Totul despre parfumerie Dzintars

Totul despre parfumerie Dzintars

produse de parfumerie de calitate superioară va fi întotdeauna în cerere, după toate, plăcut și montate arome dragoste și aprecia mulți oameni. produse excelente produce un cunoscut bine Dzintars marca letonă, în sortimentul de care cumpărătorii pot găsi parfumuri foarte bune, parfum sau apă de toaletă. În acest articol vom spune totul despre Dzintars top parfum.

Particularități

Dzintars este o marcă populară letonă specializat în eliberarea de parfum de înaltă calitate și produse cosmetice. Producătorul lucrează pentru o lungă perioadă de timp – de la mijlocul secolului al XIX-lea. renumita firma produce mai multe arome de primă clasă compuse din diferite componente naturale.

Astăzi, produse de parfum Dzintars se bucură de cerere de invidiat, are mulți fani în întreaga lume. Nu este nimic ciudat în asta, pentru că parfumul de la firma letonă are o mulțime de calități pozitive.

 • Parfum de la Dzintars atrage cumpărători invaluitoare, plăcută și arome discrete, capabil de a cuceri utilizatorii cu orice gusturi. De înaltă calitate, mirosuri utilizatori asemenea, vă rugăm rezistență ridicată. Multe arome țineți pe piele pentru un timp foarte lung, iar pe haine.
 • Produse de parfumerie Dzintars sunt realizate din componente eco-friendly și sigure. Acest lucru sugerează că spiritele finite și Odicolone de producție letonă nu poate provoca o reacție alergică, înroșirea pielii și alte consecințe neplăcute. Acest fapt place alergii, care este foarte dificil de a alege parfumul perfect,.
 • În mod corespunzător selectate produse de parfumerie Dzintars este capabil să completeze imaginea, decora, aduce culori noi, luminoase. Diferite arome pot crea o anumită stare de spirit, configurați o persoană la un rezultat pozitiv, mod romantic sau alte. Astfel de efecte sunt obținute prin prepararea combinațiilor gândite de ingrediente diferite.
 • Sortimentul de produse de parfumerie Dzintars este destul de mare. Produsul adecvat poate alege un cumpărător cu orice preferințe.
 • De înaltă calitate de parfum Dzintars este turnat în sticle îngrijite, destul de. Bărbați și arome ale femeilor pot cumpăra în condiții de siguranță pentru un cadou, fără să se uite pentru un ambalaj suplimentar cadou.

Sortimentul de brand leton are multe produse de parfum diferite la un preț diferit. Cumparatorii au posibilitatea de a alege atât parfum scump și buget (dar nu mai puțin calitativă) a diferitelor volume.

arome Vintage

Înainte de a obține unul dintre sortimentele actualizate de parfumeries Dzintars, merită să înveți despre caracteristicile arome de vintage de la marca Letonia. Ia în considerare unele dintre ele.

 • „Dialog”. Odată ce acest parfum era un vis real al femeilor sovietice. Parfumurile baltice au fost create în anii ’70 din secolul XX. Parfumul a fost luminos și exotic, frumos și spectaculos. Printre notele parfumate din acest produs au fost coriandru, iris, patchouli, vetiver, trandafir, garoafe, lămâie, violet, crin de crin și multe alte ingrediente expresive.
Citește mai mult  parfum de lux Hermes

 • „Mystery Ryzhanki”. O altă aromă căutată, familiarizată cu mult din vremurile sovietice. Produsul creat în anii 80 ai secolului trecut a devenit legendar, mirosul său este considerat un clasic care nu iese niciodată din modă. Mirosul „Mystery Ryzhanki” a fost creat de senzual, pasionat și interesant, misterios, cu o ușoară notă de amărăciune.

 • „Alianţă”. aroma Fantasy-floral în flacon rotund original, cu un capac cu șurub elegant. Acesta are un ambalaj frumos, elegant. „Alianța“ a fost creat inițial de parfum într-o extraordinară, care reprezintă o compoziție complexă. Aroma atras mirosul moale de pădure exotice și trandafiri moi, blande. Din păcate, produsul de parfum spectaculos nu a fost produs pentru un timp foarte lung, dar odată ce a fost incredibil de popular.

 • Agats. parfum superb pentru femei, care a văzut lumina în 1961. Calculați într-o sticlă îndoită elegant, cu o pălărie elegant. Demonstrează note placute de vale, iasomie, muscata, patchulas, mosc, chihlimbar, mușchi de stejar.

 • Zizele. parfum floral pentru reprezentanții podea frumoase. Am fost la vanzare înapoi în 1978. Demonstrează Lovely Note de Lily Lily Lily, Tuberosa, alb Freensy, Gerani, Pials, Iris, Tea Rose, alb mosc, Sandal, piper roz.

 • „Kristina”. Minunatul parfum feminin, despre care cumpărătorii părăsesc recenzii predominant entuziaști. Kristina intră într-un grup de parfumuri de flori. Mirosul interesant a fost proiectat înapoi în 1980. Demonstrează note de vale, portocaliu amar, zacânt, violete, trandafiri, sandale, mosc alb și alte componente naturale selectate cu atenție.

Gamă de produse

După cum sa menționat mai sus, gama de brand leton este largă și variată. Vom fi familiarizați mai aproape de unele parfumuri solicitante de la Dzintars.

Parfum

În primul rând, luați în considerare caracteristicile unor spirite populare ale celebrului brand.

 • „Intriga 1”. Retroaromat ieftin referitor la familia de mirosuri de flori orientale. Demonstrează note transversale frumoase de patchouli și Osmanthus, care se joacă frumos pe fundalul culorii valei și iasomiei. Aroma este îmbuteliată pe sticle rafinate cu coturi elegante.

În sticle similare, un alt parfum popular numit „Credo”, care este în prezent eliminat din producție, ca multe alte parfumuri de brand, utilizate anterior în cerere, de exemplu, Aero.

 • „Intriga 2”. A doua versiune a „intrigi”, vândută în aceeași sticlă mică (15 ml). Parfumul este un est-picant, gros și multifacet. Cuceri note expresive de cuișoare, patch-uri, ylang-yulang și vanilie blândă.

 • „Jug”. Parfumuri foarte populare de marcă produse în 5 versiuni diferite. Majoritatea copiilor sunt vândute în sticle de 15 ml volum, dar una dintre versiunile „coquette 1” poate fi achiziționată într-o sticlă de 55 ml. Toate aromele sunt ușoare, la modă, distinse prin expresivitatea centrală și discret. În prezent, găsiți parfumul „Goettle” la vânzare este destul de dificil.
Citește mai mult  Totul despre parfumery shakira

 • „Solo”. Unul dintre cele mai bine vândute brand. Se referă la un grup de flori orientale, închise într-o sticlă de stil clasic Dzintars. 15 ml Bubble va costa destul de ieftin, dar va încânta Peach, Freesia albă, Santala, garoafe, Ylang-Yulang, Musk, Patchulas, Cedar, Vetiver.

 • „Allegro”. Perfumele excelente de sex feminin din grupul de fructe de flori. Notele superioare sunt reprezentate aici cu vale, zmeură, portocaliu, mediu – iasomie, tubath, iris și heliotrop, și de bază – chihlimbar, mosc și sandalle. „Allegro” – o aromă minunată, dar găsiți-o în vânzare astăzi este problematică.

 • „Riga lilac”. Atingerea retroaromat vândute în sticle de volum redus (15 ml). Parfumurile demonstrează combinații senzuale în care Lilac și Heliotrop.

 • „Mistic”. O altă versiune de parfum într-o sticlă mică. Inima aromei este trandafirul Damask senzual, și cu fructe exotice roșii pe un fundal de chihlimbar.

 • Reveranse. Parfumul floral rezistent la femei prezintă lămâie, flori, fructe, mușchi și cedru alb.

 • Amuro 21. parfum uimitoare pentru reprezentanții senzuale, deschise de podea frumos. Soluția ideală pentru femei iubitoare de frumusețe și naturalețe în tot ceea ce. Unul dintre cele mai populare arome din linia de același nume. Prezentat de note, cum ar fi bambus, bergamot, patchouli, lamaie, vetiver, lemn de mătase, Mimosa, bujor, lemn de santal alb, vanilie, ambra, mosc.

apă de parfum

Luați în considerare câteva produse de brand Brand Loop.

 • Farmecul meu har. line Fresh MY CHARM dezvoltat în 2019. Unul dintre cele mai populare produse – My Charm Grace. Parfumul delicat floral pentru femei atrage muzica de foaie de grapefruit, piper roz, piersic, violete, mosc si multe alte componente expresive.

 • Opera clasică. Unic clasic, distins prin aroma saturate și cu multiple fațete. Atrage note suculente și montate de portocale, fragi, babysitting, bujor roz, miere, petice, chihlimbar si abanos.

 • Amuro 501. miros frumos pentru bărbați într-un preț democratic. Expresiv, revigorant si senzual. Notele de varf aici sunt reprezentate de bergamot, lavanda, menta, mediu – tmin, portocală, scorțișoară, și de bază – fasole subțire, chihlimbar, lemn de santal, vanilie si cedru rezistent chic.

Apa de toaleta

Faceți cunoștință cu apă Dzintars dressing.

 • Omul elegant. apă de toaletă pentru bărbați cu luminoase și citrice bogate începe și note de cardamom cu vanilie si lemn scump in inima.

Ambalaj de marcă și o sticlă sunt construite în venă brutală, curajos.

 • Codul secret viitor. apă de toaletă bărbați spectaculoase a creat special pentru domnii de succes și activi. Demonstrează acorduri expresive de citrice, nucșoară, ghimbir și ienupăr.
Citește mai mult  Parfum Dolce & Gabbana

 • Komandors 5. parfum din lemn de citrice cu note de prospețime marină și verdeață. Răcoritor, este ieftin și vândut în sticle clasice de 100 ml.

Examinați recenzii

produse de parfumerie de marcă ale brandului letone sunt populare de mai mulți ani. parfum de calitate înaltă și Odicolone alege atât femei și bărbați. Pe Internet, puteți găsi o mulțime de comentarii lăsate la aromele Dzintars. Printre acestea sunt pozitive, și negative.

Start Să cu pozitiv.

 • Cumparatorii de ambele sexe place faptul că DZINTARS parfum demonstrează un miros plăcut, discret. În plus, cei mai mulți utilizatori a remarcat rezistența bună de arome de brand.
 • oamenii Apreciate și faptul că multe arome de brand sunt neobișnuite, originale și cu multiple fațete. Cu astfel de mirosuri, doamnele pot atrage mai multă atenție pentru a se sublinia și personalitatea luminoasă.
 • Cumpărători mulțumit valoarea democratică Multe produse de parfumerie de sex masculin și feminin DZINTARS. În sortimentul producătorului leton, puteți găsi o mulțime de buget, dar nu mai puțin de înaltă calitate și băuturi spirtoase parfumat / Koln.
 • arome Unobtrusted – Un alt parametru care este plăcut surprins de cumpărători. Branded miroase de la Dzintars nu vin și nu provoca iritații / dureri de cap chiar și la sfârșitul zilei.
 • Încântat cu mulți cumpărători și sticle de marcă, În care produsele de parfum DZINTARS.

Sticle sunt realizate în stilul clasic de brand si arata pur si simplu, dar de bun gust.

Cele mai multe comentarii despre Parfum Dzintars sunt pozitive, dar deficiențele selectate de către cumpărători. Învățăm despre ele.

 • Unele arome păreau consumatorilor salvat. Comentarii similare sunt lăsate la parfumuri „Goettle 1“ și „Allegro“. Dar nu caută cauza ca date de arome – percepția lor depinde de gusturile subiective și preferințele unei anumite persoane.
 • Au existat cumpărători care, cu care aspectul de sticle cu arome de marcă păreau prea simplu și ieftin. Și acest parametru poate fi atribuit opiniile subiective individuale ale oamenilor.
 • În ciuda faptului că, în arsenalul brandului puteți găsi mai multe arome ieftine, Există o gamă de produse și pentru mai scumpe. Prețul ridicat pentru unele copii nu se potrivește cumpărători individuali (au existat unele).
 • parfum marca Cineva nu părea foarte durabil. Feedback-ul foarte puțin similare.

Aici este necesar să ne amintim că pe diferite persoane, aceleași băuturi spirtoase „sunet“ în diferite moduri. Pe unele parfum va fi menținută pe tot parcursul zilei, iar pe altele – destul de scurt.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: