Totul despre parfumuri Victorinox

Totul despre parfumuri Victorinox

Se știe că brandul Victorinox Angajat în producția de cuțite, ore și alte accesorii, dar nu toată lumea știe că în sortimentul mărcii elvețiene există o varietate de compoziții de parfum pentru bărbați și femei. Ei pot interesa cei mai diferiți oameni, deoarece marca este populară peste tot.

Particularități

Primul parfum al mărcii a apărut acum 25 de ani, imediat după ieșire, a devenit un bestseller. Mai târziu a început, de asemenea, să producă mostre neobișnuit de decorate, care, de asemenea, sa bucurat de o cerere largă. Victorinox arome sunt unice, au propria lor filosofie specială. Ei trebuie să încerce să încerce. Compozițiile de parfum Victorinox aparțin luxului, dar mulți experți le consideră printre media dintre luxul și piața de masă, deoarece au prețuri democratice pentru o calitate destul de decentă. Toate compozițiile aromatice sunt închise în flacoanele în stilul original al militarilor, bine-cunoscute de parfumeri lucrează la creația lor.

Toate aromele sunt luminoase, cu caracterul lor inimitabil. Cu ajutorul lor, puteți accentua orice stil.

Gamă

Luați în considerare Bestsellers Brand Victorinox, precum și articole noi care pot fi interesate nu numai fanii mărcii, ci și potențiali cumpărători.

  • Armata elvețiană Apa de toaletă clasică. Parfum de sex masculin aparținând grupului de Fuys. Potrivit unor reprezentanți ai sexului puternic, valori de confort și valori masculine moderne. Fulgiul parfumului a fost acordat o atenție separată, deoarece a fost dezvoltată de faimosul designer care a folosit diverse elemente ale munițiilor armatei în ea. Notele de vârf ale apei de toaletă sunt dezvăluite de menta și citrice, mediu – rozmarin, Edelweiss, violet și lavandă, și de bază – cedru, cypress și mosc.

  • Apa de toaletă pentru bărbați într-o sticlă roșie luminoasă elvețiană nelimitată. Se referă la grupuri de Fuys și Wood, dezvăluie cu sunetul muzicii valei, violete, citrute, chihlimbar, patchouli și mușchi. Acest parfum este considerat o aniversare, pentru că a fost lansat la cea de-a 125-a aniversare a mărcii elvețiene.

  • Femeie de toaletă Ella. Parfum se referă la estul și florale, în ea sună cu succes din fig, lychee, tuberculi, amarilis, osmantus, ampriază și vanilie. În ciuda faptului că parfumul aparține est, este destul de ușor, are note picante, în același timp, în cel mai bun mod de a utiliza femei în sezonul cald.

  • Citrice și proaspete Arome pentru femei – Roua. Parfumul este dezvăluită de citricelor, violet alb și edelweiss. El amintește modul în care natura se trezește încet până dimineața devreme.

  • Bărbații preferă compoziții orientale, vă recomandăm să se uite la aroma stâncă, în care există acorduri picante și accente minerale. Este potrivit pentru reprezentanții moderni ai sexului puternic, care trăiesc în marile orașe, ține pasul cu vremurile, pline de libertate și sete de aventură. În apa de toaletă există note de pelin, lavanda, cedru, tămâie și chimen.

  • Swiss Army pentru Eau Florale ei – apă de toaletă pentru femei cu acorduri florale. Această compoziție pare a fi îmbunătățită cu un voal blând de flori de fructe, dezvăluind notele de piersic, cedru, mosc alb, coacăz și citrice.

  • De la arome feminine, vă recomandăm să acordați atenție victoriei într-o sticlă de aur frumoasă. Flower-Woody Parfum, este dezvăluită de Freesia, trandafiri, crini, lemn de santal și mosc. Parfum gratuit, independent, dar în același timp foarte blând.

  • O altă alegere interesantă pentru bărbați poate fi aroma de sport clasic. Parfumul se referă la proaspăt și fuys, există note de măr, yuzu, cedru, rozmarin, lavanda, chihlimbar si mosc. Parfumul este foarte energic și senzual.

Cum de a alege?

Se crede că este necesar să selectați parfumul dimineața, în plus, este mai bine să alegeți pentru această vreme optimă: nu ar trebui să fie prea rece pe stradă și fierbinte. Cu vreme diferite, parfumul este descris în moduri diferite. Este de dorit să se aplice arome pe piele, și nu-i adulmece pe testere. Parfum poate ca pe hârtie, dar aici nu este întotdeauna „stă în jos“, după cum doriți. Atunci când alegeți un parfum, nu ar trebui să fie tăiate, parfum trebuie să fie înlăturat în mod independent și absorbit în piele.

Vă recomandăm oameni îndrăznețe pentru a alege luminoase și orientale arome, cu accente originale, iar oamenii blând și timid poate fi acordat o atenție la compoziții florale fructe.

Atunci când alegeți un parfum la un moment dat vă recomandăm să nu mai mult de 4-5 sniffing compoziții, în caz contrar nu este posibil să se facă distincția fiecare dintre ele este posibil, dar să înțeleagă ce să aleagă, acesta va fi destul de dificil.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: