Totul despre parfumul acqua di parma

Totul despre parfumul acqua di parma

Acqua di Parma parfum este solicitat printre cunoscătorii de arome de înaltă calitate și multilatera. În sortimentul de brand, puteți găsi o mulțime de diferite băuturi spirtoase și Odicolone – alege produsul în fiecare cumpărător. În acest articol vom afla totul despre parfumul modern, Acqua di Parma.

Trăsături distinctive

Acqua di Parma este o marcă italiană specializată în modă. Sub acest brand faimos, lucruri de înaltă calitate sunt produse, accesorii din piele, precum și parfum chic. Brandul glorificat celebra aroma de Colonia, care a fost proiectat înapoi în 1916. A fost făcut într-o mică fabrică în orașul Parma. A fost în onoarea acestui oraș pe care compania italiana a fost numit.

Colonia a atras o mulțime de atenție, pentru că în acele zile parfumuri comerciale au fost mai „grele“ în compoziție, Și noul mirosul din Parma, a demonstrat luminozitate unic și aerisit. Datorită acestui fapt, Colonia parfum a devenit foarte popular în Europa. De-a lungul anilor, noul produs a fost din ce în ce mai mult și mai popular. Împreună cu aceasta, gama de arome proaspete din Acqua di Parma. parfumuri de brand au fost iubit de consumatori, popularitatea lor nu se estompeze și în ziua de azi.

Parfum de la Acqua di Parma nu este nimic pentru atât de mult timp deține poziția de lider pe piața mondială de produse de parfumerie. arome de brand se pot lăuda cu un număr mare de avantaje care atrag cumpărători.

 • Principalele plus de băuturi spirtoase de marcă ACQUA Di Parma este minunat și cu multiple fațete arome. Mirosurile de lumină, discret și aer. Mulți cumpărători sunt în căutarea pentru aceste calități în parfumerie.
 • parfumuri de brand sunt extrem de rezistente. Ei „sunet“ pentru o lungă perioadă de timp, dar nu vin.
 • parfum Minunat și Odicolone Acqua di Parma sunt realizate din ingrediente sigure și ecologice, astfel încât nu duc la reacții alergice, roșeață sau toothproof.
 • Produse de parfumerie marca Acqua di Parma are o selecție largă și gama largă. Pick up un consumator decent aroma poate de orice sex și orice preferințe.

În plus, linia de parfum este actualizat constant cu noutăți interesante.

Soiuri

de brand italian vă rugăm să cumpărători cu o gamă largă de produse de parfum produse. Acqua Di Parma produce nu numai Koln parfumat, dar, de asemenea, toaletă și parfum de apă, ceață. Vom face cunoștință cu unele produse din fiecare categorie.

Apa de toaleta

Produse similare Acqua Di Parma se bucură de popularitate turbat. Brandul este în mod constant se complac în cumpărători cu noi arome compuse din combinații de componente chic.

 • BLU MEDITERRANEO. apă de toaletă gratuite. În primul rând a fost lansat în 2006. Apa este format din grupuri spectaculoase de arome – citrice și proaspete. Notele superioare sunt reprezentate de cedru și mosc, note de „inimi“ – iasomie, portocala si lamaie, si de bază – un copac tip. Blu Mediterraneo Toaletă Apa se caracterizează printr-o figură foarte plăcută și persistentă de smochine, care provoacă asocieri cu soare Italia.

 • Arancia di Capri. parfum universal, care va decora ambele imagini masculine și feminine. Accentul principal se face pe note de citrice fuys. Arancia Di Capri a fost produs din 1999 și este încă în mare a cererii. Coșurile superioare ale aromei sunt reprezentate de sicilian Mandarin, Lemon, Orange și bergamot, Orientul Mijlociu – Petitgrin și Cardamon, și de bază – Caramel și Muscus.

Datorită acestei combinații, mirosul este lumina, invaluitoare, dar în același timp discret.

 • BLU MEDITERRANEO ARANCIA DI CAPRI. apă de toaletă interesant, cu un efect relaxant. Bazat pe o combinație ideală colectate din uleiurile de citrice mediteranean. Aroma de apă de toaletă este original, deoarece demonstrează note calde și moi de caramel și mosc.
Citește mai mult  Totul despre parfumuri Afnan

 • BLU MEDITERRANEO FICO DI AMALFI. apă de toaletă de înaltă calitate de la un brand italian care prezintă un buchet adorabil de note de citrice spumante și smochine. Componentele intense se extind smochine si cedru. Produsul are un miros cu multiple fațete și atractiv, care greu sa nu Notă.

apă de parfum

În sortimentul brandului italian puteți găsi mai multe poziții de apă de parfum. Luați în considerare o descriere a unor produse populare.

 • Semnătura Ambra. Aceasta apa de parfum este o adevărată operă de artă. Demonstrează o combinație chic artistică de note de citrice care apar într-o singură aromă cu calde și senzuale nuanțe de Ambra. Produsul este fabricat din ingrediente naturale și ecologice colectate la nivel mondial. Se obține parfumul nu numai, datorită saturate și captive, dar, de asemenea, sincer solare, la care se ridică starea de spirit.

 • Semnătura din piele. apa de parfum frumos, în care se găsesc din piele și note de citrice. Tandem este foarte spectaculos și suculent. Semnătură piele – Destul de apa de parfum scump, dar aroma sa uimitoare este în valoare de o astfel de scump.

 • Gelsomino Nobile. apă de parfumerie minunat pentru reprezentanții sexului frumos. Notele superioare sunt colectate de mandarine și piper roz, mediu – de iasomie, portocaliu și tuberculi și de bază – de mosc si cedru alb. Parfumul a fost creat în 2011 și a fost proiectat inițial pentru femei de lux, senzuale, in natura, care sunt combinate cu spirit puternic și sensibilitate, vulnerabilitate. Gelsomino Nobile Parfum Apă bogată și soluție saturată. Perfect pentru tine femei încredere.

 • Iris Nobile. parfum prețioase și foarte luminoase de la marca italiană. Va deveni o alegere win-win pentru femeie carismatica, elegant si misterios, cu intrigant mod. Notele de top sunt ocupate de bergamot, portocaliu corsican, mandarina, iris si anason stelat, mediu – Mimosa, tuberosa mexican, hibiscus, și de bază – vanilie si chihlimbar.

 • MAGNOLIA NOBILE SEMNĂTURĂ OUD. Parfum cu o aroma interesanta si originala. A fost conceput în 2009, special pentru reprezentantele sexului fin. Atrage cu note subțiri de vanilie, cedru Virgin, iasomie, magnolie, paciuli, lemn de santal și trandafiri. multe femei Decora. Fashionista de multe ori se referă la său „poveste adevărată zână“.

 • Rosa Nobile. Femeile de apa de parfum, care a fost dezvoltat în 2014. Notele superioare aici sunt reprezentate de piper, bergamot si mandarina, notele de „inimi“ – cu o coloană de trandafir, bujor, Lilion și violet și de bază – cedru, chihlimbar si mosc. Rosa Nobile completează perfect imaginea unei femei elegant și luxos.

 • Peonia Nobile. parfum floral pentru femei, care a fost lansat în 2016. Compoziția parfumat este compus din note de piper negru, zmeură, bujor, muscata, trandafiri turcești, frezii albe, mosc si patchouli. Peonia Nobile este turnată în sticle îngrijite și delicate cu capace lucioase.

 • Semnătura Sakura. Combinația parfumat al acestui parfum de apă constă în sakura licitație și note de citrice. Un produs de calitate se referă la categoria și costume unisex reprezentanții ambelor sexe. Bifurcă în bule transparente cu capac negru și autocolante negru de marcă.

Odicolone

de brand italian poate oferi Koln bun.

 • Colonia Club Pura. Universal Koln de brand, care va decora atat de sex feminin și imagini de sex masculin. Se referă la familia de fuys, lemn. A fost creat în 2015. Demonstrează acorduri citrice luminoase, cucerește combinații de miere picante de ingrediente.

Parfumul vine perfect cu un agent de vesel și temperamentale, cum ar fi el însuși.

 • Colonia Essenza. Koln Barbat, care se vinde în sticle negre cu contrastante autocolante alb-zăpadă. Se referă la grupul de citrice, fuys. Colonia Essenza este formată din următoarele note elegante: bergamota, rozmarin, Moss, Lily Lily, iasomie, patchouli, vetiver Sage, Orange.
Citește mai mult  Parfumuri de la Dior

 • Colonia Intensa. Proaspete și Koln lumina, care, în același timp, va fi alegerea perfecta de om puternic, încrezător și de succes, care trăiește în armonie cu ei. Colonia Intensa Aroma intensivă și Expresiv.

Ceață

Luați în considerare ceea ce opacizare ofertele Acqua di Parma.

 • Peonia Nobile. O astfel un nume nu este doar un parfum clasic, dar, de asemenea, ceata de păr de marcă. Envelops fire cu aromă florale unice, dar în același timp, nu îi determină pe aceștia cea mai mică prejudiciul. Deversat pe flacoane de marcă compacte.

 • Magnolia Nobile. haze par cu parfum de magnolie de licitație, completat de citrice. Produsul este foarte ușoară și aer, are un agent de îngrijire de aer condiționat pentru toroane.

 • PRONIA NOBILE PĂR CEAȚĂ. Demonstrează parfum floral chic. Vândute în flacoane de 50 ml, este foarte popular, deoarece vă permite să se bucure de un miros ușor și plăcut de val de păr de obicei.

Cum de a alege o aromă?

Luați în considerare ceea ce este merită atenție, ceea ce face alegerea aromei perfect adecvate.

 • Ar trebui să acorde o atenție la tipul specific de parfum pe care îl selectați. Acesta poate fi Koln, parfum sau apă de toaletă – fiecare categorie are propriile sale caracteristici și funcții. Tipul de parfum depinde direct de concentrația componentelor care sunt conținute în ea. De obicei, acestea sunt indicate pe ambalaj sau corporative cu bule.
 • Ridica cele mai multe ingrediente rezistente la parfum. Deci, o rezistenta mai mare se poate lauda cedru, bergamot, ienupăr, mușchi, lemn de santal, paciuli, santal și similare. Și la mai puțin rezistente includ iasomie, bujor, piersici, grapefruit, capsuni.
 • Luați în considerare caracteristicile individuale prin alegerea unui gust adecvat. Același parfum pe diferite persoane vor fi resimțite în mod diferit. Inainte de a cumpara este mai bine să „încerce“ mirosul selectat și numai după aceea a reveni la magazin și-l cumpere.
 • Atenție la vizualizarea produsului a produsului selectat. Nu contează mult că este un set mare de parfumuri sau o singură sticlă cu băuturi spirtoase.

Produsele trebuie să fie vândute într-un pachet întreg fără defecte și fără deteriorări, nu ar trebui să scurgeri.

Cum de a distinge originalul din fals?

Parfumul italian Acqua di Parma este adesea copiat de către producători lipsiți de scrupule, astfel încât cumpărătorii riscă să fie difuzate pe o copie, care doresc să achiziționeze originalul.

 • Unul dintre principalele semne de contrafacere – un cost redus uimitor. Multe copii ale spiritelor și Odicolone de Acqua di Parma sunt foarte scumpe. Dacă sunteți un produs foarte ieftin, aceasta ar trebui să provoace îndoieli serioase cu privire la originalitatea.
 • Examinați ambalarea și bule cu produse de parfumerie. Acestea ar trebui să fie în stare perfectă. Nu trebuie să existe urme de lovituri, zgârieturi, zgârieturi, pierderi sau poluare. Produsul original, nu va „suferi“ de astfel de probleme.
 • Fiți atenți la toate inscripțiile de pe produs. Acestea ar trebui să fie aplicate fără greșeli. Încercați să șteargă inscripțiile – acestea nu ar trebui să fie cusute. Dacă ați fost văzut cel puțin o eroare în textele, este mai bine să refuze să cumpere.
 • Puteți solicita vânzătorul cu documentația însoțitoare sau certificat de calitate. În cazul în care produsul este original, în această solicitare, ar trebui să nu refuze. Dacă răspunsul vânzătorului este prea turbulent sau chiar agresivă, este recomandabil să meargă la un alt magazin.
Citește mai mult  Parfum Houbigant

Nu te uita pentru parfumul original din Acqua di Parma pe piață sau în magazine dubioase, numele care este în continuă schimbare. Mai bine du-te la buticuri de brand, magazine de marcă în gingii și Tsums sau plasa o comanda pe site-ul oficial al marcii italiene.

Recenzii

Produsele ACQUA Di Parma sunt populare, astfel încât există multe comentarii despre aceasta on-line. Printre ele nu sunt doar pozitive, dar, de asemenea, negativ.

În primul rând, considerăm că cele mai multe dintre toți clienții găsesc plăcerea în parfumul brandului italian Acqua di Parma.

 • Cumparatorii place mirosul de parfum de brand uimitoare. El este ușor, aer, plăcut și discret. În plus, utilizatorii nota de rezistență ridicată de arome și bucla lor șic.
 • Multe doamnelor îi plăceau faptul că parfumurile de marcă acqua di Parma, create special pentru reprezentanții podelei frumoase, reîmprospătează perfect imaginea, nu-l stimulați, face mai vesel, subliniază personalitatea luminoasă. Fetele care au încercat „magia” de parfumuri ale companiei pe ei înșiși, au observat că atrag multă atenție persoanei lor și se simt mai încrezători.
 • Are oamenii și faptul că acqua di parma oferă o gamă de multe opțiuni pentru spiritele și coloanele de înaltă calitate. Chiar și cei mai pretențioși clienți au reușit să aleagă produsul perfect pe care nu le-a ratat.
 • Utilizatorii au remarcat un design delicat delicat de sticle, care au implementat produse de parfumuri de marca. Acest fapt sa dovedit a fi deosebit de important pentru cei care au cumparat parfumuri ca un cadou.

Cei mai mulți cumpărători au rămas foarte mulțumiți cu produsele originale parfum de la Acqua Di Parma. Cu toate acestea, oamenii au observat anumite deficiențe.

 • Unii consumatori rezistența la parfumerie păreau să fie medii sau prea slabe. De obicei, astfel de revizuiri sunt mult mai mici decât cele în care oamenii vorbesc despre rezistență ridicată. Acest lucru poate fi explicat prin faptul că aceleași aromă „sunet” în moduri diferite.
 • Unele arome universale aparținând categoriei Unisex par a fi prea „bărbați” sau „feminin”. O astfel de recenzie este lăsată în adresa cedro di taormina. Cumpărătorul a considerat că acest parfum este mult mai potrivit pentru un bărbat decât o femeie, deși este indicat ca universal.
 • Nu mi-am plăcut mulți utilizatori, nu costul cel mai „tip” al parfumurilor de marcă. Sortimentul Acqua Di Parma are parfum, costul căruia este de peste 15 mii de ruble, care nu se potrivește cumpărătorilor. Dar acei oameni care sunt rezolvate pe o astfel de cheltuieli, în cele din urmă spun că au fost în valoare de.
 • Au fost consumatorii care, pentru care unul sau altul parfum pur și simplu „nu se potrivesc“.

Partea leului de cumpărători nu au găsit deficiențe grave în parfum de la Acqua di Parma. Desigur, au fost cei care pur și simplu nu au ca miroase, dar nu există nici o vina a companiei italiene – este doar o chestiune de gust.

În următorul videoclip, veți găsi o trecere în revistă a colecției de parfumuri pentru femei Blu Mediterraneo de la Acqua di Parma.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: