Totul despre parfumeria de colectare

Totul despre parfumeria de colectare

În ciuda faptului că marca de colectare a attarii este foarte tânără (se bazează doar acum 5 ani, în 2015), parfumul și apa de toaletă au reușit să câștige dragostea experților și consumatorilor de parfumuri.

Particularități

Cuvântul „attărie” este tradus ca „ulei de parfum”. Și într-adevăr, acestea sunt arome foarte atipice, ele sunt saturate de est și în vest de înaltă calitate.

Pentru marca compoziției creați multe parfumere celebre, cum ar fi Jan Vanynier, Miroslav Petkov, Jardy Fernandez și alții.

Până în prezent, produsele de marcă au 32 de parfumuri. Marca a lansat 4 bucăți de parfumuri, majoritatea fiind declarate ca unisex, adică pot purta atât bărbați, cât și femei.

Gamă

Unul dintre cele mai populare arome ale mărcii este Hayati – compoziția parfumurilor închise într-o sticlă roșie luxoasă, cu un capac de aur în formă de cupolă. Parfumul a ieșit în 2018.

Notele principale de aici sunt zmeura și vanilie înghețată, în inimă – frisca, ananas și fructe de padure. În baza aromei – prune, coacăz negru, mosc și vanilie. Compoziția are o buclă lungă. Hayati nu lasă pe nimeni indiferent, este fie iubit și purtat în mod constant, sau chiar nu pot tolera.

Într-adevăr, dulceața și saturația parfumului obligă operatorul său să fie atent cu concentrația și cantitatea, mai ales în interior.

Azora – compoziția de fructe citrice într-o sticlă de culoare albastru închis cu pictura de aur și în relief. Numele aromei a dat nava a sultanului arab Malik-Shaha, care a iubit să călătorească și a creat un mijloc placate acoperite cu email albastru, decorat cu pietre prețioase și pictura complicate. Pe nava transportă flori proaspete, condimente orientale și fructe coapte. Ei miros ca Azora – Peach și Litchi, Jasmine, bergamot si lemn.

Crystal Dragoste pentru ei – parfum pentru femei care pot fi atribuite la categoria de Est și gastronomic. Parfum apărut în vânzare în 2020, el este complet nou. Compoziția nu va apela o delicata sau acuarelă – de la primele note pentru a ataca trandafirul și fructe, în timp ce schimbă inima parfumului cu mosc alb, ciocolata cu lapte și nucșoară. Baza este, de asemenea, dulce – Burbon de vanilie cu fasole moft. Antiglonț împotriva aroma este de culoare albă, cu o cupola capac de aur și pictură.

Mosc Kashmir – Floral, lemn-moscat Aroma. Acesta poate fi purtat și de bărbați și femei. Se compune din note de mosc alb, lemn de santal, piper alb, grădinărit și garoafe. Utilizatorii remarcat faptul că compoziția, în ciuda unisex declarat, mai mult bărbați decât femei lui. Unii chiar auzi note acvatice, iodură.

Cum să ridici?

Selectarea orice parfum are loc în conformitate cu preferințele personale, iar Attar Colectia nu este o excepție. Ca în cazul în care parfum bun „așezat“ pe un prieten sau o cunoștință, trebuie întotdeauna să-l încerce pe mine, să nu achiziționeze orbește și fără Testa.

Dacă știi exact ce vrei, de exemplu, verde, fuys, sau, dimpotrivă, un gurmand dulce, atunci ai nevoie pentru a începe. Fanii Green in parfumurile pot fi încercat al rogh (Parfum de apă în flacon negru șic) și Indigo, Trandafiri – Rosa Galore, Iar cei care iubesc dulciurile, vor dori Al Rayhan cu note de praline acadele, Citrussed porție generoasă. Fiecare dintre aromele enumerate este demn de a reface colectia de parfumuri a acestui cunoscator.

Puteți merge pe un alt mod, excluzând numai aromele acelor categorii care nu sunt potrivite pentru tine de la căutarea. Această cale oferă posibilitatea de a face cunoștință cu un număr mare de compoziții de parfum.

Cele mai cunoscători de parfum aldine incearca toate aromele, fără excepție. Ei știu sigur că capodopera le pot aștepta în cazul în care ei nu-l aștepta deloc. Și chiar dacă sunteți absolut sigur că ochelarii de vin sau compozițiile DD nu sunt pentru dvs., dați o șansă pentru dvs. și parfumuri cu astfel de note!

Astăzi, compoziții cu aceeași componentă poate fi foarte și foarte diferite, deci este mai bine pentru a încerca și de a face propria impresie despre fiecare.

Cum să distingi originalul?

Alegerea parfumului sau a apei de toaletă, este foarte important să nu achiziționați un fals. Din moment ce astăzi certificarea parfum obligatoriu a fost anulat, un număr foarte mare de magazine online au apărut, în cazul în care aromele sunt vândute la un preț scăzut neplauzibilă. Ele sunt numite „replici”, deși, de fapt, este un fals.

Parfumeria originală nu poate costa ieftin.

Dacă în rețelele „dovedite” (cum ar fi „L’Etoile”, „Ile de Bote”, „Riv Gosh”, Sephora și alții) aroma merită, de exemplu, 15 000 de ruble., Apoi, în magazinul online, el nu poate costa 5.000 sau 7.000 de ruble. Primul semn al parfumului fals este scăzută sa (în comparație cu prețul mediu țintă).

Un alt semn al fals este lipsa de ambalaj (dacă numai tester este achiziționat, care ar trebui să fie specificate în mod specific în descrierea produsului). Parfumul original, ar trebui să fie conținute într-o sticlă cu un capac și să fie ambalate într-o cutie. Cutia este pus pe învelișul cellulophy sigilat cu termometrul. O ștampilă specială este lipit pentru cusătura care rezultă.

In interiorul cutiei există, de asemenea, un cadru de carton, care se fixează sticla. Pentru a verifica disponibilitatea unui astfel de cadru a, destul de un pic se agită caseta. Dacă se aud sunete caracteristice, aceasta înseamnă că nu există un cadru.

Fiecare ambalaj de parfum trebuie să conțină un cod de bare. Țara de producție pentru parfumerie Colecția Attar – EAU. Pe fiecare dintre flacoane (sau pe partea de jos a casetei), codul de lot trebuie de asemenea să se aplice pentru care timpul fabricației poate fi determinată.

Pentru a evita o coliziune cu falsuri, este mai bine să nu pentru a face cumpărături în magazine cu o reputație îndoielnică. Prin achiziționarea de parfum în saloane de marcă dovedite, puteți avea încredere în originalitatea produselor.

Despre Attar Colectia va spune video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: