Totul despre parfumuri Clive Christian

Totul despre parfumuri Clive Christian

Produse de parfumerie Clive Christian este considerat unul dintre cele mai scumpe și elita pe piață a unor astfel de bunuri. Marca nu a lansat mai multe parfumuri, dar fiecare dintre ele a devenit o adevărată operă de artă. În acest articol, vorbim despre parfumuri let Clive Christian.

Particularități

O caracteristică distinctivă a produselor creștine clive constă într-o combinație de succes de ambalaje excelente și arome unice. În procesul de la crearea colecției sale, Clive Christian sa bazat pe valorile XIX-lea industria cosmetică, De aceea, colecția include parfum de înaltă calitate. În catalogul producătorului, nu puteți găsi Koln, apă de toaletă sau alte produse similare.

Fiecare sticlă este efectuată din cristalul prezent și arată extrem de elegant. Conținutul este, de asemenea, la cel mai înalt nivel: lovind pielea doar o singură dată, parfumul unic devine imediat parte a individualității persoanei.

Parfumeria similară decorează viața și permite unei persoane să-și sublinieze trăsăturile individuale.

Privire de ansamblu asupra aromelor

Colecția creștină Clive include multe arome pentru bărbați și femei, datorită căruia fiecare fan al mărcii poate ridica ceva sub cererile sale.

femei

spiritele femeilor sunt reprezentate în cea mai mare sortiment și va deveni o alegere excelenta pentru orice femeie. Este în valoare de vedere mai multe dintre cele mai populare arome.

 • X Parfum – flori parfum unic, din care capturile spirtoase din prima secundă. Note primare: piersici, ananas, iederă și revent, cu o tentă de citrice din bergamot și mandarină. notele de mijloc constau din iasomie, trandafiri, crin vale și Iris rădăcină. Capetele cu Parfumul notele de baza de mosc, patchouli, vetiver, vanilie, cedru Virginia și franceză Laudanum.

 • XIX VICTORIA PARFUM – Acesta este un calm, dar aroma de fructe și florale seducătoare, întărit cu nuanțe senzuale de mosc si rasina exotica. Deschiderea – amestec de miere acru-dulce de heliotrop și matură zmeură. Inima înăsprește catifelat, coardă din piele moale de labdanum profund, urmat de senzual postgust, sumbru de mosc și tămâie.
Citește mai mult  Lanvin parfumuri Privire de ansamblu asupra

 • XX ART NOUVEAU PAPYRUS. Acest fermecător amestecuri de parfum aromat, picant si nuante lemnoase pentru o regenereaza si parfum inspirat, ceea ce va face vorbi tuturor despre el. Nota superioară a bergamot spumant dă un luminos și viu ton, care creează imediat o stare de spirit fericit, energic. Între timp, nota cardiacă a lavandei liniștitoare reduce luminozitatea și oferă un echilibru relaxant și răcoritor.

În cele din urmă, nota de bază a papirus pământului creează o armonie lumină pentru un simplu, dar fascinant combinație care este potrivit pentru purtarea de zi cu zi sau pentru ocazii speciale.

 • C parfum – Aroma cu nuanțe florale și balsamice albe, lansată în 2010. Clive Christian C Pentru femei se deschide cu coriandru, muscata, galbenele, coniac și narcise cu note îngustează de la mandarina si bergamota. Fundația este OsManthus, Violet, Ylang-Ylang, trandafir, floare portocalie, tub, tămâie, piele, iasomie și patchouli.

 • VII Queen Anne Rock Rose. Acest parfum curajos combină nuanțele florale, pe bază de plante, aromatice și picante. Notele superioare ale Neroli, piperul negru și bergamotul dau încărcătura de energie aromă puternică. Note lavandă, violete, salvie și labdanum în mijloc dau o umbră intrigantă de pământ. Parfumuri complete note de bază Amber, vetiver, patchouli și cacao pentru a crea o atmosferă de băut.

 • VIII ROCOCO Magnolia. Acest parfum magnific combină citrice, nuanțe florale și picante pentru o aromă saturată și fermecătoare, pe care o puteți purta cu bucurie în orice ocazie specială. Notele de top sunt prezentate sub formă de flori de frunze de coacăze portocaliu și negru, care dau aromei o atmosferă luminoasă luminată. Notele de mijloc de cuișoare, scorțișoară, trandafiri și magnolie crea senzual aura, de băut, care fascinează mintea.

În cele din urmă, notele de baza ale mușchi de stejar și lemn de santal completează elixirul, oferind o suprafață netedă, tentă pamantesc, oferind un rezultat complex, saturate, datorită cărora proprietarul se va simți încrezător.

a bărbaților

Luați în considerare rating-ul de parfumuri pentru bărbați de la casa de moda Clive Christian.

 • L Cologne – Parfum pentru bărbați care se mândrește cu mirodenii proaspete și acorduri aromatice. Acest parfum a fost lansat pentru prima dată în 2014 și se deschide cu grapefruit și Petitgrain note. Notele medii includ trandafir și agar, iar baza rotunjite cu note calde de mosc, brad balsamic, cedru si vetiver.
Citește mai mult  Christian Lacroix Parfumuri

 • 1872 Cologne – Acesta este un picant, amestec parfumat care creează o atmosferă informală de eleganță. Notele inițiale – un amestec eclectic și luminoase de citrice și fructe acorduri, inclusiv mandarina, bergamot, Lime, Grapefruit, Galban, rozmarin, Petitgrin, lavanda, piper, ananas și mai multe tipuri de nuci. Inima contine note de iasomie, ciclama, salvie, frezii și velvetsev. Notele calde completează fundația: chihlimbar, mosc, olibanum, paciuli, cedru de Virginia și franceză labdanum.

 • Clive Christian X Cologne, prezentat lumii în 2001, este un parfum picant puternic pentru bărbați. Acest Köln se deschide cu citrice dulci, ananas și rhubarb. Iris si Jasmine da inima crestătură florale lumina. Parfum se termină cu un cedru din Virginia, vetiver, mușchi de stejar, chihlimbar, vanilie, scorțișoară, styrax și franceză Laudanum în pământ.

 • C Cologne – parfumul balsamic, reprezentat de lume în 2010. Creatorul acestui parfum este creștin provenzano. Notele de intrare conțin elemente de mandarine, șofran, cimbru si rasini. Inima este reprezentata de diferite nuanțe florale de trandafiri, iris și alte plante. Notele de baza includ lemn de cedru, agar, copac tip, mușchi, olibanum, tutun, mosc, vanilie, boabe de subțire, piele, chihlimbar si styrax.

Unisex

Parfumerie Clive Christian din categoria unisex va fi o alegere excelentă atât pentru bărbați și femei.

 • JUMP UP și sărută-mă extatică – Excelent Balanced Aroma, care a fost prezentat în 2017. Aceasta se caracterizează prin rezistență impresionantă și profunzime. Notele initiale sunt reprezentate de Bergamot, care începe foarte puternic. Mai multe de lucru include acorduri de lemn. Immorter sub formă de note de bază completează perfect compoziția.

 • Nu. 1 mandarin – un parfum unic, care se caracterizeaza prin seductiveness si eleganta. Caracteristica principală a parfumului este că acesta este dedicat rococo Epocii. Notele inițiale sunt prezentate sub formă de bergamot, care dă aroma unele picanterie. saturarea maximă apare ca urmare a notewings de mandarină și lemn acorduri și note de miere de flori sunt implicate în finală.

Parfum este bună rezistență.

Criteriile de alegere

În procesul de a alege o puritate de Clive Christian, este necesar să fie extrem de atent, deoarece parfumul corect trebuie sa sublinieze caracterul unei persoane. Atunci când alegeți, este necesar să se simtă armonia reciproc și aroma. personalități Intenționate care doresc să controleze totul ce se întâmplă în viața lor, arome de flori și fructe pentru purtarea peste zi și aldehida – pentru plimbare seara.

Citește mai mult  Totul despre parfumuri Jean Paul Gaultier

Pentru persoanele active, care sunt mereu în mișcare și caracterizate printr-o stare de spirit pozitivă, o alegere bună va fi parfumuri Clive Christian, cu note de verdeață, condimente sau citrice.

În plus, produsele în sine arată, care include note orientale.

Printre alte recomandări, pot fi alocate următoarele:

 • timp excelent pentru achiziția de parfum este dimineață, pentru că în acest moment al zilei mirosul funcționează cel mai bine+
 • Înainte de a merge la magazin, nu este nevoie să se aplice produselor cosmetice pe piele, deoarece mirosul lor va împiedica să înțeleagă caracteristicile unui anumit aromă de CLIVE creștine + uleiuri aromatice sunt amestecate, ca urmare poate exista o complet alt parfum+
 • În cazul în care nu există nici un produs specific de brand pe Accept, puteți doar prima decide cu privire la tipul: trebuie să decidă pentru care scop ai nevoie de un parfum, la ce ora din zi și anul acesta va fi folosit.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: