Totul despre Parfumuri Carven

Totul despre Parfumuri Carven

Este foarte important de a alege pentru tine „dreapta“ parfum. În lumea modernă, parfumul este o parte a imaginii și poate ajuta exprima starea de spirit sau de completare a imaginii, sublinia stilul și chiar statutul. Pentru mulți oameni, este necesar să se demonstreze unicitatea lor, fac un gând, emoție arată clar cu parfum. Aroma lasă o impresie de neșters a omului. Se poate cum să strice întreaga imagine a unei compoziții de parfum nepotrivit, și să confirme statutul de mare.

Omul a crezut despre influenta enorma de parfumuri din vremea Egiptului Antic, atunci când oamenii au fost fuzionate de uleiuri esențiale, care doresc să atragă atenția altora. Acum, arta de parfumerie oferă o gamă largă de arome diferite pentru fiecare gust.

Particularități

Istoria brandului francez provine Carven înapoi în 1945, cand Carmen de Tommazo – doamnă fragilă și miniatură a decis să creeze haine pentru femei fel de mici ca ea. Madame Karven – o frantuzoaica sofisticat, cu un gust rafinat așteptat un succes amețitor. Curând hainele ei a devenit popular în rândul femeilor celebre și venerate. Doamna Karven, de asemenea, iubit și parfum.

Lucrul pe prima aroma a casei de Carven Ea a invitat parfumul legendar Jean Carlo. Istoria casei parfum Carven a început cu tradițiile create de tradițiile din timpul frumos parfum feminin Ma Griffe, care au fost reluate ulterior în 1995. Linia de parfum născut sub patronajul unei femei franceze talentat are o selecție largă de arome care șterge orice paletă de note florale si chic francez evaziv.

În colecția de parfumuri Carven, aroma perfectă pentru sine va fi capabil de a ridica ambele sofisticate, dar luminoase și elegante, doamnelor și discret, dar om galant sigur pe sine.

Femeie parfumuri

Caracteristică de fata Carven în modul în care subțire și armonios întrepătrund senzualitate si ferventness. Lumea ei nu are granițe, este cu multiple fațete: manitates cu ușurință și fascinează cu crema și revolta de vopsele. Parfumurile casei parfum Carven – pentru acele femei care vor aprecia eleganta, sensibilitate și contraste fantastice într-o sticlă.

Citește mai mult  Parfum Tommy Hilfiger

Carven Le Parfum

În două mii de ani, atunci când oamenii au fost grave care lucrează la un brand (fotografi, designeri), o nouă eră de Carven a început, o linie de băuturi spirtoase de lux a fost lansat. Unii dintre cei care – LE PARFUM. Sticla elegantă de sticlă mată umple parfum fermecător de piersica, crengute paciuli, starea de spirit a zambile albe, ușor incintei ylang și o bază sandalwist șic. Aroma senzuală și pentru trepidate, sens cunoscător al noblețe și rafinament.

Carven L’Eau de Toilette

apă de toaletă, inima, care este format prin acorduri de taiere, zambile albe, este axat pe un public mai tânăr și perfect potrivite pentru iubitorii de arome dulci. Într-un deliciu special, acesta va fi Mademoiselle blând și plin de viață, magie iubitoare și note jucăușe.

Carven Ma Bulle Dans

Acest Women Eau de Toilette, a lansat destul de recent, face parte din familie de familie, Floral și Gourmet. se potrivesc cu delicatețe în imaginea de fete încrezătoare și suficiente și subliniază imaginea din cauza coardele tropicale de lychee si bujor cu flori. Honoraous Mademoiselle, nu shyless pentru a arăta fața lui în lume și dezvăluie adevărata esență, nu va trece de fermecătoare nuanțe sub formă de pulbere florale, acoperit cu note subțiri de lemn de santal.

Carven Ma Griffe

Deja o lungă perioadă de timp creată, dar menținerea unei mari popularități până în această zi, parfumul feminin Carven Ma Griffe din farmecul primului minut Sofisticarea lui. Acest parfum rezistent este potrivit pentru femei misterioase și fermecătoare, dați-le un sentiment de ușurință și distracție relaxată.

Parfumul, în care acrime ierburi de luncă este ideal combinat cu libertatea de vânt rătăcitor, va completa imaginea frumuseții elegant și va deveni o opțiune indispensabilă pentru ea, atât în ​​fiecare zi și pentru a intra în lumina.

Carven L’Absolu

Aroma, care a cucerit milioane de inimi de sex masculin și feminin, Slisses cu o combinație elegantă de motive orientale cu note florale, inclusiv Jasmine lumina și Madagascar ylang-ylang, țesute cu acorduri luminoase de iris parfumate. Carven Labsolu este conceput pentru femei extravagante de încredere, fermecătoare și judecată doamnelor.

Citește mai mult  Alegeți parfumul din Micallef

Sortiment pentru bărbați

In prezent, parfumuri de sex masculin Carven este rafinat și divers – de la picant strict la arome citrice jucăușe. După cum știți, multe despre un om poate spune parfumul. De exemplu, firi romantice va prefera note ușoare de violete și, și grave de muscat și puterea nu va trece prin nuanțe de cireșe și garoafe.

Carven Vetiver

Carmen de Tommazo a avut grijă de eliberarea de parfum de sex masculin, iar în 1957 a văzut lumina de parfum primii bărbați acestui brand – Carven Vetiver. Madame Karven la creat pe memoriile vechi ale copilăriei, motiv pentru care parfumul sa dovedit a fi atât de senzual și nu a fost un succes atât de incredibil că el a câștigat locul în Muzeul de parfumerie din Paris, împreună cu Miss Dior si Shalimar.

Construit în jurul nota fermecatoare a vetiver si faimoasele coardele de iasomie și mosc, această noblețe și eleganță parfum se agață.

Carven Monsieur Carven

Despre parfumuri, minți interesante și inimi de încălzire de cunoscători adevărați, se poate spune infinit, dar unul dintre ei – Carven Monsier Carven, lansat în 1978. Parfum celebru al Timpului Raymond Chaillan Slim Splot Laconic Note Bergamot cu Orbitor Citrus Motes. Parfum, inima, care este dezvăluit de coardele Vetiver, ramura de patchouli, aroma de iris, pare mai sofisticate datorită pinch de scorțișoară picant și se va potrivi cu un om responsabil solid care știe exact ce vrea din viață. Masculin Aroma Monsier Carven va fi o alegere excelentă pentru plimbare de seara sau du-te afară.

Carven Pour Homme

Un om de succes nobil care a atins obiectivele în toate sferele vieții nu nu se poate ajunge la sufletul aroma de Carven Pour Homme, reluat într-o nouă sticlă elegantă, dar rămânând la fel de rafinat. Toate aceeași franceză marca vetiver Carven, împreună cu un cedru alb, reflectă note subțiri de motive de lemn în combinație cu violete parfumat. Muscata picante Sage pricepere diluată de sondare pe fundalul acorduri de grapefruit tartă. Pour Homme – Olpactor Semnătura parfumului Male Collection Carven, stil care se numește „Bad Boy”.

sticla de parfum elegant, din sticlă lucioasă de culoare neagră, amintește jacheta bărbați.

Carven Vetiver uscat

Acesta este un alt brand de apă de toaletă, o compoziție rafinat de note, peste care parfumieri francezi au lucrat, cei mai buni maestri lor de afaceri. parfum de lumină Lung, în combinație cu copaci nobile de lemn de santal uscată uscată se va potrivi cu bărbați mai în vârstă. Cățeii declanșat de indestibly Aura din pădure vechi este purtat de mâinile de parfumuri cu experiență în mod special pentru cei care se încline în domeniu și pot găsi manifestarea lui într-o picătură de apă de toaletă.

Citește mai mult  Toate Parfumurile despre Naomi Campbell

Carven Le Vetiver

Aroma, om energic brutal perfect adecvat. parfumul a fost foarte lansat în 2009, Și imediat a reușit să cucerească inima domnilor fermecătoare și încrezătoare în sine fascinați de compoziția parfumului sofisticate. Ia act de un campionat vorbind în tandem cu un gin de băut, se adaugă seriozitate aristocratic pentru aroma de mandarine coapte, înec în farmecul de mentă proaspătă. Parfum Le Vetier se va potrivi atât la o plimbare de seară modestă și pentru o excursie la teatru.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: