Totul despre parfumul Shalimar

Totul despre parfumul Shalimar

Parfumerie din faimosul brand mondial Guerlain alege femeile din cele mai diferite vârstă din întreaga lume. arome moderne Salimar sunt deosebit de populare, care au fost emise din nou în mod repetat, după primul debut aroma aproape un secol în urmă. Până în prezent, marca oferă diverse formate ale acestui favorit de mai multe arome. Inainte de a cumpara, vă sfătuim să vă familiarizați cu unele caracteristici ale spiritelor Guerlain.

Cum sa născut legenda?

Istoria creării primului parfum Shalimar este destul de interesant. Primul parfum a fost lansat aproape un secol în urmă. El a fost prezentat în Palatul francez din Paris. Se crede că primul parfum este numit după grădini Sadimar, situate în Pakistan și care sunt în întreaga lume patrimoniul cultural. Ele sunt foarte frumoase, personifice adevărat de lux Est. Mirosul în băuturi spirtoase, respectiv, orientale.

Se poate spune că primele spiritele au apărut din întâmplare. In timp ce La cerere mare de parfum casa de moda folosit Jicky. Este în el un parfumier și a adăugat Vanilla, după care un nou parfum oriental dovedit. El a devenit unul dintre primii în care vanilina sintetică a început să folosească. Primul parfum, iar sticla sa facut din cristal scump de Bakkara, este unul dintre cele mai renumite parfumuri din întreaga istorie.

Până în prezent, în Franța, Shalimar este una dintre cele mai căutate, iar versiunea de epocă a aromei este considerată o colecție, să-l cumpere în forma sa originală este foarte dificil.

În 1985, parfumul a fost reeditat pentru prima dată în noua execuție, ani mai târziu a venit versiunea lui chiar mai ușor. De atunci, Shalimar a emis din nou în mod repetat. Multe parfumieri celebri au lucrat la diferite versiuni, în timp ce reteta clasica sa schimbat intotdeauna un pic, precum și apariția sticlei.

Potrivit experților, Shalimar atrage să-l instantaneu, el este foarte buclă. În ciuda faptului că parfumul însuși se bazează pe vanilie, nu este absolut atât de dulce, ca în diferite produse de cofetărie, este mai degrabă o vanilie parfumată cu diferite impurități fumoase. Merită să înțelegeți asta Piramida lui Shalimar modernă sa schimbat puțin în timp, nu sa mai rău, mai degrabă, ea a fost adaptată pentru o lume nouă. În plus, unele ingrediente au trebuit să înlocuiască din cauza absenței și a irelevanței lor.

Sortiment de arome

Guerlain Boutiques oferă mai multe versiuni și formate de parfum de renume mondial. Citește-le un pic mai aproape.

  • Parfum. aroma Shalimar, la concentrația de băuturi spirtoase este suficient de dulce și într-o oarecare măsură, grele, picant și, în același timp, foarte seducatoare cu privire la grupul de est. Acesta a jucat cu succes partituri și note de citrice, precum și iris, trandafir, iasomie, vanilie si boabe subtiri. Parfumul posedă o buclă lungă și o buclă armonioasă.

  • Apa de parfum este mai licitată, pulbere. Cum ar fi parfumul, interpretează note de vanilie nobilă și nuanțe balsamice. Contrar opiniei că apa de parfum este mai puțin intensă pentru sunet, mai degrabă decât parfum, se poate spune în siguranță că acest lucru nu se referă la acest parfum Shaimar.

  • O altă versiune a parfumului este Soulimar Souffle de Parfum într-o sticlă albastră moale. Parfumul poate fi numit misterios, a fost creat de Tierry Wasser, care este un parfum de lider al unei case de modă German. În parfum, tipurile de citrice și iasomie sunt interconectate cu succes, are, de asemenea, o armă absolută de apa de floriociena, mosc alb și mai multe tipuri de vanilie. Noul parfum sa dovedit a fi proaspăt, seducător și, în același timp, aducând o anumită pacificare a utilizatorului său. Această versiune va trebui să guste iubitorii de accente florale și pulverizate în arome.

  • Pentru iubitorii de parfumuri mai intense, marca a creat, de asemenea, Suffle Shaimar intense. Această versiune a apei de parfum este considerată a fi actualizată, formula este mai strălucitoare și saturată. Parfumul produs într-un flacon de designer frumos al ultramarinului. Citricul de aromă, strălucitor și va cădea la gustul doamnelor cu un stil și gust deosebit de impecabil.

  • Salimar femeile Eau de toaletă este considerată mai puțin saturată decât parfumul. Apa de toaletă ca un întreg are o aromă foarte asemănătoare cu spirite, piramida de note este aproape aceeași.

  • Shalimar parfum inițial. Această apă de parfum se referă la cip și floral. În plus față de portocaliu, bergamot și muzică verde în parfum, sunete iris, vetiver, patchouli, caramel, mosc, fasole subțire și, desigur, vanilie. Se poate spune că trenul din această compoziție de parfum este beat, dar în același timp luminos și absolut nu este prezentat.

  • O altă reeditare a parfumului de modă este Shaimar Köln, care este dezvăluită de note de grapefruit, bergamot, var, frezii, iasomie, trandafiri, mosc alb, iris și vanilie. Se pare că această piramidă este foarte asemănătoare cu compoziția inițială de parfum clasică, dar nu este așa. Acest parfum a fost complet reproiectat de marca de parfumer, acest parfum sa dovedit a fi mai modern și elegant.

Fiecare sticlă de parfum este rafinată, orice element a fost elaborat la cel mai mic detaliu.

Cui se va potrivi?

Compozițiile parfumate ale lui Shalimar se vor potrivi cu femei de sine stătătoare de multe vârste diferite, precum și oameni senzuali care preferă Vanilla în parfumerie. Dar nu este o vanilie dulce de patiserie, și anume unică și neobișnuită. Dacă doriți să atingeți Classics Eternal estic, vă recomandăm să obțineți exact spiritele. Desigur, ele sunt destul de saturate, persistente și, cel mai probabil, statutul și doamnele independente vor avea gust. 35+.

Dar, arome mai ușoare în tipul de toaletă sau apă de parfum sunt relevante pentru achiziționarea și fete, și mai multe femei adulte. Parfum poate adăuga perfect nu numai orice imagine de zi cu zi, dar, de asemenea, se potrivesc pe ieșire seara.

Deci, sigur pentru a înțelege că unul sau altul parfum este potrivit, este foarte important să-l testeze pe piele.

Brandul are aproape în fiecare an noi cu flancurilor o regândire a parfumului clasic original, Prin urmare, pentru a alege cel care va dori să facă, nu va fi dificil. Face o distincție completă pentru cine și la ce vârstă sau de o alta parfum de brand este dificil, dificil. Ar trebui să existe o abordare individuală în alegerea unui parfum.

Istoria parfumului Shalimar în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: