săi. Dimpotrivă, compania, fondată de CARAN de jos din New York în anii ’90 ai secolului al XX-lea, datorită actualizării periodice a colecțiilor și a valorii optime pentru bani și calitate nu își pierde popularitatea și astăzi.

parfum caracteristici

Produsele companiei sunt reprezentate de 164 de arome de sex masculin și feminin care au iubit consumatori pentru o combinație armonioasă de lux și confort, naturalețe și originalitate. Acesta este un fel de provocare îndrăzneață la standardele obișnuite, alegerea unui om îndrăzneț, liber, aspirand să se declare. De asemenea, este important ca colectarea parfumului să se concentreze asupra ambelor tineri, cât și asupra oamenilor de vârstă mai adultă. Produsele DKNY diferă de parfumeria de elită prin faptul că are o tranziție pronunțată de la notele superioare la mijloc și din media – la baza. Și în orice etapă a piramidei compozite, parfumul rămâne luminos și original (apropo, nu există astfel de tranziții în parfumuri ieftine).

Notele superioare sunt resimțite imediat – acest lucru este un fel de cunoștință cu aroma, simțim în primele minute după ce am aplicat pielea. Notele de mijloc se fac cunoscute după 10-15 minute și păstrează, de regulă, 2-3 ore. Notele de bază sunt un gust subțire de parfum, salvat în timpul zilei.

Alții, simțind un tren de întindere parfumat de la trecători, a simțit baza oricărui parfum de calitate.

Descrierea aromelor

Mulți parfumeri celebri sunt colaborate cu Dkny Trading Case, linia de produse de muls sunt toate aromele noi și rafinate. Dar, ca bază de parfum, este luată sofisticată și, în același timp, aroma revigorantă a unui măr verde, la care se adaugă florale, fructe, note de lemn. Saturația aromei depinde de concentrație (raportul dintre alcool și tămâie). Spiritele parfumate mai greu decât apa de parfum, și ultima mai pronunțată decât toaletă. După cum sa menționat mai sus, compoziția oricărui parfum DKNY, indiferent de soiuri (parfum, parfum sau apă de toaletă), fiind o probă luminată de parfumerie de elită, este o tranziție de la un parfum la altul (note medii, medii, inferioare).

Citește mai mult  Totul despre parfumuri marca dsquared2

Pentru a nu confunda cumpărătorilor într-o gamă largă de brand, a fost determinată o schemă de culori specială a unei sticle, care are un înțeles simbolic. Colecțiile feminine de spirite sunt reprezentate în opțiunile de ambalare roz, roșu și verde și sticlă. Iubitul acestui brand deja știu că în roz numai arome delicate care sunt în cerere pentru fete tinere. O doamnă mai în vârstă acordă mai adesea atenție flacoanelor roșii, deoarece aceste spirite sunt că unele claritate sofisticate sunt inerente, rezistență specială și o buclă bună. Sticla verde este populară cu toată lumea, deoarece este în primul rând un parfum răcoritor care nu este suficient pentru zilele de vară fierbinte.

apă de parfum

Mai ales popular în rândul tinerilor clienți este apă parfum într-o sticlă sub forma unui măr verde să fie delicios. Și nu este o coincidență, deoarece, parfumul este prezentat, așa cum spun ei, în toată gloria sa: aroma clasică a Apple verde decorează notele de flori exotice și fructele citrice. Accentul a fost făcut pe o rată de umplere exotică: datorită acestei originalități inerente, care, în combinație cu note lemnoase, îl face și rezistent.

În ceea ce privește floarea proaspătă de parfum, notele de prospețime sunt prezentate cu motive florale-berry. Muzica de sus a parfumului se bazeaza pe grapefruit, frunze de coacăz negru și caise, aroma de care merge lin în parfum de iasomie, vale sofisticate si trandafir rosu.

Și din jur, care trece prin voi, va calomniați parfumul unui mar verde, diluat cu o cantitate mică de scoarță de lemn.

Pentru amatorii de arome dulci, a fost creat parfumul ispitit BE, care de multe femei tinere preferă preferinței. Notele de vârf ale parfumului sunt prezentate de unele mix din fructe (mere, zmeura, coacaze, lamaie). După ce există un parfum floare lumina de trandafiri, violete, care de ceva timp decorează aroma de vanilie. Potrivit comentarii proprietarilor de parfum, un anumit plus al acestui parfum, în ciuda motivelor dulci, este unobtrusion, care se realizează datorită unei varietăți de note subtile. Adevărat, acesta este motivul pentru care trenul se simte doar la mică distanță.

Citește mai mult  Parfum Issey Miyake

Dacă doriți ceva dulce cu o pronunțare, simțită la distanța buclă, merită acordată atenție iubirii nectarilor. Când aroma aplicată pe corp, sunt resimțite note de flori saturate. De-a lungul timpului, ei intră în același miros de miere saturat-vanilie. Doar din cauza saturației și a durabilității nectarului dragostei nu se potrivește tuturor fetelor. Mai ales cu prudență, este necesar să se apropie pe cei care sunt înclinați la reacții alergice. Ei bine, preferați-l, conform comentariilor clienților, cochetă și jucăușă jucăușă.

Apa de toaleta

Dacă dintr-un anumit motiv, arome rezistente de parfumuri sau de parfumuri nu sunt adecvate datorită conținutului ridicat de substanțe aromatice din ele (este de 20-40% în parfumuri, 15-20% în apă parfum), atunci ar trebui să vă acordați atenție la apa de toaletă. În ea, concentrația de aromă este de 8-15%, ceea ce oferă o parfum ușor, discret. O astfel de consistență ușoară nu va afecta starea de sanatate a persoanelor care suferă de reacții alergice. De asemenea, este permis să-l folosească în orice moment al anului și zi.

Opiniile clientului arată că poziția de lider în această categorie ia Povestirile apă de toaletă EAU DE TOYLETTE. Este un parfum destul de rezistent la apă de toaletă. Notele sale de top sunt reprezentate de ascuțite la prima vedere note de citrice cu boabe, pentru o schimbare care vine parfum de flori de trandafiri, iris, iasomie. Se termină imaginea unei combinații armonioase a unor astfel de condimente cum ar fi lemn de culoare deschisă, vanilie, mosc, chihlimbar.

Recomandări pentru alegerea

Regula principală atunci când aleg orice parfum – nu se grăbesc. Dă versiunea aplicată ușor mai blândă. Vorbind de profesioniști de limbă, așteptați note medii să înțeleagă, este într-adevăr, acest lucru este ceea ce ai vrut. De asemenea, amintiți-vă că același parfum pe diferite persoane va fi plină în diferite moduri. Prin urmare, nu se concentreze pe ceea ce vrei un parfum, cum ar fi cineva.

Parfum este ales, numai pe baza propriilor sentimente, starea de spirit. Pentru femei, spre deosebire de bărbați, este de obicei diferite opțiuni: de zi cu zi și ocazie specială. În colecția DKNY, puteți găsi un parfum potrivit pentru toată lumea, cu toate dorințele.

Vorbind de cazuri speciale, potrivit experților, în timpul iernii este mai bine pentru utilizarea de amestec picant dulce ceva cu note de citrice. Ar trebui să acorde o atenție la compoziția în piramida au stat în picioare, în al doilea rând. Înăbușitoare de vară, preferința este dată în principal parfum cu o prospețime tangibilă de lămâie sau de măr verde, atunci aceste componente trebuie să fie în compoziție în locul al doilea.

În ceea ce privește durabilitatea, în principiu, toate parfumurile de elită păstrează pe corp și haine lungi. Dar bucla spectaculoasă va fi posedând opțiuni cu pronunțat aromă de lemn-floare.

Cum de a distinge originalul din fals?

Caracteristica cea mai distinctivă comună a originalului din contrafăcut este prețul. Dacă vi se oferă un brand de renume mondial la un preț deosebit de scăzut (mai puțin de 1000 de ruble pe 30 ml), atunci este în valoare de gândire cu privire la calitatea și producătorul. Și DKNY aici nu va fi o excepție. Desigur, mărfurile originale în magazine poate fi o cercetare, dar nu în toate și nu toate. Aceasta este, de obicei, „L’Etoile“, Riv Gosh și rețele de comercializare similare, în cazul în care, într-adevăr, pe o promovare sau de o ofertă specială, puteți cumpăra un „bucurat“ originală. Dar nu este necesar, în speranța de originalitate cumpărare în conformitate cu prețul pretins discount de cel cu marca de parfum Undeva în magazin în piață.

Citește mai mult  Parfum Jennifer Lopez

in afara de asta, Diferența dintre original și fals se manifestă în pachet și, s-ar părea că, inscripții nerezonabile pe ea. Cellophan a originalului nu va fi niciodată răsucită cu scotch (pentru a exclude cazurile în cazul în care caseta este deteriorat) sau lipici. În produsele originale, este întotdeauna piroane termice îngrijite.

În ceea ce privește cutia în sine, nu există informații suplimentare pe ea – doar producătorului, numele și data eliberării (care este extrudat la partea de jos). În plus, amintiți-vă că parfumul de marcă diferă numai în țara în care a fost produs. DKNY este un brand american, precum și informații cu privire la caseta Made in China sau ceva de genul asta ar trebui să alerteze.

Ei bine, proprietarul unui subtil simț al mirosului trebuie să se simtă ceva în neregulă, în cazul în 5-10 minute, aroma parfumului nu se schimba. O trăsătură distinctivă semnificativă a originalului de la analogic sau fals este trecerea de la notele superioare la mijloc, iar după 2-3 ore mai târziu – la partea de jos.

În videoclipul următor veți găsi o scurtă trecere în revistă a parfumului DKNY FEMEI.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: