Totul despre parfumurile emmi

Totul despre parfumurile emmi

Parfumurile EMMI sunt o parfumerie exclusivistă, care este oferită în cantități foarte limitate și fără campanii de publicitate. Acestea sunt lucrări minunate create de cele mai bune parfumuri pentru cunoscătorii autentici.

Particularități

Compania internațională EMMI în industria prelucrătoare utilizează experiența din Romani vechi pentru fabricarea de tămâie și tradițiile din Orientul Mijlociu, India. Profesioniștii lucrează la crearea de băuturi spirtoase, concentrația de uleiuri parfumate în care ajunge la 40%. Astfel de compoziții se mențin foarte mult timp, iar notele sunt dezvăluite treptat și fac posibilă bucurarea fiecăruia dintre ele.

Marca colectează aromele cele mai strălucitoare și de înaltă calitate din diferite țări. În sortiment există doar parfum și extract de parfum, nu există apă de toaletă, nici colonie. Extract sau parfum Elixir – compoziția aromatică cea mai concentrată și saturată din lume. Este considerat cel mai pur și scumpe din produsele de parfumerie.

EMMI oferă colecții consumatorilor tendință și parfumuri pentru cunoscători de mare artă. Alegerea este oferit mai mult de 800 de soiuri de parfumuri. Labs în țările din Europa și Asia sunt în mod constant implicate în dezvoltarea de cele mai noi produse și de a îmbunătăți cele care sunt.

Catalogul de arome

EMMI parfumerie include multe parfumuri pentru femei.

Montpellier Roses Musk

parfum de Est, delicat si proaspat, dulce si senzuala, rafinament armonios combinarea și picanterie. Inițial, un trandafir elegant se aude, apoi o iasomie regală, baza Musc – un afrodiziac foarte puternic. De lux și sexy, creat pentru o femeie care este obișnuit să fie în centrul de fani.

Citește mai mult  Parfumuri pentru femei de la Hugo Boss

Los Angeles Sexy Cream

Suculent și dulce, chemme și provocând, ca o aprobare de feminitate și atractivitate. Prospețime bergamot merge într-un măr parfumat, coardă încorporat devine frișcă. Acestea sunt parfumuri pentru sentimentul romantic și subțire.

Emmi creează parfum și pentru bărbați.

Manama 777

Creat pentru bărbații tineri și îndrăzneți de încredere. Sofisticat și elegant, se deschide cu un bergamot tart cu cardamomon de rășină parfumat. Nucleul include note picante de muguri. Baza este formată din vanilie, cedru și mosc.

Lyon Birch

Parfum de primăvară pentru liderii autentici. Proaspăt și bogat, luminoase și magnetice. Bergamot și coacăzul negru se deschide în combinație cu mărul și ananasul parfumat, în miezul unui mesteacan dulce, iasomie marocană, trandafir și patchouli. Compoziția compozițiilor alcătuiesc notele de lemn-mosc în combinație cu vanilie și chihlimbar gri.

Există un sortiment emmi și parfumeria-unisex.

Parfumurile au observat mult timp că aceleași arome de sunet diferit pe o femeie și un bărbat. Sharp În mod tradițional notele bărbaților pe doamna deschide mai moale, achiziționarea de pulbere sau fructe de toamna. Dulci și combinații florale pe un om se aude tare. Dar trebuie amintit că EMMI nu este Eau de Parfum, si extract de parfum.

Normandie Mrati

Revigorante și nobil, rafinat și persistente. acorduri de top de la bergamot și mandarină din companie, cu un mar si lavanda parfumat, apoi iasomie, violete și neașteptat de geraniu amar-menta. În baza compoziției mirosului lemnoase: dulce Guayak si lemn de santal blând, patchouli rășinos, ascuțit picant cardamom și vanilie apetisant cu aromă de piper.

Eroina WHITE EDITION

Creat de parfumieri arabi pentru bărbați puternici și femei misterioase. Extravaganta, captivant și seducător. Un buchet începe mandarină proaspete și un BlackBerry dulce, în mijloc înflorit crin cu frunze de petice, asezonate cu note de violet-piele de Osmantus, în final, este lung pentru a cașmir așteptare și mirosuri de lemn de santal. Foarte rezistent, contine feromoni.

Citește mai mult  Parfum BEYONCE

Heroina Black Edition

Un parfum de lux pentru două. compoziția Schirovo-fructe învăluie haloul magică îndrăznelii. Compoziție: La început sunt coacaze negre, bergamot, un măr roșu, piersici, ananas și lychee, în norul de bază de flori de lux de iasomie, bujor, trandafiri, flori portocalii, acesta din urmă – mosc, prețioase mușchi de stejar, vanilie si chihlimbar gri naturale.

Perpignan 1972

Misterios și rafinat, seducătoare și cu multiple fațete. Extracția de sondare vopsele – astfel încât să puteți descrie acest buchet. În partea de sus, Jasmine si Saffron se aud, la mijloc se deschide de culoare brună și continuă cu nuanțe calde împăduriți-chihlimbar. În cele din urmă, conifere se aude – cedru alb și rășină de molid.

Middleton Doi

Unic și senină, incitante și naturale, lovind pielea pentru a stimula producerea de feromoni naturali. Se adaptează la un miros individuale. Acesta începe să sune de iasomie, iris se aude în continuare, o notă de culoarea chihlimbarului este finalizată.

Napoli negru de fum

Motivante și trezirea pasiune pentru personalități puternice, imprevizibil și durabil pentru Natur aristocratice. Primele sunt note verzi, apoi rășinoase, cafea și tutun, make-up baze de date tămâie parfumată și cu multiple fațete de fum-lemn-piele.

Criteriile de alegere

parfumuri Emmi fac parte din categoria de arome de nișă, acestea sunt, uneori, uneori caracterizate ca fiind selectivă. Acest brand nu face publicitate la televizor și pe internet, acesta nu este vândut în magazine specializate. Singurul loc unde poti cumpara un astfel de parfum – parfum de tip boutique.

Elixirurile de parfum sunt create din componente scumpe și de înaltă calitate. Flakes pentru astfel de parfumuri sunt, de asemenea, mici opere de artă, ambalaje de înaltă calitate – o încadrare decentă pentru conținut excelent.

O astfel de parfum nu are nici un sens, deoarece este aproape necunoscut.

Dacă înainte de a cumpăra, au existat îndoieli, enumerăm câteva moduri, cum să distingem fals.

  • Faceți cunoștință cu informațiile generale în cataloage și Internet:
  1. examina cu atenție designul sticlei+

  2. Exterioară a ambalajului original,+

  3. apoi în comparație cu produsul oferit.

Citește mai mult  Parfumuri din Versace

Există aceste informații în principal în rețelele sociale „Instagram”, „Vkontakte”.

  • Volumul de ambalaj trebuie să respecte producătorul declarat, Dacă sunt oferite alte dimensiuni – acest lucru este fals.
  • Aspect Ambalare și Flacon. sticle de parfum de nișă sunt o bucată bunuri, astfel încât nu pot fi defecte. Inscripții fuzzy, vopsea peeling, deține slab capacul – acesta este un mod de artizanat.
  • Acordați atenție rezistenței și buclei. Produsele EMMI sunt poziționate ca elixiruri de parfum, ceea ce înseamnă că sunt foarte persistente și dezvăluite pentru o zi întreagă. Dacă după testul de pe parfumul încheieturii încheietor în 2 ore, acesta nu este originalul.

Examinați recenzii

O mulțime de feedback pozitiv cu privire la marca de parfum emmi. Găsiți parfumul dvs. printre colecția de lux a fost aproape fiecare care a intrat în contact cu produsele acestei companii. Cumpărătorii determină parfumul ca „superzaps”, „aromă rece”, „excelent”, „bun”, „capodoperă” și încă „aroma mea”. Adesea sărbătoriți printre avantajele rezistenței la parfumuri ridicate.

Există răspunsuri negative. Printre dezavantaje indică neplăcetatea și mirosul neplăcut după luna de utilizare, dar vorbea în sine menționează că spiritele sunt cumpărate în magazinul netestat.

Cineva nu-i place că o parte a produselor este repetarea aromelor de branduri celebre.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: